Celé měsíce ve vazbě na samotce, zákaz návštěv včetně právníka a nejtvrdší zacházení: Hádejte, za jaký zločin je s obžalovaným v Německu takto zacházeno?

Celé měsíce ve vazbě na samotce, zákaz návštěv včetně právníka a nejtvrdší zacházení: Hádejte, za jaký zločin je s obžalovaným v Německu takto zacházeno?

K tomu, co je uvedeno v titulku, ještě dodám, že u tohoto zločince byla jednoho dne nad ránem provedena razie, při které byl doslova „převrácen na ruby“ celý byt. Soudní stání pak probíhají tak, že je daný zločinec předveden s pouty na rukou i nohou.

Než si řekneme, o jakého zločince jde, připomenu vám jen několik skutečností, které jsou o Německé justici velmi dobře známy.

Dlouhá řada muslimských vrahů (včetně těch několikanásobných) skončila jen na velmi krátkou dobu v psychiatrickém sanatoriu, zatímco zloději z řad obohacujících jedinců jsou ponecháváni na svobodě.

Po cca 2 letech pak mají muslimští vrazi povoleny i vycházky, neboť psychiatrie není věznice. Čas od času se tak stane, že některý z těchto chovanců na vycházce vraždí či znásilňuje.

Ale to je celkem v pořádku, neboť jde o obohacení.

Dokonce i v novém případu, který se odehrál minulý týden, kdy Iráčan ve vlaku znásilnil 18letou dívku a poté ji pokousal na genitáliích (dívka musela se zraněními do nemocnice), neskončil tento jedinec ve vazbě, ale zůstává na svobodě.

Prý není nutné ho držet ve vazbě, protože má pevnou adresu.

Výčet podobných případů by byl dlouhý, nicméně nyní se vrátíme ke zločinci – podle německé justice – mnohem horšímu, který je již dlouhé měsíce v samovazbě bez možnosti návštěv. A odepírána je dokonce i návštěva právníka.

Zde by tedy bylo lepší psát v ženském rodě, neboť se jedná o ženu.

A čeho se tedy dopustila? Ne, nikoho nezavraždila. Napovím, že se jedná o zkušenou lékařku.

Uspávala tedy nic netušící pacienty při jejich domácích návštěvách, aby jim ukradla finanční prostředky, kšeftovala s drogami nebo vydrancovala účet Sdružení lékařů zdravotních pojišťoven?

Ne, nic z toho, dopustila se něčeho mnohem horšího: Dr. Bianca Witzschel vydávala potvrzení o výjimkách z nošení roušek. Podle všeho mělo být těchto výjimek vydáno téměř tisíc.

66letá lékařka je tak již od podzimu v nejhorší ženské vazební věznici a její čin je posuzován jako mnohem horší než hromadná znásilnění, vraždy, sériové loupeže s napadením a mnohé další obohacující počiny.

Je již několikátou lékařkou v řadě, která vydávala podobné certifikáty a nyní je souzena jako nejhorší zločinec.

Dokonce i somálský terorista, který před několika lety útočil nožem ve Würzburgu, přičemž 3 ženy zavraždil a 11 dalších lidí zranil, je považován za méně nebezpečného, skončil totiž na psychiatrii a město mu při procesu zaplatilo nejlepšího právníka.

Po bombasticky zinscenovaném zatčení Dr. Witzschelová už  měsíce tráví ve vyšetřovací vazbě v Chemnitzu kvůli údajnému „riziku útěku“ zkušené 66leté lékařky.

Je umístěna na samotce s rozsáhlými zákazy styku, pošty a návštěv i pro její právníky – a to po dlouhou dobu s jediným úmyslem: maximálně ji zastrašit a zlomit. A samozřejmě chtějí také zastrašit  případné další následovníky, třeba až přijde příští „pandemie“ nemoci X.

Brzy se má opět zodpovídat u krajského soudu, kde ji bude soudit tzv. Velký trestní senát s pěti soudci (!), což je u nenásilných činů velmi neobvyklé.

Podle informací lékařce hrozí 4 roky vězení, odebrání licence k výkonu lékařské praxe a zákaz jakékoli budoucí lékařské práce.

Jako obecný odstrašující prostředek byl případ uveden jako „velmi zvláštního významu“ a řízení se dostalo ke krajskému soudu, kde jinak stanou jen násilní lupiči, velcí podvodníci a vrazi.

Monstrproces se táhne už od podzimu a poslední stání je naplánováno na konec června.

V předvečer prvního slyšení, které se konalo vloni na podzim, soud nařídil, aby se slyšení  konalo na okraji Drážďan v přísně střežené budově, kde se konaly například procesy s hrdlořezy, kteří se vrátili z ISIS nebo s nejhoršími zločineckými klany.

Tam pak probíhají i další soudní stání. Při každém z nich je lékařka přivedena jako násilný zločinec s pouty na rukou i kotnících.

Ducha, který pak v této soudní síni panuje, možná výrazněji než cokoli jiného objasní incident z prvního dne procesu: muž, který je příznivcem dr. Witzschelové, byl vykázán ze sálu, protože si s sebou bez povolení přinesl bílou růži.

První den soudního líčení se četla jen dlouhá „obžaloba“ (hodiny, kdy se museli střídat dva státní zástupci, asi aby se chudáci nezadýchali, přeci jen museli přečíst jména téměř 1000 pacientů Dr. Witzschelové, kterým prý vystavila „falešný“ certifikát).

Později následovalo slyšení všech možných policistů, kteří s obviněními neměli nic společného.

Ti vysvětlili, co bylo zjištěno při prohlídkách jejího domu a její ordinace: oh, hrůza: našly se náboje, dokonce i elektrický paralyzér.

Nedokazuje to samo o sobě na obrovské nebezpečí této ženy, která proto může být šťastná, když je vlečena před soud v poutech na rukou i nohou?

To, že je lékařka dlouhé roky členkou střeleckého klubu a lovkyní, takže zbraň a náboje měla v držení legálně, už ovšem nezmiňují. 

Teprve potom, později, skutečně promluvily první údajné „oběti,“ tedy pacienti, kterým Dr. Witzschelová dala díky svým certifikátům trochu prostoru na vydechnutí bez mizerného hadru na ústech.

Zde je dobré připomenout, že za covidové diktatury mohli němečtí lékaři po telefonátu pacientovi vydávat potvrzení o pracovní neschopnosti, samozřejmě bez vyšetření, pacienti přece museli zůstat doma!

Pacienti Dr. Witzschelové jsou postupně – celých šest měsíců (!) –  vyslýcháni jako svědci. Ale kriminalizována nebyla jen lékařka. U těchto pacientů, kteří přichází v roli svědků, byly také provedeny domovní prohlídky stovkami policistů a v některých případech již proběhla trestní řízení, ve kterých byli pacienti stíháni za „podněcování k vydávání nesprávných zdravotních potvrzení.“

Mimochodem: kdo vlastně rozhoduje, zda je certifikát „správný“ nebo „nesprávný“? Lékař, který o medicíně něco ví, v souladu se svým přesvědčením a tolik vzývanou Hippokratovou přísahou: „Chraňte pacienty před vším, co by jim mohlo ublížit“?

Nebo soud, jehož stát chtěl svévolně vnutit lidem roušky, jejichž zbytečnost byla zpočátku zřejmá – dokonce ji přiznali – a byla již dávno prokázána?

Pacienti přišli dobrovolně a zaplatili trochu peněz (25 eur) za svůj certifikát, aby se nemuseli dusit v hadru na ústech.

Pro srovnání: Když byla teroristka z Antify, která přijela z Itálie do Maďarska speciálně proto, aby mlátila kladivem kolemjdoucí, spoutána a předvedena před soudní jednání, vyvolalo to v celé Evropě obrovské pobouření.

Mainstreamová média po celé Evropě informují o tom, jak jsou Maďaři „zlí“  a stížnost Itálie na to, jak je údajně násilné člence Antify ve vazbě  ubližováno, dokonce probírali i v europarlamentu.

V této souvislosti je třeba také zmínit, že Afričan, který před čtyřmi lety zavraždil lékaře v jeho ordinaci nožem, je po krátkém pobytu na psychiatrii opět na svobodě!

Jaký neškodný čin z pohledu justice ve srovnání se „zločinem,“ kterého se dopustila lékařka, která vydávala výjimky z roušek.

Nakonec připomínám, že již dříve byly za stejný trestný čin odsouzeny dvě další lékařky. Jedna na dva, druhá téměř na tři roky.

V tomto případě se očekává větší trest zejména proto, že 66letá lékařka měla více pacientů a vydala více certifikátů. Konečný verdikt by měl padnout koncem června…

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 41 Průměrně: 5]

4 thoughts on “Celé měsíce ve vazbě na samotce, zákaz návštěv včetně právníka a nejtvrdší zacházení: Hádejte, za jaký zločin je s obžalovaným v Německu takto zacházeno?

  1. Cílem je zastrašit a udělat z obyvatel Německa poslušné, ustrašené ovce. Ti zmetci z Afriky v tomto směru odvádějí výbornou práci. Svými kriminálními činy rozsévají mezi Němci strach a ti se bojí, místo, aby se semkli a tvrdě si to vyřídili s kolonizátory.
    V jednotě síla, i příroda nám to ukazuje, například na příkladu ohnivých mravenců. Jeden ohnivý mravenec žádnou hrozbu nepředstavuje, nepředstavuje ji ani skupinka. Tu lze snadno zničit. Jenže ohniví mravenci se nepohybují ani jednotlivě ani v malých skupinkách, nýbrž v obrovském davu, který je tak velký jako ohromná řeka. Nezastaví ji ani voda ani oheň a bojí se ji i místní obyvatelé.
    Krčit se strachy nepomáhá, jen se divím, že se Němci nedokázali spojit jako ohniví mravenci. Ti muslimští kriminálníci si vybírají své oběti namátkou. Jejich obětí se může stát kdokoli z obyvatel Německa, kromě vrcholných politiků, které chrání ochranka. Už ta hrůza z toho, že se mohou oni nebo někdo z jejich blízkých, stát obětí muslimských dobyvatelů, by je mělo sjednotit. Není třeba je provokovat, úplně stačí vystrčit z bytu nos. Asi to patří ke zvyklostem krčit se strachy a čekat na to, až se stanu příští obětí. Hlava mi to ale nebere. Opravdu si připadám jako z jiné planety, z planety, kde vládne zdravý rozum a pud sebezáchovy a kde lidé ještě přemýšlejí a nejednají pouze reaktivně.

  2. Tohle Vychodni Nemci po padu berlinske zdi zcela urcite necekali. Nevim, kolik Nemcu by bojovalo za obranu tohoto statu, ja tedy ne. Pochybuji, ze by se tohle mohlo stat za Hitlera.

  3. To je jako z 50. let u nás. To je tak na žalobu na stát pro zvůli. Efekt bude takový, zatlačte lidi do kouta a uvidíte, co udělají. I ovce zahnané do kouta začnou být útočné.

  4. Kdy už tohle šílenství skončí? To jsou lidi opravdu tak tupé ovce, že si ten teror od zrůdného bruselského režimu a jeho slouhů nechají pořád líbit?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/cele-mesice-ve-vazbe-na-samotce-zakaz-navstev-vcetne-pravnika-a-nejtvrdsi-zachazeni-hadejte-za-jaky-zlocin-je-s-obzalovanym-v-nemecku-takto-zachazeno/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings