Dr. Vernon Coleman: Tyto lži a podvody nás nemilosrdně vedou do Velkého resetu

Dr. Vernon Coleman: Tyto lži a podvody nás nemilosrdně vedou do Velkého resetu

Dr. Vernon Coleman  v posledních více než třech letech upozorňuje na propojení rozsáhlé globalistické agendy, která má vyústit v NWO – či Velký reset, jak tento proces nazval Klaus Schwab.

Celá politika posledních let je založena na lžích, které jsou až tak bizarní, že jim většina lidí uvěří, neboť jen málokoho by napadlo, že by politické loutky dokázaly lhát až v takovém rozsahu.

Nic se neděje náhodou. Všechno je propojené. Náhody neexistují.

„Vždy si musíme být vědomi toho, že jsme v obležení, a že v této válce je v sázce více než v jakékoli jiné válce, která se kdy bojovala.

Toto není válka o území nebo konkrétní komoditu, jako je ropa, zlato nebo pšenice. Je to válka za naši svobodu, naši nezávislost, naši individualitu a naši lidskost,“ řekl.

Dr. Coleman sestavil seznam deseti největších a nejnebezpečnějších lží spiklenců za poslední tři a půl roku.

 

Dále již přepis videa, které najdete na konci (video je ze srpna 2023):

 

Od počátku tohoto podvodu, zejména od doby, kdy spiklenci skutečně začali vážně klamat a utlačovat, bylo jasné, že vše, co se děje, spolu souvisí. Jak říkám už tři a půl roku: Nic se neděje náhodou. Všechno je propojené. Náhody neexistují.

Vždy si musíme být vědomi toho, že jsme v obležení a že v této válce jde o vyšší sázky než v jakékoli válce předtím. Toto není válka o území nebo o konkrétní komoditu, jako je ropa, zlato nebo pšenice. Je to válka za naši svobodu, naši nezávislost, naši individualitu a naši lidskost.

Na začátku roku 2020 jsem byl nervózní, jaká slova použít k popisu toho, co jsem si myslel, že se děje. Přiznám se, že jsem o tom dlouho přemýšlel, než jsem své první video nazval „Coronavirus“ – hoax století. Bál jsem se, že si lidé budou myslet, že jsem paranoidní nebo blázen. 

Samozřejmě si někteří lidé mysleli, že jsem blázen, ale stále více lidí se probouzí a už nejsme tak sami jako před všemi těmi měsíci. Spiklenci a hlavně kolaboranti – protože jich je hodně – jsou teď jednoznačně ti blázni. 

Vytvořili celý slovník bizarních pojmů, jako je udržitelnost, rozmanitost, inkluzivita a transparentnost – žádnému z nich nerozumí – aby ospravedlnili svou chamtivost, krutost, ignoranci, sobectví a svůj absurdní smysl pro osobní nároky a falešnou vlastní spravedlnost. 

Věří, že to jim dává právo sedět před sanitkami a hasičskými vozy, narušovat životy lidí a poškozovat majetek, aby propagovali pseudovědu založenou na směšně nekompetentních a překroucených teoriích. 

Zdá se, že blázniví členové kultu ekoteroristů, kteří způsobují takovou zkázu, zapomněli na základní principy chování, jako je respekt, důstojnost a slušnost. A samozřejmě jsou přílišní ignoranti, příliš zaujatí a příliš naivní, než aby si uvědomili, že hrají roli, kterou mají hrát (roli užitečných idiotů). 

Nikdy nebude dost spiklenců, kteří by ovládli svět. Kolaboranti, hloupí, zarouškovaní a očkovaní blázni, kteří se zúčastnili woke revoluce, jsou a vždy byli za to, co se stalo a stane, stejně vinni jako blázniví miliardářští bankéři a globalisté. Jsou příliš zaujatí a naivní, než aby si uvědomili, že hrají role, které jsou jim určeny.

Protože všechno, co se nám stalo, se odehrálo izolovaně a někdy je těžké vidět souvislosti, sestavil jsem deset největších lží, které konspirátoři za poslední tři roky řekli, a které souvisí s největším a nejhorším podvodem v historii lidstva.

Všechny tyto lži byly zamýšleny k tomu, aby podpořily dodržování pravidel a přivedly nás do Velkého resetu.

Svou desítku začnu na konci seznamu – číslem deset.

A číslo deset na mém seznamu je samotná falešná pandemie – koronavirový hoax, který zaplavil svět v prvních měsících roku 2020 a který byl samozřejmě založen na obrovské lži. Řekli nám, že jsme všichni ve velkém nebezpečí, i když to nebyla pravda, ale chtěli nás vyděsit.

Pravdou je, že infekce Covid-19, o které nám ti neschopní matematici řekli, že zabije miliony lidí, nebyla nic jiného než každoroční chřipka – a poměrně skromná verze chřipky. Vládní statistiky ukazují, že chřipka ze dne na den zmizela, když Covid-19 údajně ohrožoval naši existenci. 

A počet skutečných úmrtí na Covid-19 nebyl vyšší než počet úmrtí v některých naprosto normálních chřipkových sezónách. Navíc v březnu 2020 vlády věděly, že infekce Covid není oficiálně horší než chřipka. 

Než začalo veškeré vzrušení, byla infekce Covid-19 oficiálně snížena na stejnou úroveň nebezpečí jako běžná chřipka. To vše je zdokumentováno. A úmrtnost za roky 2020 a 2021 ukazuje, že v těchto letech nezemřelo více lidí než v jiných letech. Pandemie Covidu byla vtip.

Číslo devět na mém seznamu je test PCR, který byl použit k tomu, aby oficiální čísla Covid vypadala mnohem hůř, než byla. Test PCR samozřejmě nikdy nebyl zamýšlen jako test na Covid-19 a byl pro tento účel zcela zbytečný. Všichni to věděli. Nebo měl vědět. Přesto vlády po celém světě použily test

PCR využili k nesprávné klasifikaci milionů pacientů – a milionů úmrtí – jako pacientů s Covidem. Lidé, kteří zemřeli na infarkt, rakovinu, autobusové nehody a bůhví co ještě, byli neprávem označováni za oběti Covidu.

Pitvy se – velmi pohodlně – neprováděly, protože úřady rozhodly, že je příliš nebezpečné vyšetřovat pacienty, o kterých se předpokládalo, že umírají na chřipku. Byly zavedeny masové vražedné léčebné programy a účinné léčebné metody byly zakázány.

Tisíce starších lidí byly zabity kombinací morfia a benzodiazepinových sedativ. V březnu 2020 jsem varoval, že zabíjení starších lidí je jedním z cílů podvodu Covid. Další dva cíle, před kterými jsem asi před dvěma a půl lety varoval, byly plány na zavedení povinných očkovacích programů a plán na využití údajné pandemie k zabavení se peněz.

Test PCR, zneužitý a nesprávně aplikovaný, byl vždy zásadním prvkem, aby se pandemie zdála skutečná: byla to podstatná část lži. 

Číslo osm na mém seznamu jsou bariéry, které nás mají chránit. Velká, velká lež. Samozřejmě bylo od začátku jasné, že lockdowny nepřinesou nic dobrého, ale způsobí obrovské škody. Dnes takzvaní odborníci všude, zdánlivě překvapeně, oznamují, že zamykání lidí v jejich domovech, izolace pacientů v domovech pro seniory a zavírání škol způsobilo obrovské psychické škody.

A uzavření nemocničních oddělení (zatímco sestry byly zaneprázdněny natáčením videí na TikTok) vedlo k masivnímu nárůstu nemocí a úmrtí – nárůstu, který bude pokračovat po celá desetiletí. Zvláště postiženy jsou děti a tisíce lidí jsou nyní v těžké depresi a zoufale potřebují pomoc, kterou nikdy nedostanou.

To vše bylo předvídatelné – podívejte se na videa, která jsem natočil, když byly poprvé navrženy lockdowny. Britská vláda zahájila vyšetřování Covidu, přičemž lékaři a další poskytli důkazy, které se zdají být z velké části tvořeny výmluvami.

Od začátku jsem předložil důkazy, že jsem před všemi těmito problémy varoval – a strašení Covidem byl podvod. Ale samozřejmě jsem ještě nebyl předvolán jako svědek.

Obávám se, že vyšetřování bude fraškou, záměrně navrženou tak, aby se vyhnuli nešťastné skutečnosti, že každý, kdo řekne pravdu, bude umlčen a démonizován. Kromě toho je nyní naprosto jasné, že politici a další úředníci věděli, že lockdowny byly zcela zbytečné a lze je rozumně ignorovat.

Číslo sedm na seznamu jsou roušky, které byly zavedeny všude a staly se víceméně povinnými, přestože existují jasné důkazy, že nošení roušek přináší mnohem více škody než užitku. 

Navíc odhozené roušky napáchají pro divokou zvěř a životní prostředí mnohem větší škody než plastové sáčky. Idioti s rouškami podle očekávání děti vyděsili a zpomalili vývoj miminek a batolat. Navíc u těch, kdo nosí roušky, byla větší pravděpodobnost, že se u nich vyvinou infekce hrudníku.

A co znovu dokazuje, že se ověřovatelé faktů mýlí: Je jasné, že roušky svým účinkem na hladinu kyslíku v krvi skutečně urychlily rozvoj a recidivu rakoviny. Nutit lidi nosit roušky bylo součástí procesu

Číslo šest na mém seznamu lží je válka – údajně mezi Ruskem a Ukrajinou, ale ve skutečnosti samozřejmě mezi NATO a Ruskem. Západní média záměrně zkreslují válku a zakrývají skutečnost, že válka byla zahájena, aby vyhnala nahoru ceny energií a potravin. 

Škody způsobené Evropanům nejsou ničím ve srovnání se škodami způsobenými v Africe, kde budou stamiliony lidí hladovět a zemřou. Toto je součást programu kontroly populace, který je podle konspirátorů nezbytný.

Biden a jeho přátelé vyhodili do povětří plynovod Nord Stream, aby maximalizovali škody v Evropě a Africe a maximalizovali americké zisky. Tento problém nezmizel, což poznáme již v nadcházející zimě. 

Válka měla také za cíl spustit inflaci a pomoci ke zbohatnutí zbrojním korporacím a bankéřským miliardářům.

Číslo pět na mém ostudném seznamu je lež, že svět je přelidněný a je zde nedostatek jídla. Pravda je samozřejmě taková, že jídla je dost, ale velká část je na špatném místě a plýtvá se s ním. Hory potravin v EU měly už dávno dát najevo, že potravin je na světě dostatek. 

Ukazují také, že Země si snadno poradí s mnoha dalšími miliardami lidí. Nic takového jako přelidnění neexistuje – to je jen jeden z mnoha mýtů, které zlí, chamtiví globalisté považují za vhodný k šíření.

Číslo čtyři na seznamu lží je vakcína Covid-19 – nejtoxičtější farmaceutický produkt, jaký byl kdy vyroben, a také nejvíce přeceňovaný a nebezpečně přeprodávaný. Každý lékař nebo zdravotní sestra, kteří prodávali nebo propagovali vakcíny Covid-19, by měli být zatčeni za porušení téměř všech etických kodexů.

Pacienti nebyli řádně konzultováni, vedlejší účinky byly ignorovány a potlačovány a takzvané vakcíny byly samozřejmě masově uváděny na trh, aniž by byly řádně testovány. Již nyní vidíme hrozné krátkodobé důsledky programu hromadného očkování a obávám se, že dlouhodobé důsledky budou nepředstavitelně hrozné. 

Lékařský establishment samozřejmě stále udržuje tuto lež a mnoho úmrtí, způsobených vakcínou, jsou chybně diagnostikovány a klasifikovány. Navíc falešná nemoc Long Covid, pokud jsou příznaky skutečné, je důsledkem očkovacího programu.

Myslím, že je také nutné zdůraznit, že nejen vakcína Covid-19 – nebo takzvaná vakcína – způsobuje obrovské škody. Zdánlivě nekonečné množství očkovacích programů propagovaných pro děti i dospělé způsobuje masivní poškození imunitního systému a způsobuje mnoho nemocí.

Lékařský establishment a politici zakázali diskusi o očkování a před rokem nebo dvěma. A BBC, odporná propagandistická mašinérie, dala jasně najevo, že nemá v úmyslu vyzpovídat nikoho, kdo zpochybňuje očkování, ať už mají nebo nemají pravdu. Jejich slova.

Chápu, proč je establishment tak vystrašený: vakcíny nebyly dostatečně testovány, ať už jednotlivě nebo společně, a proto jsou všechny diskuse a debaty zakázány. Důkazy naznačují, že by měly být všechny zakázány. Očkování podle mě nadělá víc škody než užitku. Ale stále existují lži.

Nyní jsme u mých posledních tří lží za poslední tři roky.

Číslo tři na mém seznamu je odstranění hotovosti a zavedení digitálních měn. Stejně jako u všeho ostatního v mé první desítce úřady tvrdí, že zrušení hotovosti a zavedení digitálních měn je v náš prospěch. Naneštěstí masy přijaly lež, že je to v náš prospěch, a nadšeně stahují aplikace a vše platí svými kartami, chytrými telefony a implantáty. 

Odstranění hotovosti umožní úřadům kontrolovat vše, co děláme. Mohou a budou rozhodovat o tom, jak utratíme své peníze a kolik můžeme ušetřit. A pokud se budeme chovat špatně, prostě nám odříznou peníze, dokud se nezachováme tak, jak požadují – nebo dokud nezemřeme.

Číslo dvě je zavedení sociálního kreditu – říkám tomu noční můra na ulici – a digitalizace každého aspektu našeho života. Obojí jde ruku v ruce a ani jedno by nebylo možné bez internetu, nejnebezpečnějšího a nejstrašnějšího vynálezu v historii lidstva, mnohem horšího a mnohem smrtelnějšího než atomová bomba nebo cigareta. 

Jsou zaváděny aplikace, které mají nepříteli pomoci ovládat vše, co děláme, a vždy musíme být ostražití a opatrní, pokud jde o přijímání nebo používání nových technologií. Musím používat internet ke sdílení svých videí a článků, protože mám zakázán přístup na všechna ostatní místa.

A měli bychom se vyhýbat chytrým telefonům – ty jsou hlavní zbraní nepřítele. Jako obvykle tvrdí že sociální kredit a digitalizace jsou zavedeny v náš prospěch. Nic nemůže být dále od pravdy.

Číslo jedna je největší lež ze všech – člověkem způsobená změna klimatu. O změně klimatu není žádný spor, protože ke změně klimatu nedošlo, dokud zlí idioti s králičím mozkem nezačali rozprašovat prášek do atmosféry, aby zakryli slunce a změnili počasí.

Klimatické změny jsou mýtem vytvořeným zlými lidmi a udržovaným koupenými a placenými mediálními děvkami – včetně celého personálu nejzkorumpovanější propagandistické organizace na světě, BBC. Změna klimatu je podvod a čistá nula je zbraň používaná k ovládání a ničení. 

Všechny vědecké důkazy ukazují, že nedošlo k žádným nebezpečným změnám počasí. Takzvané důkazy produkované médii jsou lži a superlži – založené na pseudovědě. Klimatické změny se staly kultem, pečlivě řízeným a kontrolovaným, aby klamal a utlačoval.

Podívejte se prosím na „Pokračování pádu kabal – část 28, Klimatická krize“ na Bitchute. Je tam plno všech důkazů. A přečtěte si Gretin domácí úkol od Ziny Cohenové, který je zábavný i vzdělávací.

Změnu klimatu a čisté nulové emise lze popsat pouze jedním slovem: zločin. A lidé, kteří to propagují a prodávají tuto obrovskou lež, jsou všichni zločinci. Jsou to také zuřiví rasisté, zlí a sobečtí, protože se záměrně snaží udržet Afriku v době temna. Upírat rozvojovým zemím možnost dosáhnout pokroku s fosilními palivy je zlo.

Byly tam další lži a podvody, ale těch deset, které jsem vybral, nás nemilosrdně vedou do Velkého resetu.

Rozhodli se pro tyto lži. Každý, kdo se lží globalistů nesouhlasí nebo je jakkoli odhaluje, bude označen za zdiskreditovaného, ​​nebezpečného, ​​konspiračního teoretika a bude mu odepřen přístup do médií.

Nic z toho, co se děje, by nebylo možné bez spolupráce mainstreamových médií a internetových společností. Potlačování pravdy a démonizace poctivých lékařů a vědců byly kruté a nikdy nepřestaly.

Měl jsem zákaz vstupu do všech mainstreamových médií a většiny internetu na mnoho let. Potlačení svobody projevu je záměrné, je to  chladnokrevná politika vymyšlená a prováděná bezpečnostními službami – CIA, GCHQ a dalšími – které mají téměř úplnou kontrolu nad zkorumpovanými organizacemi, jako je Google, YouTube a Wikipedia.

A důkazem jejich podvodu je, že spiklenci a kolaboranti o těchto otázkách nikdy nebudou diskutovat. Už léta nabízím, že o těchto otázkách budu živě diskutovat v televizi s hlavními hráči a propagátory těchto lží. Ale tvrdošíjně o tom odmítají diskutovat, protože se bojí ponížení a odhalení jejich lží. 

Tuto výzvu bychom měli opakovat donekonečna, protože dokazuje, že vše, co říkají, je lež a širší veřejnost si to uvědomí, že protože my diskutujeme a oni ne, musíme mít pravdu a oni mají co skrývat.

Pokud se o tom chcete dozvědět více, podívejte se prosím do mých knih: „Přicházející apokalypsa“, „Konec hry“, „Sociální kredit – Noční můra na vaší ulici“ a „Chtějí vaše peníze a váš život“. Všechny je uvedeno v knihách na mých webových stránkách.

Moje nejnovější kniha „Jejich děsivý plán“ poskytuje přehled a vysvětluje proč, jak, kdy a kdo je zodpovědný za to, co se nám děje. Vystopoval jsem Velký reset až k jeho kořenům a kniha obsahuje několik skutečných překvapení a několik skutečných šoků. 

Každý cent, který obdržím jako honorář, jde na nákup výtisků, které rozdám politikům a redaktorům.

Sdílejte toto video na Facebooku, Twitteru a na čemkoli jiném, co vás napadne. Vyzkoušejte YouTube a zjistěte, zda se lidé probouzejí. Mějte prosím na paměti, že od začátku tohoto podvodu mi byl zakázán přístup na všechna sociální média. 

A přesto velcí hráči povolují falešné kanály mým jménem – a nebudou je blokovat.

Děkuji, že posloucháte starého muže v křesle. Pamatujte prosím, že nejste sami, i když to tak vypadá. Stále více lidí se probouzí, a když jsou vzhůru, už nejdou spát.

Nedůvěřujte vládě, vyhýbejte se masmédiím a bojujte proti lžím. Sdílejte prosím toto video se všemi, které znáte. Mé články najdete na www.vernoncoleman.com a na www.vernoncoleman.org. Pokud jeden nefunguje, zkuste druhý.

Děkuji, že posloucháte starého muže v křesle. A nezapomeňte: máme Boha na naší straně.

Celý proslov si můžete poslechnout ve videu níže (anglicky):

 

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 15 Průměrně: 4.9]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/dr-vernon-coleman-tyto-lzi-a-podvody-nas-nemilosrdne-vedou-do-velkeho-resetu/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings