Francie ve vrcholné fázi islamizace: Denně zničený kostel, pokračující nepokoje a výhružky muslimů (videa)

Francie ve vrcholné fázi islamizace: Denně zničený kostel, pokračující nepokoje a výhružky muslimů (videa)

Francie do značné míry doplácí na svoji koloniální minulost. Aktuálně má země v rámci Evropy nejvíc muslimů, čehož si jsou tamní Arabové velmi dobře vědomi.

Nicméně i země, které nikdy neměly jedinou muslimskou kolonii, se stávají chalífáty – příkladem může být Švédsko, Rakousko, ale i Německo, které mělo jen málo kolonií a relativně krátkou dobu, přičemž ani nešlo o země islámské.

Pokud se však vrátíme k Francii, které nyní hrozí zcela reálně další útoky ve stylu Paříže 2015 (útok v klubu Bataclan), pak již dlouhodobě jsou zde patrné známky přebírání země.

V tomto nedávno natočeném videu mohamedáni otevřeně vyhrožují Francouzům podobnými masakry jako byl ten v klubu Bataclan:

Ve Francii dochází denně k menším útokům, o kterých se už ani nepíše, protože 1-2 pobodané oběti dnes nikoho nezajímají, stejně jako doslova epidemie znásilnění, ke kterým dochází stále častěji i v domovech obětí, kam se násilníci vloupají.

Dalším jasným znakem islamizace jakékoli země jsou poničené a vypálené kostely. V tomto ohledu Francie vede, denně tam dojde k útoku na kostel, který je známkou přebírání země islámem.

Denně jsou vypalovány kostely také v afrických islamizovaných zemích či hinduistické chrámy v Indii v oblasti Kašmíru, v Pákistánu či Bangladéši.

Když před 4 lety vyhořel chrám Notre Dame, což byl čin oslavovaný muslimy na celém světě, bylo právě na tomto chování patrné, co to z pohledu muslimů znamená: zemi si přebírají.

Bez ohledu na to, zda jste věřící nebo ne, útoky na evropské kostely jsou vzkazem pro obyvatele dané země, že si ji přebírá islám.

V letošním roce bylo útoků na kostely víc než kdy dřív, k čemuž přispěly nepokoje, které sužovaly Francii letos na přelomu června a července.

V červenci 2023 muslimové napadli a znesvětili několik kostelů ve Francii tím, že rozbili dveře a okna kostela a na jeho stěny nasprejovali proislámské a protikřesťanské graffiti.

Muslimové v červenci v rámci nepokojů iniciovaných kvůli smrti muslimského delikventa také zapálili nejméně dva historické kostely – kostel v Drosnay ze 16. století  a Kostel Saint-Georges De La Haye-Descartes  ze 12.století.

Vypalování kostelů je tedy zároveň ničením historických památek, z nichž právě mnohé kostely patří k nejstarším.

26. června: Kostel Saint-Lazare, který stojí poblíž jiného kostela, který byl 5. července silně poničen muslimy, byl znesvěcen a vykraden.

20. června: Muslimský gang vtrhl do kostela svatého Rocha v Nice, posměšně se polil svěcenou vodou a začal křičet „Alláhu akbar,“ což, jak zpráva poznamenává, je „pravidelně slyšet během islamistických útoků.“

První náměstek primátora Nice, Anthony Borré, odpověděl dopisem svým zjevně lhostejným nadřízeným a vyzval je, aby brali takové věci vážně:

„Od 29. října 2020 a islamistického útoku na baziliku Notre-Dame v našem městě, kdy další muslim křičící „Alláhu akbar“ zabil dvě francouzské ženy  a muže uvnitř kostela (pozn.: muži a jedné ženě uřízl hlavu) si uvědomujeme, jak traumatizující může být pro naše spoluobčany slyšet takové poznámky v kostele a bolestné vzpomínky, které mohou oživit. Tváří v tvář těmto pokusům o destabilizaci společnosti a útokům na naši sekulární republiku musíme poskytnout silnou a kolektivní odpověď.“

23. června: Tři muslimové ve věku od 12 do 13 let vtrhli během odpolední mše do kostela svatého Josefa v Nice a také začali křičet „Alláhu akbar.“ Připomeňme, že Nice je také místem, kde v roce 2016 jiný muslim zavraždil 84 lidí, když vjel kamionem na plážovou promenádu.

12. června: Poté, co se vloupali do církevního majetku, gang muslimů – popisovaný pouze jako „skupina mladých lidí“ – surově zbil otce Josepha Eida z farnosti Notre-Dame-du-Liban a nazval ho „špinavým křesťanem.“ Zatímco prchali před kolemjdoucími, chrlili další „protikřesťanské urážky.“

Muslimové také zmlátili osmdesátiletého katolického kněze z kostela svatého Vincence z Pauly v Saint-Étienne. Poté, co srazili otce Francise Palleho na zem, pokračovali v bití a kopání osmdesátníka, dokud neupadl do bezvědomí (poslední zpráva uvádí, že byl v kritickém stavu).

Ačkoli k tomuto útoku došlo 30. června, tři dny po zabití Nahela Merzouka policií, diecéze uvedla, že to nemělo nic společného s nepokoji, ale že to byl spíše standardní útok.

3. června, Kostel v Mailhacu byl silně poničen vandaly.

28. května: Několik „neidentifikovaných“ lidí se vloupalo do kostela Saint-Laurent v Cugnaux, kde je velká muslimská populace a  zdemolovali  ho: počmárali krucifix, převrátili svíčky na zem a poškodili ikony, než kostel zapálili.

Kolemjdoucí však rychle zasáhl a zavolal hasiče, kteří rychle dorazili a plameny uhasili. V reakci na to Albert Sánchez, starosta Cugnaux, vyzval k většímu „dialogu a porozumění mezi různými náboženskými a kulturními komunitami našeho města“, protože „rozmanitost je naší silou a naší hrdostí.“

4. května: „Ať žije islám“ a arabské nápisy byly nalezeny nasprejované na stěnách kostela v Lieusaint v Seine-et-Marne. Zpráva dodává, že „to není poprvé, co byl tento kostel poničen vandaly… Několik soch bylo poškozeno a povaleno.“

16. března: Muž, který byl dříve ve vazbě kvůli své islamistické radikalizaci, zaútočil na kostel svatého Hippolyta v Paříži a narušil jeho bohoslužbu. „Ukradl také šest stop vysoký kříž z plexiskla, který podpíral 400 let starého dřevěného Krista. Později byl nalezen poblíž, rozbitý na mnoho kusů“, uvedla policie.

8. března: Muslimský migrant vstoupil na hřbitov kostela Saint-Louis v Évreux a začal lámat a znesvěcovat kříže z asi 30 hrobů.

2. března: Muž popisovaný jako „africký typ“ poničil Saint-Eustache, jeden z největších kostelů v Paříži, částečně tím, že rozbil ochranné sklo oltáře hasicím přístrojem. Ve zprávě se uvádí, že „modus operandi podezřelého je srovnatelný s vandalismem kostela Saint-François-Xavier, kde došlo k poškození v úterý 28. února.“

Při diskusi o těchto útocích na pařížské kostely zpráva ze 17. března uvedla, že během deseti týdnů od ledna do poloviny března 2023 bylo poničeno nebo zapáleno celkem osm pařížských kostelů.

Ve výše uvedeném výčtu, jak již bylo zmíněno, je jen několik příkladů: o většině útoků na kostely ve Francii místní média ani neinformují. Investigativní novinářka Sonja Dahlmansová nabízí další podrobnosti:

„Krucifixy, varhany, oltáře a další náboženské symboly jsou pravidelně ničeny nebo kradeny z francouzských kostelů. Trpí i sochy svatých. V kostele v Angers bylo letos v dubnu sťato nebo amputováno sedm soch svatých.

Socha Panny Marie byla sťata v kostele svatého Martina v Choicy-le-Roi. Vitrážová okna starých kostelů jsou také pravidelně rozbíjena vandaly, jako například v Guerlesquinu.

Extrémní násilí bylo použito loni v říjnu v kapli svatého Josefa v Saint-Pol-de-Léon. Tam vandalové rozbili sekerou dveře kostela a rozbili všechna okna kostela. Všechny krucifixy a další náboženské symboly byly pachateli zničeny.

„Církevní hřbitovy a hroby se také stávají obětí vandalů. Ve Velsy došlo v červnu 2022 k poškození a vykradení 150 hrobů. Kříže na hrobech a další náboženské symboly pachatelé odvezli nebo zničili.

Osmnáct hrobů kostela v Rocquemontu bylo zničeno v květnu téhož roku. Socha Panny Marie na hřbitově Guignicourt-sur-Vence byla ukradena v srpnu 2022.“

Zdálo by se, že ve francouzských kostelech byl vyhlášen plnohodnotný džihád a vedení země se dívá jinam…

Mapa zveřejněná nakladatelstvím Christianophobie.fr, která červenou značkou označuje každé místo, kde byl v letech 2017-2018 napaden kostel ve Francii, vypadá jako válečná zóna. Prakticky celá mapa Francie je pokryta červeně. A to jde o dva roky 2017-18, dnes už by se značky na mapku ani nevešly.

K útokům dochází po celé zemi, ale v případě toho největšího, kdy vyhořela pařížská katedrála Notre Dame, bylo pro jistotu uvedeno, že příčina požáru byla neznámá, nepodařilo se ji údajně zjistit.

Přitom nejen většina Francouzů, ale také většina tamních muslimů nepochybuje, že i to bylo dílo muslimského žháře. Jen bylo třeba tento fakt ututlat. Muslimové samozřejmě tento požár oslavovali – a to nejen ti, kteří žijí ve Francii.

Různé zprávy, které rozebírají údajně „nepochopitelný“ počet útoků na francouzské kostely, nezmiňují ani slovem islám nebo muslimy, i když v případech, kdy byli pachatelé přistiženi, se v 95% jednalo o muslimy, zbytek byli různí Antifáci (v podstatě spojenci muslimů).

Podle zprávy OBSE z roku 2022 patří Francie mezi pět evropských zemí s největším počtem zaznamenaných zločinů z nenávisti proti křesťanům. Dalšími zeměmi v první pětce jsou Španělsko, Německo, Velká Británie a Švédsko.

Tedy nejvíce islamizované země. To snad úplně stačí k tomu, aby každý věděl, jaký je společný jmenovatel všech útoků.

Francie je již v rámci Evropy možná nejblíže k chalífátu. A to ví i sami muslimové…

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 24 Průměrně: 5]

7 thoughts on “Francie ve vrcholné fázi islamizace: Denně zničený kostel, pokračující nepokoje a výhružky muslimů (videa)

  1. Manipulace s lidmi dostupuje do vrcholné fáze. Když jsem před několika málo lety četl, že tzv. západní země se přemění v islámské chalifáty a bývalé východní vytvoří obnovení bývalé rak. uherské říše, tzv. Projekt trojmoří, nechtělo se tomu uvěřit. A podívejme vše směřuje k vytvoření tohoto valu mezi novými chalifaty a Ruskem. Bez vědomí a spolupráce všech evropských vlád by takovýto projekt však nikdy nebyl uskutečnitelný. Taková je hra s ovcemi, kterým stačí plný košík nekvalitních žrádla v akci velkých marketů. Skutečně tristní.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/francie-ve-vrcholne-fazi-islamizace-denne-zniceny-kostel-pokracujici-nepokoje-a-vyhruzky-muslimu-videa/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings