Plánovaná depopulace potvrzená silně cenzurovanými dokumenty Pfizer

Plánovaná depopulace potvrzená silně cenzurovanými dokumenty Pfizer

Na úvod bych chtěla zmínit, že zatímco původní zdroj spojuje masový úbytek obyvatel mnoha zemí podle Deagelu právě s covidovými injekcemi, tak osobně si nemyslím, že – pokud by skutečně k takovému úbytku obyvatel došlo – by se jednalo o tuto jedinou příčinu.

V případě analýzy níže se mi zdají čísla poněkud přehnaná. Jisté je, že tzv. boostery způsobují nadměrnou úmrtnost a posílený má výrazně vyšší pravděpodobnost, že zemře, než neočkovaný. Ale nyní jde jen o mizivé procento jedinců, kteří jsou ochotni si boostery aplikovat, což přílišný výkyv v populaci nezpůsobí.

Zde se ovšem analýza soustředí zejména na nízkou porodnost, která sice spolehlivě zajistí úbytek populace, ale to až do budoucna.

Můj názor na čísla Deagelu ve vztahu k úbytku populace v roce 2025 (tedy ve velmi krátkém časovém horizontu) je ten, že spíš by mohlo jít o úbytek v důsledku nějakých vnitřních konfliktů (občanské války, teroristické útoky) samozřejmě i v kombinaci s tím, co zmiňuje článek, tedy s depopulací, která započala již před 3 lety.

Další, co mne napadlo, by mohla být nějaká nová „plandemie“ a opětovná nucená aplikace nějakých „vylepšených“ injekcí – tentokrát však mnohem ničivějších.

Sem by mohly zapadnout i ohromné rozdíly mezi uvedenými úmrtími v rámci sousedních zemí (srovnejte si Německo s úbytkem více než 65% obyvatel a jeho souseda – Nizozemsko – s prakticky nulovým úbytkem obyvatel). To by bylo v případě válek na území bez hranic prakticky nemožné.

Záleželo by tedy na tom, jak velký tlak by daná vláda vyvíjela. V případě silného nátlaku by byly ztráty na životech větší, v případě dobrovolnosti aplikace by byly minimální.

Nakonec i Deagel, přestože je prokazatelně dílem amerického ministerstva obrany a CIA, nemusí mít tentokrát pravdu. Čísla byla předpovězena již někdy před 15 nebo 20 lety a jejich tehdejší plány nemusí vyjít až do té míry, jaká byla jejich prognóza.

Nicméně v článku pokládám za velmi důležité informace, které potvrzují, že se depopulační účinky genových injekcí měly vztahovat zejména na mladou populaci a její plodnost. Tedy do budoucna jistě spolehlivě úbytek obyvatel zařídí.

Kontroverzní prognóza společnosti Deagel, globální zpravodajské a konzultační společnosti, získala pozornost v roce 2020 pro svou překvapivou předpověď významného vylidňování v západním světě do roku 2025.

Bylo to velmi odvážné tvrzení.

„Vaše vláda se vás snaží zabít“ je ještě odvážnější.

Ale bohužel, tato odvážná tvrzení jsou nyní podložena horou důkazů a většinu těchto důkazů lze nalézt v důvěrných dokumentech společnosti Pfizer, které byl americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv nucen soudním příkazem zveřejnit.

A bohužel, důkazy silně naznačují, že očkování proti Covid-19 způsobuje masové vylidňování.

Co je Deagel?

Korporace Deagel je menší pobočka americké vojenské rozvědky, jedna z mnoha tajných organizací, které shromažďují data pro účely rozhodování na vysoké úrovni a připravují důvěrné informační dokumenty pro agentury, jako je Národní bezpečnostní agentura, Organizace spojených národů a Světová banka. 

Je známo, že přispěl ke zprávě Stratforu o Severní Koreji. S tímto druhem rodokmenu by měl být Deagel považován za legitimního hráče ve zpravodajské komunitě a ne pouze za dezinformační aktivum.

To znamená, že jeho populační předpovědi pro rok 2025, stejně jako jeho předpovědi průmyslové produkce na úrovni jednotlivých národů, nejsou pouhou fantazií, ale jsou založeny na strategických předpokladech, které sdílejí a dobře chápou ostatní hráči ve zpravodajské komunitě.

Co Deagel předpověděl?

Neslavná předpověď pro rok 2025 od Deagel.com byla odstraněna z jejich webových stránek někdy v roce 2020. Díky Wayback Machine / Internet Archive jsme však stále schopni zobrazit původní předpovědi.

Deagel předpověděl v roce 2020, že Spojené království zaznamená do roku 2025 pokles počtu obyvatel o 77,1 %.

Deagel předpověděl v roce 2020, že Spojené státy do roku 2025 zaznamenají pokles populace o 68,5 %.

Deagel předpověděl v roce 2020, že Německo zaznamená do roku 2025 pokles počtu obyvatel o 65,1 %.

Deagel předpověděl v roce 2020, že Austrálie zaznamená do roku 2025 pokles populace o 34,6 %.

Zároveň předpovídá obrovský pokles mezi mnoha dalšími – zejména západními – zeměmi.

Česká republika i Slovensko mají shodně ztratit 7,5% obyvatel (číslo se uvádí oproti roku 2017). Populace ČR má v roce 2025 podle Deagelu čítat celkem 9 873 060, Slovensko pak 5 078 180 obyvatel.

Úplný seznam původních Deagelových předpovědí apokalyptické depopulace si můžete prohlédnout zde .

Je smutné, že důvěrné dokumenty společnosti Pfizer spojené s ohromujícími úmrtími mezi dětmi naznačují, že údaje o vylidňování Deagela nebyly jen odhadem, ale cílem.

Důvěrné dokumenty společnosti Pfizer

Americký  úřad pro potraviny a léčiva (FDA) se pokusil odložit zveřejnění údajů o bezpečnosti vakcíny COVID-19 společnosti Pfizer o 75 let, přestože injekci schválil po pouhých 108 dnech kontroly bezpečnosti dne  11. prosince 2020.

Ale na začátku ledna 2022 jim federální soudce Mark Pittman nařídil, aby vydávali 55 000 stran měsíčně. Do konce ledna vydali 12 000 stran.

Od té doby PHMPT zveřejňuje všechny  dokumenty  na svých webových stránkách.

Jedním z dokumentů obsažených ve výpisu dat je reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf. Strana 12 důvěrného dokumentu obsahuje údaje o použití injekce Pfizer Covid-19 v těhotenství a kojení.

Důvěrné dokumenty společnosti Pfizer odhalují, že 90 % těhotných žen očkovaných proti Covidu přišlo o své dítě

Společnost Pfizer v dokumentu uvádí, že k 28. únoru 2021 bylo známo 270 případů expozice mRNA injekci během těhotenství.

46 procent matek (124) vystavených injekci Pfizer Covid-19 utrpělo nežádoucí reakci.

Z těchto 124 matek trpících nežádoucí reakcí bylo 49 považováno za nezávažné nežádoucí účinky, zatímco 75 bylo považováno za závažné. To znamená, že 58 % matek, které uvedly, že trpí nežádoucími reakcemi, utrpělo závažnou nežádoucí příhodu od stahu dělohy až po smrt plodu.

Byly hlášeny celkem 4 závažné případy poškození plodu/dítěte v důsledku expozice injekci Pfizer.

Ale dále jsou věci ještě znepokojivější. Pfizer uvádí, že z celkem 270 těhotenství absolutně netuší, co se stalo u 238 z nich.

Ale zde jsou známé výsledky zbývajících těhotenství –

V době zprávy bylo k dispozici celkem 34 výsledků, ale 5 z nich bylo stále nezjištěno. Společnost Pfizer poznamenává, že pouze 1 z 29 známých výsledků byl normální, zatímco 28 z 29 výsledků mělo za následek ztrátu/smrt dítěte. To odpovídá 97 % všech známých výsledků očkování proti Covid-19 během těhotenství, které vedly ke ztrátě dítěte.

Když započítáme 5 případů, kdy se na výsledek stále čekalo, rovná se to 82 % všech výsledků očkování proti Covid-19 během těhotenství, které mělo za následek ztrátu dítěte. To se rovná průměru přibližně 90 % mezi 82 % a 97 %.

Takže zde máme náš první důkaz, že něco není v pořádku, pokud jde o podávání injekce Pfizer Covid-19 během těhotenství.

Pokyny převzaté z dokumentu vlády Spojeného království  v podstatě před očkováním těhotných zprvu varovaly, stejně tak upozorňovaly, aby se ženy vyvarovaly otěhotnění nejméně 2 měsíce po podání druhé dávky. Ženy by také neměly dostat injekci pokud kojí.

Stejně tak zněly pokyny v prosinci 2020. Bohužel, asi o měsíc později vláda Spojeného království a další vlády po celém světě revidovaly tyto pokyny tak, aby zněly tak, že náhle byly injekce povoleny nejen v době kojení, ale i v těhotenství nebo před plánovaným otěhotněním.

Toto je stále oficiální pokyn k červnu 2022 a vede k několika otázkám vyžadujícím naléhavé odpovědi, když zvažujeme, že od začátku roku 2021 bylo těhotným ženám sděleno, že očkování proti Covid-19 je naprosto bezpečné.

Stačí se podívat na věci, o kterých bylo ženám řečeno, aby se jim během těhotenství vyvarovaly, než jim bylo řečeno, že je naprosto bezpečné vzít si experimentální injekci. To jasně ukazuje, že tady něco není v pořádku:

  • Uzená ryba,
  • Měkký sýr,
  • Káva,
  • Bylinkový čaj,
  • Vitamínové doplňky,
  • Zpracované nezdravé potraviny.

To je jen malý výběr, ale seznam je nekonečný, nemluvě pak o jakýchkoli lécích.

Začněme tedy částí „Těhotenství“ v oficiálních pokynech. V prosinci 2020 bylo v pokynech uvedeno: „Očkování proti Covid-19 se v těhotenství nedoporučuje.“ Zhruba o měsíc později pokyny uvádí: „ Studie na zvířatech nenaznačují škodlivé účinky na těhotenství atd .“.

Pojďme se tedy podívat na dotyčné studie na zvířatech.

Než to však uděláme, stojí za to zdůraznit, že oficiální pokyny od června 2022 uvádějí, že „ podávání mRNA vakcíny COVID-19 BNT162b2 v těhotenství by mělo být zvažováno pouze tehdy, když potenciální přínosy převažují nad případnými riziky pro matku a plod.“

Pak je otázka, proč jsou mimo seniorů a chronicky nemocných právě těhotné ženy další skupinou, pro kterou je nyní v kampani aplikace posilovačů přímo doporučována.

Regulátoři skryli nebezpečí očkování proti Covid-19 během těhotenství potvrzené studií na zvířatech, která zjistila zvýšené riziko vrozených vad a neplodnosti

Omezená studie na zvířatech, o které se hovoří v oficiálních pokynech, ve skutečnosti odhalila riziko významného poškození vyvíjejícího se plodu, ale regulační orgány v USA, Velké Británii, EU a Austrálii se aktivně rozhodly tyto informace z veřejných dokumentů odstranit.

Skutečnou studii si můžete prohlédnout v plném znění zde a nese název „ Nedostatek účinků na samičí plodnost a prenatální a postnatální vývoj potomstva u potkanů ​​s BNT162b2, vakcínou proti COVID-19 na bázi mRNA “ .

Studie byla provedena na 42 samicích potkanů ​​Wistar Han. Jednadvaceti byla podána injekce Pfizer Covid-19 a 21 ne .

Zde jsou výsledky studie –

Výsledky počtu pozorovaných plodů s nadpočetnými lumbálními žebry v kontrolní skupině byly 3/3 (2,1). Ale výsledky počtu plodů s nadpočetnými lumbálními žebry ve očkované skupině byly 6/12 (8,3). V průměru byl tedy výskyt o 295 % vyšší ve očkované skupině.

Nadpočetná žebra také nazývaná přídatná žebra jsou neobvyklou variantou zvláštních žeber vycházejících nejčastěji z krčních nebo bederních obratlů.

To, co tato studie zjistila, je důkazem abnormální tvorby plodu a vrozených vad způsobených injekcí Pfizer Covid-19.

Tím ale abnormální zjištění studie nekončí. Míra ‚preimplantačních ztrát‘ u vakcinované skupiny potkanů ​​byla dvojnásobná ve srovnání s kontrolní skupinou.

Preimplantační ztráta se týká oplodněných vajíček, která se neimplantují. Tato studie proto naznačuje, že injekce Pfizer Covid-19 snižuje šance, že žena bude moci otěhotnět. Takže se zvyšuje riziko neplodnosti.

Jak se tedy, proboha, podařilo regulačním orgánům na celém světě uvést ve svých oficiálních pokynech, že „studie na zvířatech nenaznačují přímé ani nepřímé škodlivé účinky s ohledem na těhotenství“ ? A jak se jim podařilo konstatovat „Není známo, zda má vakcína Pfizer vliv na plodnost“?

Pravdou je, že se to aktivně rozhodli zakrýt.

Víme to díky žádosti „Svoboda informací (FOI)“ zaslané australskému vládnímu ministerstvu Health Therapeutic Goods Administration (TGA).

Dokument s názvem ‚Přehled delegáta a žádost o radu ACV,‘ který byl vytvořen 11. ledna 2021, byl zveřejněn na základě žádosti o FOI. Strana 30 a dále tohoto dokumentu uvádí „přehled informací o přípravku“ a zdůrazňuje změny, které by měly být provedeny ve „Zprávě o neklinickém hodnocení“ před oficiálním zveřejněním.

Společnost Pfizer požadovala provedení změn před příští aktualizací informací o produktu.

Některé z požadovaných změn byly následující:

Hodnotitel modulu 4 požádal společnost Pfizer, aby odstranila své tvrzení, že „studie na zvířatech nenaznačují přímé ani nepřímé škodlivé účinky s ohledem na reprodukční toxicitu.“

Proč?

Hodnotitel modulu 4 požádal, aby přidali následující řádek:

„Kombinovaná studie fertility a vývojové toxicity u potkanů ​​ukázala zvýšený výskyt nadpočetných bederních žeber u plodů potkaních samic léčených COMIRNATY.“

Ale zde je připomínka toho, jak zní oficiální dokument vydaný široké veřejnosti –

Kategorie těhotenství byla změněna na „B1“, nebyla zahrnuta žádná linie o zvýšeném výskytu nadpočetných bederních žeber u plodů a místo toho byla zahrnuta linie, jejíž odstranění bylo požadováno s lživým tvrzením:

Studie na zvířatech nenaznačují přímé ani nepřímé škodlivé účinky vzhledem k těhotenství… “.

Máme tedy nejen důkazy, že vakcína Pfizer může způsobit ztrátu dětí u 82 % až 97 % příjemců, ale nyní máme také důkazy, že vakcína Pfizer vede ke zvýšenému riziku neplodnosti nebo vrozených vad.

Oba tyto příklady samy o sobě podporují domněnku, že očkování proti Covid-19 povede k vylidnění. Tím ale důkazy bohužel nekončí.

Důvěrné dokumenty společnosti Pfizer odhalují, že se vakcína Covid-19 hromadí ve vaječnících

Další studie, kterou lze nalézt v dlouhém seznamu důvěrných dokumentů společnosti Pfizer, které byla FDA nucena zveřejnit prostřednictvím soudního příkazu zde, byla provedena na krysách Wistar Han, z nichž 21 bylo samic a 21 samců.

Každá krysa dostala jednu intramuskulární dávku injekce Pfizer Covid-19 a poté byl v předem definovaných bodech po podání stanoven obsah a koncentrace celkové radioaktivity v krvi, plazmě a tkáních.

Jinými slovy, vědci provádějící studii měřili, kolik z injekce Covid-19 se rozšířilo do jiných částí těla, jako je kůže, játra, slezina, srdce atd.

Ale jedním z nejvíce znepokojujících zjištění studie je skutečnost, že injekce Pfizer se v průběhu času hromadí ve vaječnících.

Ve vaječnících se tvoří vajíčka a ženské hormony estrogen a progesteron.

Během prvních 15 minut po injekci vpichu Pfizer vědci zjistili, že celková koncentrace lipidů ve vaječnících naměřila 0,104 ml. To se poté zvýšilo na 1,34 ml po 1 hodině, 2,34 ml po 4 hodinách a poté 12,3 ml po 48 hodinách.

Vědci však neprovedli žádný další výzkum akumulace po období 48 hodin, takže jednoduše nevíme, zda akumulace pokračovala.

Oficiální údaje Spojeného království zveřejněné organizací Public Health Scotland, které lze nalézt zde, však nabízejí určitá vodítka ohledně důsledků tohoto hromadění na vaječnících.

Údaje o počtu jedinců trpících rakovinou vaječníků ukazují, že známý trend v roce 2021 byl výrazně vyšší než v roce 2020 a průměr let 2017–2019.

Výše uvedený graf ukazuje jen do června 2021, ale grafy na hlavním panelu Public Health Scotland nyní ukazují čísla až do prosince 2021 a bohužel odhalují, že rozdíl se ještě více prohloubil, protože počet žen trpících rakovinou vaječníků výrazně narůstá.

Tím náš třetí důkaz končí. Takže teď víme, že:

  • Důvěrné dokumenty společnosti Pfizer ukazují míru potratů mezi 82 a 97 %,
  • Jediná studie na zvířatech, která prokázala bezpečnost podávání vakcíny Pfizer během těhotenství, ukázala zvýšené riziko neplodnosti a vrozených vad,
  • Další důvěrné dokumenty společnosti Pfizer odhalují, že se vakcína hromadí ve vaječnících.

Bohužel máme také důkazy o tom, že očkování proti Covid-19 zvyšuje riziko, že novorozenci přijdou o život.

Úmrtí novorozenců dosáhlo v březnu 2022 podruhé za 7 měsíců kritické úrovně

Oficiální údaje ukazují, že míra úmrtí novorozenců se v březnu 2022 zvýšila na 4,6 na 1000 živě narozených, což je 119% nárůst oproti očekávané míře úmrtí. To znamená, že novorozenecká úmrtnost podruhé za nejméně čtyři roky překročila horní varovný práh známý jako „kontrolní limit“.

Naposledy se prolomila v září 2021, kdy se novorozenecká úmrtí na 1000 živě narozených vyšplhala na 5,1. Přestože míra kolísá měsíc od měsíce, číslo za září 2021 i březen 2022 je na stejné úrovni jako úrovně, které byly naposledy běžně pozorovány koncem 80. let.

Public Health Scotland (PHS) formálně neoznámilo, že zahájilo vyšetřování, ale to je to, co mají udělat, když je dosaženo horního varovného prahu, a učinili tak již v roce 2021.

V té době PHS uvedlo, že skutečnost, že byl překročen horní kontrolní limit, naznačuje, že existuje vyšší pravděpodobnost, že existují faktory mimo náhodné variace, které mohly přispět k počtu úmrtí, ke kterým došlo.

Náš poslední důkaz na podporu tvrzení, že očkování proti Covid-19 povede k vylidnění, přichází ve formě více reálných dat, tentokrát však z USA.

Očkování proti Covid-19 zvyšuje riziko potratu nejméně o 1 517 %

Podle databáze nežádoucích účinků vakcíny (VAERS) Centra pro kontrolu nemocí (CDC) bylo k dubnu 2022 hlášeno celkem 4 113 úmrtí plodu jako nežádoucí reakce na injekce Covid-19, z nichž 3 209 bylo hlášeno po injekci Pfizer.

CDC připustilo, že pouze 1 až 10 % nežádoucích účinků je ve skutečnosti hlášeno VAERS, takže skutečné číslo může být mnohonásobně horší. Abychom však tato čísla uvedli do perspektivy, za celých 30 let před schválením nouzového použití injekcí Covid-19 v prosinci 2020 bylo hlášeno pouze 2 239 úmrtí plodu na VAERS. (Zdroj)

A další studie, kterou si můžete prohlédnout zde, zjistila, že riziko potratu po očkování proti Covid-19 je o 1 517 % vyšší než riziko potratu po očkování proti chřipce.

Skutečné riziko však může být ve skutečnosti mnohem vyšší, protože těhotné ženy jsou cílovou skupinou pro očkování proti chřipce, zatímco z hlediska očkování proti Covid-19 jsou zatím jen malou demografickou skupinou.

63 060% nárůst počtu nadměrných úmrtí dětí v Evropě

Ve spalujícím létě roku 2021 se Evropou prohnalo významné rozhodnutí, které vyvolalo smršť emocí mezi rodiči, kteří propadli nepřetržité propagandě a dychtivě očekávali paprsek naděje pro své děti.

Evropská léková agentura (EMA) konečně udělila schválení pro nouzové použití pro takzvané vakcíny Pfizer COVID-19 u dětí ve věku 12 až 15 let.

V srdcích bezpočtu naivních rodičů, kteří to viděli jako maják ochrany před údajnou pandemií, projela úleva a nadšení.

Naděje však nabrala neočekávaný směr, když bylo zahájeno zavádění vakcín pro děti. Objevily se překvapivé zprávy, které odhalovaly znepokojivý nárůst nadměrného počtu úmrtí mezi mladými lidmi na celém kontinentu. 

Pocit optimismu mezi tisíci postižených rodin rychle vyprchal a nahradila ho ponurá realita, která vrhla stín na naděje mnohých.

Je tragické, že statistiky vykreslují strašidelný obrázek s ohromujícím 63 060% nárůstem nadměrné úmrtnosti mezi dětmi ve věku od 0 do 14 let do dvacátého druhého týdne roku 2023. Tato čísla šeptají mrazivý příběh o důsledcích, které předvídali mnozí umlčovaní a silně cenzurovaní. 

Během 21. týdne roku 2021 rozšířila Evropská léková agentura povolení k nouzovému použití vakcíny Pfizer COVID-19, nejprve na děti ve věku 12 až 15 let a později na věkovou skupinu 5 až 11 let.

Týdny po schválení jsme však byli svědky šokujícího nárůstu nadměrné úmrtnosti mezi dětmi, což je vzestupný trend, který přetrvával.

Mezi 22. týdnem roku 2021 a 52. týdnem roku 2021 zaznamenal celý kontinent šokovou vlnu alarmujících 919 nadměrných úmrtí mezi dětmi ve věku 0 až 14 let. Ale data byla potlačena.

Kontrast nemohl být výraznější, protože období mezi 1. a 21. týdnem roku 2021 zaznamenalo o 218 úmrtí méně, než se očekávalo.

A skutečnost, že nárůst nadměrného počtu úmrtí se dokonale shoduje se schválením vakcíny Pfizer COVID-19 pro děti ve věku 12 až 15 let ze strany EMA, nelze pouze zavrhnout jako náhodu.

Znepokojivý trend pokračoval po celý rok 2022 s celkovým počtem 1 639 nadměrných úmrtí mezi dětmi ve věku 0 až 14 let ve 26 evropských zemích, což vykresluje chmurnou realitu, kterou nelze odmítnout.

Je smutné, že s příchodem 22. týdne roku 2023 se objevila strašidelná pravda, protože bylo zaznamenáno dalších 590 nadměrných úmrtí, což přineslo srdcervoucí celkový počet 3 148 úmrtí mezi dětmi.

Ponurá čísla odhalují bezprecedentní 63 060% nárůst nadměrných úmrtí od doby, kdy Evropská agentura pro léčivé přípravky rozšířila povolení nouzového použití vakcíny Covid-19 na děti ve věku 12 až 15 let.

Kontrast s předchozím obdobím, kdy byla u dětí zaznamenána nižší úmrtnost než obvykle, nemohl být výraznější.

Od 21. týdne roku 2019 do 21. týdne roku 2021 bylo mezi dětmi ve věku 0 až 14 let o 5 méně úmrtí, než se očekávalo.

21. až 52. týden roku 2019 (před „pandemií“)
Zdroj

Celý rok 2020 byl svědkem výrazného poklesu o 230 úmrtí méně, než se očekávalo, což vykresluje mrazivý příběh.

Mezitím od začátku roku 2021 do 21. týdne před schválením nouzového použití injekce Covid-19 pro děti v celé Evropě bylo o 218 úmrtí méně, než se očekávalo.

Ohromující nárůst nadměrné úmrtnosti mezi dětmi ve věku 0 až 14 let ve 26 evropských zemích, včetně Spojeného království, Francie, Španělska, Itálie a Německa, vykresluje chmurný obrázek ohromujícího 63 060% nárůstu od doby, kdy Evropská agentura pro léčivé přípravky prodloužila povolení k nouzovému použití „vakcíny“ Pfizer COVID-19 pro děti ve věku 12 až 15 let.

Tato znepokojivá realita vzbuzuje vážné obavy, vezmeme-li v úvahu experimentální povahu injekcí.

Kromě toho se zdá být podávání vakcíny dětem, které nebyly vystaveny významnému riziku údajného viru Covid-19, matoucí ve světle o 449 méně úmrtí zaznamenaných mezi dětmi ve věku 0 až 14 let v Evropě v roce 2020, kdy měla probíhat údajná pandemie.

S rizikem, že se z toho stane esej, která uzavírá naše dnešní důkazy, je toho ale mnohem více a my o tom budeme informovat.

Shrnutí:

  • Důvěrné dokumenty společnosti Pfizer ukazují míru potratů mezi 82 % a 97 %,
  • Jediná studie na zvířatech, která byla provedena k prokázání bezpečnosti podávání vakcíny Pfizer během těhotenství, ukazuje na zvýšené riziko neplodnosti a vrozených vad,
  • Další důvěrné dokumenty společnosti Pfizer odhalují, že se vakcína hromadí ve vaječnících, údaje ze Skotska odhalují, že případy rakoviny vaječníků jsou na nejvyšší úrovni,
  • Další údaje ze Skotska odhalují, že úmrtí novorozenců podruhé za sedm měsíců dosáhla kritické úrovně,
  • Údaje CDC VAERS ukazují, že očkování proti Covid-19 zvyšuje riziko potratu nejméně o 1 517 %,
  • A schválení COVID vakcíny pro děti ze strany EMA, které způsobilo šokující 63 060% nárůst počtu úmrtí dětí v celé Evropě.

Zdá se, že již máme více než dost důkazů, abychom mohli tvrdit, že očkování proti Covid-19 způsobuje masové vylidňování…

 

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 30 Průměrně: 4.9]

4 thoughts on “Plánovaná depopulace potvrzená silně cenzurovanými dokumenty Pfizer

  1. všechny Eugeniky pochytat potrestat a poslat je bud na popravu nebo je zavřít do Zoo krmili bychom všechny Globalisty a jejich pohunky jen hovnama a piti naše moč a spánek na prochcane matraci mezi Gorilama

  2. úbytek mláďat je způsoben i jinými faktory, hlavní je vymytost mozku LGBT a pohodlím, k čemu se přidává drahota, předražené nemovitosti, tedy sociální nejistota + poruchy vazeb teroru c1984 pro dnešní 2 až 3cátníky neřešitelný úkol, později je těhotenství riziko vždy a nemusí se semínko ujmout…

  3. Prvopocatek neplodnosti je ve vakcinach proti onko nemoci delozniho cipku. To je vakcina cilena na neplodnost obou pohlavi. Nejen divky se davaji zapichat, ale i chlapci, z duvodu onko nemoci hrtanu. Samozrejme , kdyz jejich sexualni partner nebude chranen vakcinou proti onko nemoci. Praktika oralniho sexu, ze strany muze na zenu pry neockovaneho muze nakazi neockovana partnerka onko hrtanu, pokud ma onko delozniho cipku. Nevim o zadnem pripadu, ze onko nemoc je nakazliva. Lidem se vymyvaji mozky strachem, ruznymi neexistujicimi pandemiemi, a muzu pokracovat v te masirce. Virologie je ostatne podvodna veda. Nadale je vypsana odmena za izolaci viru v laboratori.Tyto vakciny treba Gardasil, jsou primo zamereny na usmrceni vajicek a spermii. Pred zahajenim sexualniho zivota, kdyz to tito zabodanci preziji. I tyto vakciny zpusobuji nemalo umrti a zadoucich nezadoucich ucinku na zabodance. Rodice jsou zodpovedni za vrazdeni svych potomku, nikdo jiny i presto ze vsechny deti patri statu. Agent Bures moc dobre vi, co tyto vakciny zpusobi a tak neni divu, ze si nechal postavit tolik nemocnic na lecbu neplodnosti. Cele je to jen velky busness, s nejistymi vysledky. Nejprve je udelame vakcinami neplodne, a nabidneme vzapeti pomoc fertilnich klinik. Jak dobre vymyslene, diky duvere lidi v ocko vakciny. Onko nemoc je jedna z nejvetsich strasaku. Ale v soucasne dobe je stejne v rozmachu diky turbo rakovinam z covid vakciny biologicke zbrane. A ti postizeni vetsinou uz ani neleci, jsou v poslednim stadiu. Abnormalne rychly nastup turbo rakoviny. Ale s tim se pocitalo, plneni planovane depopulace na celem svete. A mimo jine, zeny maji predcasny nastup menopauzy, muzi ztraci erektivni schopnosti.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/planovana-depopulace-potvrzena-silne-cenzurovanymi-dokumenty-pfizer/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings