EU chce urychlit přechod na bezhotovostní společnost, CBDC by měly být dostupné i offline

EU chce urychlit přechod na bezhotovostní společnost, CBDC by měly být dostupné i offline

Dostupnost digitální měny pouze online, by byla tím, co by mohlo zabránit přechodu do bezhotovostní společnosti. O tom se ostatně diskutovalo i na mnoha debatních globalistických fórech, když byli zmiňováni zejména ti, kteří nemají přístup k internetu (bezdomovci apod.).

I kdyby byl zajištěn základní příjem, jak globalisté plánují, nebylo by jednoduché jej dostat k těm, kdo „žijí offline.“ Nicméně podle informací mají být CBDC v offline verzi, na čemž nyní pracuje EU.

Digitální euro tak může přijít mnohem dřív, než by kdo tušil. Do konce letošního roku budou již všechny členské země vydávat eID a mezitím se má rozjet i pilotní projekt digitálního eura.

CBDC tak zřejmě bude zejména v zemích eurozóny zavedeno mnohem dřív, než se původně předpokládalo. to je další důvod, proč se držet dál od eura.

CBDC (digitální měna centrální banky) by měla být propojena s ID, bude programovatelná (omezí se co za ni můžete kupovat) a bude mít i datum expirace.

Ideální nástroj budoucí digitální diktatury.

Nevolení byrokraté v Evropské unii se už netají tím, že prosazují plány na nahrazení fyzických peněz „digitálním eurem“, aby zahájili „bezhotovostní společnost.“

Alarmujícím aspektem je však téměř orwellovská kontrola, kterou by mohli potenciálně předat centrální bance a EU by tak skrz ECB ovládla všechny země eurozóny.

Díky digitálním měnám mohou úřady nahlížet do vašich finančních transakcí s mikroskopickou přesností.

Pomocí CBDC budou vlády a finanční instituce moci sledovat nákupy po celém světě a přesně vidět, kdo co kupuje.

Vládní agenti budou mít teoreticky znalosti o každém předmětu zakoupeném lidmi po celém světě.

Kromě dohledu narůstají obavy, jak velkou kontrolu nad financemi člověka takový systém umožní.

Stejným způsobem, jakým společnosti Big Tech  zavírají účty uživatelům, kteří „porušují“ jejich zásady, by teoreticky mohl člověk ztratit přístup ke svým vlastním penězům kvůli svým politickým názorům.

Možná by si lidé dvakrát rozmysleli, zda zpochybnit  změnu klimatu nebo povinné očkování, pokud to znamená, že jim bude zablokován nákup jídla pro jejich rodiny.

WEF také  již dříve prosazoval plány  na sledování výdajů jednotlivců na „klimatický dopad“ a poté na potrestání těch, kteří mají větší „uhlíkovou stopu“, než dovoluje vláda.

Měření uhlíkové stopy se již také testuje v několika evropských zemích, jde prakticky o systém sociálních kreditů. Mimo jiné tento test probíhá v Německu, Rakousku, Holandsku, Itálii (v Boloni a Římě), Norsku nebo Velké Británii.

Je možné, že se pouze zkouší, který způsob je nejlepší, aby se mohl stát součástí budoucích sociálních kreditů napojených na ID a CBDC.

Evropská unie  nyní zavádí vlastní CBDC pro všechny členské státy eurozóny. EU právě vyčlenila 1,3 miliardy eur na jeho rozvoj ve snaze urychlit plány na veřejné zavádění.

Mezitím Evropská centrální banka (ECB) prosazuje své plány , a to mnohem dříve, než pozorovatelé očekávali.

Plán postupuje tak rychle, že oznámení někteří považují za překvapení. Celkem pět partnerů ze soukromého sektoru nyní obdrží obrovské zakázky na podporu CBDC.

V minulosti se Amazon kontroverzně podílel na prototypu plateb e-commerce.

Fakt, že společnost, která  byla v roce 2021 pokutována 887 miliony dolarů za porušování ochrany údajů, našla cestu k tomu, aby se stala „partnerem“ EU na projektech tohoto významu, rozrušil některé členy Evropského parlamentu.

Nicméně i tentokrát bude pravděpodobně vybrán Amazon.

Podle prohlášení ECB budou příjemci peněz pověřeni nejen prototypováním CBDC, ale také vývojem relevantní aplikace, offline platebních schémat a řízením rizik a podvodů.

Tato nejnovější „iniciativa“ obdrží 237 milionů EUR. Většina prostředků, 662 milionů eur, půjde na vytváření offline plateb.

Zdá se také, že EU se snaží profitovat ze zavádění „bezhotovostních společností“.

Předseda Digital Euro Association Jonas Gross si myslí, že ti, kdo s největší pravděpodobností dostanou smlouvy, jsou etablovaní poskytovatelé technologií CBDC s offline schopnostmi, Big Tech, globální finanční poradenské společnosti a „menší“ (ale také „větší“) softwarové firmy.

Mezitím se zdá, že obavy z uchopení moci globální elitou a porušování bezpečnosti a svobody veřejnosti se v debatě ztrácejí…

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 15 Průměrně: 4.9]

9 thoughts on “EU chce urychlit přechod na bezhotovostní společnost, CBDC by měly být dostupné i offline

  1. Copak nebude Lipavský a Jourová na fóru?
    Copak už i u nás nejsou lidé, kterým byl obstaven na neurčito nebo zrušen bankovní účet za názor?
    Copak už nás teď banky a vydavatelé stravenkových karet nekontrlují, co kupujeme a co nám dovolí zaplatit?
    Copak už se u účtů nepočítá uhlíková stopa?
    Copak byrokrati nevědí, že až splní svůj úkol, taky odejdou do zapomnění?

  2. SAMI POMALU MUSITE VIDET JAKO VOLIČI,ŽE NÉCO NENI V POŘADKU,NESTAČI TO JENOM ODHALOVAT

    ale začít hledat řešení.Situace se podobá té,která byla před 35 lety,kdy všichni občané chtěli změnu.Védeli,že
    nesmí cestovat,viděli,že *výkonová * společnost má velké množství spotřebního zboží atd.
    Tak se stalo,že přímo freneticky tleskali změně režimu a dostali to co máme dnes
    KAPITALISMUS DŘEVNI DOBY,který implantoval nevědomému občanstvu president ODS zbožňujícím FRIEDMANA,Američana nenávidějícího Sociální stát.
    Ten byl také z Ústavy opravdu vymazán.Jedno slovo a chybí celý režim včetně zákonu,které na příklad v Německu zpusobuji ty vysoké platy a nikdo z vás si do této doby nevšiml,že vám jsou rabovány dvě třetiny platú a nyní po vyrabování republiky z fabrik co patřily lidu,došlo na rezervy ,které sami voliči mají a jde to dále k CBDC tj ideeologii toho ŠWABA neomarxismu s heslem
    NEBUDETE NIC VLASTNIT(vše vám bude ukradeno)a budete Štastni 🖕💥🤩👹tj heslem SATANISTU dnes ve stranach Pétidemolice.No ní?
    CBDC to svinstvo umožní a tak se dostaneme všichni do banksterskeho pekla,které si nedovedete dnes přestavit stejne to to tedy je jako bylo v r 89,ale jedná se o výměnu kapitalismu na ještě horší režim moderního otroctví.

  3. CBDC je,což jnikdo z vás neví záchrana před více než 100 letym podvodem,který představuje plánovaný pád dolaru,ten byl dohodnut už 29.3.2019 na poradě banksteru.Toto rozhodnutí nelze odvolat a proto se sune jakoby před námi,vědí o něm jak ten Putin tak Tramp a proto se Putin na to připravuje a to je také skrytý duvod války ,kdy v tom má prsty Larry Fink z Black Rocku,který jmění banksteru spravuje
    My máme jedinou možnost, nelze se už spoléhat na tzv *zastupitele* oni jsou ve vleku banksteru CBDC ,kteří budou ho budou chtít instalovst za každou cenu a proto tady ničí vše co jde a nikdo se tomu nesmí bránit,kdo to ví a prozradí to bude upálen jako ve středověku ,ale zajistí to prý má tzv umělá inteligence a ych rabijatskych banksteru.
    Pokud nechápete, že je třeba vytvořit program Národních Zájmu a potřeb a formaci SSV tj Sjednocených SIL Volicu ,pak dostanou vaše děti k jídlu jen levnou mouku z ponrav a kobylek,tak jak to chtějí ve své ideologii
    neomarxismu ,kterou tu prosazuji zejména Piráti.
    No ti mají zlocin už ve svém názvu a dav je přitom řízen jen 6 prioritami řízení možná by o těchto prioritách mohla paní Slovanka něco vědět nebo taky ne.

  4. Hackerské skupiny sa už nemôžu dočkať kedy to bude zavedené aby mohli luxovať digitálne peňaženky stovkám miliónom potenciálnych obetí.

  5. A co teprve, až někdo ten systém digitálního ID nebo CBDC sestřelí. To bude najednou chaos. Nikdo si nebude moci ani rohlík koupit.

  6. Všichni současní politici si bohužel neuvědomují, že po skončení mandátu se stanou i se svými dětmi a vnuky obětí zločinné CBDC a dalších zrůdností jako ostatní lidé pro něž to nyní tak horlivě připravují. Možná kalkulují s nějakou přislíbenou výjimkou, ale tu zakrátko smyje čas.

  7. Bezhotovostni prevod.
    Nekdy pred ctvt stoletim jsm udelal smlouvu s Prazskou Energetikou na odebirani proudu na byt v Praze, plyn jsem tenkrat (nastesti) zrusil.
    Byt uz ca. 10 let nemam a dodavky proudu jsem vypovedel.
    Presto mi ted mesicne Prazska Energetika krade z uctu polozky pres 500 Kc, aniz by me dala nejaky ucet za co to je. A neodpovida, ucet neposle). Uz jsem pozadal banku aby ty penize strhla zpet, pry to nejde. (v jinem state EU to ale jde a je to normalni). tez jsem zazadal banku o zastaveni veskerych bankovnich prevodu z meho uctu (stejne zadne nemam). Asi budu must ucet zrusit, at si potom Prazska Energetika krade jinde a ne na duchodci se skvelym duchodem necelych 14 000 kc.
    To jsou vyhody bezhotovostniho prevodu ale jen pro zlodeje. A hnout se zlodeji muzete mozna jem pravnikem. (zlodejna do 5000 (snad) je jen presupek a zadny zlocin. Ale kdybych ukradl rohlik z hladu, tak to je zlocin.
    Pri vypoctu meho skveleho duchode me nezapocitali 1 rok (leta v socializmu jsou jen zapoctove, kdo kolik odvedl se neodrazi v duchodu). Byla to prace v CKD. Na uznani mam privest nejakeho svedka co se mnou pracoval. Jednoduche, bylo mi tenkrat 17 a ted mam 83, takze znate-li nekoho 110-ti leteho co pracoval u CKD, at se prosim ozve.
    Bezhotovostni prevody- raj pro zlodeje. A kdyz karte nefunguje nebo ji ztratite nebo ji nekdo ukradne, tak muzete cekat mesic (v Cesku) na novou. A kdyz budete mit hlad, muzete okusovat travu u prazskeho hradu nebo u Vltavy, tam je stavnatejsi, reknou vam na urade.

  8. KAZDY ,KDO SE U SLOVANKY POSTÉZUJE SI BUDE MUSET UVÉDOMIT,ŽE JE TŘEBA PROGRAM SFV

    což muže být prozatímní název pro Sjednocenou Formaci Volicú, kteří po vytvoření programu ABY BYLJASNO co vlastně mají chtít všichni voliči a prosazovat to, vynucovat ho na svých *zástupcích,*kteří si hotový Projekt volicu budou muset zařadit do svých programu,ktere 35 let naprosto selhávají ,jak sami vidíte úplně a načisto ničemne a za to je my občané ještě navíc dobře platíme a oni si dokonce sami sobě odměny zvyšují a my už každý den více a více zažíváme jejich satanistické výmysly HRUZY a je na čase pozadovat ZMENU celého režimu zla,což oni už vidí a podporují honem ještě něco horšího než nynější kapitalismus bez skrupulí,oni chtějí návrat do totálního otroctví v neuvěřitelném digitálním koncentráku obdoby idisanskych rezervaci pro jejich indiány v AMERU v EU tcož mají být tzv 15 minutová města-fuj,fuj,fuj to je hnuj HANBA 🖕🤠☠️
    Proto zkuste, každý kdo chce změnu do tohoto projektu navrhovat místo stížnosti, které mužeme jen pomoci
    programu SFV řešit, jinak ty zástupce,kteří houfně selhávaji,opakuji znovu dlouhých 35 budeme mít na krku donekonečna.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/eu-chce-urychlit-prechod-na-bezhotovostni-spolecnost-cbdc-by-mely-byt-dostupne-i-offline/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings