Stále více lékařů bije na poplach kvůli záhadnému nárůstu úmrtí

Stále více lékařů bije na poplach kvůli záhadnému nárůstu úmrtí

Již od letošního léta se objevují alarmující statistiky, které poukazují na bezprecedentní nárůst úmrtnosti po celé Evropě. A tento trend se nezastavuje, naopak. Pokud by navíc Evropa kopírovala situaci, která byla v zimě (tedy v době, kdy je u nás léto) v Austrálii, pak by v nadcházejících měsících došlo k ještě většímu nárůstu těchto čísel.

Norští lékaři jsou ze situace znepokojeni. Děje se něco zvláštního, o čem mainstreamová média neinformují. Spousta lidí umírá a lékaři nevědí proč.

Jedno však vědí. Neděje se to jen v jedné zemi. Děje se to v mnoha zemích současně. V celé Evropě je letos úmrtnost velmi vysoká (zatímco porodnost letos také záhadně klesla).

A většina z nadměrných úmrtí nesouvisí s Covidem.

Norští lékaři a nemocnice nyní bijí na poplach kvůli záhadnému nárůstu počtu pacientů, kteří nemají Covid.

Nikdy nemáme méně než 100 pacientů denně. Jsou to dospělí lidé s nejrůznějšími neduhy. Nechápeme proč,“ říká Jørn Einar Rasmussen, šéf norské organizace pro urgentní medicínu.

To je šokující.

Norsko má letos úmrtnost o více než 10 % vyšší, než je obvyklé. To není normální!

Ve skutečnosti je to tak špatné, že demograf Anders Sønstebø z Norského statistického úřadu varoval, že průměrná délka života by se letos mohla skutečně snížit – poprvé od roku 1997.

Ale to není jen případ Norska.

V celé Evropě je šokující nadměrná úmrtnost: Řecko mělo letos v srpnu o 24,3 % více úmrtí, než je obvyklé. Ve Finsku byla nadúmrtnost 16,3 %. V Německu byla nadúmrtnost 16,5 %.

To je šílené. Co se to tu děje?

Za pouhý týden tohoto léta v Evropě došlo v porovnání s loňským rokem k šokujícím 10 000 nadúmrtím nesouvisejícím s Covidem. To je opravdu špatné.

A nevypadá to dobře.

V Anglii a Walesu je nyní za pouhý týden více než 1 000 nadúmrtí. Jaký je pro to důvod?

Existuje jeden konkrétní zdravotní problém, který se v poslední době dramaticky zvýšil a který se zdá být hlavním faktorem nadměrné úmrtnosti.

Pojďme se blíže podívat, jestli dokážeme zjistit, co se děje…

Začněme tedy jiným pohledem na nafouknutou úmrtnost a porovnejme ji s počtem lidí, kteří zemřeli na Covid. Už víme, že norský lékař řekl, že pacienti, které léčí, nejsou nakaženi Covidem. Přesto zaznamenává nárůst pacientů a neví proč.

Podívejme se na nadměrnou úmrtnost.

Zde je mapa EU ukazující nadměrnou úmrtnost za měsíc srpen 2022 ve srovnání s průměrnými měsíčními úmrtími v letech před pandemií.

 

V celé Evropě máme nebetyčně vysokou nadúmrtnost. To se děje nejen v jedné zemi, ale ve VŠECH zemích současně. Některé země v srpnu vynikaly obzvláště vysokou nadúmrtností:

  • Finsko: 16,3 %.
  • Řecko: 24,3 %.
  • Německo: 16,5 %
  • Island: 17,6 %.

Naproti tomu jiné země jako Francie, Polsko a Norsko mají nadměrnou úmrtnost těsně nad 10 %. Pouze několik zemí, většinou ve východní Evropě, má relativně nízkou nadúmrtnost. Maďarsko je na 2,4 % a Slovensko na 3,9 %.

Pohled na celkový počet nadměrných úmrtí v Evropě je skutečně velmi znepokojující. V letošním roce bylo v Evropě dosud zaznamenáno 283 457 nadměrných úmrtí. Toto číslo je vyšší než v letech pandemie 2020 a 2021, přičemž v roce 2021 bylo za stejné období zaznamenáno 257 760 nadměrných úmrtí.

 

Proč tedy nyní umírá více lidí, i když na Covid umírá velmi málo lidí a v některých zemích jsou téměř všichni očkovaní?

V celé Evropě je šílené množství nadměrných úmrtí. Jaký je pro to důvod? 

Masivní nárůst infarktů.

Nová recenzovaná studie společnosti Cedars Sinai ukazuje, že Spojené státy během let pandemie zaznamenaly nebývalý nárůst smrtelných infarktů, přičemž nejhůře byly zasaženy mladé věkové skupiny.

Mezi 1. dubnem 2020 a 31. březnem 2021, prvním rokem pandemie, došlo k 14% nárůstu úmrtí na infarkty ve srovnání s rokem předchozím.

Ve druhém roce pandemie však došlo k šokujícímu 29,9% nárůstu smrtelných srdečních infarktů u mladých dospělých ve věku 25-44 let.

Takže víme, že infarktů výrazně přibylo, ale proč? A proč tak prudce přibývá mladých lidí, věkové skupiny, kde infarkty nejsou příliš časté? No, podle Cedars Sinai existuje několik vysvětlení…

Jedním z nich je, že to má něco společného se samotnou nemocí Covid. Zdá se, že Covid v některých případech způsobuje srdeční a kardiovaskulární problémy, což potvrdil i přední kardiolog v Norsku (ale také řekl, že srdeční problémy způsobuje také něco jiného…).

A to by taky dávalo smysl. Mnoho lidí už dlouho ví, že Covid pochází z laboratoře. 

Pokud by Covid vznikl v laboratoři, dávalo by smysl, že by mohl způsobit neočekávané a podivné problémy, které nejsou běžné u jiných nemocí, jako je chřipka. Zvláště pokud jde o nemoc způsobenou člověkem. Ale to neznamená, že bychom se měli všichni bát, jak nám média říkají. Naopak se musíme vrátit do normálního života a nikdy nezapomenout na tyranii, která se odehrála.

Dalším vysvětlením, které poskytují ve zprávě Cedars Sinai, je, že nárůst srdečních problémů může souviset s „psychologickými a sociálními problémy v kontextu pandemie“. Jinými slovy, mluví o domácím vězení a ztrátě zaměstnání.

Je zvláštní, že o tom zprávy téměř nemluví, jaká je skutečná cena lockdownů? Kolik lidí má problémy se srdcem kvůli stresu z toho, že byli měsíce zavření ve svých domovech bez možnosti se stýkat nebo cvičit?

A ještě něco by se mělo zvážit. Pokud je pravda, že Covid může způsobit srdeční problémy, existuje něco jiného, ​​něco umělého, co je navrženo tak, aby to napodobovalo Covid, co by mohlo způsobit stejné problémy, něco, co si v posledních skoro dvou letech nechala aplikovat většina dospělých Evropanů?

Znepokojující nadměrná úmrtnost v Anglii.

Uvádí se, že úmrtí na srdeční arytmie jsou pravděpodobně klíčovým důvodem záhadného nárůstu nadměrné úmrtnosti v Anglii a Walesu.

Nejprve se podívejme na tamější nadměrnou úmrtnost. Zde jsou nejnovější statistiky za týden končící 14. října.

 

Vidíme tedy, že za pouhý týden došlo k 1 608 nadměrným úmrtím, což je o 15,9 % více, než je obvyklé. Pouze 4,8 % všech úmrtí bylo způsobeno Covidem (565 lidí). Je třeba poznamenat, že u 66,2 % těchto úmrtí nebyl skutečnou příčinou smrti Covid.

 Z 1 608 nadměrných úmrtí bylo pouze 565 souvisejících s Covidem, což znamená, že během jediného týdne došlo k 1 043 nadměrným úmrtím nesouvisejících s Covidem.

Více než 1 000 úmrtí nesouvisejících s Covidem v Anglii a Walesu za pouhý týden. Co se to tu děje? Lidé umírají, ale ne kvůli Covidu, jak varují lékaři v Norsku.

Podle statistik mnoho lidí umírá doma, přičemž o 26,8 % více lidí umírá doma, než je obvyklé. 14,3 % nad normou zemřelo v nemocnicích a 10,6 % nad normou zemřelo v domovech pro seniory.

Nadměrný počet úmrtí není primárně způsoben Covidem. V červnu došlo k 3 516 nadměrným úmrtím, z nichž 82 % nesouviselo s Covidem.

Proč doma umírá více lidí? Zdá se, že to naznačuje, že náhle umírá více lidí. V poslední době jsme viděli mnoho zpráv v médiích o lidech, kteří umírají náhle a bez vysvětlení, nemluvě o mnoha sportovcích, kteří náhle zkolabovali při sportu. Je jasné, že se děje něco divného, ​​co není normální.

Počet srdečních arytmií rychle narůstá.

Co je tedy příčinou tohoto nadměrného počtu úmrtí, kterých jsme svědky? No, zdá se, že hlavním důvodem jsou srdeční problémy, což by bylo v souladu se všemi sportovci, o kterých jsme slyšeli, že kolabují s infarktem.

Úmrtí na srdeční arytmii měla letos v březnu a dubnu druhou nejvyšší nadúmrtnost v Anglii a Walesu. V květnu byl počet úmrtí na srdeční arytmii neuvěřitelných 39 % a v červnu byl o 17,9 % nad normálem.

V měsících březen, duben a květen došlo k nárůstu úmrtí na srdeční arytmie, převážně mezi lidmi nad 80 let,“ uvedla Sarah Caul z ONS.

Pokud by se tyto problémy vyskytly pouze v jedné zemi, dalo by se dojít k závěru, že jde o anomálii. Ale když se totéž děje v různých zemích – a to i za Atlantikem, zdá se, že existuje určitý vzorec, děje se něco zvláštního. Co je zde společným faktorem? Můžeme si vůbec položit tuto otázku?

Nyní v celé Evropě umírají každý týden o tisíce a tisíce lidí víc, než je obvyklé, a zdá se, že to už nikoho nezajímá, alespoň ne média. To je z velké části ignorováno. Lidé umírají a média, která nám vnucovala lockdowny a genové injekce pod záminkou „záchrany životů“, nyní mlčí a tyto životy je nezajímají.

Proč vlády nenařídí vyšetřování toho, co způsobuje tyto srdeční problémy? Proč média nekladou otázky a neberou ty u moci k odpovědnosti? Tolik otázek, tak málo odpovědí.

Pravda je, že to nechtějí, jinak by to udělali.

Rozhovor s norským lékařem, který bil na poplach kvůli záhadnému nárůstu pacientů, dokonce vyšel v norském státním rozhlase. Stále více lidí je přijímáno na pohotovostní oddělení nemocnic a stále více lidí umírá. To přimělo Nory ke spekulacím, zda není příčinou genová injekce a mnoho Norů se obrátilo na sociální sítě, kde se na to ptali.

Espen Nakstad, zástupce ředitele norského zdravotního úřadu, to samozřejmě okamžitě vyvrátil! Říká, že nárůst urgentních hospitalizací je větší v jižním Norsku než v severních částech země. Takže to nemůže být kvůli vakcíně, říká.

Jeho vysvětlení je, že se počet obyvatel Norska zvýšil a v důsledku toho je více lidí hospitalizováno a umírá.

Žádné další otázky, promluvil odborník!

Samostatně Norská léková agentura právě uvedla „silné menstruační krvácení“ jako vedlejší účinek vakcíny, přičemž krvácení hlásilo 5000 žen. Vezměte si, že Norsko má pouze 5,4 milionu lidí. Kolik z nich je žen v menstruačním věku? Ne tolik. 5000 je významné číslo.

Další novinkou je, že porodnost letos záhadně klesla, zatímco počet nadměrných úmrtí se záhadně zvýšil.

Počet nadměrných úmrtí je tak vysoký, že lékaři nyní bijí na poplach. Porodnost záhadně klesla po celém světě ve stejnou dobu.

Hlavním faktorem záhadného nárůstu úmrtnosti jsou srdeční problémy.

Je to znepokojivé a je třeba provést další vyšetřování, abychom zjistili, co se zde přesně děje, ale víceméně velmi pochybuji, že k tomu dojde, protože o podobné vyšetřování není zájem.

Je to tragédie velkého rozsahu a je záměrně ignorována…

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 18 Průměrně: 4.8]

4 thoughts on “Stále více lékařů bije na poplach kvůli záhadnému nárůstu úmrtí

  1. No pravda,ked dva roky bolo vsetko zdravotnictvo odstavene a vsetky choroby zanedbane a zamerne nepisem ze to je vakcinamy ako by tu vsetci chceli pocut.dlhodobo zanedbane diagnozy.

  2. Felčaři, děte už do hajzlu, to je samé bití n a poplach a skutek utek. Jen a pouhý alibismus felčarů, není to tak dávno kdy mi dávali co proto neb jsem se nenechal očkovat a dnes si myslí že touto rádoby akcí vše zakryjí.

  3. „Za pouhý týden tohoto léta v Evropě došlo v porovnání s loňským rokem k šokujícím 10 000 nadúmrtím nesouvisejícím s Covidem. To je opravdu špatné.“

    Za pouhy tyden tohoto leta evropska neziskofka Frontex dopravila do Evropy sokujicich 10 000 negru.

    Vsecko jede jak na dratkach. Velka vymena maka tak jak mudrcove naplanovali. Evropsky gojimove si zaplatili vlastni smrt a my jsme na tom zase vydelali. Shalom.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/stale-vice-lekaru-bije-na-poplach-kvuli-zahadnemu-narustu-umrti/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings