Mozek je bitevní pole budoucnosti: Stanoveným cílem WEF je „Změnit lidskou bytost“ (video)

Mozek je bitevní pole budoucnosti: Stanoveným cílem WEF je „Změnit lidskou bytost“ (video)

V tomto článku o letošním srazu WEF jste si mimo jiné mohli přečíst výčet některých témat  diskuzních panelů, kterými se budou politici během setkání zabývat.

Mezi jinými bylo také téma: „Jste připraveni na transparentnost mozku?“ Jde samozřejmě o Schwabem dlouho propagovaný transhumanismus, s čímž ostatně do jisté míry souvisí i to, že v hned několika debatách se bude hovořit o tom, jak přimět co nejvíc lidí k tomu, aby se přemístili do Metaverse.

Tanshumanismus a jakýsi „život v paralelním umělém světě,“ souvisí i s tím, o čem hovořil čelní člen WEF Yuwal Noah Harari, když uvažoval o tom, jak se „zbavit“ zbytečných jedlíků.

Ve svých úvahách je odkázal na počítačové hry a drogy.

A samozřejmě i zásahy do DNA či do mozku jsou nedílnou součástí transhumanismu. K zásahům do DNA již podle všeho v posledních letech aktivně dochází – a to dokonce s podporou jedinců, kterým je podobný zákrok prováděn.

A jak je to s mozkem, který bude i součástí jednoho z diskuzních panelů WEF?

Neurolog DARPA a vedoucí programu neuroetických studií na Georgetownské univerzitě ve Washingtonu DC  Dr. James Giordano,  který je také expertem na zbraně, zahájil svou prezentaci na vojenské akademii West Point NY slovy:  „Mozek je a bude bojiště 21. století. Konec příběhu.“ 

Dr. Giordano mluví o tom, jak  může být energie řízená a jak je vyzbrojována. Mozky jednotlivců mohou být zaměřeny mikrovlnami typu 5G a brzy přijdou i 6G, jejichž antény rostou jako houby po dešti po celém světě.

Říkají vám, že je to proto, aby byl váš internet a stále důmyslnější počítače a chytré telefony rychlejší, s větší dosahovou kapacitou – a aby pomohli pokročit v digitalizaci.

To vše může být do určité míry pravda, ale  skutečným důvodem těchto mikrovlnných věží je zacílit na VÁS, jednotlivce.

Proč? Z jiných zdrojů víme, že  čtvrtá průmyslová revoluce  je v plné realizaci.

Klaus Schwab, věčný generální ředitel Světového ekonomického fóra (WEF), vydal svou knihu „Tvarování čtvrté průmyslové revoluce“ již v roce 2018.

Píše v něm o tak významných tématech, jako je  Internet věcí, datová etika, Umělá inteligence a robotika  a  Změna lidské bytosti.

V této kapitole se Schwab zabývá biotechnologiemi a neurotechnologiemi, transhumanismem – přesně tou vědou, o které dr. Giordano hovořil v roce 2018 na Vojenské akademii ve West Pointu, a která je v plné implementaci.

Pokud spojíme tečky, uvědomíme si, že „Mozek jako bitevní pole budoucnosti“ je téma, které se již aktivně realizuje, a že jsme byli varováni daleko dopředu.

Podle Dr. Giordana věda o neurotechnologiích začala asi před 40 lety a on, Giordano, je její součástí již nejméně 35 let. Proto se všude objevila varování, nejpozději od „Čtvrté průmyslové revoluce“ Klause Schwaba.

Kult smrti opět dal lidem varování podle svých „pravidel“ – hodně dopředu. Nezapomeňte, že globalisté vždy všechny své plány prozradí předem.

Čím to je, že taková varování nikdy nebereme na vědomí?

Protože nevěříme v tak děsivé zlo v lidstvu? Nebo proto, že nechceme opustit naši „komfortní zónu,“ náš dystopický pohled na „bezpečný svět“? Oni  to vědí. Vše sdělují předem, protože ví, že jim téměř nikdo nevěnuje pozornost.

Ale jednou mohou tvrdit: „My jsme vám to řekli předem.“ A budou mít pravdu. Protože lidé podporují loutky těchto globálních zločinců, podporují i tyto zločince a jejich plány, které nijak netají.

Většina lidí je však neposlouchá.

A my MUSÍME prolomit tu hranici mezi pohodlím a realitou. Pokud ne, jsme odsouzeni k záhubě.

„Pokud se na vás zaměří, nemůžete prakticky nic dělat,“  říká  William Binney,  bývalý technický ředitel a informátor NSA. NSA je americká Národní bezpečnostní agentura, jedna z 15 amerických zpravodajských agentur.

Pokud chcete, aby hlavní demonstranti přestali demonstrovat, zacílíte na jejich mozek ultrakrátkými vlnami.

Nyní je známe jako 5G. Uvedete je do deprese, takže už nechtějí demonstrovat; vyvoláte jim myšlenky na sebevraždu- a problém je navždy  vyřešen. Děláte to tolikrát, kolikrát chcete, a vytváříte atmosféru deprese. 

Toto jsou parafrázovaná slova Barryho Trowera, bývalého vědce a informátora MI5 pro mikrovlnné záření.

Pan Trower dodává, že nízkoúrovňové mikrovlny mohou způsobit nejrůznější druhy rakoviny a leukémií a dále vysvětluje, že za posledních zhruba 40 let vláda Spojeného království a v podstatě všechny anglosaské vlády lhaly svým lidem, neboť chránily nejen vysoké zisky těchto „průmyslů smrti,“ ale možná ještě důležitější je, že neprozradily zlý cíl úplného sledování a zotročení, který plánovaly.

Dnes postupně vidíme, co tento „plán“ obnáší.

„Prostřednictvím elektronické telepatie,“ upozorňuje Trower, „budeme schopni monitorovat mozek.“

Pokud v jednu chvíli technologie předvídala, že v mozku jsou nezbytné drobné, stěží viditelné čipové implantáty, aby bylo možné elektronicky přistupovat k myšlení jednotlivců – odtud zřejmě vysoce  magnetický oxid grafenu  v mnoha genových injekcích –, už to nemusí být nutné.

Jinými slovy, všichni jsme zranitelní vůči rušení prostřednictvím celosvětového pokrytí krátkými vlnami 5G. A nejhorší je, že si ani nevšimneme, když nás to „zasáhne.“

Manipulace mysli může mít mnoho podob. Jednou z nich je, že lidé fyzicky slyší hlasy – není to tak, že by si lidé hlasy představovali, ale mohou je fyzicky slyšet. Může to být cokoli, co chcete slyšet, nebo se bojíte slyšet, andělské hlasy nebo ďábelské hlasy, jak prozradili neurovědci.

Tato technologie mohla být aplikována na personál velvyslanectví USA v Havaně, o čemž jako první informovali pracovníci velvyslanectví USA a Kanady v Havaně na Kubě. 

Šlo o takzvaný  Havanský syndrom  z roku 2016. Může se jednat o shluk idiopatických symptomů, které zažívají většinou v zahraničí američtí vládní úředníci a vojenský personál. Příznaky se pohybují v závažnosti od bolesti a zvonění v uších až po kognitivní dysfunkci.

Havanský syndrom nyní podle všeho hlásili také pracovníci americké ambasády v Číně.

DARPA uzavřela v letech 2011/2012 několik smluv s Kalifornskou univerzitou na to, čemu se říká „elektronická telepatie,“ aby bylo možné na dálku sledovat mozky lidí a určit, co si myslí.

Na základě samostatné smlouvy měla univerzita prozkoumat vysílání signálů do mozku člověka, doslova jim posílat zprávy,  které říkají, co si musí myslet – a co dělat. Na to je dnes technologie.

Toho lze využít v soukromém životě i v profesním životě. Znamená to, že už dnes vás mohou přimět dělat a chovat se, jak oni chtějí. Mohli  by z vás udělat vraha, podvodníka nebo prostě jen někoho, kdo bude poslouchat jakékoli rozkazy, které pak budete následovat.

„Co musíte vědět, je, že mozek je a bude bojištěm 21. století,“ říká Dr. James Giordano, neurolog DARPA, během své přednášky na Institutu moderní války ve West Point NY.

A o transparentnosti mozku je i jeden z diskuzních panelů letošního srazu WEF. Náhoda? Nemyslím.

Ve videu níže uvidíte graf, který naznačuje, že neurověda, neurotechnologie v divizi narkotik a speciálního vyšetřování (NSID), součást DARPA, je platná, hodnotná a již od roku 2014 používána NSID.

Tato technologie by mohla být použita k tomu, aby vás přiměla spáchat masovou vraždu. Jsou některé z „náhlých a nečekaných“ masových střeleb ve školách a nákupních centrech spouštěny takovými mechanismy?

Vždyť i v případě nedávné střelby v Praze je víc otázek než odpovědí. Podezřelých okolností je nepřeberně a mnohé z toho, co nám bylo sděleno, si vzájemně odporuje.

Mohl být i toto podobný případ?

To je jasná možnost, protože i tentokrát – stejně jako ve většině dalších případů -nebyl střelec zadržen a postaven před soud. Zastřelil se sám, asi jako drtivá většina dalších masových střelců. A pokud se nezastřelí sami, pak je zastřelí policie.

Ve většině případů policie jednoduše řekne, že „viník“ byl policii znám a/nebo již měl policejní záznam, případně, že byl sledován a na čin se dlouho připravoval. To vás má odvést od dalšího přemýšlení.

Proč to  dělají? Jsou to „monstra“, která nelze snadno nazvat lidmi.

Vyvolat hrůzu, neustálý strach, udržet vás ve střehu.  Zvyknout si na teror a násilí, protože horší, mnohem horší přijde, pokud mají svou cestu. 

A my jen vyhovíme, staneme se depresivními a pasivními, místo abychom se bouřili v jednotě a míru, ale důrazně odmítli nadvládu malé hrstky zločinců.

Je zvláštní, že čtvrtá průmyslová revoluce neuvádí jediný platný důvod, proč je veškerá digitalizace, transhumanismus, úplná kontrola lidstva dobrá pro lidstvo a pro  Zemi. A neuvádí to ani Velký reset nebo Agenda OSN 2030.

Musíme zastavit toto zneužívání lidskosti, lidské zotročení ve prospěch několika lidí. Můžeme tak například učinit mimo jiné tím, že se budeme držet dál od některých „léků“ a zejména od krátkovlnných antén.

Pamatujte, že vyděšení lidé se snáze manipulují. A to je jeden z konečných cílů, manipulovat s vámi podle  jejich vůle.

Expert DARPA Giordano, který je také významným vědcem v americkém ministerstvu zdravotnictví a lidských služeb – což mluví samo za sebe – hovoří také o neinvazivních technologiích, jako je takzvaný „program N3“, neurochirurgický, neuromodulační a narkotický program.

„Cílem je umístit do mozku elektrody minimální velikosti, aby bylo možné číst a zapisovat do mozkových funkcí pouze minimální zásahy v  reálném čase. Je možné vzdálené ovlivňování postoje, víry, myšlenky, emoce, aktivity; podívejte se na sílu a nástroje, které vědy o mozku poskytují.“

To byla úroveň vědy v roce 2018, kdy Dr. Giordano pronesl svůj nechvalně známý projev ve West Pointu. Mezitím neurověda poskočila kupředu, takže implantáty již nejsou nutné.

Bývalý mikrovlnný vědec z MI5,  Barry Tower, vysvětluje, jak  ničí  cílenou osobu. Říká:

„Pokud chcete způsobit konkrétní psychiatrické onemocnění, měli byste mikrovlnný paprsek vždy zacílit na konkrétní žlázu nebo konkrétní část mozku, oko nebo srdce…“ 

Zpravodajské komunity, dokonce i ty ve vládách, se s pomocí svých sledovacích nástrojů podporovaných algoritmy stávají tak mocnými, že unikají hranicím státu, pro který pracují, stávají se nezávislými a kontrolují stát, který by je měl ovládat.

Pohybujeme se nesmírnou rychlostí směrem k fašistickému státu, který vidíme přicházet, ale nejsme schopni proti němu nic udělat, protože nejsme vzájemně propojeni, jsme odděleni jako jednotlivci.

Musí nás držet na individuálních vodítkách, cíleně daleko od spojování s ostatními.

To má vliv nejen na Spojené státy, ale i na země po celém světě, zejména na západní svět, který má stále v úmyslu zůstat  Impériem, vynořujícím se do Jednoho světového řádu.

To se může stát pouze s masivně sníženou populací, aby se snížil odpor. Ale také s k smrti vyděšenou populací; a nakonec s přeživšími přeměněnými na snadno manipulovatelné transhumánní „roboty.“

Jak to funguje, je velmi výmluvně demonstrováno ve videu výše. Níže je souhrnná verze, ale stejně explicitní (23 min. video).

Je to budoucnost, která nás čeká?

Určitě to tak vypadá, zvláště když většina lidí, možná až 99 % lidí, o ničem nemá ponětí a jsou naprosto zranitelní, ale jako takoví jsou perfektní pokusní králíci.

Tohle není život, který stojí za to žít. Ale sebevražda není řešení. Naopak, je třeba vystoupit z tohoto ďábelského systému, který je otevřeně propagován  WEF, WHO a OSN s její Agendou 2030.

OSN se svou Agendou 2030, s cíli prakticky identickými s Velkým resetem WEF, je hybnou silou těchto procesů. OSN rozhodně nemá žádné bohulibé poslání, jak prezentuje.

Ve skutečnosti, již od vydání knihy „Limity růstu“ Římského klubu (1972), která byla inspirována bratry Rockefellerovými, měla OSN postupně následovat tuto depopulační agendu, která měla co do činění s agendou klimatických změn.

Základním kamenem změny byla první konference Organizace spojených národů o životním prostředí a rozvoji (UNCED), známá také jako „Summit Země,“ v brazilském Riu de Janeiru v červnu 1992.

Od té doby následovala OSN tuto agendu téměř každý rok na klimatické konferenci COP (COP – Conference of the parties). A touto agendou se samozřejmě zabývá i partnerská organizace OSN, kterou je WEF.

„Mozek jako bojiště“ tedy není jen nějaké imaginární téma, nic, co by bylo možné odkázat do sféry sci-fi nebo „dezinformací.“ WEF se tímto tématem chce letos skutečně zabývat, což jen ukazuje, že je nezbytné, aby se konečně začaly spící masy probouzet.

Pole těch, kteří začínají myslet samostatně, roste (i když spíš v zahraničí než u nás). Přibývá těch, kteří docházejí ke stejným závěrům, že jsme zotročeni malou, ale mocnou elitou.

A důkazy, že je nejvyšší čas tomuto zotročení uniknout, jsou zdrcující. Všechny plány se sunou velmi rychle dopředu a jen letos nás čeká další posun do globální diktatury –  zejména po květnovém srazu WHO.

Proti době, kdy bude náš mozek dalším bojištěm, je třeba bojovat se vší vervou.

Nechceme žádná bojiště. Chceme MÍR.

 

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 18 Průměrně: 5]

3 thoughts on “Mozek je bitevní pole budoucnosti: Stanoveným cílem WEF je „Změnit lidskou bytost“ (video)

  1. Pouze poslouchat nebo číst o transhumanismu je neskutečně odporné a zavrženíhodné. Pevně doufáme, ze český zástupce se při těchto slovech zvedne a na protest proti vražedným choutkám satanistů se zvedne a opustí místnost naplněno negativní energií.

  2. genetické vakcíny, Mrna, transparentnost mozku, čipovani lidi, sociální kredit, CBDC, měřeni uhlíkové stopy, nevlastníš nic, jednostranná propaganda, inkluzivní kapitalismus, volná migrace Negru a muslimaku do Evropy, všude sledující Velký Bratr, jezení hmyzu umělého masa + do budoucna ve všech očkovaní Mrna sračky jaký blázen by chtěl mít dnes ještě svojí rodinu 🤷‍♂️ s tímhle vším lidi fakt vám nezávidím vy co máte male děti v tomhle mít nějakou rodinu se vubec nevyplatí

  3. Opravdu ještě nikoho nenapadlo všechny tato zmetky začít eliminovat? Vždyť na světě jsou stovky šikovných lidí, kteří se dívají na svět přes optiku zaměřovačů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/mozek-je-bitevni-pole-budoucnosti-stanovenym-cilem-wef-je-zmenit-lidskou-bytost-video/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings