Proč byla ve studiích očkování zcela nestandardně zrušena kontrolní skupina?

Proč se lidé nezajímají o fakta, než se rozhodnou experimentovat s vlastním zdravím? Skutečně už je většina lidí jen stádo tupců, bezvýhradně věřících světovládným elitám a jimi placeným politikům, médiím a rádoby „odborníkům“? Nechal by si snad v minulosti kdokoli z vás aplikovat jakoukoli neprověřenou látku tak, jako to nyní dělají miliardy lidí po celém – zejména západním – světě?

Na rozdíl od dříve platných vědeckých standardů byly kontrolní skupiny při vývoji vakcín proti COVID-19 rozpuštěny během několika měsíců. Jak vysvětlila kanadská Aliance pro péči o Covid v prezentaci s názvem „Více škody než užitku“, studie byly v prosinci 2020 nezaslepeny a většina subjektů  z kontrolní skupiny neočkovaných studie Biontech / Pfizer byla poté očkována počátkem roku 2021 (strana 9). Ačkoli studie mají oficiálně pokračovat další dva roky, bez kontrolní skupiny jejich význam klesne na nulu.

Vyvstává otázka, zda existuje pouze nedostatek zájmu o spolehlivé údaje, nebo zda je zde snaha zakrýt nepříjemné pravdy.

klinických studiích se používají tři fáze k testování subjektů, aby se zjistilo, zda  kandidát vakcínu toleruje, zda stimuluje tvorbu protilátek a zda ho chrání před onemocněním. Očkované subjekty jsou srovnávány s neočkovanou kontrolní skupinou, která zde byla oproti zvyklostem odstraněna. Jedná se o posouzení, zda je účinnost vakcíny pozitivní nebo negativní a zda se vyskytnou vedlejší účinky. Pokud jsou všichni lidé zcela očkováni, už to prostě není možné.

Dne 17.12.2021 zveřejnil prof. Dr. Stefan Homburg v příspěvku na Twitteru následující smysluplnou grafiku o postupu společnosti Biontech/Pfizer, která ilustruje důsledky rozpuštění kontrolních skupin (pozn.: vzhledem k tomu, že informace jsou z německých zdrojů, je tabulka německy, ale i tak je na grafu vlevo a vpravo dobře vidět zrušení kontrolní skupiny jejím plným naočkováním ve 2. stadiu červená – očkovaní a modrá neočkovaní – ve druhém modrá splyne s červenou, neboť neočkovaní byli naočkováni):

Snažil se najít jiné vysvětlení. Pro něj je eliminace kontrolní skupiny pokusem zamaskovat vedlejší účinky a úmrtí, ke kterým již došlo ve studiích. Během studie tedy zemřelo 20 lidí v experimentální skupině, ale pouze 14 ve skupině s placebem. Z toho devět lidí po kardiovaskulárním onemocnění v experimentální a pět v kontrolní skupině. A pouze jeden zemřel na COVID-19 ve zkušební skupině a dva v kontrolní skupině. Existují tedy pádné důvody, proč chtěla společnost Pfizer zředit nebo omezit možnosti srovnání.

Farmakolog, toxikolog a imunolog Prof. Dr. Stefan Hockertz představil normální průběh očkovací studie před rokem 2020 v telefonickém rozhovoru dne 30.12.2021: Kontrolní skupina existuje přesně tak dlouho, dokud studie běží. Pokud je kontrolní skupina vynechána, studie se považuje za přerušenou, protože srovnání mezi léčenou a neléčenou skupinou již není možné. „Pokud odstraním srovnávací aspekt, mohu vždy říci, že 85 srdečních záchvatů mezi 1000 lidmi je běžné.“ Podle Hockertze je kontrolní skupina také prováděna mimo studii pro sledování, aby bylo možné odfiltrovat závažné nežádoucí účinky v léčené skupině.

Během očkování dostává léčená skupina sérum a kontrolní skupina fyziologický roztok jako placebo. Ani lékař, ani účastníci studie nevědí, kdo patří do které skupiny. Podle profesora Hockertze existuje další problém s novou vakcínou od společnosti Biontech / Pfizer: adjuvans obsažené ve vakcínách mRNA mohou mít samy o sobě toxický účinek.

Nanolipidy se používají jako dopravní prostředek pro snadno se rozkládající mRNA. Některé z nich nejsou schváleny pro použití u lidí, ale pouze pro výzkum. „V podstatě potřebuji tři skupiny: potřebuji skupinu se sérem. Potřebuji skupinu, která v případě Biontechu dostane prázdné nanozomy, aby byla schopna posoudit účinky adjuvans, což jsou pomocné látky. A neléčená kontrolní skupina.“ To je jediný rozumný způsob, jak provést studii.

Účastníci studie se musí během klinického hodnocení pravidelně kontrolovat. V případě očkování se úspěšnost vždy měří stanovením krevních hodnot. Zpočátku se kontroly provádějí pečlivě každé dva dny. Po 20 až 30 dnech by měl reagovat buněčný imunitní systém. Pokud by došlo pouze k požadovaným změnám krevního obrazu, interval pozorování může být prodloužen na jednou týdně až jednou za měsíc.

Výjimky z regulace kontrolní skupiny jsou velmi vzácné, u nových vakcín musí být kontrolní skupina vždy přenášena až do konce studie. Profesor Hockertz poukazuje na vzácné výjimky pro rozhodně smrtelné nemoci, jako je rakovina. Kontrolní skupina zde nesmí zůstat z etických důvodů neléčena. Poté se s ní zachází podle předchozí normy. A výsledky získané novým lékem lze porovnat s výsledky předchozí metody léčby.

Přerušení kontrolní skupiny a tím i studie s sebou nese velkou etickou odpovědnost, protože prohlášení o účinnosti a vedlejších účincích léčby jsou nemožná. Prof. Hockertz varuje, že tato pravidla výjimek mohou být zneužita a že je třeba věnovat pozornost potenciálním střetům zájmů. Například  Anthony Fauci, ředitel Národního institutu pro alergie a infekční nemoci (NIAID), předčasně uvolnil různé léky proti HIV. To je „svévole, to nemá ve vědě místo“.

V červnu 2021 společnost Biontech/Pfizer oznámila rozpuštění kontrolní skupiny a tím i předčasné ukončení studie, která byla plánována do roku 2023, a téměř úplně naočkovala kontrolní skupinu.

Hockertz nemůže pochopit takový postup společnosti Pfizer podle seriózních vědeckých standardů. Chybí vědecké záznamy o pozitivních a negativních důsledcích očkování. Současně je stále neočkovaná populace vystavena takovému tlaku, že by pak selhala jako „přirozená“ kontrolní skupina. Zdá se, že vše bylo jednoduše třeba zařídit tak, aby zde žádná kontrolní skupina nebyla.

Na konci rozhovoru  Hockertz prohlásil: „Nemohu si pomoci, ale obviňuji vás ze zlých úmyslů, protože vedlejší účinky již nelze srovnávat. Už nemám měřítko, podle kterého bych mohl měřit vedlejší účinky. V minulosti byl takový přístup trestný. Kdybych takovou klinickou studii provedl před rokem 2020, byl bych teď ve vězení.“

Problémy pro obyvatelstvo vznikají ze dvou důvodů. Na jedné straně rozpuštění kontrolních skupin pro studium znamená, že občané již nemohou posuzovat účinnost očkování a osobní riziko. Proto nelze učinit žádnou vědecky podloženou úvahu pro nebo proti očkování.

Druhým problémem je obrovský a zcela nepřiměřený tlak na dosud neočkované občany, aby také podstoupili experiment „očkování mRNA“. V důsledku toho je „přirozená“ kontrolní skupina dále decimována nebo zcela eliminována v dlouhodobém horizontu. Politický přístup je podobný vyděračským metodám mafie a je daleko od svobodného rozhodnutí informovaných lidí o očkování.

To je nepřijatelné, a proto občané nyní sami jednají a zahajují své vlastní iniciativy. Ve všech případech se jedná o čistě observační studie, které nevyžadují krevní testy. Monitorování se zaměřuje na celkový zdravotní stav a ne na hladiny v krvi a stav protilátek.

V Německu byla v srpnu 2021 spuštěna „kontrolní skupina“, sdružení vědců, lékařů, alternativních praktiků a počítačových vědců. Cílem je přísně anonymní, na průmyslu nezávislé, na důkazech založené a vědecké monitorování očkovaných a neočkovaných. Mezitím se zaregistrovalo více než 9 000 účastníků, z nichž asi 5 procent je očkováno. V nadcházejících měsících a letech budou od účastníků shromážděny účinky a vedlejší účinky těchto experimentálních vektorových a mRNA vakcín. Výsledky by měly být zveřejněny veřejně a v případě zájmu zpřístupněny i výzkumným ústavům. První výsledky  naleznete již na domovské stránce.

V Rakousku bylo založeno dobrovolné sdružení „Ungeimpft-Gesund“. Mezitím se do projektu zaregistrovalo téměř 88 000 účastníků z celé Evropy. Tato observační studie byla zahájena v lednu 2022 a její trvání je naplánováno na pět let. Pracuje pouze s neočkovanými a shromažďuje nejen fyzická data účastníků, ale také subjektivní zkušenosti a duševní, ekonomické a sociální dopady. Jak řekl jeden ze zakladatelů skupiny, Daniel Stoca, jeho vlastní nezaměstnanost kvůli koronavirovým opatřením byla pro něj spouštěčem k zahájení široce založené studie.

I v mezinárodním měřítku existuje celosvětová společná iniciativa nezávislá na farmaceutických společnostech – „Vaccine Control Group“. Pod heslem „Občané dělají vědu“ shromažďuje základní údaje o očkovaných a neočkovaných osobách v dlouhodobé studii, aby bylo možné vyhodnotit úspěšnost masového očkovacího programu. Zdravotní údaje zde zaznamenaných neočkovaných osob budou shromažďovány a předávány po dobu příštích 30 let, aby bylo možné shromažďovat srovnání s očkovanými osobami.

I když je to výraz naprostého selhání lékařských a politických činitelů s rozhodovací pravomocí, zůstává záblesk naděje: lidé začnou jednat nezávisle a pomáhat si sami. Občané přebírají práci farmaceutického průmyslu a provádí tak studii, kterou Pfizer záměrně ukončil, sami.

Vzrušující otázka zní: Čí celkové zdraví bude v roce 2023 lepší?  Očkovaných nebo neočkovaných?

Proč je tolik výzkumných standardů, které byly zavedeny po celá desetiletí, zrušeno s příchodem covidu?

Vzniká podezření, že cílem této akce je odvrátit pozornost od nesprávných politických rozhodnutí a negativního účinku vakcín. Politický a společenský tlak na očkování, který je nyní vyvíjen i na děti, již nelze vysvětlit zdravým rozumem. Nadbytečnost a až vlezlost reklamy na očkování pro celou populaci je jedinečná, přinejmenším bezprecedentní. To je propaganda ve své nejčistší podobě.

Zájem o pitvy zesnulých „v souvislosti s očkováním“ byl dosud také výrazně omezen. To by byla nejdůležitější služba pro živé, zejména se zavedením nového, experimentálního očkování. Ve výchozím nastavení by všechna úmrtí a všechny vedlejší účinky musely být systematicky zaznamenávány. Zdá se však, že vzdělání a fakta nejsou v tomto případě prioritou. Je tedy myslitelné, že eliminace kontrolní skupiny není prostředkem, ale cílem činnosti státu. To je skvělý způsob, jak odvrátit pozornost od vlastního selhání.

O to důležitější je závazek výše zmíněných sdružení dobrovolníků. Pokud se za pár měsíců či let ukáže, že očkovaní trpí zdravotními problémy, politici budou muset podat vysvětlení.

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 8 Průměrně: 4.9]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/proc-byla-ve-studiich-ockovani-zcela-nestandardne-zrusena-kontrolni-skupina/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings