Prodej laboratorního masa již sice povolili v Singapuru a USA, ale v obou případech jde pouze o maso drůbeží. Izrael je tak první zemí, která zahajuje také prodej umělého hovězího masa.
Izrael je, jak známo, jednou z „laboratoří“ NWO, což bylo patrné i za covidu, kdy právě do této země šly první genové mRNA injekce ještě předtím, než byly schváleny americkou FDA.
Nyní se Izrael samozřejmě přidal i k plnění další součásti agendy, která sestává z razantní změny jídelníčku. V této souvislosti se nabízí otázka: Mají toto maso také ve variantě „košer“?
Izraelská společnost dostala od zdravotníků zelenou k výrobě a prodeji prvních steaků na světě vyrobených z buněk kultivovaného hovězího masa.
Hovězí maso bude vypěstováno z buněk získaných z oplodněného vajíčka krávy Black Angus, která žije na farmě v Kalifornii.
Vývoj, který minulý týden oznámilo izraelské ministerstvo zdravotnictví, byl premiérem Benjaminem Netanjahuem oceněn jako „globální průlom.“
Tento krok následuje po schválení kuřat vypěstovaných v laboratoři v USA v loňském roce a v Singapuru v roce 2020.
Ministerstvo uvedlo, že schválení bylo součástí pilotního programu pro alternativní proteiny, který provádí ministerstvo pro řízení potravinových rizik.
Citovalo také rostoucí celosvětovou poptávku po „produktech neživého původu“ a dodalo, že pracuje na schválení alternativních zdrojů potravin.
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu označil tento vývoj za „globální průlom a důležitou zprávu pro potravinovou bezpečnost, ochranu životního prostředí a zájem o zvířata.“
Aleph Farms, které bylo uděleno povolení, bude vyrábět hovězí maso z buněk získaných z oplodněného vajíčka krávy jménem Lucy, Black Angus, která žije na kalifornské farmě.
Může však trvat měsíce, než bude produkt podáván strávníkům, protože regulační orgány musí ještě schválit etikety společnosti a provést závěrečnou kontrolu.
„Řešení společných výzev, jako je potravinová bezpečnost, bude nejlepším způsobem, jak zajistit prosperitu regionu Středního východu a dalších regionů po celém světě, které jsou výrazně závislé na dovozu potravin, s důrazem na Asii,“ řekl Didier Toubia, generální ředitel Aleph Farms.
Zastánci tvrdí, že vytváření kultivovaného nebo „buněčně kultivovaného“ masa, známého také jako maso pěstované v laboratoři, by mohlo pomoci snížit dopady konvenční produkce masa na životní prostředí.
Produkovat takové maso ve velkém by však znamenalo vysoké náklady, uvádějí odborníci. A nedávná studie navíc ukázala, že při výrobě laboratorního masa se vyprodukuje mnohonásobně víc CO2 než kolik ho za svůj život vypustí hospodářská zvířata.
to si Žide pochutnají 😁😋
Podľa rôznych „konzervatívnych“ filosemitských ultrafanatikov , akým je napr. u nás Milan Uhrík , je Izrael – vraj – jediná demokracia široko-ďaleko a treba ho /aj jeho zločiny/ všemožne podporovať…
Zkušební králíci, při nevolnostech pomůže digitální identita..
Dobré chutnaní v daleké Izraeli a nezapomeňte se probudit.