Přijdou brzy klimatické lockdowny? A jak budou vypadat?

Přijdou brzy klimatické lockdowny? A jak budou vypadat?

Dnes je již celkem jasné, že covidový podvod měl ověřit ovladatelnost lidstva (zde ke své potěše globalisté zjistili, že loutky ve vládách poslouchají a lidstvo je velmi lehce manipulovatelné) a také se zřejmě zkoušelo, jak daleko může systém zajít, pokud chce prosadit jakékoli – byť sebenesmyslnější – restrikce.

A zatímco lidstvo tupě plnilo i ta nejstupidnější nařízení a zblblé masy byly schopny uvěřit například tomu, že v noci na pustých ulicích je větší možnost nákazy, pročež je nutný zákaz vycházení, globalisté si ověřili, že desetiletí vymývání mozků a usazování vlastních loutek na politické posty nese kýžené plody. Lidstvo má dostatečně vymyté mozky na to, aby se dalo postoupit k další agendě.

Nyní se tedy přechází na novou fázi manipulace – klimatický alarmismus. A i na to většina lidí naletěla, neboť jen skutečně málokdo je schopen si v dnešní době ověřovat fakta. Totalitní systém zakázal v mnoha oborech jakoukoli vědeckou diskuzi a zavedl svá vlastní dogmata – přesně jako to dělají sekty. A většina lidí, kteří byli dříve svědky covidovými, se nyní stává svědky klimaalarmistickými.

Zřejmě se tedy blíží čas, který bude ideální k přikročení dalších nesmyslných restrikcí pod záminkou „ochrany klimatu“. Nestačí, že pod touto falešnou záminkou dochází k vyvlastňování a likvidaci rozvinutých ekonomik, což má samo o sobě značný dopad na lidstvo.  V současné době se před námi rýsují i klimatické lockdowny.

Jak by vypadaly klimatické lockdowny? Pokud by taková iniciativa vznikla, vlády by omezily nebo zakázaly konzumaci mnoha potravin. Zakázaly by nebo omezily používání soukromých vozidel nebo omezily vzdálenost, kterou lze ujet v autě nebo dokonce letadlem.

Práce z domova by se nakonec mohla stát trvalou normou, pokud budou zavedeny zvláštní uhlíkové daně. Takové daně by mohly být uvaleny na společnosti, které neomezují jízdu autem nebo létání letadlem, a tyto daně by se vztahovaly také na jednotlivé pracovníky. Klimatické lockdowny by mohly postihnout i děti. Školy by mohly zavést trvalé online dny.

Verze tohoto konceptu se již používá v indickém Dillí k boji proti znečištění smogem. 

Pomalé, ale jisté prosazování takových významných omezení ve jménu kolektivního veřejného blaha by umožnilo absolutní vládní kontrolu. To je to, k čemu by mohl vést kolektivní strach ze změny klimatu, pokud na tuto hru tedy lid masově přistoupí podobně jako na hru „covidovou.“

Klimatické lockdowny a další omezení jsou prezentovány jako záchrana lidstva před sebou samým. Tedy opět nám budou tvrdit, že je to pro dobro naše i naší planety. A jako v případě Covidu i tentokrát se najde dostatečná stafáž, která se podřídí.

Ti, kteří nebudou s alarmistickými vizemi souhlasit a budou předkládat důkazy o tom, že taková opatření nejsou užitečná nebo účinná, ale způsobují více škody, budou pravděpodobně umlčeni, cenzurováni a zesměšňováni. Tedy opět půjde o stejný scénář jako u Covidismu, kdy byli všichni kritičtí odborníci cenzurováni a dehonestováni.

Autoritářské systémy často vytvářejí lidé, kteří věří, že mají nejvyšší a nejušlechtilejší úmysly. Totalitní země a teokratické diktatury jsou obvykle zakládány a podporovány lidmi, kteří věří, že jejich činy prospějí lidstvu.

„Největší tyranie jsou vždy páchány ve jménu těch nejušlechtilejších věcí.“

Thomas Payne

Německý ministr zdravotnictví Karl Lauterbach nedávno oznámil, že řešení změny klimatu bude vyžadovat opatření omezující osobní svobody, podobná těm, která byla zavedena v boji proti pandemiím. A zde je třeba připomenout, že i za Covidismu naše tehdejší vláda velmi slepě kopírovala vše, co zavedla ta německá – jen s asi 1-2 týdenním odstupem. Tedy zavede-li klimatické lockdowny Německo, budeme je poslušně následovat.

Lauterbach ostatně není jediným Evropanem, který požaduje omezení související s klimatem. 22. září 2020 zveřejnila britská profesorka Mariana Mazzucato v Londýně článek s názvem Vyhýbání se klimatickým omezením, ve kterém říká:

„V blízké budoucnosti se svět možná bude muset znovu uchýlit ke karanténě – tentokrát v boji proti klimatické nouzi.“

V listopadu 2020 Červený kříž uvedl, že změna klimatu je větší hrozbou než COVID a je třeba ji řešit se stejnou naléhavostí. Bill Gates trval na tom, že je zapotřebí drastických opatření, aby se zabránilo změně klimatu, a tvrdil, že to bude horší než pandemie. 

Přechod do plně digitálního světa výrazně usnadní prosazování opatření na ochranu klimatu, jako je omezení frekvence a vzdálenosti cestování. Nelíbí se vám omezení a chcete i přes zákaz jezdit autem? Vláda by mohla snadno sledovat polohu vašeho vozidla a automaticky vydávat pokuty za překročení rychlosti nebo povolených kilometrů –  nebo ještě hůř.

Po zavedení digitální měny centrální banky (CBDC) a současném zrušení hotovosti vám může být snadněji odepřen přístup k finančním prostředkům. Systémy pro měření osobní uhlíkové stopy se již vyvíjejí a testují se v mnoha zemích – a asi nikoho neudiví, že hlavním testovacím polem je Evropa. Zůstanou tyto systémy dobrovolné? Tomu jistě věří jen ti nejnaivnější jedinci.

Monitoring osobního chování bank učiní další krok vpřed. Například kanadská družstevní záložna Vancity nedávno představila novou technologii kreditních karet, která sleduje uhlíkové emise uživatelů. 19. října Vancity oznámila, že bude první finanční institucí v Kanadě, která nabídne svým klientům způsob, jak odhadnout uhlíkové emise jejich nákupů.

Podle Vancity byl měřič CO2, který je propojen s kreditními kartami Visa, vyvinut ve spolupráci s ecolytiq, jednou z předních evropských technologických společností v oblasti ochrany klimatu. Uhlíkovou stopu však měří i banky v Nizozemsku, Švédsku, Austrálii, Velké Británii a několika dalších zemích.

Myslíte, že si lidé nenechají měřiče uhlíkové stopy plošně vnutit? Pokud si skutečně myslíte, že se podobnému jednání lid vzepře, pak byste se měli ze svého snu rychle probudit. Vzpomeňte si, jak bez větších protestů přijala drtivá většina zcela nesmyslné Covid pasy, které neměly s proklamovaným potvrzením o bezinfekčnosti nic společného, neboť očkovaný automaticky neznamená bezinfekční. 

I přesto tento totalitní nástroj lid akceptoval a úplně stejně bude akceptovat i měřič uhlíkové stopy. Nejprve bude všude na bázi dobrovolnosti, později již povinně, ale pouze se systémem odměn (což každý zřejmě akceptuje). Jakmile však bude plně funkční CBDC a zrušena hotovost, začne se využívat i včetně systému trestů – programovatelná měna vám jednoduše zablokuje nákupy, třeba jen vyjma základních potravin (samozřejmě bez masa).

Politici zjistili, že strach vede veřejnost k tomu, aby přijala dramatické změny. Většina lidí je ochotna obětovat svobodu, pokud je jim řečeno, že je to v jejich zájmu. Pokud jde o změnu klimatu, zmanipulované počítačové modely vykreslily alarmující obraz, o kterém mnozí věří, že znamená, že se blíží konec světa.

Neexistuje žádná skutečná vědecká diskuse, jen neustálé strašení, kterým se ospravedlňují údajná opatření ke snížení emisí uhlíku (to jsou různé emisní povolenky, vyvlastňování zemědělců, omezení produkce masa, zákaz aut na fosilní paliva, zelená energetika apod…).

Tento druh alarmismu existuje již nějakou dobu. Jak řekl vysoký představitel OSN pro životní prostředí v roce 1989: „Celé národy by mohly být vymazány z povrchu země zvýšením hladiny moří, pokud se trend globálního oteplování nezmění do roku 2000.“ 29. června 1989 Associated Press ( AP) zveřejnila tuto zprávu na základě rozhovoru s ředitelem newyorské kanceláře Programu OSN pro životní prostředí (UNEP).

 

Podobně v roce 1995 tvrdili tito „vědci“ v New York Times, že za 25 let bude pobřeží New Yorku pod vodou. Koho dnes zajímá, že se ani tato vize nenaplnila a mořská hladina je u pobřeží stále na stejné úrovni? A nesplnily se ani další apokalyptické vize.

Předně je důležité zdůraznit, že NEEXISTUJE žádná vědecká diskuze. A to již dlouhá desetiletí. Slovo se dává výhradně klimatickým šílencům, kteří věští apokalypsu, jako ve výše uvedených článcích. Podobných článků vyšly stovky. Jenže kdo si na ně po letech vzpomene?

Vědci, kteří nesouhlasí, nepopírají, že se naše klima mění, což se dělo po celé věky, pouze nesouhlasí s alarmistickými názory, které používají média a politici, aby dostali veřejnost do souladu s touto propagandou. To se děje již desítky let, takže lze s jistotou předpokládat, že se věci v těchto oblastech společnosti nezmění.

Otázkou tedy je, proč – i přes obrovské množství alarmistických vizí, které se nesplnily – jim stále většina lidí věří? Protože ona většina si neumí najít jiné zdroje informací. A důležitý je i fakt, že většina lidí má vysoce selektivní paměť a na podobný článek během několika měsíců, max. roku, zapomene.

Téhož problému jsme byli svědky u COVID-19 a totéž využívají u šíření apokalyptických vizí klimatických změn. K prosazování propagandy využívají – tak jako všechny totalitní systémy – cenzuru.

Například během antidezinformačního panelu Světového ekonomického fóra (WEF) zástupkyně generálního tajemníka OSN pro globální komunikace Melissa Flemingová prohlásila, že Organizace spojených národů „má v ruce vědu“ o své klimatické iniciativě.

Zmínila partnerství s velkými technologickými společnostmi, jako jsou TikTok a Google, které pomáhají převzít kontrolu nad informacemi o změně klimatu.

„Navázali jsme partnerství se společností Google,“ řekla Flemingová a dodala: „Například, když zadáte do Googlu „změna klimatu“, dostanete na začátek vyhledávání nejrůznější zdroje OSN.“

„Začali jsme toto partnerství, když jsme byli šokováni poté, co jsme zjistili, že když jsme zadali do Googlu ‚klimatické změny‘, dostali jsme  na vrcholu neuvěřitelně zkreslené informace,“ řekla.

V důsledku toho jsou dnes děti ve školách z velké části bombardovány klimatickou propagandou založenou na lži, podle níž nebude žádná budoucnost, pokud lidstvo nebude dodržovat klimatickou politiku, kterou zavedla a zavádí světová elita.

Klimatických lockdownů se tedy zřejmě dřív či později dočkáme. A jediným způsobem, který by mohl další šílené plány odvrátit, je opět pouze šíření pravdy o tom, že globalistickým strukturám zde nejde o nějaké klima, ale o plné ovládnutí života každého jedince na této planetě….

 

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 23 Průměrně: 4.7]

5 thoughts on “Přijdou brzy klimatické lockdowny? A jak budou vypadat?

  1. Budem trochu optimistický – len vďaka moslimom a ich odporu a podpore zo strany Saudskej Arábie stroskotajú všetky plány globalistov, teda aj takzvaný klimatický /či presnejšie klimafašistický/ teror. Neviem si predstaviť,že by nejaký Maročan z Molenbeeku dobrovoľne prešiel na vegánsku stravu či prestal používať auto…

      1. Jednoduše, ti kteří berou dávky od státu a nebudou poslouchat o ně přijdou a zvlášť, pokud se budou používat čistě elektronicky. Takhle to mají naplánovaný pro všechny. Negroarabští migrati v Evropě jsou vetšinou primitivní hlupáci-analfabeti a než jim něco dojte, bude na odpor pozdě i pro ně.

  2.                                                                                                           
    ❗ Ѕtаčí ѕі υvӗdоmіt dvӗ vӗсі :

    Ⅰ. Že пežіјeme ve demоkrаtісké ѕроlečпоѕtі а mυѕіme ѕe роdle tоႹо zаčít сႹоvаt. Νіkdо пeпí v роlіtісe ѕ паmі. Кdуbу апо, tаk mајí tоlіk fіпапčпíсႹ рrоѕtředků па zleрšeпí žіvоtа bӗžпýсႹ lіdí і bez vуѕоkýсႹ роzіс. Таké јe třebа zárоveň пerezіgпоvаt па іпtelіgeпtпí оdроr.

    Ⅱ. ⋁lаdпe паm tаdу tlυра mаgоrѕkýсႹ іlυϻіпátů росႹázeјíсႹ Ⴙlаvпӗ z Аmerіkу, Νӗmeсkа, ⋁elké Вrіtáпіe, Frапсіe а Ѕаύdѕké Аrábіe. Кteří пebуlі піkdу vіdӗпі v televіzі а mајí teсႹпоlоgіe пeјméпӗ 100 let рřed пámі [ teleроrtу, bојоvé drопу, роkrоčіlоυ υmӗlоυ іпtelіgeпсі, kоlопіzасe па јіпýсႹ рlапetáсႹ, υmӗlé оvládáпí роčаѕí аtd ]. А јeјісႹ vášпí јe vrаždіt а žrаt lіdí kvůlі υсtіváпí demопů ( јѕоυ tо паrυšeпí рѕусႹораtі)

    Роkυd tуtо іпfоrmасe bυde со пeјvíсe lіdí vӗdӗt а tуtо іпfоrmасe vуυžívаt пeјeп vӗdӗt. Таk bυde рrо пӗ tӗžší lіdі zоtrоčіt а vуႹυbіt.

  3. šileny kam to cele spěje znovu mohu řict že jsem rad že v tomhle odpornem zmagořelem světě nemam ani jedine ditě a mit nikdy nebudu každemu kdo trochu uvažuje tak vy že politici a media jsou jen loutky možna se najde vyjimka ale nikdy nebude mit velkou silu na to něco změnit jako v ČR SPD ktery čeka osud byt věčně v opozici člověk si ale řika co ti Globalisti jsou zač že takhle tvrdou rukou chtěji vládnout světu at už vakcíny, islamizace, LGBT, Gendery, vymyvani mozku, měřeni vymyšlene uhlikove stopy a ta šilena debilizace společnosti tak všichni ti co tohle zosnovali v hlávě nemaji zřejmě žádny kus empatie já taky lidi moc rad nemam ale řidim se heslem nečin někomu to co nechceš aby činil tobě a ještě debilnějši je že lide nevidi co se děje vždyt každy to musi aspon nějak citit že život je horši a horši po všech strankach degradovali celou společnost vztahy chtěji zničit rodiny proto = Gendery a LGBT feminizace žen tak aby nenaviděli muže ale za to milovali cizince kteři je chtěji jen jako otrokyně a bida a zvyšujici dluhy to začalo hned po roce 1989 proto z nas je jen levna montovna pro západ nepatři nam už skoro nic

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/prijdou-brzy-klimaticke-lockdowny-a-jak-budou-vypadat/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings