Na úvod připomínám, že již před časem schválila EU cvrčky, moučné červy a kobylky jako lidskou potravu, výrobky z nich tak mohou být prodávány po celé EU. O tom, že se hmyz ve výrobku nachází ani nemusíte na první pohled vědět, výrobce totiž nemá povinnost to psát velkým písmem tak, aby to bylo ihned patrné (obzvlášť pokud nejde o hlavní složku výrobku).
Podezřelou potravinu však většinou poznáte na první pohled, na produkty z hmyzu (podobně jako na náhražky masa či mléka) nebo na jakékoli jiné produkty, které vřele doporučuje i WEF, se píše slovo „udržitelný“ (anglicky sustainable). Je tedy lepší se podobným produktům zdaleka vyhýbat. Když už nic jiného, podporujete tím právě Agendu 2030, které se také říká „agenda pro udržitelný rozvoj.“
Tam, kde je napsáno „udržitelné“, najdete nový světový řád podle WEF a Klause Schwaba. To je také případ potravin. Pokud najdete v průmyslově vyráběných potravinách složku označenou jako „Cvrččí mouka“ (anglicky cricket flour), pak jíte mletý hmyz, přesněji: cvrčky.
Na sociálních sítích WEF se už nějakou dobu objevuje prohlášení „Budete jíst výrobky z brouků“. WEF toto prohlášení opakovaně vypouští do světa, asi aby si „plebs“ zvykl.
ActuallyFoods, výrobce potravin, již nějakou dobu píše na obaly „udržitelný“. Toto slovo lze nalézt také v programu SDG 2030 Organizace spojených národů, která pracuje ruku v ruce se Světovým ekonomickým fórem na novém světovém řádu.
Malým písmem tam najdete napsáno „Organická cvrččí mouka“. Jiné společnosti maskují novou složku termínem „Achetas Domesticus“ – to je latinský název pro cvrčky domácí.
Crickets contain more protein than beef, without any of the environmental damage pic.twitter.com/dGxEgcP6bx
— Business Insider (@BusinessInsider) August 12, 2022
Takzvané světovládné „elity“ chtějí převychovat lidstvo. V budoucnu by se člověk měl stále více živit laboratorně chovaným masem a hmyzem. Tento článek ukazuje, jak to vypadá v takové hmyzí farmě. Chovatelé zvířat vědí, že chovný hmyz je často zamořen jedovatými parazity. Mnoho exotických mazlíčků již muselo zemřít, protože hmyzí potrava byla parazity kontaminována.
Situace je podobná i u hmyzu, který je chován v takových farmách. Paraziti byli nalezeni v 81 procentech z 300 zkoumaných hmyzích farem. Mnoho z nich je považováno za škodlivé pro člověka. Existuje vědecký dokument z roku 2019: Parazitologické hodnocení jedlého hmyzu a jeho role při přenosu parazitárních onemocnění na člověka a zvířata.
Hmyzí prášek může být také problematický pro lidi, kteří jsou alergičtí na mušle. Předpokládá se, že spotřeba hmyzího prášku v USA poroste. Tam se tato složka nachází v těstovinách, chlebu, sušenkách, občerstvení a smoothies. V EU je hmyz nabízen zatím v menší míře, ale počet výrobků v obchodech i restauracích velmi rychle roste…
Za odpornú zieglerovskú lož, že vďaka EÚ máme my Česi a Slováci – nemôžem sa vyjadriť k ostatným kolóniám na východe Európy – lacnejšie, chutnejšie, kvalitnejšie potraviny a v širšom sortimente než v období „neslobody“ /1968 až 1989, resp. nedobrovoľný vstup do EÚ po zmanipulovaných voľbách/ by mal byť trest smrti.
Je jen otazkou casu az se kanibalismus stane normou. Doporucuju roman LAHODNA MRTVOLA
Takze uz nam nebudu vyhravat cigani v bruchu,ale cvrcky ? 😀
Zdál se mi být zajímavý komentář, na který jsem někde narazila k této věci, který zněl ve smyslu: Jak asi souvisí tlačené covid očkování s tlačením k požírání hmyzu? Je v tom něco, co je třeba spojit dohromady?
Oni nic nedělají jen tak…
Nějak nechápu,proč dělají takove vlny.Pokud to chce nějaké ekozblblo jíst,ať si to koupí,ostatní to kupovat nemusí.Bláboly o parazitech jsou nesmysl,každá potravina na trhu musí být biologicky nezávadná.Stejně jako neošetřené mléko může pít jen riskér.
Potřebují to překlopit, aby to pojídala většina bez přemýšlení. V žádném případě, aby si člověk mohl vybrat. Nebo takhle – nyní si ještě můžeme vybrat, po čem sáhneme a dáme do košíku. Nastane doba, kdy tuto možnost ztratíte.
A co chitin? Tento vláknitý polysacharid je pro člověka velice jedovatý, zapřičiňuje záněty v těle. Je to něco podobného spike proteinu.
Potrava, bohatá na chitin rovněž způsobuje zmenšení brzlíku, který je nesmírně citlivý na jedy a jiné stresory. Brzlík je žlázka mladosti a imunity proti nemocem.