Dr. McCullough o technologii mRNA: „Nemůžeme donutit lidské tělo, aby přijalo cizí genetický kód“

Dr. McCullough o technologii mRNA: „Nemůžeme donutit lidské tělo, aby přijalo cizí genetický kód“

Kardiolog Dr. Peter McCullough varoval, že vakcíny messenger RNA (mRNA) vstřikují do lidských bytostí cizí genetický kód, který tělo nedokáže rozložit nebo vyloučit po delší dobu.

Výzkum mRNA „probíhá již desítky let,“ řekl Dr. McCullough během rozhovoru z 5. října. Nobelova cena za medicínu za rok 2023 byla udělena dvěma vědcům za to, že „messenger RNA vydržela v lidském těle s dlouhou životností,“ řekl.

„Chci říct, že to bylo testováno v mnoha aplikacích… Je to naprostý propadák. Byl to ten nejhorší nápad instalovat genetický kód pro smrtící protein, aniž bychom ho mohli vypnout. Nešlo o to, že by to bylo uspěchané. Je to prostě špatně koncipované od samého začátku.“

Nemůžeme donutit lidské tělo, aby přijalo cizí genetický kód a produkovalo cizí protein… Messenger RNA pro vakcíny je zcela neúspěšný koncept. Je to nebezpečný koncept a americká vláda nebyla upřímná. Měli být upřímní.

Trump měl vystoupit a říct: „Poslouchejte, je to na našich webových stránkách. Naše armáda na tom pracuje od roku 2012.“

Během výpovědi v Evropském parlamentu minulý měsíc Dr. McCullough řekl: „Neexistuje jediná studie, která by ukázala, že messenger RNA se v lidském těle rozkládá poté, co je injekčně aplikována.“

Neexistuje žádná studie, která by prokázala, že opouští tělo. Vzhledem k tomu, že vakcíny jsou vyrobeny synteticky, nelze je rozložit.“

Dodal, že smrtící protein z vakcín nalezený v lidském těle po očkování byl nalezen v oběhu „nejméně šest měsíců, ne-li déle.“

V případě sezónních injekcí, tj. podání injekce nebo posilovací dávky každých šest měsíců, jak doporučují úřady, existuje další instalace více cirkulujícího potenciálně smrtelného proteinu.

Vědec Drew Weissman, který v roce 2023 získal Nobelovu cenu za medicínu za svou roli při vývoji technologie mRNA, v článku z roku 2018 varoval, že klinické studie mRNA vakcín nejenže přinesly „skromnější výsledky u lidí, než se očekávalo na základě zvířecích modelů, ale že vedlejší účinky nebyly triviální.“

Komentáře Dr. McCullougha přicházejí v době, kdy Nadace Gatesových utrácí 40 milionů dolarů pro země v Africe a další ekonomicky zaostalé země, aby vyrobily nové mRNA vakcíny ve snaze předcházet nemocem, jako je tuberkulóza a malárie.

Zatajování globální bezpečnostní hrozby

V rozhovoru se Stevem Deacem Dr. McCullough řekl, že neúčinnost této technologie není vládě neznámá, protože ji testuje již téměř 40 let.

Odkázal na článek z února 2023 publikovaný v časopise British Medical Journal (BMJ), který citoval, že americká vláda od roku 1985 investuje miliardy dolarů do vývoje technologie messenger RNA.

Agentura DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) začala investovat do technologie mRNA v roce 2011. DARPA pak v roce 2016 spustila program Platforma pro prevenci pandemie (P3), jehož cílem bylo vyrobit „relevantní počet dávek“ proti infekcím do 60 dnů od jejich identifikace.

„ADEPT P3 byl program americké armády k ukončení pandemie za 60 dní. Neexistuje žádná jiná technologie, do které by naše vláda investovala více,“ řekl Dr. McCullough.

Dr. McCullough citoval další studii, která uvádí, že existuje více než 9 000 patentů na messenger RNA. A všichni držitelé patentů jsou velké subjekty.

Na vrcholu je Sanofi, pak Cervavac, BioNTech, Moderna a americká vláda. Žádný jednotlivec nevynalezl messenger RNA. Někdo, kdo přijde v roce 2021 a řekne: „Víš, já jsem to vymyslel.“ To je nemožné. To se děje už desítky let.

Dr. McCullough poukázal na to, že Spojené státy a Čína „již léta“ spolupracují na svém výzkumu infekčního a smrtícího koronaviru.

Úředníci jako Anthony Fauci, bývalý šéf Národního institutu pro alergie a infekční nemoci (NIAID), Francis Collins, bývalý šéf Národního institutu zdraví (NIH), a celý kádr vědců však spolupracovali na utajení této globální bezpečnostní hrozby.

„Ve skutečnosti záměrně lhali světu a tvrdili, že virus pochází z přírody. Věděli, že pochází z laboratoře ve Wu-chanu,“ řekl s odkazem na výzkumnou práci Ralpha Barice a Dr. Zhengli-Li Shi, která byla publikována v časopise Nature v roce 2015.

Dr. Zhengli-Li Shi je spojena s Wuhanským virologickým institutem, zatímco  Baric je z katedry epidemiologie na University of North Carolina v Chapel Hill.

Říkali, že vytvořili virus SARS-CoV-2. Nazvali ho Wuchanský virologický institut 1. To byl prototyp SARS-CoV-2. To  tedy bylo  v roce 2015.

Proč jste nevytáhli Ralpha Barice a nezeptali se: ‚Dr. Barici, jak se dostaneme z této katastrofy,‘ zorganizoval jste tento virus financovaný USA.“

Stažení všech očkovacích látek proti COVID-19 z trhu

Ve svém rozhovoru Dr. McCullough předložil tři doporučení. „Říkám číslo jedna, vyzval jsem americký Senát a nyní Evropský parlament, aby stáhly všechny vakcíny proti COVID-19 z trhu dříve, než bude poškozen někdo jiný.“

„Za druhé, USA, EU a všechny západní země by měly vystoupit z WHO. Nejsou důvěryhodní. A za třetí, sleduji Světovou radu pro zdraví. Doporučuji zastavit všechny dětské vakcíny, celé očkovací schéma, dokud se to nevyjasní, protože messenger RNA je nyní na seznamu bez jakýchkoli obav o bezpečnost.

Zatímco některé studie týkající se bezpečnosti vakcín proti COVID-19 prokázaly, že očkování je bezpečné, jiné vyjádřily obavy ohledně bezpečnosti očkování.

Studie z prosince 2022 analyzovala studie porovnávající příjemce vakcíny s jedinci, kteří vakcínu nedostali nebo jim bylo podáno placebo.

Dospěla k závěru, že „ve srovnání s placebem většina vakcín snižuje nebo pravděpodobně snižuje podíl účastníků s potvrzeným symptomatickým COVID-19 a u některých existují důkazy s vysokou jistotou, že snižují závažné nebo kritické onemocnění„.

Studie z června 2022, která se zabývala očkováním mRNA, však zjistila, že „mRNA vakcíny COVID-19 od společností Pfizer a Moderna byly spojeny se zvýšeným rizikem závažných nežádoucích účinků zvláštního zájmu (AESI)„.

„Nadměrné riziko závažných nežádoucích účinků zvláštního zájmu překonalo snížení rizika hospitalizace COVID-19 ve srovnání se skupinou s placebem ve studiích společností Pfizer i Moderna.“

Vylučování infekce

Během rozhovoru se pan Deace zeptal na problémy se sluchem, kterými on a jeho kolega trpěli, a zda mají nějaké vazby na vakcíny. I když se nenechal očkovat proti COVID-19, kolega byl očkován.

Pan Deace se zeptal, zda je to „další důkaz toho, že v posledních několika letech byl  v podstatě každý laboratorní krysa, ať už jste se nechali očkovat nebo ne“.

„Je pravda, že téměř každý z nás byl vystaven wuchanskému spike proteinu,“ odpověděl Dr. McCullough. „Když vidím pacienty v ordinaci, kontrolujeme protilátky proti spike proteinu. Vždy jsou zvýšené. Málokdy najdu někoho, kdo nebyl nakažen.“

Dr. McCullough poukázal na to, že existují „jasné dokumenty,“ které ukazují, že jedinci trpí ztrátou sluchu po očkování proti COVID-19.

„Všechno to souvisí se spike proteinem,“ řekl. mRNA vakcíny fungují tak, že dávají buňkám v těle pokyn, aby produkovaly spike protein, který se nachází na povrchu viru COVID-19.

Jakmile je člověk očkován, svalové buňky jedince začnou produkovat kousky spike proteinu, které se zobrazují na buněčném povrchu, což nakonec spustí imunitní systém k tvorbě protilátek. Když se takový jedinec nakazí virem COVID-19, tyto protilátky pak budou s virem bojovat.

Dr. McCullough varoval, že i lidé, kteří nedostali mRNA vakcíny COVID-19, mohou být nakonec ovlivněni messenger RNA prostřednictvím očkovaného jedince prostřednictvím „vylučování.“

Vylučování znamená, že člověk byl vystaven spike proteinu nebo messenger RNA z blízkého kontaktu s jiným jedincem.

Víme, že oba mohou cestovat prostřednictvím exozomů, což jsou malé fosfolipidové balíčky, které mohou být vydechovány nebo vylučovány potem a různými formami tělesných tekutin, typické je to při velmi blízkém kontaktu.“

„Ve Velké Británii proběhl velký projekt s názvem Eva, který ukazoval, že 78 procent žen, které se nechají očkovat, má ve skutečnosti menstruační abnormality. A i některé z těch, které se nenechaly očkovat, skončí s menstruačními abnormalitami. Těch zpráv, které se objevily, je spousta.“

Dr. McCullough citoval rozhovor, který udělal s vědkyní Helene Banounovou, odbornicí na vylučování, která věří, že takové věci „se jasně dějí, určitě u lidí, kteří byli v blízkém kontaktu s těmi, kdo dostali vakcínu posledních 30 dnů.“

„Dvě studie – jedna ve Spojených státech a druhá v Japonsku – ukazují, že messenger RNA se šíří mateřským mlékem. Spike protein může být potenciálně vylučován i mnohem delší dobu. V lidském těle se to ukazuje měsíce, možná i roky poté. A to je zdůvodnění našeho nedávného návrhu podstoupit detoxikaci spike proteinem.“

Kardiolog poukázal na to, že „každý signál“ související s kardiovaskulárními chorobami, neurologickými onemocněními, krevními sraženinami, imunitními chorobami a rakovinou s tím může souviset.

„Mohou existovat debaty o tom, proč všechny tyto chronické nemoci stoupají a úmrtnost ze všech příčin v každé jednotlivé oblasti světa,“ řekl.

„Dvě velké expozice, které jsme měli, jsou infekce COVID-19 a nyní vakcíny COVID-19, a myslím, že oba mechanismy vedly k této vlně onemocnění.“

„Myslím si, že s vakcínami je to silnější, protože vakcíny jsou z velké části genetické, podávají se každých šest měsíců a instalují genetický kód podporující onemocnění a smrtelný spike protein.“

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 32 Průměrně: 4.2]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/dr-mccullough-o-technologii-mrna-nemuzeme-donutit-lidske-telo-aby-prijalo-cizi-geneticky-kod/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings