Britská vláda připouští, že se v rámci plnění klimatické agendy využívá geoinženýring (video)

Britská vláda připouští, že se v rámci plnění klimatické agendy využívá geoinženýring (video)

Britská vláda rozhodně není první veřejná instituce, která potvrzuje, že dochází k vypouštění tzv. „chemtrails,“ již dříve se k témuž přiznali například ve Španělsku či v Německu.

Britská vláda připustila, že chemtrails zanechané letadly jsou skutečné a ne „konspirační teorie.“ V roce 2014 ministerstvo Spojeného království pro energetiku a změnu klimatu (DECC) odpovědělo na žádost ze zákona o svobodě informací.

„V roce 2009 Královská společnost zveřejnila zprávu o metodách SRM (Solar Radiation Modification). Přestože zpráva pojednává o SRM, zejména o potenciálních metodách, jako jsou spreje zastiňující sluneční světlo nebo způsobující modifikace mraků, nedoporučuje implementaci programu SRM.

Vláda ani nikdo jiný ve Spojeném království v současnosti takové metody neprovádí.  Ačkoli DECC financovalo výzkumné projekty dopadů SRM v Met Office Hadley Center, vláda Spojeného království se nezapojuje do geoinženýrství,“ uvádí se v odpovědi na dotaz.

„Spojené království nikdy nepopřelo, že SRM nebo chemtrails neexistují, pouze popřelo, že  se v současné době na obloze nad Spojeným královstvím objevují,“ píše thepeoplesvoice.tv, který zprávu představuje .

Co jsou chemtrails?

Chemtrails jsou neobvyklé, trvalé emise z letadel, o kterých se předpokládá, že jsou způsobeny chemickými nebo biologickými látkami vypouštěnými letadly. 

Liší se od „contrails“, což jsou stopy zkondenzované vodní páry, které se poměrně rychle rozptýlí. Na videu níže můžete vidět ukázku typických chemtrails:

Zpráva Royal Society z roku 2009 uvádí: „Řízení slunečního záření ( SRM) jsou techniky, které odrážejí malé procento slunečního světla a slunečního tepla zpět do vesmíru.

Carnicom Institute tvrdí, že je zavádějící tvrdit, že motivy geoinženýrských praktik jsou benevolentní, jako je „kontrola slunečního záření“ a snížení „globálního oteplování.“

Přestože provedené operace zvyšují účinek čistého oteplování, a jsou tedy škodlivé, nejsou to dobře míněné experimenty. Odpovědní velmi dobře rozumí základní fyzice a vědí, jak tyto techniky využít ve svůj prospěch. Je jisté, že jejich aplikace nejsou zaměřeny nebo omezeny pouze na „řízení solárního záření.“

Královská společnost zopakovala svůj postoj proti používání chemtrails v roce 2011:

„Zájem o technologie SRM v posledních letech rychle vzrostl, protože se zjistilo, že mohou být pro planetu prospěšné i škodlivé. Metody SRM lze použít ke snížení teplot rychle a relativně levně. Tyto technologie však mohou mít také významné nezamýšlené vedlejší účinky. Navíc by neovlivnily příčiny změny klimatu.“

V květnu 2020 zveřejnila vláda Spojeného království strategický dokument nazvaný „Názor vlády Spojeného království k technologiím odstraňování skleníkových plynů a řízení slunečního záření“. Britská vláda uvedla:

„Odstranění skleníkových plynů (GHG) a Solar Radiation Management (SRM) jsou pojmy, které popisují řadu technologií zaměřených na boj proti klimatickým změnám způsobeným člověkem záměrným zasahováním do přírodních systémů Země ve velkém měřítku. Někdy se jim říká „geoinženýrství“ nebo „klimatické inženýrství.“

„Naší prioritou je řešit příčinu změny klimatu snížením emisí skleníkových plynů způsobených lidskou činností a přizpůsobením se nevyhnutelným dopadům.“

Až na to, že lidé, skleníkové plyny a oxid uhličitý nezpůsobují změnu klimatu.

Vládní dokument také uvádí:

„Technologie SRM odrážejí část sluneční energie, která dopadá na Zemi zpět do vesmíru. Příklady takových technologií zahrnují zjasnění oceánských mraků a vstřikování aerosolů do stratosféry.

Vláda metodu SRM nepoužívá a ani ji nehodlá používat. Vláda Spojeného království zadala studie dopadu SRM na klima a pokračuje ve výzkumu v této oblasti.“

Opět se nepopírá, že se SRM používá, jen to vláda nedělá – alespoň zatímco „monitoruje výzkum v této oblasti.“

Místo SRM se vláda Spojeného království zaměřuje na „aktivní odstraňování skleníkových plynů“ („GHG“) z atmosféry. Nezávislý vládní poradce, Výbor pro změnu klimatu („CCC“), dal jasně najevo, že GGR budou klíčové pro dosažení „cíle čistých nulových emisí“ Pařížské dohody.

CCC předsedá lord Deben, který zastával několik vysokých ministerských funkcí. Je také zakladatelem a ředitelem společnosti Sancroft, poradenské společnosti v oblasti společenské odpovědnosti, která spolupracuje s předními společnostmi po celém světě na zlepšení jejich environmentálních, sociálních a etických dopadů. 

V případě lorda Debena by měla být provedena kontrola střetu zájmů.

Nejnovější zpráva CCC o pokroku ve snižování emisí a přizpůsobení se změně klimatu, která byla vydána v červnu 2021, obsahuje více než 200 politických doporučení pro všechny sektory státní správy.

Navzdory „zaměření“ vlády na technologie CCS je „CCS“ ve zprávě zmíněno pouze osmkrát, to vše v části, která zabírá sotva polovinu strany 13 z 32stránkové zprávy.

Ve zprávě jsou pojmy „daň“, „tarif“, „financování“ a „trh“ zmíněny 20krát, 8krát, 16krát a 10krát. Četnost, s jakou jsou tyto termíny uváděny, umožňuje vyvozovat závěry o skutečném záměru zprávy. 

Jádro zprávy CCC je patrné zejména v doporučení předsedovi vlády a Úřadu vlády, které je rovněž adresováno odboru COP, Ministerstvu zahraničí, Commonwealthu a rozvoji a Odboru pro mezinárodní obchod .

„Vyzvěte rozvinuté země, aby zvýšily své závazky v oblasti financování klimatu, aby co nejrychleji mobilizovaly 100 miliard dolarů ročně na financování klimatu.“

V červenci 2019 přijala vláda Spojeného království legislativu zavádějící ambicióznější cíl a zavazuje Spojené království dosáhnout nulových čistých emisí do roku 2050. Dosažení tohoto cíle si vyžádá novou infrastrukturu, včetně technologií k odstranění skleníkových plynů z atmosféry a jejich trvalého uložení pod zem.

Je důležité si pamatovat, že skleníkové plyny nejsou příčinou změny klimatu, i když se objevil celý průmysl založený na ideologii „boje“ se skleníkovými plyny a odkazech na „čistou nulu.“

Vláda pověřila Národní komisi pro infrastrukturu studiem technologií k odstranění skleníkových plynů. Závěrečná zpráva studie – „Engineering Greenhouse Gas Removal“ – byla zveřejněna 29. července 2021. 

Zpráva doporučila, aby se vláda zavázala k rozsáhlému nasazení nových technologií GGR do roku 2030:

„Odstranění oxidu uhličitého ze vzduchu je drahé. Tento nový sektor by mohl do roku 2030 vygenerovat tržby ve výši 2 miliard liber a do roku 2050 desítky miliard. Z dlouhodobého hlediska by tyto náklady měla nést znečišťující průmyslová odvětví, nikoli daňoví poplatníci, tím, že budou platit za technologii likvidace.“ 

Doporučeno Národní komisí pro infrastrukturu.

Opatření na „boj proti změně klimatu“ nejsou dobrá pro klima, ale jen a pouze pro velké korporace…

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 20 Průměrně: 4.6]

4 thoughts on “Britská vláda připouští, že se v rámci plnění klimatické agendy využívá geoinženýring (video)

  1. Kdo ovlada pocasi, ovlada masy lidi. Jen opravdu hloupy clovek nepohledne na oblohu. Vse mame na ocich, netaji se umele rizenym pocasim. Dokonce jsou i derivaty na vyrobu pocasi obchodovane na burzach v chikegu. Psal to portal MESEC. Je to dohledatelne, pocasi podle prani, kdykoliv a kdekoliv. Ale cena je opravdu raketa. Jinak praskuje se vsude obloha zahlcena chemtrail. Jak zpival ivan mladek o praskovacim letadlu. Uz v te dobe probihal geoinzenyring. A vlastne se nic nezmenilo. V USA kdyz byl zvolen donald trump, lide prosili cituji pane prezidente zastavte chemtrail. Clanek je na portalu orgo net dohledatelny. Od prvopocatku chemtrailsovani oblohy cilili globalisticti zmrdi na celou planetu a vsechen lid za jedinym ucelem, vyhubit nas salamovou metodou. Pomale traveni ovzdusi, vody, pudy,plodin viz GMO. To je ucel chemtrail. Tyto zverstva je treba ihned zastavit ochranou naseho vzdusneho prostoru.

  2. Jiz nejakou dobu pozoruji tento primitivni vyvoj tzv. zapadni civilizace, jejichz mentalni metabolismus se da prirovnat k hnijicimu hovnu. Bohuzel neda se to civilizovane zastavit, nastane situace kdy lide budou sami pozadovat valecny konflikt, ktery paradoxne tvori jako puvodni aplikovany zamer depopulace.Tahle chronologicka cyklicka etapa teto zivotni formy, je jenom pouhe otroctvi, ktere to jiz ani nevnima a nebude schopno se ponaucit. Nebude opora starsich generaci, jejich pamet a zkusenosti, ktere se zamerne eliminuji, jsou hrozbou pro tuto primitivni retoriku. Jak se k teto situaci postavime asi tusim, protoze neustale ustupky k cemukoliv z dovodu ztraty nebo zisku jsou evidentni.

  3. Kdo není úplně slepej, tak přece vidí co se na obloze Evropy každý den děje. Počítejme spolu, 28 zemí v EU plus Anglie plus Švýcarsko plus Severní Amerika a Kanada. Každý den ve vzduchu sype sajrat na lidi v průměru 20 letadel. Vynásobením počtu zemí kde to dělají snadno dojddete k obrovské flotile letadel, každé letadlo dva piloty minimálně, do každého letadla palivo a nákup toho sajrajtu, krát 365 dni krát minimálně 30 roků ( v US mnohem déle) a vyjde neuvěřitelná částka kterou jsou ochotni zaplatit za škůdcovství na lidech z jejichž daní spokojeně žijí. Ale při vědomí, že si už více než sto roků tisknout sami dolary jak potřebují za cenu papíru a barviček to zase takové hrdinství není.

  4. Hlavným účelom je naozaj riadenie slnečného žiarenia, ale keďže tá vrstva je vodivá tak je možné ju využiť aj iným spôsobom. Zdraviu to určite neprospieva, ale to čo potrebujú prekryť sú zmeny na Slnku. Takmer nikto si ešte nevšimol, že farba slnka sa mierne zmenila. Jeho spektrum žiarenia je posunuté viac do UV spektra, čiže je viac biele ako bolo v minulosti a bude to horšie.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/britska-vlada-pripousti-ze-se-v-ramci-plneni-klimaticke-agendy-vyuziva-geoinzenyring-video/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings