Kanadský lékař informuje o tom, jak vláda i takzvaní „odborníci“ záměrně lhali o nebezpečí genových injekcí (video)

Kanadský lékař informuje o tom, jak vláda i takzvaní „odborníci“ záměrně lhali o nebezpečí genových injekcí (video)

Jak již dnes víme, tak všechny vlády a takzvaní „odborníci,“ kteří byli v čele covidového podvodu, od samého počátku věděli, že jejich hlavním cílem je podstoupit občany experimentu – a to jak sociologickému (nesmyslné covidové restrikce  a otrocká poslušnost lidí) tak medicínského.

Hlavním cílem tak bylo odzkoušet ovladatelnost mas a posléze těmto lehce ovladatelným masám aplikovat experimentální injekce – a to pod lživou záminkou, mnohde i pod pohrůžkami a reálnou hrozbou ztráty zaměstnání či drakonických pokut.

Všechny vlády, které v podvodu jely, stejně jako všichni rádoby „odborníci“ tedy moc dobře věděli, co konají. V tom kontextu je neuvěřitelné, že v mnoha zemích mají i přesto stále oporu širokých mas.

Kanadský lékař, který se odmítl podvolit výhružkám, jimž čelili kritičtí lékaři ve všech podobně „postižených“ zemích, nyní vypovídá o tom, jak obtížné bylo – a někde stále ještě je – jít proti proudu a vyjít ven s pravdou, která je příliš nepohodlná…

Dr. Charles Hoffe, pohotovostní a rodinný lékař z jižní Britské Kolumbie, byl jedním z prvních lékařů, kteří veřejně promluvili a poukázali na nežádoucí reakce na očkování proti covidu, kterých byl svědkem u svých pacientů. Bohužel však zaplatil obrovskou cenu za svou ochotu říkat pravdu tváří v tvář obrovské cenzuře a tlaku lékařské komunity.

Dr. Hoffe vysvětluje posluchačům, jak se stal časným informátorem o nebezpečných vedlejších účincích mRNA injekcí.

„Bylo nám řečeno, že to bylo testováno na bezpečnost. Obvykle trvá pět až deset let, než se řekne, zda je nějaká nová léčba bezpečná. A když je to úplně nová technologie, potřebovali by delší dobu. Byla to zcela nová technologie, takže skutečnost, že ji zavedli tak rychle, dala mnoha lidem důvod k obavám,“ vzpomíná Dr. Hoffe.

„Byli jsme ujištěni, že to prošlo všemi běžnými bezpečnostními testy, což samozřejmě nebyla pravda. Byli jsme doslova falešně ujišťováni o jejich bezpečnosti a účinnosti. A protože lidé chtějí věřit médiím a vládě, věřili. Ale měl jsem pochybnosti, a tak jsem to pozorně sledoval.“

Po návratu z dovolené v Jižní Africe začal Dr. Hoffe poprvé pozorovat nežádoucí účinky u svých pacientů – z nichž téměř 70 procent jsou původní obyvatelé –  šest týdnů poté, co dostali první injekce.

„Okamžitě jsem vše začal vidět z první ruky, zpočátku neurologické problémy. Tyto pacienty viděli jiní lékaři v ordinaci, kteří tam pracovali, když jsem byl pryč. A tito lékaři to prostě zaznamenali do svých složek a šli dál,“ vzpomíná Dr. Hoffe.

„Byl jsem docela znepokojen, že tito lidé měli vážné neurologické vedlejší účinky, které se nevyřešily, a nevykazovali žádné známky řešení. A byl jsem hluboce znepokojen tím, že tyto injekce zjevně nebyly tak bezpečné, jak nám bylo řečeno, a že ostatní lékaři problémy ani nehlásili.“

Prvními známkami, že se něco děje, byly příznaky jako závratě, zvonění v uších, citlivost na světlo a zvuk, slabost různých částí těla, nejčastěji v horních končetinách – obou pažích – a u některých lidí elektrické vjemy, jako jsou elektrické šoky sestřelující končetiny. U jiných lidí to byla přetrvávající bolest a různá nervová obrna.

„Nikdy jsem neviděl tolik závažných vedlejších účinků jakékoli léčby, natož vakcíny,“ řekl Dr. Hoffe. „Vakcíny jsou léčbou podávanou zdravým lidem, aby se udrželi v pořádku. Měla by existovat nulová tolerance pro způsobení škody.“

Dr. Hoffe věděl, že 900 jeho pacientů dostalo injekci. Během týdne po návratu z dovolené věděl o šesti lidech, kteří měli vážné neurologické vedlejší účinky bez známek uzdravení. Rozhodl se tedy jednat.

Napsal soukromý e-mail 18 lékařským kolegům v oblasti, kteří dávali injekce. V důsledku toho mu místní zdravotnické úřady nařídily aby mlčel, aby o očkování neříkal nic negativního.

Kromě toho mu bylo vyhrožováno vyšetřováním ze strany Kolegia lékařů a chirurgů a bylo mu řečeno, že pokud má nějaké otázky, neměly by být adresovány jeho kolegům, ale lékařskému úředníkovi zdravotnictví, který má na starosti zavádění vakcín v této oblasti. Vyhověl tedy.

„Poslal jsem tomu člověku dva dopisy, abych se jich zeptal, co bych měl dělat s těmito zraněními způsobenými očkováním. Zeptal jsem se: ‚Prosím, můžete mi říct, co se děje? Proč se to děje mým pacientům? A jak bych se k tomu měl chovat?'“ Nedostal žádnou odpověď.

Rozhodl se tedy apelovat na provinční zdravotní referentku v B.C., Dr. Bonnie Henryovou, vyjádřil mnoho stejných obav a řekl jí, co vidí u svých pacientů. Poznamenal také, že měl jednoho pacienta, který náhle zemřel, 24 dní po očkování, pro což nebylo jiné vysvětlení.

„Byl jsem varován, že náš provinční zdravotní důstojník neodpovídá na dopisy,“ řekl Dr. Hoffe. „Kolegové mi řekli, že to bude ignorováno.“ Takže z toho radši udělal otevřený dopis. A tak se zoufale snažil spustit poplach, vzhledem k tomu, že existoval vážný bezpečnostní signál, který byl zcela ignorován.

Asi měsíc po otevřeném dopise Dr. Hoffeho z dubna 2021 bylo lékařům zasláno komuniké, které jim zakazuje mluvit o svých vlastních klinických zkušenostech a vědeckých poznatcích. Nesměli říci nic, co by bylo v rozporu s postojem vlády k mRNA vakcínám.

„Myslím, že můj otevřený dopis načechral peří, že jsem upozornil na tento bezpečnostní signál. Považovali to za dezinformaci, protože jsem také poslal zprávy o poškození očkováním svých pacientů.“

Po 14 takových zprávách bylo Dr. Hoffemu řečeno, že to nebyla poškození způsobená očkováním, ale prostě náhoda. „Bylo mi řečeno, že tito lidé prostě potřebují dostat další injekci. Nezáleželo na tom, jak vážně byli zraněni; potřebovali dostat další dávku.“ Tehdy měl Dr. Hoffe jasno.

„Uvědomil jsem si, že se tu samozřejmě děje velké ututlávání. Bylo naprosto ohromující, že lékařům již nebylo dovoleno používat své vědecké znalosti nebo svou lékařskou prozíravost k posouzení toho, co se děje u jejich vlastních pacientů. To není léčba. To není věda. To je lékařská tyranie.“

Jak se otevřený dopis Dr. Hoffeho šířil široko daleko, dostával žádosti o rozhovor z celého světa. To zjevně rozzuřilo College of Physicians and Surgeons a okamžitě našli důvod, proč ho suspendovat z jeho povinností na pohotovosti, čímž okamžitě snížili jeho příjem na polovinu. Dodnes nemůže pracovat ve státní nemocnici za trestný čin, že nedoporučil druhou dávku pacientovi s přirozenou imunitou.

Krátce po svém suspendování začal Dr. Hoffe provádět výzkum mezi svými vlastními pacienty a domníval se, že injekce způsobují mikrosraženiny. Malý vzorek potvrdil jeho podezření, které ventiloval v rozhovoru.

Pak, jen o deset dní později, bylo jeho město – Lytton – zničeno požárem, který s sebou vzal jeho lékařskou praxi a všechny jeho výzkumné záznamy, včetně laboratoře provádějící krevní analýzu, která ho vedla k jeho závěrům, nyní široce potvrzeným po celém světě.

Vysoká škola lékařů a chirurgů pokračovala v pronásledování Dr. Hoffeho. Disciplinární slyšení plánované na 10. února však bylo nyní odloženo na neurčito.

Dr. Hoffe, obviněný z šíření dezinformací mezi několika dalšími „zločiny“, říká:

„V Kanadě pochází více než 50 procent financování Health Canada z farmaceutického průmyslu. Takže Health Canada slouží farmaceutickému průmyslu, ne veřejnosti, protože to je ten, kdo je platí.

A tak dezinformace je cokoliv, co poškozuje zájmy farmaceutického průmyslu. To je samozřejmě obrovský střet zájmů. A tak si myslím, že jakmile to člověk pochopí, tak také pochopí, jak se rozhoduje o tom, co je dezinformace. Opět je to cokoliv, co poškozuje zisky farmaceutického průmyslu.“

Jasným příkladem toho, jak systém funguje, je Trudeauovo rozdávání miliard dolarů každé provincii v Kanadě, které se podaří prosadit povinné očkování. „Tyto věci jsou finančně motivovány a tyto miliardy dolarů na provincii nebyly na nákup vakcín,“ říká Dr. Hoffe. „Byly to almužny na promazání kol. To je jasná agenda, jak všechny očkovat.“

A co se týče budoucnosti? „No, nevypadá to moc zdravě,“ říká Dr. Hoffe. „Moderna má ve vývoji mnohem více mRNA injekcí. Dosavadní výsledky v oblasti bezpečnosti (mRNA) jsou děsivé. Tyto injekce nyní zabily a zmrzačily více lidí než jakýkoli jiný lékařský zásah v historii.“

Rychlý pohled do databáze Open VAERS to potvrzuje a ukazuje 34 450 úmrtí a 63 600 osob trvale postižených.

„Všechna pandemická opatření byla zavedena pod záminkou udržení bezpečnosti lidí: roušky, sociální odstup, lockdowny, cestovní omezení, tak dále. Tvrdili, že je to všechno o tom, abychom byli v bezpečí,“ říká Dr. Hoffe.

„Ale přesto máme nejnebezpečnější lékařskou péči v historii. A přesto to nadále popírají a ignorují. A snaží se to co nejvíce zakrýt. To nevěstí nic dobrého pro budoucnost.“

 

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 8 Průměrně: 4.9]

3 thoughts on “Kanadský lékař informuje o tom, jak vláda i takzvaní „odborníci“ záměrně lhali o nebezpečí genových injekcí (video)

  1. Nezlobte se na mne, ale není to také na lidech aby přemýšleli? Nenechal jsem do sebe nalít jedy ani náhodou, proč? No to bylo úplně jednoduché, po vzniku toho podvodu jsem začal ihned brouzdat po netu a zjišťovat jak to vlastně je a když jsem zjistil, že tzv. „vakcína“ byla už v distribuci dříve než vše začalo, byl mi jasné že zde něco setsakra smrdí, neb do této doby byli vakcíny testovány až deset let ba i déle a toto ejhle ještě nebyl vir na světě ale vrahcína už byla. Bohužel jsem znal lidi byť staršího data kteří běželi na čtvrtou tečku aby ji náhodou nepropásli i když už se o podvodu veřejné mluvilo.

  2. Souhlasím s Pepou. Bylo mi už v březnu 2020 jasné, že jde o podvod, kterého jsem se odmítl zúčastnit.
    Zpočátku jsem si myslel, že je to jenom farmapodvod na tahání peněz.
    Hledat v zahraničních webech jsem ale začal později, teprve pak mi začalo docházet, co je to za hrůza. Nejvíc mne vyděsilo, jak málo známých či příbuzných si to uvědomilo. Dá se říci, že drtivá většina to sežrala i s navijákem. Lidé jsou konformní a poslušní. Mají otrockou mentalitu a vypadá to, že si o podobné jednání přímo žádají.

  3. prostě to byl podvod od začátku lide byli vystrašení a nechali se dobrovolně zapichat nějakou šmelinou která je stale ještě v klinickych studii tak jsem něco tušil už od začátku a ty rychle vytvořene vakcíny jsem se bal nejvice prostě nikde jsem nenašel odpověd kdo ruči za vedlejši učinky vakcín nebo klinické studie kde a jak a na kym se dělali jsem odpovědi nenašel nikde tak hned jsem měl s těch vakcín strach co to je to neni jako očkovani vuči tetanu, zaškrtu, neštovicim, klištatum ktera probihalo mnoho a mnoho let a stačila jedina dávka na vic než 10 let a hup a máte tu udajne vakcíny proti covidu ktery jsem ani nikde neviděl a hned se řeklo 2 dávky a tečka a já si řikal proč zrovna 2 dávky proč ne 1 dávka jak to bylo vždycky a hned jsem s toho čihal velkou kulišarnu a nedal jsem si radši ani jedinou matce jsem radši ukazal i videa z videi itevři svou mysl ještě tehdy z Youtube když to tam bylo a taky se zhrozila s toho co tam vyděla ale tak to je lidi na kterých vám zaleži je potřeba chranit hned zabodan v rodině neni nikdo ani my přatele ani bratranci s toho jeden je Rom žijici v Draždanech živi se jako automechanyk věřici v Illuminaty a taky podporuje Putina hold asi žiju ve svem skleniku a mam kliku že tu kolem sebe nemam ovci ani v rodině ani přatel nebo znamych či bratrancu všichni neočkovani každeho to silně lezno na nervy a dokonce i ti co nikdy nechodili k volbám začali najednou podporovat Okamuru a volit ho jako já

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/kanadsky-lekar-informuje-o-tom-jak-vlada-i-takzvani-odbornici-zamerne-lhali-o-nebezpeci-genovych-injekci-video/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings