Vědecká studie: Signály z mobilních telefonů mohou být použity k interakci s oxidem grafenu v našem těle

Vědecká studie: Signály z mobilních telefonů mohou být použity k interakci s oxidem grafenu v našem těle

Dokonce i na mainstreamu jste mohli v poslední době zaznamenat informace, že některé země kvůli přílišné produkci záření zakázaly prodej smartphonů Apple, které se prodávají již od roku 2020.

Co se však skutečně může v těle dít? A jaké jsou interakce těchto signálů s lidským tělem?

Vědecká práce publikovaná v loňském roce ukazuje, že signály z mobilních telefonů mohou být použity k interakci s oxidem grafenu v našem těle a uvolnění biologických nebo chemických nábojů.

Jedním ze způsobů, jak mohou být užitečné zátěže obsahující oxid grafenu dopraveny do těla, jsou vakcíny nebo testovací tampony. Předpokládá se, že uvolňování těchto nábojů může být řízeno externími signály z věží mobilních telefonů.

V průběhu let se objevily četné zprávy o injekcích Covid obsahujících oxid grafenu. Teoreticky by se mohlo stát, že lidé byli očkováni náložemi oxidu grafenu, které ještě nebyly aktivovány.

Vektor vzdáleného zabíjení 5G: Vědecká práce ukazuje, že signály mobilních telefonů mohou aktivovat uvolňování biologických NÁBOJŮ z oxidu grafenu vstřikovaného do těla.

Autor Mike Adams

Vědecký článek publikovaný v Materials Today Chemistry ukazuje, že signály mobilních telefonů lze použít k uvolnění biologických nebo chemických nábojů z oxidu grafenu umístěného do lidského těla.

Práce, publikovaná v září 2022, se jmenuje „ Dálkově řízená elektro-responzivní nanoterapie na vyžádání založená na aminem modifikovaném oxidu grafenu pro synergické duální podávání léků “.

Souhrn studie ukazuje, jak může mobilní telefon vysílat signály k aktivaci nízkonapěťového proudu, který interaguje s molekulami oxidu grafenu (GO) a vede k účinnému dodávání léků:

Cílem této studie je stanovit napěťově řízené uvolňování dvou léčiv (aspirinu a doxorubicinu) z povrchu GO. Zde jsme si ukázali, jak lze rychlost uvolňování léčiva ovládat na dálku pomocí šikovného mobilního telefonu, přičemž pasivní uvolňování je při nečinnosti nulové.

Dálkově ovládaná elektro-responzivní nanoterapie na vyžádání založená na aminem modifikovaném oxidu grafenu pro synergické duální podávání léků , Material Today Chemistry, září 2022

Díky svému extrémně velkému povrchu a složité struktuře se oxid grafenu ukazuje jako dokonalá molekula pro transport biologických nebo léčivých účinných látek v těle. Ze studie:

Tyto výhody dělají z GO vysoce potenciální nanokompozitní materiál jako nosič léčiv v oblasti biomedicíny a biotechnologie v kombinaci s polymerem nebo anorganickou matricí.

Důležité je, že přítomnost specifické frekvence nízkonapěťového proudu stačí k tomu, aby oxid grafenu uvolnil svůj náboj.

Mobilní signály 5G generují v těle mikroproudy

Již víme, že signály 5G mohou generovat elektrické proudy v lidském těle, a to i na velké vzdálenosti. Důležitý článek Dr. Josepha Mercoly, publikovaný v Children’s Health Defense, ukazuje, že záření ze signálů 5G způsobuje měřitelné biologické a chemické změny v lidském těle. Z jeho článku:

  • 5G se spoléhá především na šířku pásma milimetrových vln, o kterých je známo, že způsobují bolestivý pocit pálení. Je také spojován s očními a srdečními problémy, potlačenou imunitní funkcí, genetickým poškozením a problémy s plodností.
  • Federální komise pro komunikace („FCC“) připouští, že agentura ani telekomunikační průmysl neprovedly ani nefinancovaly žádné bezpečnostní studie 5G a žádné se neplánují.
  • FCC byl unesen telekomunikačním průmyslem, který zase zdokonalil dezinformační strategie používané tabákovým průmyslem před ním.
  • Dlouhodobé vystavení mikrovlnným frekvencím, jako jsou frekvence vysílané mobilními telefony, může vést k mitochondriální dysfunkci a poškození jaderné DNA volnými radikály tvořenými z peroxydusitanu.
  • Nadměrné vystavování se mobilním telefonům a sítím Wi-Fi je spojováno s chronickými onemocněními, jako jsou srdeční arytmie, úzkost, deprese, autismus, Alzheimerova choroba a neplodnost.

 

Web Cellular Phone Task Force uvádí četná varování vlád a agentur z celého světa, která varují před zářením mobilních telefonů a jeho škodlivými účinky na lidskou biologii.

Vysokofrekvenční mikrovlnné záření způsobuje změny napětí v buňkách těla a mění vápníkové kanály

Navíc přesvědčivé výsledky výzkumu pod vedením Dr. Martina Palla, emeritního profesora biochemie a základní lékařské vědy na Washingtonské státní univerzitě, zjistil, že mikrovlnné záření z mobilních zařízení a bezdrátových směrovačů způsobuje změny napětí v buňkách těla a aktivuje takzvané „voltage-gated vápníkové kanály“ (VGCC), které jsou umístěny ve vnější membráně buněk.

Tato membrána určuje, co proudí dovnitř a ven z buňky.

Přečtěte si celou studii Martina Palla, PhD, nazvanou: Elektromagnetická pole fungují prostřednictvím aktivace napěťově řízených vápníkových kanálů a vytvářejí příznivé nebo škodlivé účinky. Tato studie vysvětluje:

Dvacet tři studií ukázalo, že napěťově řízené vápníkové kanály (VGCC) produkují tyto a další EMF efekty… Navíc napěťově závislé vlastnosti těchto kanálů mohou poskytovat biofyzikálně věrohodné mechanismy pro biologické EMF efekty.

Z výše odkazovaného článku Dr. Mercoly: 

Podle Pallova výzkumu radiofrekvenční mikrovlnné záření, jako je to z vašeho mobilního telefonu a bezdrátového routeru, aktivuje napěťově řízené vápníkové kanály (VGCC) umístěné ve vnější membráně vašich buněk.

Podle Palla jsou VGCC 7,2 milionkrát citlivější na mikrovlnné záření než nabité částice uvnitř i vně našich buněk, což znamená, že bezpečnostní standardy pro tuto expozici se liší faktorem 7,2 milionu.

Nízkofrekvenční mikrovlnné záření otevírá vaše VGCC , čímž umožňuje abnormální příliv vápenatých iontů do buňky, což následně aktivuje oxid dusnatý a superoxid, které reagují téměř okamžitě za vzniku peroxydusitanu, který pak způsobí volné radikály uhličitanů, které jsou jedny z nejškodlivějších a jsou považované za hlavní příčinu mnoha dnešních chronických onemocnění.

To znamená, že záření mobilního telefonu (a záření mobilního telefonu 5G) ve skutečnosti způsobuje změny napětí v lidském těle a, že tyto změny napětí mají velmi reálné biochemické účinky, z nichž některé mohou být nebezpečné pro lidské zdraví (např. tvorba molekul peroxydusitanu).

Boje proti těmto silným volným radikálům lze částečně dosáhnout dietou, například pomocí enzymu superoxiddismutázy (“SOD”). SOD (který se typicky získává z melounového ovoce) neblokuje samotné záření mobilního telefonu, ale spíše pomáhá tělu reagovat na buněčný stres, jako je tvorba molekul peroxydusitanu.

Jak uvedla tisková agentura Reuters, francouzské regulační orgány varovaly Apple, aby zastavil prodej iPhonu 12, protože zařízení produkuje příliš mnoho záření. Smartphon Apple překračuje povolený limit záření. Tento telefon se prodává od roku 2020.

Signály 5G mohou způsobit, že oxid grafenu uvolní náboje v lidském těle

Signály 5G lze použít k vytvoření nízkého napětí v lidském těle, které způsobí, že molekuly oxidu grafenu uvolní specifické náboje v těle. O výše uvedeném publikovaném článku:

Mnoho materiálů je schopno uvolňovat drogy v reakci na vnější podněty. Většina z nich však vyžaduje sofistikované nástroje, s výjimkou elektrické stimulace. Elektrostimulované podávání léků přitáhlo pozornost díky nízké ceně, bezbolestnosti a přenositelnosti ovládacích zařízení, takže je lze ovládat pro aplikace na míru. 

„Je to poprvé, co jsme použili ASP a DOX jako modelové léky, které lze podávat současně externím napětím,“ píše se v dokumentu. Závěr příspěvku dodává: 

V souhrnu jsme zde ukázali, že oxid grafenu (NO) lze použít jako duální nosič léčiva, a že uvolňování léčiva může být řízeno externím napětím. Abychom využili synergického efektu ASP a DOX, upravili jsme NO a navázali jsme na něj dva léky.

Naše dálkově ovládané zařízení vyrobené v laboratoři účinně uvolňovalo léky na rakovinu. Proces uvolnění lze snadno zapnout a vypnout pomocí mobilního telefonu změnou předpětí.

Oxid grafenu může nést biologické nebo chemické zbraně jako náklad

Ve vědecké práci citované výše se náklad skládal z aspirinu a běžného léku na rakovinu. Avšak užitečné zatížení může být téměř cokoliv, co je dostatečně malé, včetně hydrofilních i hydrofobních molekul. Studie uvádí: „Také jsme ukázali, jak mohou být hydrofilní (ASP) a hydrofobní léky (DOX) dodávány pomocí jediné aplikační platformy.

To znamená, že silné chemické zbraně – teoreticky včetně nervových látek, které jsou smrtelné na úrovni expozice nanogramů – by mohly být nabity do molekul oxidu grafenu, které tajně vstupují do těla prostřednictvím agresivně propagovaných lékařských zásahů, jako jsou falešné vakcíny nebo výtěry při testování. 

Teoreticky by se takové zbraně mohly dostat k populaci také prostřednictvím potravních vektorů. Jakmile se malé množství uniklého nákladu dostane do těla, může způsobit určitou úroveň poškození nervů u očkovaných obětí, ale skutečné zatížení nebude uvolněno, dokud nebude přes očkovanou populaci vysílán vhodný signál 5G, což je „spouštěcí frekvence,“ která vytváří napětí potřebné k uvolnění užitečného zatížení.

Jinými slovy, 5G vysílací signál na správné frekvenci by mohl okamžitě způsobit, že molekuly oxidu grafenu uvolní náboje v tělech těch, kteří byli dříve očkovanými těmito zátěžemi. To by se dělo současně v celé populaci v dosahu vysílacích frekvencí, které generují potřebné napětí v těle.

Pokud je nákladem nervový jed, v praxi by to vedlo k tomu, že velká část populace ve městech proniknutých vysílači 5G náhle zemřela. Pokud jsou nákladem nanočástice podobné viru, doručení nákladu by mohlo vést k tomu, že by se velká část populace náhle zdála „nakažená“ pandemickým virem, který se šíří nepředstavitelnou rychlostí.

Jinými slovy, tato technologie by mohla být použita jako „přepínač zabíjení“ k odstranění části populace, která byla dříve očkovaná oxidem grafenu jako nákladem.

Ukázalo se, že „černý inkoust“ na farmaceutických kapslích je magnetický a může obsahovat oxid grafenu

Černý inkoust natištěný na straně kapslí s drogou je ve skutečnosti tvořen tajemnými černými skvrnami, které jsou magnetické (viz snímek obrazovky níže).

Ukazuje farmaceutické kapsle, které byly několik hodin namočené ve vodě. Po této době se černý „inkoust“ kapslí změnil na černé skvrny, které vykazovaly úžasné magnetické vlastnosti. Na této fotografii můžete vidět, jak se černé tečky shromažďují na magnetu, který je přidržován ke sklu:

Jak je vidět v tomto článku na LiveScience.com, překvapivý nový výzkum ukazuje, že grafen lze zmagnetizovat sestavením vrstev ve specifické rotační orientaci. To vytváří magnetismus, i když základní atomové prvky nejsou nic jiného než uhlík. Z článku:

Magnetické pole není generováno obvyklým spinem elektronů v jednotlivých vrstvách grafenu, ale vzniká společným vířením elektronů ve všech třech vrstvách naskládané struktury grafenu, hlásí vědci 12. října v časopise Nature Physics.

Používá se grafen v „inkoustu“ vytištěném na straně léků na předpis? To nevíme jistě, ale fakt, že tento inkoust je jednoznačně magnetický, je alarmující.

Oxid grafenu může také přenášet gigahertzové signály do blízkých přijímačů

V určitých exotických aplikacích materiálů oxidu grafenu (GO) by jednotlivci, jejichž těla jsou aktivována zářením z buněčných věží, mohli sami fungovat jako elektromagnetické opakovače díky schopnosti GO fungovat jako vysílače .

Tato schopnost je dobře zdokumentována ve studii s názvem „ Radiofrekvenční charakteristiky oxidu grafenu,“ publikované v Applied Physics Letters v roce 2010. (https://doi.org/10.1063/1.3506468) Tato studie vysvětluje: 

Potvrzujeme, že oxid grafenu, dvourozměrná uhlíková struktura v nanoměřítku, může být silným kandidátem na vysoce účinná propojovací vedení v radiofrekvenčním rozsahu. V této práci zkoumáme vysokofrekvenční vlastnosti oxidu grafenu v rozsahu 0,5-40 GHz. 

Charakteristiky vysokofrekvenčního přenosu byly extrahovány jako S-parametry pro určení vlastního střídavého přenosu grafenových listů, jako je změna impedance v závislosti na frekvenci. Impedance a odpor grafenových desek drasticky klesá s rostoucí frekvencí. Tento výsledek potvrzuje, že oxid grafenu má vysoký potenciál pro přenos signálů v rozsahu gigahertzů.

Jinými slovy, materiály z oxidu grafenu mohou přenášet užitečné zatížení přenášené prostřednictvím dálkových signálů mobilních telefonů a přenášet signály do jiných blízkých přijímačů.

Teoreticky by to mohlo být použito ke spuštění „řetězové reakce“ signálů z věže 5G do buněk, které by byly znovu vysílány z jedné osoby na druhou. Teoreticky by to mohlo rozšířit signál „zabíjecího spínače“ vysílaný daleko za počáteční rozsah samotných 5G mobilních věží.

Ze závěru tohoto publikovaného článku:

Předpokládáme, že GO by mohl být použit pro přenosová vedení v elektronice nové generace a byl by velmi dobrým kandidátem pro nanokarbonovou elektroniku.

Závěry

  1. Oxid grafenu může nést chemické nebo biologické užitečné zatížení.
  2. Užitečné zatížení s oxidem grafenu lze do těla dopravit pomocí vakcín nebo výtěrů.
  3. Uvolnění těchto zátěží může být řízeno externími buněčnými signály, které indukují specifické změny napětí v lidských buňkách.
  4. Je již známo, že při vystavení záření mobilního telefonu dochází k určitým změnám napětí, zejména u 5G.
  5. Užitné zátěže oxidu grafenu mohou obsahovat užitečné zátěže „zabíjecího spínače,“ jako jsou nervově paralytické nebo infekční látky.
  6. Systém 5G proto může fungovat jako infrastrukturní systém pro uvolňování užitečného zatížení chemických zbraní, aby se dosáhlo „hromadného zabíjení“ populací dříve očkovaných GO přenášejícími užitečné zatížení.
  7. Vakcíny proti covidu – o kterých je nyní všeobecně známo, že nemají nic společného se zastavením pandemie – mohly být teoreticky použity k naočkování lidí nákladem oxidu grafenu, který ještě nebyl aktivován.

Je tedy  pravděpodobné  – ale neprokázané – že vakcíny + 5G mobilní věže by mohly být využity jako depopulační zbraňový systém k dosažení téměř současného masového vyhlazení velkého procenta lidské populace, jednoduše aktivací GO užitečného obsahu se specifickým vysíláním. 

Vzhledem k tomu, že západní vlády světa se právě teď zjevně pokoušejí vyhladit své vlastní obyvatelstvo, měl by se tento závěr týkat všech, kteří chtějí přežít agendu globální  depopulace.

O autorovi

Mike Adams je Američan, který provozuje vlastní laboratoř, je publikovaným vědcem a pracuje jako analytik hmotnostní spektrometrie.  Vede tým Natural News složený z více než 20 spisovatelů a výzkumníků, kteří se věnují poskytování faktických informací spotřebitelům o syntetických chemikáliích, těžkých kovech, endokrinních disruptorech a dalších chemických látkách, které se nacházejí v potravinách, lécích, produktech osobní péče, dětských hračkách a dalších produktech. 

Hostuje denní podcast s názvem „Health Ranger Report,“ který najdete ZDE na Brighteon nebo ZDE na Rumble.

 

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 17 Průměrně: 5]

One thought on “Vědecká studie: Signály z mobilních telefonů mohou být použity k interakci s oxidem grafenu v našem těle

  1. Mám Samsung S5610 malý, šikovný, dělá hezké fotky ,neměnila bych ale i tak ho nenosím jen výjimečně když čekám nějaký důležitý hovor navíc často ho vypínám .Lidi jsou s nimi zrostlý , mají je zapnuté všichni kolem v buse , vlaku ,obchodě atď.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/vedecka-studie-signaly-z-mobilnich-telefonu-mohou-byt-pouzity-k-interakci-s-oxidem-grafenu-v-nasem-tele/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings