Pokračování výpovědi Reinera Füllmicha a sdělení jeho obhájkyně

Pokračování výpovědi Reinera Füllmicha a sdělení jeho obhájkyně

Již ve třetím pokračování si můžete přečíst informace, které nejen ke své kauze, ale také k tomu, co se dělo v zákulisí tzv. „Covidového výboru,“ postupně přináší německý právník Reiner Füllmich.

Dnes se podíváme na třetí díl jeho osobního prohlášení a na sdělení obhajoby.

3. část – Konec Covidového výboru – Nešťastné okolnosti nebo dlouho plánovaný převrat?

Drazí přátelé, aktivisté a lidé, kteří se zajímáte o pravdu, ve 3. části mé osobní výpovědi rychle vyjde najevo, že jsem byl v záležitostech Covidového výboru stále více osamělým bojovníkem, a že moji partneři tahali za společný provázek, aby se mě zbavili a také mne zruinovali i  soukromě.

Zde sdílím odpovědnost. Jako člověk, ale ještě více jako právník jsem měl vidět, jak se události blíží, a zabránit jim.

Ale zpět k mé kauze. Takže když jsem byl na cestě, také s mezinárodními právníky za CA a vkládal jsem do toho veškerou svou energii, kupodivu se zdálo, že ostatní členové si tolik neuvědomovali důležitost práce Covidového výboru. Nikdo z nich se jednání o strategii nezúčastnil. 

Nikdo z nich se nesnažil propagovat práci výboru, zejména za hranicemi Německa. Zejména JH a AF se od konce roku 2020 zajímali pouze o to, jak by mohli  vydělat co nejvíce peněz se svou nově založenou kancelářskou komunitou.

Když jsem na konci roku 2021/začátkem roku 2022 společně se skupinou mezinárodních právníků provedl vyšetřování modelové velké poroty s pomocí našich odborníků, abych ukázal,  jak by mohlo právní objasnění plandemie fungovat, právníci už nehráli vůbec roli.

Nicméně, Model Grand Jury Investigation se stal úspěchem, který přitáhl celosvětovou pozornost.

Práce Covidového výboru byla nyní tak populární, že na konci roku 2020 jsme již obdrželi mnoho darů. Z toho jsme ale potřebovali jen část na zaplacení našich technologií, IT, překladatelů a nákladů na mou kancelář atd.

Na našem darovacím účtu bylo velké množství peněz. Tyto peníze nebyly z našeho pohledu bezpečné. Zablokování nebo zabavení účtů by nás okamžitě učinilo nezpůsobilé.

Proto jsme se s VF rozhodli ponechat na darovacím účtu pouze částky přímo potřebné pro práci Covidového výboru a uchovat prostředky, které byly zpočátku nepotřebné, v bezpečí před možným přístupem.

Státní úřad pro vyšetřování kriminality v Dolním Sasku, jak dnes vím, požádal státní zastupitelství o prošetření VF, RF, AF a JH a kolegy, který dočasně spravoval darovací účet kvůli podezřelým zprávám o praní špinavých peněz z banky, která nám opakovaně zrušila darovací účet.

Tato vyšetřování byla později zastavena.

Abychom nebyli zranitelní zajištěním peněz, uzavřeli jsme úvěrové smlouvy, které byly otevřeně uvedeny i v roční účetní uzávěrce. Samozřejmě by nemělo smysl převádět půjčky z jednoho zveřejněného účtu na jiný otevřený účet. 

Rozhodli jsme se je tedy investovat do mého německého majetku (jako ekvivalentní hodnotu) a do zlata jako bezpečného uchovatele hodnoty. 

Dům měl hodnotu 1 345 000 EUR. Chtěli jsme ho stejně prodat a hledat nové bydlení v Německu. Proto peníze, které jsem si vzal na úvěr, byly v bezpečí, jak jsem tehdy věřil. Věci se ale vyvinuly jinak. Budu o tom referovat.

Kromě toho jsem investoval 1,1 milionu EUR do darů ve zlatě. To bylo také otevřeně zveřejněno v roční účetní závěrce. VF také uzavřela smlouvu s Covidovým výborem o získání půjčky. Tento výběr také posloužil k zajištění našich peněz. Půjčka přesáhla 100 000 EUR, což je také uvedeno v roční účetní závěrce.

V červenci / srpnu 2021 nás JH a AF náhle znovu kontaktovali, abychom získali informace o darech. Měl jsem podezření, že jejich právní úsilí bylo neúspěšné. Mezitím jsem se dozvěděl, že ve své kanceláři nemají žádnou strukturu, a zejména nebyli schopni najmout alespoň jednu sekretářku. Na začátku naší spolupráce jsem to nekontroloval, zpětně chyba na mé straně. 

Vzhledem k tomu, že JH a AF fakticky opustili práci Covidového výboru a také proto, že nedávno úzce spolupracovali s osobou, která, jak dnes vím, infiltrovala politickou stranu „dieBasis“ spolu se svobodným zednářem, původně jsme odmítli poskytnout tyto informace.

Abychom ale neplýtvali energií na odvratitelné argumenty, odevzdali jsme nakonec přehled příjmů a výdajů. Rychle se ukázalo, že chtějí „unést“ Covidový výbor a alespoň mě z něj odstranit.

Když pokus selhal, JH navrhl v písemném vyrovnání, že on a AF opustí společnost, pokud jim zaplatíme polovinu darů na účet jejich mentora, prof. Dr. Martina Schwaba. To jsme s VF samozřejmě odmítli a požádali JH a AF, aby se už v komisi neukazovali.

Asi rok jsme o nich neslyšeli. Na konci roku 2021 vytvořila VF s mým souhlasem as pomocí jejich notáře novou společnost pro fungování Covidového výboru. VF a já jsme měli v této společnosti 50procentní podíl. 

Tento nový výbor má svůj vlastní účet, takže se již nemusí spoléhat na vázané účty právníků. Na tuto novou společnost přešla také všechna práva staré společnosti. Souhlasil jsem se smlouvami, které mi VF předložila.

Na začátku roku 2022 byla práce s VF stále obtížnější. Proto jsem přijal nabídku zúčastnit se Crimes Against Humanity Tour v USA. To znamenalo, že strávím téměř tři a půl měsíce cestováním po devíti amerických městech a přednáškami se dvěma známými americkými vědci, Dr. Judy Mikovitsovou a ekonomem a odborníkem na technologii a transhumanismus Patrickem Woodem. 

Odtamtud jsem však pokračoval ve všech aktivitách souvisejících s Covidovým výborem: pokračoval jsem v rozhovorech přes Zoom, poskytl jsem v průměru pět rozhovorů týdně, účastnil jsem se konferencí pracovní skupiny PCR Test a každý víkend jsem shrnoval jednání výboru na Bittel.TV.

Kromě toho jsem spolupracoval s mezinárodními kolegy na zahájení soudních řízení s cílem žalob o náhradu škody velkého rozsahu. V té době jsem byl na pokraji vyhoření…

Po návratu z USA jsem si uvědomil, že chaotická neschopnost a lhostejnost VF k našim hostům, které jsem do té doby s nechutí akceptoval, ještě vzrostly. 

Proto jsem ji v červenci 2022 konfrontoval. Informoval jsem ji, že se s manželkou a psy vrátím na náš ranč v Kalifornii, také proto, abych byl blíže příslušnému právnímu jednání, ale že budu pokračovat v práci výboru jako obvykle. Také jsem od ní zoufale chtěl více informací!

Ihned poté, jak dnes vím, se VF znovu spojila s JH a AF a také s jejich kolegou z advokátní kanceláře MT. V srpnu 2022 proběhla schůzka a diskuse. Po této schůzce začala 2.9.2022 společná veřejná pomlouvačná kampaň proti mé osobě a téhož dne na mě byla podána trestní oznámení.

V té době jsem o tom nic nevěděl. Vzhledem ke shodě data „výpovědi“ a trestního oznámení je mi dnes jasné, že „druhá strana“ nikdy neměla zájem spory řešit.

Týden předtím mi VF oznámila, že v ten den nebude vysílání výboru, protože manželka našeho televizního manažera bude mít své druhé dítě. Lež, jak jsem si později uvědomil. 

Ale věřil jsem té lži a neobjevil se, VF a WW na mě – jak říká VF –  poslali čistou střelu. VF se objevila před kamerou Covidového výboru dramaticky oblečená v černém. Prohlásila, aniž by mě jako svého partnera informovala, že už nesmím vystupovat ve výboru.

Jednostranně a zcela svévolně tedy rozhodla, že už nesmím být přítomen v Covidovém výboru, který jsem do té doby utvářel a v jehož společnosti jsem tehdy stejně jako nyní vlastnil 50 procent!

Aby ospravedlnila své nezákonné  jednání, ona a WW také před kamerou prohlásili, že jsem měl být obviněn z finančních nesrovnalostí, a že jsem jinak křikloun. WW měl tuto nálepku obzvláště rád.

Nechtěl jsem zbytečně zatěžovat Covidový výbor a jeho celosvětovou pověst interními problémy. Marná naděje.

Krátce nato se VF, WW, JH, AF a tehdejší partner VF objevili před kamerou na hodinovém tribunálu Reinera Fuellmicha. Tato kampaň nakonec vyvrcholila několika stále šílenějšími videi od VF, která tvrdila, že děti zaměstnanců výboru musí hladovět kvůli mně.

Nakonec zcela bez skrupulí vyzvala k „lovu na mě“ a toto volání korunovala zvoláním: „Halali,“ německým loveckým zvoláním, které signalizuje konec lovu. Nejen já, ale i diváci byli v šoku, jak bylo vidět z komentářů v chatu.

Ještě šíleněji zní obsah třicetistránkového trestního oznámení, které JH podal i jménem AF a MT. JH, AF a MT v roce 2020 věděli, že 700 000 EUR bylo mnou zajištěno úvěrovou smlouvou a zajištěno mým majetkem.

Věděli také, že prodej mého domu je plánován již delší dobu, a že se blíží. Naše nemovitost byla prodána dne 3.10.2022 za 1 345 000,00 € v naší nepřítomnosti prostřednictvím notáře.

Jak již bylo zmíněno, žádné z těchto peněz jsme dodnes neviděli! Jak k tomuto převratu došlo, vysvětlím v příštím díle.

A je to ještě horší: Po obdržení trestního oznámení jsem měl být vyslechnut v souladu se zásadou audiatur et altera pars. Ale toto mi bylo odepřeno. 

Dnes znám důvody: JH tvrdil obžalobě, že jsem mu vyhrožoval winchesterem. A protože se to nezdálo dost nebezpečné, pokračoval tvrzením, že já jako člen strany „dieBasis“ budu radikalizovat ostatní členy a vyzývat k násilí proti němu.

Navíc řekl, že jsem antisemita a on by se cítil ohrožen kvůli svému etnickému původu.

Kvůli těmto zcela fiktivním scénářům hrozeb nám bylo s manželkou úřady více než rok odepíráno právo na spravedlivé objasnění situace.  Zřejmě se státní zastupitelství cítilo pod tlakem těchto scénářů hrozeb. 

JH dokonce úřadům řekl, že další dva žalobci vezmou trestní oznámení zpět, pokud mi obžaloba zajistí spravedlivé slyšení. Doslova píše: „… pokud by Fuellmich nebo některý z dalších obžalovaných dostali možnost vyjádřit se před zahájením trestního stíhání, svědci (tj. VF, JH, AF a MT) by se z obavy před výhrůžkami zdrželi podání trestního oznámení.“

Následně byl obstaven soukromý účet mé manželky. Když naši právníci požádali o slyšení mé ženy, bylo jim řečeno, že nedostanou žádné informace, protože je také vyšetřována. 

Dne 15. 3. 2023 na mě byl vydán evropský zatýkací rozkaz, samozřejmě aniž bych měl právo být slyšen.

Mezitím jsme s manželkou odjeli na výlet do Peru kvůli hromadné žalobě. Na zpáteční cestě jsme chtěli navštívit přátele v Mexiku a odletět odtud zpět do Německa. 

Tam jsme z našeho rodného města dostali informaci, že po mě údajně pátrají úřady. Bohužel, kolegové z mé advokátní kanceláře nedostali od úřadů o situaci žádné informace. Takže jsme doma nemohli pořádně posoudit nový scénář, takže jsme zatím zůstali v Mexiku.

Jako protějšek Covidového výboru jsem měl nyní svou vlastní značku „ICIC“, se kterou jsem stejně jako předtím ve výboru vedl rozhovory s mezinárodními experty na globální zločiny proti lidskosti.

Následovala mě malá pracovní skupina z bývalého Covidovéh výboru, a tak jsme se mohli rychle vrátit do práce.

Přesto se v říjnu 2023 vše znovu ponořilo do naprostého chaosu. Skončilo to vydáním výše uvedeného evropského zatykače ve Frankfurtu poté, co jsem byl předtím pod policejní ochranou deportován z neevropské země (Mexika).  

Thriller, který, jak dnes vím, nebyl nic jiného než náhoda. O tom vám povím v příštím díle.

Výsledkem je, že už týdny sedím ve vězení. Skuteční pachatelé jsou stále na svobodě. Mají také peníze na hromadnou žalobu a peníze z mého soukromého domu. Mohu to dokázat. 

Všechny dokumenty jsou bezpečně uloženy u mého právního týmu. Jak to vše „agitátoři“ dovedli k pro ně „úspěšnému“ závěru, o tom budu referovat v příštím díle. 

Zde je tedy tisková zpráva obhajoby:

Dne 17. listopadu 2023 státní zastupitelství v Göttingenu obvinilo Dr. Reinera Füllmicha na základě trestního oznámení podaného bývalými akcionáři, aniž by obhajoba měla předem přístup ke všem svazkům vyšetřovacího spisu nebo možnost se k němu vyjádřit. 

Před podáním obžaloby nebyl proveden ani výslech obviněného podle § 163a německého trestního řádu (StPO). Stejně tak nebyla vyslechnuta většina svědků jmenovaných v obžalobě.

Jednak se jedná o částku 700 000 eur, která je již předmětem zatýkacího rozkazu. Základem pro vyplacení oněch 700 000 EUR však byly dvě smlouvy o půjčce podepsané rovněž Viviane Fischerovou (jedna ze dne 6. listopadu 2020 na 200 000 EUR a jedna ze 14. května 2021 na 500 000 EUR).

Státní zastupitelství v době podání obžaloby nesprávně předpokládalo, že v obou smlouvách o půjčce jde o nepřípustné samočinné obchody. 

Podle úplného zakládajícího zápisu ze dne 9. července 2020 však byli všichni čtyři akcionáři jmenováni jednateli s výhradní pravomocí k zastupování, takže Viviane Fischerová byla schopna ve smlouvě o půjčce efektivně zastupovat Covidový výbor sama.

V té době kolovaly zvěsti o zabavení účtů na MWGFD; ve skutečnosti byly zabaveny účty prominentnímu členu prof. Dr. Hockertzovi a následně i dalším lékařům, kteří byli stíháni podle trestního práva na téma covidových opatření, a nakonec – jako nejvýznamnější příklad – Michaelu Ballwegovi, který byl rovněž uvalen na 9 měsíců do vazby (pozn.: jednalo se o vydávání falešných potvrzení o očkování).

Dary by proto měly být investovány do udržitelných uchovatelů hodnoty, jako je zlato nebo nemovitosti. Covidivý výbor koupil zlato v hodnotě asi 1 milionu.

Zlato je stále bezpečně uloženo v Degusse. Majetek Reinera Füllmicha byl zamýšlen jako ekvivalentní hodnota úvěru ve výši 700 000 EUR.

V době prodeje 3. října 2022 byla nemovitost nezatížená a 700 000 EUR mělo být splaceno Covidovému výboru z kupní ceny 1 345 000 EUR. Tomu však do dnešního dne bránilo vložení pozemkového poplatku dne 18. listopadu 2022, tedy o jeden a půl měsíce později.

To je podle našeho názoru nezákonné – a platba částky 1 158 250 EUR šla ve prospěch stěžovatele Marcela Templina. Tuto věc musí objasnit i státní zastupitelství.

Je irelevantní, zda byly vynaloženy částky na úpravu zahrady nemovitosti, neboť to přímo prospělo zvýšení hodnoty a tím i dosažení vyšší kupní ceny. 

Obžaloba dále uvádí platby provedené Covidovým výborem advokátní kanceláři Reinera Füllmicha ve výši 25 000 € měsíčně plus DPH v období od 1. ledna 2021 do 31. července 2022. Tyto prostředky byly podle obžaloby vyčerpány na výplaty mezd a platů a příspěvků na sociální zabezpečení pro zaměstnance jeho advokátní kanceláře. 

Státní zastupitelství neuznalo, že zaměstnanci Füllmichovy advokátní kanceláře poskytovali službu výměnou za tyto měsíční platby výboru. Dva roky byli téměř výlučně zaměstnáni odpovídáním na dotazy směřované na Covidový výbor.

Bylo zodpovězeno přes 300 000 e-mailů, uskutečněny stovky až tisíce telefonátů a zodpovězeny tisíce dopisů. Kvůli obrovskému množství e-mailů bylo nutné zakoupit i nový IT systém. Tato práce, která byla pro další existenci Výboru zcela zásadní, nebyla vykonávána v sídle Výboru v Berlíně.

Komunikace s příznivci Covidového výboru zahrnovala počáteční právní poradenství pro ty, kdo hledají pomoc, získávání partnerů pro rozhovory, výběr vědců a dalších odborníků, kteří nakonec prezentovali svůj názor na týdenních setkáních.

Pokud by se tato komunikace neuskutečnila, Covidový výbor by mohl ukončit svou práci krátce po svém ustavení.

Služby poskytované zaměstnanci advokátní kanceláře Füllmicha byly proto součástí firemního účelu výboru. Svědci jmenovaní státním zástupcem v obžalobě pro tento soubor trestných činů nebyli před podáním obžaloby vyslechnuti, což je neobvyklé.

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 12 Průměrně: 4.8]

One thought on “Pokračování výpovědi Reinera Füllmicha a sdělení jeho obhájkyně

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/pokracovani-vypovedi-reinera-fullmicha-a-sdeleni-jeho-obhajkyne/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings