Německo: Kerem bodl 17letého Arthura přímo do srdce – byl osvobozen a dostane odškodnění za dobu strávenou ve vazbě

Německo: Kerem bodl 17letého Arthura přímo do srdce – byl osvobozen a dostane odškodnění za dobu strávenou ve vazbě

Případ, ve kterém jako vrah – alespoň podle jména – figuruje Turek či  „Němec“ tureckého původu, opět ukazuje, jak se nyní v evropských zemích ohýbá právo.

Známe to i z některých případů u nás (zde to byli osvobození Ukrajinci, kteří někoho brutálně napadli), nicméně v takovém Německu jdou podobné případy do stovek.

Ostatně, jen v samotném Berlíně dojde k 8 útokům nožem denně, takže kdyby skončil každý útočník ve vězení, zřejmě by už kapacity věznic dávno nestačily.

Věznice jsou přece zapotřebí pro tvrdé zločince, jakými jsou třeba lékařky, které vydávaly výjimky z nošení roušek. Muslimští vrazi a násilníci tak zůstávají na svobodě a občan může již jen přihlížet justiční zvůli.

Další takový případ nedávno otřásl Německem. Novináři udělali rozhovor s bratrem zavražděného 17letého Arthura, níže si můžete přečíst část jeho výpovědi o tom, co se stalo.

„Bylo 5:30 ráno,“ říká 21letý bratr. A pak, jako by mluvil sám k sobě a ujistil se, že neřekne nic špatného, položí otázku nahlas: „Nebo už bylo šest hodin? Nevím.“

Vstal z postele, přešel ke dveřím a vzal sluchátko interkomu. „Kdo je tam?“ zeptal se.

Před domem stáli záchranáři. „Je nám to velmi líto,“ řekli muži, když se schodištěm dostali ke dveřím. „Máme pro vás špatnou zprávu.“ To bylo ráno 1. července 2023, v sobotu.

„S lítostí vám oznamujeme, že váš bratr Arthur zemřel,“ vzpomíná Daniel Leven na začátek rozhovoru. „Nejdřív jsem tomu nechtěl věřit. Můj malý bratr je mrtvý? Pak si vzpomínám, že jsem jel se záchranáři do domu své matky.“

A co se vlastně stalo?

Sedmnáctiletý Arthur byl předchozí noc s přáteli ve Weingartenu. Šli na soukromou oslavu vyšších ročníků gymnázia, studenti slavili v chatce při grilování.

Někdy v průběhu večera se Kerem B. náhle ocitl u grilovačky. Arthur a dvacetiletý muž se neznali. Kolem půlnoci mezi nimi náhle došlo k hádce.

Kerem B. byl poté svými přáteli odvezen domů autem. Ale když Arthur ve 3 hodiny ráno odcházel z večírku, tak byl zadržen a ubodán k smrti Keremem B. na polní cestě.

Arthur zemřel, bodnutí se hromadila. To je zhruba to, co Daniel ví o večeru 1. července. Ve stejný den se policii podařilo zatknout podezřelého z ubodání v Lingenfeldu, jen několik kilometrů od místa činu.

Soudce vydal zatykač na Kerema B.

„Musel jsem mluvit s policií, najmout si pohřební ústav, můj bratr byl na oddělení soudního lékařství v Mohuči. Pak jsem musel zorganizovat pohřeb. Bylo tam šílené množství truchlících, asi 700 lidí, možná 1000, myslím. Bydlíme v malém městě, což byl obrovský problém. Ale já jsem měl oči jen pro maminku, tu to hrozně vzalo, musel jsem být silný,“ řekl bratr Arthura.

Policie mezitím vyslýchala svědky a zajišťovala důkazy.

Pro státní zastupitelství se vynořuje následující obrázek:

Kerema B. sice po první hádce odvezli přátelé domů, ale on se na večírek vrátil svým autem. Při výslechu uvedl, že při první večerní rvačce ztratil mobilní telefon. Pak seděl ve vozidle a čekal.

Když se Arthur kolem třetí hodiny ráno vracel domů, procházel kolem auta. Posvítil si prý mobilním telefonem do auta.

V důsledku toho Kerem B. údajně otevřel dveře vozidla a sáhl po noži, který byl v autě. Arthur uskočil, ale Kerem B. se podle obžaloby agresivně přiblížil k 17letému mladíkovi plný vzteku kvůli tomu, co se na večírku stalo. Pak Arthura pobodal.

První hluboká bodná rána v hrudi byla smrtelná, Arthur vykrvácel. Kerem B. se k činu přiznal. Bodal však v sebeobraně, vypověděl.

U soudu se pak vymlouval na to, že byl ovlivněn alkoholem.

„Pro mou matku bylo neuvěřitelně vyčerpávající sedět osm hodin, poslouchat a zabývat se tématy, která jsou tak naprosto irelevantní, bylo to opravdu těžké. Byla to špatná doba i pro mě,“ říká Daniel Leven.

„Když jsem měl vypovídat, obžalovaný se mi formálně omluvil. Také tvrdili, že napsal dopis mé matce a mně, ale nikdy jsme ho nedostali.“

Dva obhájci 20letého Kerema B. požadovali zproštění obžaloby s odůvodněním, že jejich klient musel použít nůž, aby rvačku bezpečně ukončil. Prokuratura naopak požadovala trest odnětí svobody na pět let.

Šest týdnů procesu, deset termínů procesu, 45 svědků a tři znalci. Pak přišel rozsudek: Jednalo se o sebeobranu, protože se obžalovaný obával dalšího bití, a soud ho proto osvobodil.

Vzhledem k tomu, že mu Arthur dal facku již dříve, musel obžalovaný předpokládat, že nyní bude znovu zbit. V této situaci cítil strach a úzkost, a proto jednal bez pocitu viny.

Trestní senát uplatnil paragraf 33 o překročení hranic sebeobrany. Říká: „Pokud pachatel překročí hranice sebeobrany ze zmatku, strachu nebo teroru, nebude potrestán.“

Kromě toho vrah Kerem B. pobírá odškodnění za dobu strávenou ve vyšetřovací vazbě.

„Cítíte se tak bezmocní,“ říká Daniel Leven zpětně. „Když slyšíte takový rozsudek, ztrácíte důvěru ve stát.“

Daniel Leven se nastěhoval zpět ke své matce, má o ni velký strach. „Večer se cítí obzvlášť špatně. Moje matka stále nedokáže pochopit Arthurovu smrt.“

Oba se ale stále nevzdali svého boje za spravedlnost: „Vyměnili jsme právníky a odvoláme se.“ Státní zastupitelství se také hodlá odvolat.

 

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 29 Průměrně: 5]

8 thoughts on “Německo: Kerem bodl 17letého Arthura přímo do srdce – byl osvobozen a dostane odškodnění za dobu strávenou ve vazbě

  1. k čemu muslimaky trestat když to Němcum nevadí když muslim zabije někoho a lide voli promigračni strany netřeba tedy nikoho trestat nechte jim tedy uplně volnou ruku a bez žádných trestu a hotovo

  2. Kým CIA nezlikviduje Erdogana, neskončí sa faktická neobmedzená nadvláda Turecka nad Nemeckom a financovanie islamizácie Európy touto odpornou krajinou. Zdôrazňujem nadvláda, nie iba vplyv.

  3. Čo by si takí sudcovia zaslúžili? Čo by ste urobili v prípade rodičov obete? Tiež by ste sklopili oči a nič viac??? Ako inak vyliečiť a vyčistiť justičný systém?

    1. dat Soudcum za tohle pod auto Bombu 💣🔥🔥🔥🔥 nebo si nasadit rukavice a kuklu a toho daného Soudce za tohle někdy v noci ubodat k smrti 🔪💀

  4. Nerozumim tomu jak muze jina strana nez AfD ziskat v nemecku hlasy.
    Nerozumim tomu proc AfD nepouziva seznamy mrtvol v predvolebnim boji.
    Nerozumim tomu proc AfD neoslovi pozustale, a pozada je o jejich projevy na predvolebnich meetincich.

    Jiste ze jsou pomatenci kdy pozustali rekli do medii o sve touze po viice obohaceni, ale to uz jsou nemocni lide kterymi se neni treba zabyvat.

  5. islám je zločinecká pomatená vraždící ideologie, nikoli náboženství. Ukončení pomoci Palestině by bylo silné gesto, říká Zahradil. ‚Riskujeme další konflikt,‘ míní Peksa. a zase české vši radí. kožich se musí pořádně vyprášit, už z výchovného hlediska, jinak nalezou zpátky ni krok… Arabové vědí co říkají. Palestinští uprchlíci v 70. letech rozpoutali povstání v Jordánsku a Hamás je navíc odnož Muslimského bratrstva, které ve stejné době zavraždilo egyptského prezidenta. islám je ten problém a u nás jsou problém dozorové orgány nad náboženskými skupinami, ministerstvo kultury a vnitra, Martin Baxa a Vít Rakušan. Rodová linie Muslimského bratrstva ukazuje, proč vyvstávají zásadní otázky o jejich kompatibilitě se západním demokratickým řádem. Koneckonců je to organizace, jejíž logo se skládá ze dvou zkřížených mečů a jejíž přísaha věrnosti činí z džihádu čtvrtý z deseti atributů. Jeho zakladatel Hasan al-Banna (1906-1949) proslavil výrok: „Alláh je náš cíl, prorok náš vůdce, Korán náš zákon, džihád naše cesta, smrt na cestě Alláha naše největší drahá naděje“ – což se stalo mottem Bratří. To nejsou slova, která se snadno opakují v době, kdy Západ těžce trpěl teroristickými útoky páchanými těmi, kdo se snaží prosadit svůj výklad islámských zákonů v ulicích Evropy. Džihád je jedním ze základních pilířů islámu a naši politici to moc dobře vědí, ale dělají, že to nevidí. náboženství v podání světových církví se již stala pro člověka a společnost nebezpečnými a brzdou duchovního růstu, protože poselství skutečných moudrých byla jejich následovníky vždy zmonopolizována, překroucena, zideologizována, zobchodována, využita a zneužita. Palestinci byli za 2.SV spojenci nacistů, ale jejich antisemitismus přetrval do dnešní doby. asi málokdo, ze zastánců palestinských teroristů, zde ví, že Hitler byl palestinským muftím poctěn titulem „čestný muslim“ a muftí ho obdařil titulem „čestný Árijec“. Později nazval Hitler al-Husseíniho dokonce “fuhrerem arabského světa“. Při setkáních s dalšími nacistickými pohlaváry byla rovněž konstatována naprostá shoda v cílech a prostředcích arabského nacionalismu a německého nacizmu, namířeného proti Židům … a to v době, kdy stát Izrael ještě neexistoval. Takže svádět současnou situaci kvůli vzniku Izraele (1948) a ohánět se nějakým přílivem židovských uprchlíku je zcela mimo.
    Ve Švédsku dávali nezletilce do péče zločineckým muslimským gangům. A nejde zdaleka jen o různé běžné sociální dávky, ale také o granty či dotace na fiktivní firmy či neziskovky, dávky za smyšlenou invaliditu či dokonce na síť údajných pečovatelských domovů pro děti. V podstatě se zdá, že v tomto případě zde ani nebyly umisťovány žádné děti, ale takzvaní „nezletilci bez doprovodu,“ což jsou zpravidla mladí dospělí muži (nejčastěji mezi 20 – 30 lety), kteří přijdou do země bez dokladů a prohlásí se za „nezletilé sirotky.“ o tom koudelka jistě ví. hranice kontrolují vždy na podzim, až už celá muslimská kamarila dorazila. islám není náboženství, ale mafiánský organizovaný plán na ovládnutí (zotročení) světa. Vítači mají na rukách krev. slimáky nebrat. jdou jen za svým snem parazitovat, pobírat dáfky a islamizovat. https://video.aktualne.cz/dvtv/terorismus-ma-zaklad-v-islamu-uprchlici-v-demokracii-zit-ned/r~76290110657f11e68d00002590604f2e/ , z uprchlického tábora je do pár let 2,5 milionové odlité betonové město, kde za cizí peníze vykuci solidně vegetí dekády až stovky let. mezitím si zvolí militantní džihádysty, ( V GAZE 62% voličů), kteří vyvraždí kohokoli. to tady na zemi nechceme. fialový eurohnus….čest práci

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/nemecko-kerem-bodl-17leteho-arthura-primo-do-srdce-byl-osvobozen-a-dostane-odskodneni-za-dobu-stravenou-ve-vazbe/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings