Jak EU ničí váš život – 3. díl: cenzura

Jak EU ničí váš život – 3. díl: cenzura

Tentokrát přináším třetí díl seriálu, který má za cíl vyvážit čistě jednostrannou propagandu o „skvělé EU,“  která se nyní šíří z korporátních médií.

V prvním díle jste se mohli dozvědět o tom, jak chce EU zajistit, že díky politice tzv. „zeleného údělu“ nebudete mít nic a globalisté budou šťastni.

Ve druhém díle jsme si řekli, jak EU oddaně následuje vlhké sny Kalergiho ve snaze zcela změnit demografické složení Evropy a zlikvidovat národy i národní státy.

Ve třetím díle se podíváme na aktuální téma – cenzuru.

Ve všech členských zemích EU je ústavně zakotvená svoboda slova, ale ta je již dávno jen prázdnou proklamací.

Aby se do popředí dostával jen jeden „správný“ názor, je štědře dotován propagandistický mainstream. Tudíž i soukromí propagandisté dostávají vaše peníze, protože EU je za propagandu dotuje z vašich daní.

Na druhou stranu jsou zde názory, které musí být potlačovány. Aby se nepohodlné názory nedostaly k širokým masám, jsou stránky s takovými názory potlačovány ve vyhledávačích a cenzurovány na sociálních platformách, zejména pak na nejvíce sledovaném a cenzurovaném Facebooku.

Cenzura začala v rámci EU někdy kolem roku 2017, kdy se této tematice začala věnovat Jourová. A to přesto, že její původní portfolio byla ochrana spotřebitele.

Dvojí kvalitu potravin nevyřešila (to ostatně ani nikdy nebylo v úmyslu), zato cenzuru pod pláštíkem „mazání nenávistných projevů“ začala prosazovat velmi záhy poté, co se na toto téma s velkou vervou vrhla.

Náhle se objevila nám již dobře známá nenávist zakázaná a povolená. Ta se začala uplatňovat na všech sociálních médiích a v rámci EU se v té době zaměřila zejména na kritiku muslimské invaze, výměny obyvatel a islamizace Evropy.

Cenzura se měla týkat také kritiky menšin (etnických či LGBTQI), přičemž v mnoha evropských zemích tuto bruselskou cenzuru posvětili zákonem o předsudečné nenávisti.

U nás byl přijat v roce 2018, kdy se okamžitě začal díky Al Hamajdovi na MV využívat proti kritikům islámu. Velmi brzy přišly první podmíněné tresty pro ty, kdo na sociálních sítích „schvalovali“ útoky na mešity na Novém Zélandu.

Do dnešního dne byly na základě tohoto zákona odsouzeny stovky lidí, dnes už se ovšem žaloby zaměřují spíš na jiné oblasti než tehdy.

V roce 2019 již zkušená cenzorka Jourová – s podporou vlastní partaje – nastoupila další volební období. V té době již rovnou dostala na starosti cenzuru.

Zlom pak přišel v době covidové, kdy se  začal mnohem víc používat výraz „dezinformace“ ve vztahu ke všemu, co nezapadalo do mainstreamového – byť zcela vylhaného – narativu,

Dnes je již dávno prokázáno, že většina toho, co šířil mainstream, byly lži, zatímco cenzurované informace byly pravdivé, ale to bruselským škůdcům nebrání v tom, aby v cenzuře pod rouškou „boje proti dezinformacím“ nadále pokračovali.

Tato plošná cenzura byla prosazována jednotně v celém západním světě a byla aplikována na základě doporučení WHO. V té době se také objevily doprovodné komentáře k různým tématům, která názorově vybočují z mainstreamu.

Mezitím se tak zrodila celoevropská cenzorská úderka tzv. „ověřovatelů faktů,“ placená mimo jiné i Sorosem či Pfizerem.

Tito cenzoři, kteří sami dané oblasti vůbec nerozumí, jen papouškují mainstreamový narativ, který považují za „jedinou pravdu.“

V poslední době se cenzura mnohem víc zaměřuje na nepohodlné informace z oblasti klimatu. A tak, jak byli cenzurováni mnozí nepohodlní vědci za covidismu, jsou dnes pro změnu cenzurováni vědci, kteří jsou schopni vyvrátit klimatické lži.

Další přiostření cenzury by mělo nastat už za měsíc.  V EU se budou muset sociální platformy řídit zákonem o digitálních službách, který vstoupí v platnost 25. srpna.

Myšlenka blokování přístupu k sociálním médiím byla kritizována za to, že je podobná taktice, kterou používají autoritářské režimy. EU se tak de facto již zcela oficiálně odkopala jako totalitní uskupení.

Ten, kdo to zatím neviděl, snad alespoň nyní prohlédne.

Podle eurokomisaře Bretona budou platformy povinny  jakkoli závadný obsah okamžitě odstranit. Co je závadný obsah snad netřeba opakovat. Je to vše, co je v rozporu s Bruselem šířenou propagandou.

Pravá ruka Jourové Breton dodal: „Jakékoli nedodržení bude rychle sankcionováno. Naše sledovací týmy jsou připraveny okamžitě zasáhnout. Platformy, které nedodrží požadovanou urgenci, musí počítat nejen s pokutami, ale také s případným zákazem činnosti v naší jurisdikci.“

Tedy pokud Elon Musk nezačne s tvrdou cenzurou, jakou praktikuje například Meta (Facebook), tak bude Twitter na území EU zakázán. 27 zemí EU se tak v tomto směru přiřadí k nejtvrdším světovým diktaturám.

Od příštího měsíce bude 19 hlavních online platforem – včetně Facebooku, TikToku, Snapchatu, Instagramu a Twitteru – ze zákona povinno omezit šíření „škodlivého“ obsahu.

To platí i pro všechny platformy s více než 45 miliony uživatelů v EU. Jejich povinnost se rozšiřuje na poskytování komplexního posouzení hlavních rizik pro jejich uživatele Komisi. Pokuta za nedodržení je značná a může činit až 6 procent globálních příjmů platformy.

A proč tak tvrdá cenzura právě nyní? Právě kvůli eurovolbám, které by nemusely odpadnout podle představ bruselských papalášů.

U nás se unijní sebranka nemusí obávat, protože vždy spolehlivě dodáme dostatek kolaborantů . Ale problém vidí EU ve Francii, Holandsku, Belgii či Německu a několika dalších zemích, kde nebývale rostou preference stranám, které jsou tvrdě proti EU.

To je tedy důvod mnohem tvrdší cenzury platforem s více než 45 miliony uživatelů v EU. Osloví příliš mnoho lidí, kteří by se pak mohli dozvědět to, co vědět v žádném případě nesmí.

Třeba to, že celý zelený úděl je založen na největším podvodu všech dob nebo to, že výměna obyvatel není konspirační teorie či třeba informace o tom, kolik lidí má poškozené zdraví z „báječných vakcín,“ jichž Lejnová objednala 10 dávek pro každého občana EU.

To vše  a mnohé jiné se spící masy nesmí dozvědět. Co kdyby se náhle začaly probouzet???

 

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 16 Průměrně: 4.8]

11 thoughts on “Jak EU ničí váš život – 3. díl: cenzura

  1. Súhlasím s názorom, že cenzúra v 70. a 80. rokoch /skoršie obdobie „totality“ neviem posúdiť/ na území ČSSR bola @len slabý a neškodný odvar oproti bruselskému fašistickému teroru.

    1. ZAČNÉME ODHALOVAT ŠPINAVE METODY ŘIZENI A ZUBOŽOVANI SPOLEČNOSTI VOLIČÜ (SV.)?

      Zákeřnost kapitalismu než přivlastkú rozumejte BEZ SKRUPULI v honbé za moc a penězi züstava nechutná a jakoby neodhalitelná.
      Naši““ zastupitelé““ a jejich podpindostnici se s radostí a chutí techto podvodu üčastni.
      Joura nominována ANOfertem, bude už donekonečna symbolem všehoschopnosti jejiho pohlavara,který není schopen udržet tuto jednu osobu zla na uzdě, aie chvástá se ,že umí řídit stát jako firmu.

      TO JE VE SVETLE CENZURY,kterou své nominatce prý nařidil uskutečnit pro celou EU a nejlíp pro celý svět jeho gigantický BLUFF
      Voliči ,kteři skáčou na špek už 35 let se chystaji na nové repete a dělají se kolektivně hloupí,že po ANOfertu nevyžadují žadny svůj navrh Programu Národní Záchrany PNZ určený pro všechny politické subjekty,které chtějí být zvolený ,,ačkoli je na webech , všude kde je ho možné bez cenzury uveřejnít je PNZ vyvěšen jako gigantický plakát a sami voliči v počtu 8 275 752 dušiček jsou proti němu OHLUPOVANI metodami tak zákeřnými, že je ani za ty roky nedokázali odhalit👹☠️🤐🔔.
      Fuj,fuj fuj to je hnůj.

    2. NEODHALITELNA METODA ,KDY VOLICI SKOCI NA ŠPEK NIČEMUM Z PETIDEMOLICE PATŘÍ I VIDLAK

      Elita SV to odhalila už dávno a to v době,kdy se D.S Vidlák pochválí,že mu po cenzuře webu a jeho znovu uvedení do provozu““ pomohl „“kdosi,kdo si řika NULA.
      Důkazy ohlupovani tohoto pracovníka režimu dodá elita v dalším období.
      Jeho talent „písmáka“ totiž režimu neušel a rozhodli se tam ho využít jako tzv Špek.
      Dovolili mu psát doslova jakoby““ protistátní““članky v očekávání,že se nachytá opravdu někdo,kdo by byl schopen svým programem opravdu zastupovat voliče tzv SJEDNOTITEL.
      Je totiž jasné,že NIKDO ,že „“zastupujících stran a hnutí Volicu““nedokáže vytvořit opravdu takový program,který by jejich voliče opravdu zastupoval a byl jimi za to volen ,viz Maďarsko a jeho ORBÄN.
      Tam totiž došlo k opačnému vývoji než u nás.
      ORBAN pochopil funkci tisku a vzal ho pod svoje orli křídlo jako první krok a od něho se odrazil
      U nas to bylo a je opačné.
      GR tv ohlupil miliony voličů a ti si vybrali načisto smrdící zboží po záruce tzv zastupitele pétidemolice
      Není divu,stadovost z komunismu stále žije a k tomu všemu KAČM asi neví co je to ideologie banksteru Neomarxismus a tak propaguje dále svůj PRY marxismus ,kde jim zmizeli dělníci a zůstala skořapka s
      vedenim funkcionařske buržoasie ,která jde proti lidu.
      Předsedkyně je toho důkazem.
      Aby ukázala svoji moc dala na svém webu http://www.nasepravda..cz vygumovat ty rubriky diskuse pod članky,které nyní vypadají jako mrtvé plakáty a nejen to,bezmocný „doktor historie“ žije a má své simultánky,kde nesmí ani ceknout,hořekuje tam,že mají vadné stanovy neví „záměrně“,že existuje program voličů PNZ a chvástá se tam jen jak se kdysi líbal s Fidelem namísto,aby postuláty PNZ dál na to jeho sklo
      http://www.stripkyzesveta.cz
      Je toho více na co mají znovu voliči skočit,ale koment má být krátký a tak v tomto okamžiku jen toto.

  2. Je to konec odporu proti kastě komisařů v EU. Když se k tomu přidá „Džihád“ na stezce boží ,z pohledu muslimů, je dílo dokonáno. Kterýkoliv z muslimů ,který pocítí potřebu ,udělat se svým životem/smrtí něco zásadního a zavděčit se svému bohu a stát se mučedníkem , naloží do dodávky výbušniny a sejme kohokoliv, kdo mu přijde do cesty ,nebo „aspoň“ někoho podřeže ,ne proto ,že by byl vyšinutý ,ale proto ,že chce smýt své špatné skutky(krádeže ,vraždy, drogy ,atd.) a radikálním činem se chce přiblížit představě posmrtného muslimského ráje. Proti tomu se nedá nijak bojovat nebo to změnit ,to vychází přímo z pravidel muslimského náboženství ,které jsou od svého vzniku neměnné. Mezi bohem z pohledu muslima a jím nestojí žádný prostředník (církev ,která by měla nějakou dynamiku a měnila v průběhu času pravidla s vývojem společností – v islámu jsou některé nařízení ignorovány ,ale to se může vždy změnit s příchodem nové despocie a vrhnout pravidlo zpět do 7. století a u jedinců např. na západě je to individuální podle rozpoložení nebo potřeby) ,může si zvolit někoho komu věří ,že tomu rozumí ,a jeho pohled může přijmout a ještě více se radikalizovat .Všichni dobroSerové tohle buď nechápou nebo je jim to naprosto jedno.

  3. Na tyto sráče z EU, WEF, WHO, také dojde dle stanného práva. ÚDAJNÁ ČESKÁ REPUBLIKA NERESPEKTUJE UNIFORM COMMERCIAL CODE ANI STATUS ŽIVÉHO, SUVERÉNNÍHO ČLOVĚKA.

  4. Chci vám doporučit jeden film „Amish Grace „. Je natočen podle skutečné události které se stala v t. 2006 .Dává nehlédnout do života komunity Amishů /Amišů/ která se od většinové společnosti separuje,odlišuje . Amishi žijí a oblékají se skromně, žijí klidný život spojený s přírodou, jsou věříci , odmítají výdobytky civilizace / některí víc jiný míň/ , nedávají své děti za žádnou cenu očkovat a upřednostňují přírodní postupy léčby, nejsou navázáni na klasický zdravotní systém.Staví své školy, mají své učitele a vzdělávání, nedovolí aby jim děti kazil systém sami určují učivo a dohlíží na děti .Nepobírají důchod a dávky od státu ,jsou osloboděni od většiny daní, odvodů o své staříky a invalidní se postarají sami jako komunita . Jsou velmi zruční řemeslníci vyrábí a prodávají nábytek a jiné věci denní potřeby . Živí je hlavně zemědělství,rostlinná a živočišná výroba . Mají i své trhy kde si prodávají a vyměňují komodity. Jsou známi i tím že jsou v Americe nejzravější komunitou- žádná rakovina ,žádný autizmus a jiné nemoci. Tuhle skupinu obdivuji, jak drží při sobě,jak tvoří . Kdyby jsme od nich převzali myšlenku soběstačnosti nebyl by problém spokojně žít a tvořit. Odlišují se od nás tím že myslí samostatně ,jdou mimo systém ,projevují svou svobodnou vůli co se způsobu života týká a hlavně nesedí u PC a mobilů. Nepíšu že musíme dělat uplně všechno jako oni ,dá se to udělat podle našich představ. Někdo se tady ptal co se dá dělat ,jak se bránit , tak tenhle způsob života je jeden z možností „Jít mimo ně “ , jít mimo to co nám ublížuje a co nás ničí .Je jasné že sám jednotlivec mimo systém nezmůže nic a ubijí ho čepicí ale desítky šikovných myslících lidí už jo. Postupně se budou přidávat a osmělovat i ostatní .Nakonec zůstane korporace ČR a SR bez členů jen s vládou v čele která nebude mít komu vládnout ,nebude ji mít kdo živit.
    https://uloz.to/file/Fu2iX5KYfUFi/amish-grace-titulky-avi#!ZGp2ZQR2AGVlMGqxZmtjMGV4ATD3LzyTIJMsoKEDpaIzAJEzAD==

    1. Účastí ve volbách jen potvrdíte že souhlasíte s volenými politiky, se systémem s očkováním ,s digitalizací s EU s WHO, globalisty ,duhovými atď. a se vším co se tady schvaluje k nášmu neprospěchu .Budete obelháni tak jako vždycky. NIKDY to nebude jinak jen tak jak chtějí oni a vy jim to svým hlasem potvrdíte . Ti co burcují k volbám jsou placení aktivisté, flastenci k tomu aby stádo zahnali hezky k volebním urnám aby svým hlasem potvrdili všechno co použijí a používají desítky let na porážku bé-kajících ofcí .
      R.Fico “ …o zostavení vlády nebude rozhodovať ulica …. “ žádné ofce.
      https://www.mojevideo.sk/video/36df6/amerika_first.html
      O zestavení každé vlády rozhoduje manipulace u sčítání volebních lístků , globalisté a hlavně manipulace s lidmi přes média.
      Na něco je ten net dobrý, ty lži se dají najít a poslechnou znova . Nemůže říct “ to jsem neřekl “ .

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/jak-eu-nici-vas-zivot-3-dil-cenzura/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings