Varování: Samošířící se vakcíny jsou blíž, než si myslíte (video)

Varování: Samošířící se vakcíny jsou blíž, než si myslíte (video)

O vakcínách, kteří by se měly šířit bez vědomí lidí, kterým budou aplikovány – tedy vzduchem – jste již jistě slyšeli. V podstatě jsou dávno připravené a otestované, ale je zde jedna jediná záležitost, která brání jejich plošné aplikaci.

Investigativní reportér Jefferey Jaxen ve čtvrtek The Highwire vynesl na světlo znepokojivou realitu: máme možnost „očkovat“ celý svět bez injekčních aplikací velkému množství populace.

Máme na mysli samovolně se šířící vakcíny, technologii, která byla téměř připravena k nasazení pro pandemii koronaviru – ale nakonec byla předána pro injekce mRNA.

Tato technologie byla TÉMĚŘ připravena k nasazení pro COVID-19. Takže si nemyslete, že by to globální zdravotnické úřady nepoužily v případě další pandemie.

Jediná věc, která zastavuje masové používání této technologie, je tato otravná věc známá jako informovaný souhlas – ale myslíte si, že se o to skutečně starají?

Celá myšlenka za vakcínami, které se šíří samy, je založena na obcházení „bariér chování.“

Stačí si poslechnout jejich vlastní slova: „Kontrola infekčních chorob čelí významným výzvám, včetně: jak se terapeuticky zaměřit na nejrizikovější populace, obejít bariéry chování a překonat mechanismy perzistence a rezistence patogenů.“

Americká armáda a DARPA také zkoumaly samovolně se šířící vakcíny, přičemž DARPA zkoumá antivirotika, aby se v reálném čase „vyvinula“ proti novým virovým kmenům.

Pokud však samošířící se vakcína zmutuje nepředvídatelným způsobem, může potenciálně představovat vážné riziko pro celou populaci.

Právník Aaron Siri v této věci vydal toto prohlášení: „Co může být dokonce největší obětí, pokud tuto věc někdy vypustí? Budou to občanská, individuální práva…

„Tady vydají produkt, u kterého nebudete mít jinou možnost, než si ho vzít. To je konečná likvidace individuálních a občanských práv.“

Níže v překladu jen některé důležité momenty z videa, kde zpočátku upozornili na to, že tyto vakcíny se začaly testovat již v roce 2018:

Co jsou to samošířící se vakcíny?

Samostatně se šířící vakcíny, také známé jako přenosné nebo samošířící se vakcíny, jsou geneticky upraveny tak, aby se šířily populací jako přenosné nemoci.
Místo toho, aby způsobovaly onemocnění, poskytují ochranu.

Už v roce 2020 některá média uvažovala nad tím, že by se proti Covidu-19 mohla použít samošířící se vakcína.

V podstatě se o nich dále vedla debata s tím, že největší problém jsou etické otázky – tedy látka by byla aplikována i těm, kteří ji odmítají.

Tehdy však seznali, že je na jejich aplikaci příliš brzy. Tedy tehdy se hovořilo o tom, že tento způsob očkování je nutné ODLOŽIT, ne zastavit.

To znamená, že s jeho použitím se počítá. Je konec pro každého, kdo tohle umělé svinstvo ve svém těle nechce.

Prezentace také poznamenala, že takové vakcíny by ve srovnání s pandemií způsobily velmi malé škody.

Ministerstvo však poukázalo na řadu etických problémů vyplývajících z vlastního šíření vakcín, včetně toho, že jsou méně smrtelné a nikoli nesmrtící, což znamená, že stále mohou zabíjet.

Zemřou někteří lidé, kteří by jinak přežili, ačkoli celkový počet úmrtí bude nižší, než kdyby se šířil virus, jak uvedlo ministerstvo.

Mimo jiné také zmiňují, že o etické otázce podobných vakcín se diskutovalo již v roce 2014, kdy se o nich začalo uvažovat.

V časopise Cell byl publikován článek.

Říká, že existují velké výzvy, kterým čelí kontrola infekčních chorob, včetně toho, jak terapeuticky oslovit nejzranitelnější populace, jak obejít bariéry chování a jak překonat mechanismy persistence a rezistence patogenů.

Tato navrhovaná antivirotika, nazývaná terapeutické interferenční částice (TIPS), jsou uměle vytvořenými molekulárními parazity virů navrženými tak, aby připravily virus divokého typu o zdroje replikace.

Hlavním autorem této práce je Lior Weinberger, který pracuje v Gladstone Institute.
Institut Gladstone založil v roce 1991 vlastní virologickou a imunologickou bezpečnostní laboratoř pro boj s epidemií AIDS.

Dokument z roku 2014 je tedy o jeho použití v boji proti AIDS.

O dva roky později, v roce 2016, se do toho začíná zapojovat americká armáda.

Máme tu opět DARPA, něco, co se stále objevuje v našich zprávách, pokud zabrousíme trochu hlouběji.

Zde je článek z jejich vlastních webových stránek, webu DARPA, Co-Evolving Antivirals, jejichž cílem je udržet náskok před rychle se měnícími viry.

V článku se uvádí:

„Tyto obálky plné spike proteinů si můžete představit jako malé trojské koně, ale neobsahují válečníky, ale falešné viry, které jsou nakonec lepší než skutečné viry způsobující nemoci a narušují jejich schopnost replikace,“ říká Gimlet, který je programovým manažerem DARPA pro tento projekt.

A protože jsou spike proteiny vyrobeny z genetického materiálu, budou se časem měnit a diverzifikovat stejně jako genomy skutečných virů.

Jakmile vyvineme spike protein, který funguje na konkrétní virus, očekáváme, že bude produkovat stálý proud variant, takže vždy bude existovat populace spike proteinů se správným genetickým materiálem, který zastaví jakékoli nové kmeny viru, které by mohly vzniknout.

Dále velmi zdlouhavě popisují, jak bude celá technologie fungovat, ale podstatné je, že je připravena a zatím je jedna jediná okolnost, která zabránila použití této „vakcinace.“

A tou je informovaný souhlas.

Dále popisují také princip tohoto očkování, který má údajně lidstvo ochránit před všemi viry.

Tato technologie tedy mutuje, diverzifikuje se, je doslova navržena tak, aby měla konkurenční výhodu, a neustále vytváří nové varianty.

Otázka by tedy zněla: Co se stane, když dojde k regresi? Dávají mu konkurenční výhodu.

Jsem si jistý, že každý zná milion dalších způsobů, jak se to může pokazit. Ale přemýšlíte o nich?

Toto je od našich přátel ze Světového ekonomického fóra. Můžete si to přečíst na jejich webu.

Uvádí tam: Jsou viry skutečně životně důležité pro naši existenci?
Tento článek uvádí, že 21 typů virů, které způsobují škody v lidském těle, představuje pouze nevýznamný zlomek ze 100 milionů typů virů na Zemi.

Většina virů je dokonce nezbytná pro život…..

Co nás před touto technologií chrání? Informovaný souhlas. A to je technologie, kterou jsem se snažil vysvětlit v této přednášce.

Řekli, že jediným problémem je, že někteří lidé budou zabiti.

Jakmile produkt otestují, je konec.

Tohle není něco, kde bychom mohli říct, vzali jsme 20 lidí a dali jsme jim samomnožící se vakcínu, která, jak říkají, může po 12 měsících zmutovat letošním virem, což znamená, že tato věc nikdy neopustí jejich tělo.

Toto je přepis, trvalý přepis vašeho imunitního systému, který říká, že jste nebyli navrženi správně. Tato věc předělá vaše tělo na případný budoucí virus.

A jak zde říkáte, WHO říká, že protože je tento hrot kratší, pronikne do buňky rychleji než dlouhý řetězec DNA normálního viru.
Vždy zvítězí.

Do buňky vždy vstoupí jako první. Zajistí, že nikdy nedostanete virus. A vy říkáte, že nás zajímá jen asi 30 virů. Ale jsou miliony těch, které nás udržují naživu.

A co se stane, když tato technologie najednou začne vytlačovat každý jednotlivý virus? Všechny viry, které existují?
Víte, co by to bylo? To by bylo hromadné vymírání.

Toto je konec veškerého života, jak jej známe.

A jediné, co nás v tuto chvíli chrání, je tato otravná malá představa informovaného souhlasu, tedy souhlasu se vším, co se děje s vaším vlastním tělem.

A my bojujeme za to, aby každý stát byl schopen dát tento souhlas.

Americká FDA uvolňuje požadavky na informovaný souhlas pro studie s minimálním rizikem.

Jde tedy o studii s minimálním rizikem? Všechno, co je v této nosní vakcíně, se také nachází v těle. Je to všechno přirozené. Takže tam opravdu není velké riziko a je to profylaktické.

Mělo by tedy lidem pomáhat. To nám budou tvrdit.

Myslím, mám pocit, že by nám mohli  cokoli namluvit, aby minimalizovali riziko.
Proto je to velmi důležité téma, možná jedno z nejdůležitějších témat, o kterých jsme mluvili, abychom mezi lidmi skutečně zvýšili povědomí.

Nyní je třeba jen odstranit informovaný souhlas.

Dále už jen diskutují o tom, že tyto vakcíny nebude možné otestovat a předpokládají, že budou aplikovány hromadně, postřikem z letadel…

Víceméně rozebírají i úlohu FDA a připomínají, kolik vedlejších účinků měly tzv. „covidové vakcíny,“ o kterých tvrdili, že jsou bezpečné a účinné.

K tématu už jen přidávám vlastní názor vytvořený na základě některých faktů.

Debatéři zapomněli zmínit změny Mezinárodních zdravotních předpisů WHO, v jejichž aktuálním (a údajně i konečném) návrhu byl odstraněn článek, který zaručoval svobody a lidská práva. To by dalo WHO moc nechat tyto samošířící se vakcíny rozprášit nad členskými zeměmi.

Záminkou by mohla být již opakovaně zmiňovaná „nemoc X,“ která má mít údajně úmrtnost 20%. Pak by v případě – ať už skutečné či domnělé – pandemie mohli tvrdit, že po plošné aplikaci zemře na vedlejší účinky méně lidí, než kdyby nechali nemoc proběhnout.

Podobná akce by tak byla plně realizovatelná někdy během příštího roku, kdy by již měly začít změny MZP platit.

Celé video s debatou o samošířících se vakcínách můžete sledovat také níže (anglicky):

 

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 30 Průměrně: 5]

8 thoughts on “Varování: Samošířící se vakcíny jsou blíž, než si myslíte (video)

  1. Bu bu bu, samošířící se vakcíny? To samé jako s covidem 19. Zajímavé, že nejsou tito satanisti zlikvidováni. Ale už se prý na tom pracuje .

  2. Nám pořád tvrdí, že je to pro naše dobro, zatímco ti, kteří se nechali podvést trpí s doživotně zničeným zdravím nebo jsou mrtví. Může se jim ten jejich ďábelský plán se samošířícími vakcínami podařit, je to velice pravděpodobné. Naší jedinou možnost, jak se tomu svinstvu vyhnout, je získat 100% imunitu vůči tomuto svinstvu. Myšlenka, že se většina lidstva probudí, domluví se, sjednotí se a vzepře se tak, že ty šmejdy donutí nepoužít na nás tento jed, je naivní. S tím nelze počítat a vlastními silami 100% imunitu vůči tomuto svinstvu nezískáme.
    Naštěstí je jeden způsob, jak tuto imunitu můžeme získat. Obrátit se k Bohu, důvěřovat Mu a poslouchat Ho. Jiná možnost není, kromě toho nechat se otrávit jako obtížný hmyz. Bible o tom hovoří: Ty, kdo uvěří, budou provázet tato znamení: Ve jménu mém budou vyhánět démony a mluvit novými jazyky;
    18 budou brát hady do ruky, a vypijí-li něco smrtícího, nic se jim nestane; na choré budou vzkládat ruce a uzdraví je.“
    19 Když jim to Pán řekl, byl vzat vzhůru do nebe a usedl po pravici Boží.
    (Marek 18, 17-19)
    https://bible.patroni.cz/index.php?id=24940

    Modlitby zničí či zmírní mnohé zlo, které by jinak na nás dopadlo. Velmi mocné modlitby kromě růžence a Korunku k Božímu milosrdenství jsou zde https://www.knihapravdy.cz/

  3. tak když s tím nebudou mít problém to roozšiřit do všech občanu na světě proč tedy připravuji pandemickou smlouvu WHO a změny MZP když to mohou udělat tak aby to dostali do všech bez jakehokoliv odporu

  4. Šíření takových tzv. vakcín je hrdelní zločinem proti lidstvu. Doufejme, že k takovému šíření není důvod a nikdy k tomu nesmí dojít. Je to jako nucené dávkování smrti.

  5. dobro bude až budou všichni popravený, pak teprve bude klid…
    hodně práce, nevím na co americká armáda pod vedením trumpa čeká
    Putin mísí taky přidat a mobilizovat minimálně 5 milionů zalozaku

  6. Motlitby dosud z 99% nikomu nepomohly. A zde mám také jeden odkaz, ktery vede k pravdě, podložené skutečnistmi a důkazy.
    jaktobylo.com

    Nikoliv jen sebrané spisy (Bible), opisované, vylepšované stovky let, bez originálu, ohlupující ty, kteří v ní a Jemu věří, aby nebojovali se zlem a ještě nastavili druhou tvář – komu se to asi tak hodí?!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/varovani-samosirici-se-vakciny-jsou-bliz-nez-si-myslite-video/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings