Dr Michael Yeadon: Jsou injekce mRNA toxické náhodou nebo úmyslně? (video)

Dr Michael Yeadon: Jsou injekce mRNA toxické náhodou nebo úmyslně? (video)

Na videu, které můžete shlédnout zde, hovoří dr. Mike Yeadon nejen o tzv. „vakcínách,“ ale také o další globalistické agendě. Hlavními tématy debaty bylo: Jsou injekce MRNA náhodně nebo úmyslně toxické? Proč je WHO vnucuje světu?

Dr. Michael Yeadon hovořil na uvedené téma na webináři SVPTF dne 27. února 2023. Níže najdete hrubý přepis výše uvedeného videa:

Dr Michael Yeadon: Těžko mohu publiku popsat, jak jsem frustrovaný, naštvaný a také ustaraný. Jak řekl Frank, jsem povoláním vědec. Je mi to jasné zhruba od dubna 2020. Že to, co se děje, tyto buňky, kterým jsem ještě tak úplně nerozuměl, měly jako logický koncový bod totalitní kontrolu nad každým na planetě pomocí digitálních technik. 

A obávám se, že jsem tomu tehdy věřil. A teď ještě pevněji věřím, že nejen, že máme Velkého bratra, ale že vymřeme. A teď popíšu, proč jsem si tím tak jistý.

Dostávám se ke stovkám rozhovorů, které jsem poskytl, a je to nesmírně frustrující, protože jak sbírám znalosti, stále více si uvědomuji některé z věcí, které se vám chystám říct. 

A měly by být takové, aby rozumný člověk po jejich vyslechnutí buď usoudil, že – navzdory mým letitým zkušenostem a tomu, že jsem mluvením nic nezískal – jsem buď blázen, nebo že to, co vám říkám, je docela dobré. Docela dobré, správně. Podle všeho je to to druhé.

Nemyslím si, že jsem se zbláznil a nedostal jsem ani dolar jako odškodné. Nepřemýšlel jsem o tom ani jsem nic nepředpokládal, takže přejdu rovnou k věci. Takže než se pustíme do vakcín, je vlastně docela důležité vrátit se k celkovému obrazu. 

Mám na vás řečnickou otázku. Jak často by podle vás bylo vhodné, aby úředníci veřejného zdraví a političtí vůdci vaší země chodili do televize a lhali vám do očí? Kolikrát je správný počet u zdravotních problémů, které by mohly ovlivnit vaše zdraví, zdraví vaší rodiny nebo váš život?  Kolikrát? Odpověď je nula, že? 

Řeknu vám, že úřady v každé zemi od začátku roku 2020 úřady neudělaly nic jiného, ​​než že vám ohledně této údajné pandemie lhaly do očí. Například nám řekly, že ohrožení zdraví populace je velmi velké, a že na základě toho musíte dělat nejrůznější směšné věci, jako je uzavírání se doma a hromadné testování.

No, jak se ukázalo před několika měsíci, smrtelnost tohoto domnělého viru je přibližně stejná jako u chřipky. Celá věc se tedy hroutí hned u první otázky, totiž zda jsme vážně ohroženi. Odpověď je ne. Oni věděli, že nejsme vážně ohroženi. To je pravda.

Mohl bych strávit hodiny mluvením na toto téma, ale oni lhali o zdravotních hrozbách pro obyvatelstvo a o závažnosti tohoto ohrožení. Věděli, že to není vážné, a dál předstírali, že ano. Ale nyní akceptovaná data ukazují, že tomu tak nebylo. A pak trvali na celé řadě lékařských protiopatření, skutečně nefarmaceutických zásahů. 

Takže vás donutili nosit roušky? Věděl jsem, že roušky jsou „hlídačem“ kapének vody dávno před COVIDEM. Nefiltrují vzduch. Nemůžete filtrovat údajné viry ve vzduchu, který dýcháte. Jsou to doslova roušky proti stříkající vodě. Podívejte se, jak vzduch proudí kolem. 

Opravdu si myslíte, že tyto roušky filtrují malé infekční organismy ve vzduchu, který dýcháte? Doufám, že si to nemyslíte. To je směšné. Celý den máte na obličeji tu špinavou věc. Lhali a řekli, že pokud nemocní lidé přijdou do nemocnice, pokud mají COVID, nebudeme je léčit. Včasná léčba není možná.

Žádná léčba není povolena. A posílali je domů, dokud nebyli doslova modří. A když se vrátili, reflexivně je zabíjeli v nemocnici. Zamkli vás doma pokud nejste nezbytný pracovník.

A pak jste je mohli obsluhovat, dělat sendviče nebo balit jídlo v potravinářských továrnách. A pracovat v supermarketech. Věděli jste, že míra nemocnosti v balírnách potravin a supermarketech nebyla vyšší než jinde v komunitě?  To bylo docela zřejmé.

To vám říká, že celá myšlenka lockdownu zde byla jen proto, aby vás oddělila. To nemělo vůbec žádný význam pro šíření tohoto údajného virového patogenu. Věděli jsme to předem. To bylo prokázáno v mnoha článcích v časopisech recenzovaných odborníky až do léta 2020.

 A přesto nás, sakra, zase zavřeli. Vánoce 2020. Tak jsem vám právě dokázal, že vaše úřady vám opakovaně lhaly do očí a stále vám lžou do očí.

Celá tato věc je víceletý plán navržený tak, aby dělal to, co dělá, což je drcení občanské společnosti, ničení ekonomiky a zavádění různých digitálních kontrol, v neposlední řadě opakované výzvy válečného zločince Tonyho Blaira k digitálnímu ID, a – jak zdůrazní jiní lidé na tomto panelu – pokud máte digitální ID, které musíte ukázat před vstupem do budovy nebo jejím opuštěním, můžete tímto způsobem otevřít ovládání kohokoli.

Nemyslete si, že se budete moci volně pohybovat a nebude vám znemožněno nastoupit do letadla. Mohli by vám bránit ve vstupu do obchodu, v opuštění obchodu nebo dokonce v opuštění vašeho domova jednoduchým připevněním kamery a zámku včetně předních dveří. 

Omezují to jednoduše kamery a elektronické zámky na dveřích. Je to tak jednoduché, a proto nepotřebujete digitální průkaz totožnosti. Žili jste celý život bez digitálního průkazu totožnosti. Váš život nebo bezpečnost to vůbec nevyžaduje. Když říkají oh, musíte se zaregistrovat, pokud chcete být digitální, musím říct ne, řeknu ne, i když mě to finančně odstaví. 

Pokud to přijmete, jste v prvních fázích stejného trychtýře, kterým jde dobytek a na jehož konci je v kleci a čeká na omračovací kolo. Tohle je začátek. Řekněte tedy prosím ne totalitní kontrole, kterou vykonává digitální ID, jinak není úniku.

Zruší hotovost, centrální banka přijme digitální měnu, jak bylo popsáno dříve, a nebudete moci vůbec provádět transakce. Takže myslím, že jsem vás přesvědčil, že nám o pandemii lhal. Myslím, že k pandemii vůbec nedošlo. A nebýt celé škály masového testování a teroru 24/7 v televizi, myslím, že by si toho nikdo nevšiml.

Lidé, kteří byli nemocní, trpěli běžnými nemocemi, které byly značně zesíleny stresem a úzkostí vycházející z televizorů.  Strach je jedním z největších inhibitorů lidského imunitního systému. Dělá se nám z něj špatně. A to udělali. Lhali vám.

A stalo se jen to, že zhoršili všechny normální nemoci a pak se k lidem chovali špatně a prakticky je zavraždili. Ale teď přijde to nejhorší. Vedli nás k přesvědčení, že tento patogen cirkuluje a že je třeba se proti němu očkovat. Dovolte mi poukázat na několik malých faktů.

Očkování nemůže být nikdy úspěšnou nebo adekvátní reakcí na respirační virový agens. A nebude tomu tak ani příště. Chci říct, že všechno se opět stane. Udělají to znovu. Důvodem, proč tyto vakcíny nemohou fungovat, je to, že jsou vám dnes aplikovány opakovaně a když působí ve vašem krevním řečišti, vytvářejí imunitní odpověď.

Ale virus se dostal do nosu a plic. Je to v jiné části vašeho těla. A nepotkávají se. Imunitní odpověď na injekčně podanou vakcínu nehraje žádnou roli při vaší ochraně před infekcí vzdušným patogenem. Takže jsem věděl, že věděli, že všichni herci, kteří vám lhali, věděli, že to, co jsem vám právě řekl, nemůže fungovat.

Obávám se, že ze stejného důvodu nefungují ani vakcíny proti chřipce. A oni lhali a prodávali je do svých komunit po celá desetiletí. Dozvěděl jsem se to až za poslední tři roky. Ale nefungují. Nikdy by nemohly fungovat. Včasná léčba by byla správná věc a bylo by po všem.

 A pak tu máme samozřejmě magickou evoluci při rychlosti warpu. Chci říct, opravdu si myslíte, že dokázali paralelně vyvinout všechny věci, které by jim normálně zabraly sedm, deset, 12 let, a zvládli to za méně než rok? Ne. Doslova neexistuje způsob, jak by to mohli udělat.

 Jakmile jsem si uvědomil, co dělají, věděl jsem, že to budou vnucovat všem, i když řekli ach, dáme to slabým, starším. Tak jsem se stal notoricky známým díky této větě, kterou vám teď řeknu. Nejsou tyto vakcíny, o kterých víme, pro člověka škodlivé? Nebyly náhodou jedovaté?

Strávil jsem 32 let v biofarmaceutickém výzkumu. Jsem pryč. Byl jsem viceprezidentem společnosti Pfizer, vedoucím globálního výzkumu respiračních onemocnění. Deset let v biotechnologii. A vedl jsem vlastní biotechnologickou společnost, kterou jsme prodali Novartisu, což byla v té době největší světová farmaceutická společnost. 

Nejsem tedy hloupý. Vím, co dělám. Takže když vám řeknu, že po všechny ty roky výzkumu a vývoje jsme pracovali na něčem, čemu se říká racionální design léků, když se snažíte dosáhnout efektů, nemůžete jen tak náhodně vytáhnout hrst šroubů a matic z molekulárního nástroje a doufat, že budou fungovat.

Spíše se člověk zkouší ptát: Kde má droga působit? Jak dlouho by to mělo fungovat? Mělo by to jít někam? Jaké koncentrace potřebuji k dosažení účinku bezpečným způsobem? Takže když jsem se podíval na design těchto takzvaných vakcín, našel jsem alespoň tři věci, které vám mohu rychle popsat, takže když přijmete to, co vám říkám, už nemůžete věřit, že jsou  toxické jen náhodou. 

To znamená, že byly navrženy tak, aby ubližovaly, mrzačily a zabíjely. A jediný důvod, proč zatím zabily jen asi 10 nebo 12 milionů lidí, je ten, že je tak vyrobili. A kdyby to udělali znovu, kdybyste si to píchli, řekněme, ještě desetkrát, pravděpodobně by vás už zabily. A přesně to plánovali. 

Takže toto jsou tři body, na které je třeba dávat pozor při pokusu o vytvoření takové vakcíny. Musíte si vybrat, které části domnělého patogenu chcete zahrnout do vaší vakcíny. Navrhoval bych, abyste si vybrali kousek, který se od vás liší a není škodlivý. Takže si můžete vybrat patřičný kousek viru. Pro virus to může být důležité. 

Které části si vybrali? Spike protein, část na vnější straně. To je část, o které se dříve vědělo, že je skutečně násilně biologicky aktivní, stimuluje srážení krve, neurologické problémy a další věci. Všechny čtyři farmaceutické společnosti se rozhodly pro spike protein. Takže to je vše. A hned.

Věděl jsem, že to nebyla náhoda. Někdo se pokusil lidem ublížit. Chcete-li proměnit teoretický lék ve zkumavce na lék, který můžete podávat, musíte jej formulovat, ať už jako sprej, pilulku nebo krém. Pro injekci jej musíte smíchat s něčím jiným a musíte si vybrat, co uděláte, aby byla stabilní a chránila a tak dále.

Když jsem se podíval, co dělají, potáhli to lipidovými nanočásticemi. To jsou dvě mRNA vakcíny a lipidové nanočástice. 

Vaše tělo má silnou averzi ke genetickým informacím. Tímto způsobem si uchováte to nejcennější, co máte, své vlastní genetické dědictví. Tak to je docela dobrá věc a není se čemu divit. Vaše buňky jsou vynikající v tom, že odmítají cizí genetickou informaci, nepustí ji dovnitř. 

Pokud je ale zakryjete, proklouzne buněčnou stěnou a dostane se všude po těle. Takže nám řekli, že kdyby vám to vstříkli do ramene, že zablokují tento systém. Ne, myslím, samozřejmě jsem věděl, že to bude po celém těle. Dělá to přesně to, k čemu je to určeno. K tomu slouží.

Našel jsem práci, která je deset let stará. Výzkum a vývoj je dobře znám, tyto typy formulací se vyvíjejí pro léky, o kterých se předpokládalo, že bojují proti těm nejzávažnějším typům rakoviny. Když jsem byl ve společnosti Pfizer, přemýšleli jsme o technologiích mRNA pro léčbu opravdu vážných rakovin, a ty mají náhodou tu vlastnost, že jsou koncentrovány ve specifických vnitřních orgánech – slezině, játrech a vaječnících.

Takže ano, vaječníky. Takže pokud si aplikujete tento materiál, dámy, jsem si jist, že se tento materiál koncentroval ve vašich vaječnících. 

Třetí část je samotná technologie mRNA, která je naprosto nevhodná pro všestranný lék. A proto je to opravdu snadné. Váš imunitní systém je navržen tak, aby útočil na věci, které vám nepatří. Jinými slovy na vše, co vám nepatří. Váš imunitní systém skvěle rozpozná, že to nejste vy, a když to rozpozná, zmobilizuje všechny dostupné síly. Zaútočí na tuto entitu, aby ji vypudil, protože ví, že jste napadeni.

Co se stane, když je vám vstříknuta mRNA, která kóduje cizí protein, spike protein z viru, nebuněčný protein, který každá buňka, která dostane tuto látku, která, jak jsem řekl, je formulována tímto způsobem, že se rozdělí po celém těle, včetně koncentrace ve vaječnících?

V tu chvíli začne vyrábět tento nevlastní protein. Váš imunitní systém říká ahoj, mám v sobě něco, co by tu nemělo být, a váš imunitní systém útočí na vaše vlastní tělo. To je jeden z nejzásadnějších problémů této technologie. A žádná vakcína, o které vám bylo řečeno, že byla vyrobena pomocí této nové technologie, nesmí být vstříknuta vašim dětem.

V současné době jsou všechny stávající vakcíny přeformátovány na formát mRNA a v důsledku toho společnosti Pfizer a Moderna otevírají továrny po celém světě a vlády po celém světě, včetně té mé ve Spojeném království, se dohodly na obchodních podmínkách pro nákup dostatečného množství vakcín.

Materiály, jako jsou tyto, jsou navrženy tak, aby pronikly kamkoli do vašeho těla a rozpoutaly autoimunitní útok na vaše vlastní tělo. Takže pokud jste měli vedlejší účinky nebo pokud někdo jiný měl vedlejší účinky, tak teď to vynásobte desetinásobkem.

Myslím, že  digitální průkaz totožnosti se stane také vaším digitálním zdravotním pasem. Budou na něm všechny vaše údaje, datum narození, kdo jste, kde jste byli, váš stav očkování a váš zdravotní stav. Pokud tedy WHO říká že budeme mít jednotnou zdravotní kartu, tak to znamená, že musíte mít všechna očkování.

Pokud je nemáte, vaše digitální ID se stane neplatným a nebudete moci  opustit obvyklé místo. A jak jsem řekl, všechno se dá regulovat, když chtějí. Tak tohle je boj před námi. A způsob, jak to můžeme zastavit, je znovu získat sílu: „Ne, tohle nebudu dělat.“

A pokud dost z nás řekne, „ne,“ tak nemohou vyhrát. Vyhrají jen tehdy, když nás přesvědčí. Skoro jako hospodářská zvířata, jako, víte, prostě dělají to, co dělají všichni ostatní. Strávil jsem tedy poslední tři roky svého života varováním lidí před tím, co přijde. Ale nemůžu vás zachránit. To můžete udělat jen vy. 

Komukoli, koho ve svém okolí znáte, o kom si myslíte, že potřebuje slyšet tuto zprávu, to musíte mi říct, protože já se k nim nikdy nedostanu.  A mainstreamová média jim nikdy neřeknou pravdu. Je to na vás. Pokud to neuděláte, prohrajeme. Dobře, tak já přestanu. V tomto bodě nám bylo lháno.

Nemyslím si, že došlo k pandemii. Nevěřím, že respirační onemocnění, těžká respirační onemocnění, pandemie jsou dokonce možné. A vakcíny by nikdy nebyly vhodnou reakcí, i kdyby byly zodpovědně navrženy, což nebyly. A tyto konkrétní mRNA jsou navrženy tak, aby ubližovaly, mrzačily a zabíjely – a stále více z nich nám přichází do cesty.

Takže se musíte rozhodnout, zda věřit CNN nebo tomuto. Tento chlápek, který byl v oboru celý svůj pracovní život, vám vše vysvětlil. Takže předpokládám, že v tomto bodě skončíme….

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 23 Průměrně: 5]

2 thoughts on “Dr Michael Yeadon: Jsou injekce mRNA toxické náhodou nebo úmyslně? (video)

  1. Vakciny na smysleny covid19 jsou nastroj TOTAL CONTROL!! Vzdyt se uz dlouho mluvi o tom ze na vrcholu kazde vakciny je cip!! Ja jsem nedobrovolne dobrovolne podstoupila ocko proti tetanu. Pul roku jsem tahala nohu neuveritelne me bolely klouby a stale jsem mela pocit ze me v te noze koluje neco pichlaveho. Neco jako silonove lanko, takovy pocit. Verim ze uz v roce 2010 a drive uz byl cip soucasti kazde vakciny. Jak jinak ocipovat stado nepotrebnych jedliku? A jak se jich co nejrychleji a co nejsofistikovaneji zbavit? Vse zacalo Spanelskou chripkou. Uvedli do provozu radiove vysilani. A protoze tela nebyla zvykla na elektromagneticke zareni tak lide hromadne umirali na nemoc z ozareni. Casem si lidsky organismus zvykl na tyto frekvence. A aby depopulace probehla co mozna nejrychleji, tak zavedli site 5G. Stejny scenar jako Spanelska chripka. Vyvolat v lidech strach byl ukol cislo jedna!!! A aby ten strach opravdu zacal zabijet, tak vymysleli smrtelny virus!! Tim padem dostali stado kam potrebovali!! Pomala ale jista jatka!! U nekoho okamzita uz jineho se zpozdenim! Aby to vse fungovalo tak jak ma tak do tech vakcin umyslne vedome a zamerne pridavaji smrtici patogeny a ruzne jeduvky!!! Ale ty jsou v teto dobe uz ve vsech vakcinach!! Ale v ruznych koncentracich. Secteno podtrzeno, tyto smrtici vakciny byly vyvinuty davno pred plandemii. Pouze se cekalo na vhodny okamzik. Takto to maji ti masovy vrazy vymyslene. A stale budou lhat a lhat!!! Skoda ze tyto informace vi malo lidi a nebo ti kteri se o tuto problematiku zajimaji!! Vsichni zabodani bez rozdilu prodali svoje telo svoji dusi dablu satanovi a z teto situace uz neni cesty zpet!! Upis na veky veku!!

  2. dělají si jen to co jim dovolíme a pokud to skonči znova tak že většina lidi skonči znova na špek tak začnou hromadně umirat až to znova začne nejpozději na rok 2025 no dost možná ta pandemie už bude skutečna pokud to nebudou nahodou ty nasledky s toho očkovaní pak to ale bude pandemie očkovaných i když v bedně sváté budou říkat že je to přesný opak ten pravý teror teprve přijde ty 2 roky covidu bylo jen taková zkouška na tu přišti pandemii nějak tu depopulaci na 500 milionu chtějí udělat tak použiji k tomu všechno co mají ještě že v zasobě mají i něco tak velkeho jako islamizace a rasovou nenávist umirat se bude ještě dost jen kež by občane tu televizi radši vypli a začali skutečně uvažovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/dr-michael-yeadon-jsou-injekce-mrna-toxicke-nahodou-nebo-umyslne-video/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings