WEF propaguje oběhové hospodářství, v němž většina lidí nic nevlastní, ale jsou údajně šťastni (videa)

WEF propaguje oběhové hospodářství, v němž většina lidí nic nevlastní, ale jsou údajně šťastni (videa)

Nikdo nebude nic vlastnit, ale všichni budou šťastni. Toto heslo jistě znáte, ostatně, jde o jakési motto WEF Klause Schwaba, jehož poslušné loutky již dělají vše pro to, aby bylo realizováno. Jenže to heslo by bylo zapotřebí poněkud opravit, neboť nic nemáme vlastnit my dole. A těmi šťastnými budou globalisté.

Ti nahoře totiž budou vlastnit vše, co budou ti dole – což bude ve finále asi 99% populace – sdílet. A budou de facto vlastnit i „nemajetné občany“, tedy pro ty nahoře pouhý „plebs“, který bude ovládán skrz digitální identitu a na ni navázanou digitální měnu a sociální kredity.

A globalisté z WEF se svými plány již nijak netají. Zatímco představitelé vlád si k nim jezdí pro instrukce, oni sami již otevřeně plánují budoucí svět, ve kterém už by nikdo z nás dole neměl nic vlastnit. A nemyslete si, že to vše plánují až v posledních letech. Jsou zde důkazy o tom, že vše, co se v posledních letech odehrává, bylo pečlivě a velmi dlouho připravováno – a to nejméně posledních 50 let.

Oběhová ekonomika je předurčena k vytvoření dvoustupňového třídního systému vlastníků a nájemců, který určuje heslo „nebudete nic vlastnit a budete šťastní“ v agendě velkého resetu.

V době, kdy jsou ekonomiky, potravinové systémy a vlády ve zmatku, Světové ekonomické fórum (WEF) nabízí oběhové hospodářství jako příležitost pro udržitelné oživení.

Se svým obchodním modelem „produkt jako služba“ je však oběhové hospodářství hnací silou agendy nevolených globalistů: „Nebudeš nic vlastnit a budeš šťastný“, přičemž společnosti si ponechávají vlastnictví svých produktů a pronajímají své produkty a služby.

Tímto způsobem oběhové hospodářství vytvoří dvoustupňový třídní systém vlastníků a nájemců.

 

Majitelé korporací se nijak netají tím, že nemají zájem zboží prodávat, ale raději by jej pouze pronajímali. Jak vysvětlil generální ředitel Royal Philips Electronics Frans Van Houten WEF v roce 2016:

 

„V obchodních modelech cirkulární ekonomiky chci, aby se produkty vrátily ke mně jako původnímu návrháři a výrobci, a jakmile si tuto myšlenku uvědomíte, proč bych vám měl prodávat produkt, když vás zajímají především výhody produktu?“

„Možná mohu zůstat vlastníkem produktu a prodat vám nástroj pouze jako službu, tedy pronajmout.“

A produkty, stejně jako lidé, kteří si je budou pronajímat, budou potřebovat digitální identitu, aby je mohli globalisté sledovat po celou dobu jejich životního cyklu.

Minulý týden, po dvouleté přestávce, WEF obnovil své „New Champions Dialogues“, které opět propagovaly oběhové hospodářství – tentokrát jako údajné řešení „odvrácení globální potravinové krize“.

Fernanda Lopes Larsenová, výkonná viceprezidentka pro Afriku a Asii ve společnosti Yara International, ve svém projevu na WEF dne 19. července 2022 řekla, že oběhové hospodářství je klíčem k zeleným a udržitelným dodávkám potravin.

„Zaměření na životní prostředí je naprosto zásadní, protože nemusíme vyrábět potraviny na úkor životního prostředí,“ řekla a dodala: „Tento model již nefunguje. Musí se to změnit.

„Proto je oběhová ekonomika klíčová. Přibližně třetina všech potravin vyprodukovaných na celém světě se vyhodí. Musíme usilovat o větší globální spolupráci na projektech, které pomohou vytvořit tento uzavřený potravinový řetězec.“

Moderátor a vedoucí kanceláře pro Evropu ve společnosti Sina Finance Hao Qian souhlasil s nápadem Larsenové na oběhovou ekonomiku pro potraviny: „Naprosto s vámi souhlasím. Myslím, že oběhové hospodářství je klíčem k naší budoucnosti a udržitelné zemědělství je také velmi důležité.“

Larsenová dále řekla, že malí farmáři by neměli být placeni jen za to, co vyrobí, ale také za to, jak to produkují.

„Dnes platíme farmářům za to, co vyprodukují, ale neplatíme jim za to, jak produkují potraviny,“ řekla Larsenová.

„Pokud začneme zlepšovat jejich příjem a odměňovat je nejen za pěstování potravin, ale i za to, že je pěstují správným způsobem – s regenerativními zemědělskými postupy, které podporují zdraví půdy a dekarbonizaci – pak by to bylo ještě lepší,“ dodala.

Odměňování určitého chování a trestání jiného je charakteristickým znakem systému sociálních kreditů, které již využívá Čína a v několika evropských zemích je již v testovací fázi.

Nevolení globalisté říkající soukromým občanům, aby „dělali správnou věc“ – to je charakteristickým znakem Světového ekonomického fóra, kam si jezdí pro instrukce politici z celého světa.

Prezident společnosti Alibaba J. Michael Evans ve svém projevu na výročním zasedání WEF v Davosu začátkem tohoto roku řekl, že jeho společnost pracuje na vlastním sledování uhlíkové stopy, aby bylo možné měřit všechny spotřebitelské návyky na platformě, aby lidé „měli motivaci dělat správnou věc“, i když měli možnost vybrat si špatnou věc“.

Prezident Alibaba Group J. Michael Evans se na Světovém ekonomickém fóru chlubí vývojem „vlastního sledování uhlíkové stopy“, který sleduje, co kupujete, co jíte a kam/jak cestujete:

„S miliardou spotřebitelů využíváme technologii k rozvoji schopnosti měřit vaši vlastní uhlíkovou stopu,“ řekl Evans nevoleným globalistům v Davosu během zasedání Strategic Outlook.

„Co to znamená?“ pokračoval.

„To znamená, kam cestují, jak cestují, co jedí, co spotřebovávají.“

Technologie sledování, jako jsou digitální ID a online pasy pro osoby a produkty, jsou zásadní pro sledování a prosazování opatření oběhového hospodářství. Tedy ti z vás, kdo jste měli covid pas, jste se vlastně stali objektem tohoto experimentu.

Minulý rok WEF upozornil na startup, který vytváří online digitální ID pro oděvy.

CircularID, součást ekosystému Internet of Bodies (IoB), umožňuje značkám sledovat své produkty a monitorovat jejich výkon po celou dobu jejich „životního cyklu“. Tedy vždy budou vědět, kolik lidí produkt postupně sdílelo a kdo ho sdílel.

Nevolení globalisté z WEF a Světové obchodní organizace (WTO) prosazují stejný druh digitálního identifikačního systému pro sledování a kontrolu lidí v průběhu jejich osobního životního cyklu.

Začátkem tohoto roku vydaly WEF a WTO společnou zprávu požadující „globální digitální identitu lidí a objektů“.

Podle zprávy vyžaduje komplexní digitalizace obchodu globální přístup k digitální identitě jednotlivců a entit a fyzických a digitálních objektů, které odesílají nebo přijímají elektronické informace.

Zpráva potvrzuje to, co zakladatel WEF Klaus Schwab napsal ve své knize Čtvrtá průmyslová revoluce z roku 2017, totiž že:

„Dnes může být každý balík, paleta nebo kontejner vybaven senzorem, vysílačem nebo radiofrekvenčním identifikačním štítkem (RFID), který umožňuje společnosti sledovat, kde se na své cestě dodavatelským řetězcem nachází, jak se chová, jak je používán. a tak dále.“

„V blízké budoucnosti budou podobné sledovací systémy využívány také pro pohyb a sledování lidí,“ dodal.

Zacházet s „lidmi“ jako s „balíky, paletami nebo kontejnery“ znamená nejen sledovat pohyb nás všech, ale také měřit, jak „fungujeme“, jak jsme „využíváni“ a tak dále.

Když je digitální identita aplikována na obchodní modely  oběhové ekonomiky, existuje riziko, že my, obyčejní lidé, se pro ty, kdo kontrolují data a nastavují zásady pro digitální identitu, staneme „produktem“.

Navzdory ztrátě svobody a majetku, kterou slibuje obchodní model produktu jako služby, nevolení globalisté stále prosazují řešení oběhové ekonomiky téměř pro každou krizi – ať už jde o klima, potraviny nebo ekonomickou krizi.

V nedávném příspěvku na blogu WEF Agenda autor navrhuje, že oběhové hospodářství by mohlo pomoci vypořádat se s ekonomickou krizí Srí Lanky, kdy „menší počet vlastníků aktiv přebírá správu aktiv, aby je udrželi v provozu, a mnoho uživatelů poskytuje služby založené na spotřebě. “

Dále se uvádí: „Výhodou konceptu, jako je oběhové hospodářství, je, že platba je založena na množství spotřeby a ne na ceně nemovitosti.“

Obchodní modely oběhové ekonomiky nejen pokládají základy pro systém třídy nemovitostí, ale také zajišťují, že třída nájemníků, kteří si nemohou dovolit nic vlastnit, potřebuje neustálé sledování jejich spotřebních návyků, aby bylo možné určit, jak moc by měli být odměňováni nebo penalizováni, stejně jako to navrhl šéf společnosti Alibaba.

Všechny cesty v plánech nevolených globalistů vedou k systémům sociálního kreditu prostřednictvím digitálního ID – ať už jde o omezení COVID, klimatické změny, potravinovou nejistotu, masovou migraci nebo spotřebu energie – konečný cíl je stejný.

V březnu 2022 na Světovém vládním summitu Schwab s prorockou přesností vysvětlil, co se stane v nadcházejících měsících.

„Příběh je skutečně na přelomu,“ řekl a dodal: „Ještě neznáme celý rozsah a systémové a strukturální změny, které nastanou. Víme však, že globální energetické systémy, potravinové systémy a dodavatelské řetězce budou vážně postiženy.“

Klaus Schwab ve svém projevu na The Great Narrative Meeting v Dubaji v listopadu 2021 řekl:

„Abyste vytvořili budoucnost, musíte si budoucnost představit, musíte ji navrhnout a pak ji musíte realizovat.“

Technokratická budoucnost, kterou se nevolení a nezodpovědní globalisté snaží utvářet, navrhovat a provádět, je budoucností naprosté kontroly nad společností.

Důraz na udržitelnost, recyklaci a obnovitelnost zní na první pohled dobře, ale pod tím vším se skrývá obchodní model oběhového hospodářství: „Nebudeš nic vlastnit a budeš šťastný“, který nás všechny poznamenává, sleduje a ovládá jako dobytek po celý život.

 

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 12 Průměrně: 4.8]

4 thoughts on “WEF propaguje oběhové hospodářství, v němž většina lidí nic nevlastní, ale jsou údajně šťastni (videa)

  1. na tenhle zpusob života a ideologii jim zhluboka seru to bych radši šel vystřilet cely parlament než abych takhle žil ne nikdy tohle nepřijmu radši chcipnu než poslouchat pohrobky nacistu

  2. Na svém oficiálním YT kanálu raději u všech videí zakázali komentáře.

    Chtěl bych vidět ten počet těch dislajků. To je k popukání.

    Doufám, že máte všichni zásoby. Ti vrahové se nezastaví před ničím.

  3. Šváb už by taky měl jít konečně do oběhového hospodářství.
    mrtvola – hnojivo – kytičky, stromy – hmyz, býložravci – všežravci, masožravci
    Že by taky jedenkrát za život byl aspoň užitečný.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/wef-propaguje-obehove-hospodarstvi-v-nemz-vetsina-lidi-nic-nevlastni-ale-jsou-udajne-stastni-videa/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings