Žena, jejíž předci utekli z Československa, vypráví o tom, co viděla v márnici, kde pracuje jako dobrovolnice

Žena, jejíž předci utekli z Československa, vypráví o tom, co viděla v márnici, kde pracuje jako dobrovolnice

V posledních dnech se objevují informace o tom, že by se měl milion Palestinců přemístit do USA a milion do Evropy. Jiné zdroje hovoří o milionu přerozdělených zhruba napůl.

Paradoxně zde mají hodně podporovatelů. A to i přesto, že jejich souvěrci nám dnes a denně ukazují – nyní zejména ve Francii – jak vypadá takové halal podřezávání bezvěrců.

Ano, zásadním problémem bylo, že se mezi Araby, kdysi velmi ochotně spolupracujícími s Hitlerem, obdivovatelem islámu, nastěhovali Židé.

Cílem založení Izraele však zcela zřejmě nebylo jen rozvrátit Blízký východ, když tuto komunitu nastěhovali mezi ty, kdo je již z podstaty nenáviděli, ale dokončit i to, co Hitler začal.

A nyní se zdá, že se tento rozvrat hodí i k podpoře rychlejší výměny evropských obyvatel a islamizaci Evropy. Při letošní rekordní invazi bude další infiltrace kontinentu muslimy zejména pro již islamizované země zničující.

Palestinci mají být tedy nyní „zachráněni.“ Zájem o ně projevili politici jak v USA tak v Evropě.

A Hamás, který většina Palestinců obdivuje a volí, vydal již před časem toto zajímavé prohlášení, ve kterém své soukmenovce vyzývá k „vyhlazení Židů, křesťanů, všech co je podporují, komunistů (kteří téměř všichni podporují Palestince) a jejich stoupenců.“:

Vyzývá k vyvraždění všech – až do posledního. Ano, milion takových „miláčků“ by se údajně mohl rozmístit v Evropě a USA. Proč ne v Saúdské Arábii, Kataru, Ománu, Kuvajtu, Egyptě, Tunisku, Maroku?

Protože pod džihádem má být Evropa. A vzhledem k masové invazi již velmi brzy. Jak bude takový džihád vypadat? To jsme viděli na zatím ojedinělých útocích v islamizovaných evropských zemích – a nyní i v Izraeli.

A samozřejmě je mi jasné, že muslimové jsou jen nástroj. Ti, kdo za vším stojí a vše řídí, pouze tento nástroj v podobě záměrně zfanatizovaných muslimů  využívají k uplatnění vlastní moci a plánů.

Víc o tom, jak takové oběti džihádu vypadají, nám řekne žena, jejíž rodiče kdysi prchli z Československa. Nejprve žila v USA, kde se i narodila, ale později odešla do Izraele. Nyní pracuje jako dobrovolnice v márnici…

Více než dva týdny po překvapivém útoku ze 7. října stále přijíždějí sanitky s vaky na těla obsahující ostatky civilistů a vojáků.

Dobrovolnice z izraelské márnice vypovídá o zvěrstvech spáchaných muslimy z Hamasu, včetně stětí těhotné ženy a stětí jejího nenarozeného dítěte.

Shari (foto) pracuje jako dobrovolnice v márnici vojenské základny a čistí těla zohavených izraelských vojáků před jejich pohřbením.

Ona a její tým tráví 12 hodin denně mytím zohavených těl. Její tým zatím pomohl identifikovat 800 těl.

Shari má chmurný úkol odstranit zohavená těla z vaků na mrtvoly seřazených na nosítkách v márnici na vojenské základně Shura nedaleko Tel Avivu, než je co nejlépe připraví na pohřby.

Architektka a matka čtyř dětí řekla MailOnline : „Když jsem byla dítě v New Jersey, slyšela jsem příběhy o Osvětimi. Ale to, co jsem tady viděla na vlastní oči, je horší.“

Shari, která si nepřeje uvést své příjmení, aby chránila bezpečnost své rodiny, spolupracuje s izraelským rabinátním sborem obranných sil, který oficiálně identifikuje zbytky nalezených ostatků, aby je mohli příbuzní co nejrychleji pohřbít.

To, co tito barbaři udělali s lidmi, je neuvěřitelné.

Existují důkazy o hromadném znásilňování tak brutálním, že svým obětem – ženám, babičkám, dětem – zlomili pánve.

Dobrovolně jsem připravila těla zavražděných žen, abych jim dala zasloužený respekt.

Jsem máma z New Jersey. Před 20 lety jsem se přestěhovala do Izraele. Jsem normální člověk. Nečekala jsem, že budu konfrontována s tím, co jsem viděla.

Lidé, kterým byly useknuty hlavy. Ženy v nočních košilích. Obličeje odřezané. Hlavy rozbité a mozky vylité.

Těhotné ženě bylo vyříznuto dítě, které bylo sťato, poté byla sťata matka.

Ženy a děti popálené dřevěným uhlím. Těla zavražděná s rukama svázanýma za zády.

Moje matka a babička přežily holocaust. Jsou jedinými členy rodiny, kteří opustili Osvětim živí poté, co byli vytrženi ze svého domova v Československu.

Všichni jejich bratři a sestry, strýcové a tety tam byli zavražděni.

Shari se poprvé dobrovolně přihlásila před dvěma lety, původně k mytí a přípravě těl padlých vojákyň. Vysvětluje, že se tohoto hrůzostrašného úkolu ujala, protože byla odhodlána ušetřit mladé rekruty utrpení smrti a pomoci obětem získat zpět jejich důstojnost.

Shari a její tým pomáhají identifikovat lidi, jejichž mrtvoly a části těl dorazí do jejich provizorního zařízení.

Těla jsou uchovávána ve velkých chlazených nádobách, dokud je někdo nemůže prozkoumat.

Čištění a identifikace těl, které tým provádí, umožňuje pozůstalým rodinám co nejrychleji vykonat pohřební obřady.

Jak Shari vysvětlila, tak při své práci, byla obklopena řadou chlazených kontejnerů s těly – a řadou zakrvácených vojenských nosítek.

O pár metrů dál mají pohřební pracovníci plné ruce práce s obličeji zakrytými chirurgickými rouškami. Během 12hodinové směny se o přestávce drží za hlavu a pijí z termosky.

Téměř dva týdny po překvapivém útoku stále přijíždějí sanitky s vaky s ostatky civilistů a vojáků.

Někteří byli zastřeleni z takové blízkosti, že už nemají rozeznatelné rysy obličeje. Jiní mají amputované končetiny.

Izraelský armádní rabinát se pokouší formálně identifikovat těla a v některých případech jednoduše části těl, aby rodinám umožnil pohřbít své blízké co nejrychleji, v souladu s židovskými zvyky.

Z více než 1400 obětí brutálního útoku Hamasu ze 7. října bylo asi 200 tak těžce zohavených a popálených, že je bylo možné identifikovat pouze podle jejich DNA nebo otisků zubů.

Během čekání na vyšetření se těla – nebo části těl – naloží do chlazených kontejnerů. Ale po dnech strávených pod spalujícím pouštním sluncem již proces rozkladu začal.

Plukovník rabín Haim Weisberg říká: „Už jsme identifikovali těla 800 lidí a pracujeme na dalších 500. Ale každý den přijímáme nová těla. Včera večer jsme obdrželi 73 nových těl.

Vidíme důkazy mučení a krutosti. Máme děti, kterým byla useknuta hlava. Těla bez rukou, bez nohou, bez genitálií.“

Zubařka Dr Shir Kishales dodává: „Pokud si představíte nejhorší horor, jaký byl kdy natočen, realita zranění těl, která vidíme, je horší, mnohem horší.“

Tolik reportáž z márnice. Vlastně by si ji měli zřejmě přečíst všichni vítači, podporovatelé islámské invaze do Evropy a islamizace. Přesně to dřív či později zažijí v Německu, Švédsku, Francii, Belgii, Holandsku.

Výše uvedené zmínky o uřezaných hlavách jen korespondují s tím, jak často dochází k útokům například ve Francii, kde tímto způsobem muslimové útočí poměrně často.

Byl to i oblíbený způsob likvidace nepřátel ze strany ISIS. Jde totiž o běžný islámský halal způsob podřezání, který se zdaleka nevyužívá jen u zvířat.

Zohaveny byly již zastřelené mrtvoly ve francouzském klubu Bataclan. Ve Francii si to všichni pamatují. I proto tam je nyní právě tento článek velmi populární.

Myslící Francouzi si totiž uvědomují, že jde o předzvěst něčeho, co se dřív či později stane i u nich….

 

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 33 Průměrně: 4.5]

8 thoughts on “Žena, jejíž předci utekli z Československa, vypráví o tom, co viděla v márnici, kde pracuje jako dobrovolnice

  1. Děsivé. Ale EUkomisariát to zřejmě chce i u nás. Asi jsou to ty (konečné) evropské hodnoty. A tak je sem navozí, aby nás mohli zlikvidovat., protože co s evropským obyvatelstvem v Evropě, žeano?! EU tady přeci není pro evropské národy, je to jen obchodní prostor a tomu je jedno, kdo zde žije. A pokud si Evropané nezačnou vážit svého domova, tak si to vlastně i zaslouží!

  2. A copak prováděli a ještě provádějí dodnes kolonisté z Evropy a USA ve světě ostatním národům to se zde neřeší. Kdy rabovali, okrádali, zabíjeli, pomocí hladomoru ničili tyto státy. Když se potom postaví tyto státy proto nim tak jsou to teroristé, vrazi atd. Ta slavná Evropa by se měla zamyslet nad sebou a hlavně zamést před svým prahem a podívat se do zrcadla. Kdo jsou Ti slavní dnešní vůdci v EU a USA a k jaké národnosti se hlásí. Kdo vlastní většinu sdělovadel ve světě, bank, fondů atd.

  3. jediná výhoda Izraelců je ta že mohou držet zbraně co by ale mohla říct mlada dívka v Německu kde nemuže pomalu držet ani pepřový sprej nebo nuž až budou v Evropě ve větších počtech bude to horši než v Izraeli s toho duvodu že Evropane budou odzbrojení za to co migranti už budou mít připravené zbraně z černého trhu

  4. V tomhle případě by měl Izrael uplatnit rozhodnutí bez milosti arabům oplatit stejnou mincí! Prohlásit: Bůh odpouští-my ne! Vinen-nevinen berte po řadě on si je Alláh přebere!

  5. Proc sem davate takovou otresnou zidovskou propagandu ?
    Ceskoslovensko nema nic spolecne s zidakama kteri se sem pokouseli inffiltrovat.

    Je nutne sii rict pravdu, zide okradali, sikanovali, terorizovali, vrazdili palestince a okolni araby poslednich 75 let.
    Ziide ukradli pudu, postavili si na cizim uzemi domy, povrazdili puvodni majitele. A ted se zidaci divi, ze dostavaji cast z toho co sami delali zpatky ?
    Popravde divim se ze arabove maji takovou trpelivost. Prolhani a rasisticti zide maji pravo na odmenu dle vlastniho zakona – oko za oko.
    Arabove nyni maji pravo dle zidovskeho talmudu na rovnoceny trest.
    Povrazdit, otravit zidum vodu a na 75 let je zahnat na 1/10 puvodniho uzemi izraele z roku 1947.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/zena-jejiz-predci-utekli-z-ceskoslovenska-vypravi-o-tom-co-videla-v-marnici-kde-pracuje-jako-dobrovolnice/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings