Lékař našel obdélníky a obrácené pyramidy v degradovaných mRNA vakcínách (obrázky)

Lékař našel obdélníky a obrácené pyramidy v degradovaných mRNA vakcínách (obrázky)

Dr. Daniel Nagase použil rastrovací elektronový mikroskop k analýze mRNA vakcín Pfizer a Moderna, které byly týdny nebo měsíce skladovány při pokojové teplotě, a našel podivné předměty, o kterých několik lékařů tvrdí, že by v lahvičkách neměly být.

Nagase fotil krystaly, koule, vlákna a především „obdélníky a obrácené pyramidy“.

Jeden z obrázků ukazuje „šestihrannou krystalickou strukturu překrytou čtyřstrannou obdélníkovou strukturou s pravidelně rozmístěnými tečkami ve formě mřížky“.

„Čtyřstranné struktury nad šestistrannými strukturami se v přírodě nevyskytují,“ řekl Nagase The Epoch Times, „ani mřížkové značení.“

Molekulární biolog/virolog, který přezkoumal nálezy Nagase, řekl The Epoch Times pod podmínkou anonymity, že výsledky rastrovací elektronové mikroskopie odhalují neočekávaný obsah.

„Nejpozoruhodnější je výrazný obdélníkový tvar složený převážně z uhlíku a kyslíku,“ řekl vědec pro The Epoch Times.

Snímek lahvičky Pfizer ze skenovacího elektronového mikroskopu (SEM), březnová šarže.

„Tento tvar je v rozporu se známými morfologickými vlastnostmi komponent vakcíny a biologického materiálu. Je zapotřebí další zkoumání složení vakcíny a je naléhavě potřeba nezávislé ověření za kontrolovaných podmínek.“

Největší starostí Nagase je, že jsou vyrobeny pouze z uhlíku a kyslíku.

Tvrdí, že biologické látky jako RNA by vykazovaly známky dusíku a fosforu, ale jeho první várka (z března) mikroskopických skenů lahviček Pfizer a Moderna neukázala žádný z těchto prvků na jeho zařízení.

Fosfor byl detekován v srpnové dávce, „což naznačuje, že ve vzorku je přítomna buď DNA nebo RNA.“

Skenovací elektronový mikroskop, který používá, je schopen – a také detekoval – dusík v jiných skenech, které ukázal Epoch Times.

Nagase je praktický lékař z Kanady, který praktikuje od roku 2008. Studoval fyziologii a buněčnou biologii na McGill University a také navštěvoval Dalhousie University Medical School.

Typ mikroskopu, který Nagase používá, je schopen vystřelit paprsek elektronů přes elektromagnetická pole a čočky, zaostřit paprsek na analyzovaný objekt, poté paprsek odrazit elektrony a rentgenovými paprsky a odhalit, ze kterých chemických prvků se předmět skládá. .

Provedl dvě série analýz mRNA vakcín. Poslední  dělal asi před čtyřmi měsíci, novou v srpnu. Poslal Epoch Times nový obrázek (obrácená pyramida zobrazená v tomto článku) ze své nedávné analýzy a právě prochází mnoho gigabajtů dat z nové série skenů.

Nagase uvedl, že obě šarže obdržel z „různých měst“ v západní Kanadě.

Nové snímky jsou „velmi podobné“ první analýze, tvrdí.

Nagase pro The Epoch Times řekl, že ve své počáteční analýze našel „uhlíko-kyslíkové struktury ve formě krystalů, koulí, vláken, obdélníků a obrácených pyramid“.

Ve druhé analýze Nagase „neviděl žádné uhlíkové koule nebo vlákna“.

Snímek lahvičky Pfizer ze skenovacího elektronového mikroskopu (SEM), srpnová šarže.

Lahvičky Pfizer, které dostal k analýze v březnu, byly uchovávány při pokojové teplotě asi dva měsíce a lahvičky Moderna asi měsíc, říká.

Lahvičky pro srpnovou analýzu byly udržovány při pokojové teplotě po dobu přibližně dvou týdnů.

Dr Lisa Morici řekla Health.com v prosinci 2020, že mRNA je rychle degradována. V prostředí a všude kolem nás jsou také enzymy, které rozkládají mRNA,“ což vysvětluje, proč musí být vakcíny zmrazeny tak hluboko.

Dr Michael Palmer, mikrobiolog, řekl The Epoch Times, že vzorky vakcíny „musely degradovat v kapalném stavu asi dva měsíce…nevíme, zda podivné tvary pozorované v těchto vzorcích byly skutečně přítomny v původním materiálu. „

„Za tu dobu se toho může stát hodně a my nevíme, jestli podivné tvary pozorované v těchto vzorcích byly skutečně přítomny v původním materiálu,“ řekl Palmer.

Připustil však, že úplná absence fosforu a dusíku v rentgenových spektrech je „potenciálně důležitá“.

„Jak mRNA, tak lipidové nanočástice by měly obsahovat tyto dva prvky; a ať už během těch dvou měsíců došlo k jakékoli chemické degradaci obsaženými chemickými sloučeninami, chemické prvky, které tyto sloučeniny tvořily, by byly zachovány,“ pokračoval Palmer.

Snímek lahvičky Pfizer ze skenovacího elektronového mikroskopu (SEM), březnová šarže.

„Potřebovali bychom však přesně vědět, jaké kroky byly podniknuty při přípravě těchto vzorků pro elektronovou mikroskopii.“ Je možné, že lipidy a mRNA nebo produkty jejich rozpadu byly smyty a zůstaly jen zvláštní tvary? Také všechna spektra byla převzata z podivných tvarů a žádná z pozadí mezi nimi. Na základě omezených informací ve videu si nemyslím, že absence mRNA a lipidových nanočástic byla přesvědčivě prokázána,“ uzavírá Palmer.

Další mikrobiolog, Dr. Sucharit Bhakdi (v důchodu) souhlasil s Palmerovým pohledem „částečně, ale ne zcela.“

„Faktem je ‚monopol‘ uhlíku a kyslíku ve všech analýzách,“ zdůraznil Bhakdi.

„Souvisí to se zprávami o ‚prázdných‘ várkách,“  řekl.

Myšlenka, že existuje „špatná dávka“ nebo „prázdná dávka“ odkazuje na tvrzení, že různé šarže lahviček s vakcínou obsahují různé látky.

SEM (skenovací elektronový mikroskop) snímek lahvičky Moderna, šarže – březen.

Palmer a Bhakdi před pár dny publikovali studii, ve které lze i po devíti měsících detekovat expresi spike proteinů a také zánět různých orgánů v důsledku autoimunitní reakce.

„Zatímco Dr. Nagase neměl čerstvé vzorky, to, co našel, odpovídá tomu, co našli všichni ostatní, když měli čerstvé vzorky. I když nemůžeme říci, co to je, víme, že přinejmenším naznačují vadný výrobní proces,“ řekla Sasha Latypova, bývalá manažerka farmaceutického průmyslu, která se podílela na výměně e-mailů mezi Palmerem a Bhakdim.

K otázce teploty Nagase vysvětlil: „Smyslem studia nechlazených lahviček je zjistit, jak se vakcína chová za podmínek, které jsou více podobné lidskému tělu.“

Věří, že „teplota chlazení nedává smysl“.

„Minus 40 stupňů Celsia není biologická teplota. K uchování DNA/RNA po dobu několika měsíců je zapotřebí pouze -20 stupňů. Data expirace mRNA vakcín jsou 6 měsíců nebo méně (podle toho, co jsem viděl na základě data výroby),“ řekl Nagase.

Nedávno penzionovaný výzkumník z Yale, který hovořil pro The Epoch Times, odmítl Nagaseova zjištění s tím, že vakcíny byly skladovány v suboptimálních podmínkách a pro výzkum neexistuje „žádný protokol“.

„Neexistují žádné platné vědecké protokoly pro analýzu obsahu vakcín pomocí těchto metod. Navíc příprava vzorků pro elektronovou mikroskopii je bohužel velmi náchylná k vnášení artefaktů poškozujících integritu vzorku kvůli špatným technikám přípravy, které jsou často špatně interpretovány při velmi velkém zvětšení,“ řekl vědec pod podmínkou anonymity.

Nagase odpověděl tímto vyvrácením: „Smyslem doktorátu je napsat výzkumnou práci, která prokáže, že člověk ovládá proces analytického myšlení, schopnost přiblížit se a odpovědět na neznámou otázku. Řádná doktorská komise by tedy hodnotila schopnost studenta vytvořit protokol k zodpovězení otázky, pro kterou neexistuje žádný stanovený protokol. Určujícím faktorem při určování toho, zda má student „PhD“, je schopnost syntetizovat znalosti. Vytvářet znalosti tam, kde předtím žádné nebyly.“

Snímek lahvičky Pfizer ze skenovacího elektronového mikroskopu (SEM), březnová šarže. 

Bývalý vědec dále zpochybnil Nagaseovu práci: „Například dr. Nagase vidí to, co vypadá jako mikročip – když něco přiblížíte stotisíckrát, je těžké interpretovat, co vidíte. Je to trochu jako dívat se na inkoustovou skvrnu, protože mnoho lidí má různé výklady. Někteří lidé vidí ptáka, jiní strom.“

Nagase odpověděl: „Čipové fotografie jsou zvětšeny 1 000x až 2 000x. To je na fotce napsáno. Rastrovací elektronový mikroskop nedokáže vyrobit „stovky tisíc“. Toto je obor transmisní elektronové mikroskopie, a pokud měl skutečně nějaké zkušenosti s elektronovou mikroskopií, mohl podle povahy obrazu poznat, zda se jedná o skenovací nebo transmisní elektronový mikroskop.“

Vědec také zpochybnil Nagaseův řetězec důkazů a řekl, že obrázky nebyly z vakcín, protože neobsahovaly žádný biologický obsah.

„Mám důkaz, že vzorky pocházejí z provinčního zdravotního oddělení,“ odpověděl Nagase.

Dr Sherri Tenpenyová je lékařka, která už asi 30 let varuje před nebezpečím vakcín.

„Dr. Nagase je dalším z řady výzkumníků, kteří objevili neobvyklý obsah v lahvičce s vakcínou, která měla být vyrobena za sterilních podmínek,“ řekla Tenpennyová listu The Epoch Times.

„Výzkumníci ve Španělsku, Velké Británii, Německu, Japonsku a Brazílii, kteří zkoumali několik roztoků vakcín pod mikroskopem při různých zvětšeních, všichni našli částice, které by neměly být v žádné injekční stříkačce,“ řekla Tenpennyová.

Snímek lahvičky Moderna ze skenovacího elektronového mikroskopu (SEM), březnová šarže. 
„Bez ohledu na jeho identifikaci by neměl být vstřikován do těla a částice jako tato potenciálně vedou k mnoha vedlejším účinkům, které byly injekcím připisovány.“

Dr James Thorp si myslí, že tyto útvary v lahvičkách jsou „bizarní“ a „nelze je přesně definovat“.

„Připadá mi velmi zvláštní, že ve všech zkoumaných oblastech elektronová mikroskopie dokumentuje, že žádný vzorek nevypadá jako by měl  biologický původ. Při vyšetření elektronovým mikroskopem nebyly nalezeny žádné stopy dusíku ani fosforu. Dusík i fosfor jsou sine qua non pro biologický původ,“ řekl Thorp pro The Epoch Times.

„Neočekával bych, že vzorek vakcíny, který byl několik týdnů skladován při pokojové teplotě, bude negativní na tyto dva prvky, které by definovaly biologický zdroj. DNA nebo RNA by se samozřejmě degradovaly, ale jako student chemie bych nečekal, že dusík a fosfor budou z těchto starých vzorků úplně odstraněny,“ řekl.

„Práce Dr. Nagase by se neměla vnímat izolovaně. Měli bychom mít na paměti, že jiní také našli podobné „kontaminující“ prvky v lahvičkách, a to by mělo vést k okamžité akci s cílem prozkoumat, o čem „kontaminující“ prvky jsou,“ vysvětlila Dr. Janci Lindsay, toxikoložka a molekulární bioložka, pro The Epoch Times.

„Mezitím by měl být očkovací program zastaven. To by byla logická odpověď, kdyby se světové vlády skutečně staraly o zdraví a bezpečnost svých občanů. To, že tomu tak není, vypovídá o skutečných záměrech tohoto programu,“ řekla.

Snímek lahvičky Moderna ze skenovacího elektronového mikroskopu (SEM), březnová šarže. 

Snímek lahvičky Moderna ze skenovacího elektronového mikroskopu (SEM), březnová šarže.

Společnosti Pfizer a Moderna na žádost o vyjádření nereagovaly.

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 19 Průměrně: 5]

4 thoughts on “Lékař našel obdélníky a obrácené pyramidy v degradovaných mRNA vakcínách (obrázky)

  1. Dobrý den.Doktoři zradili důvěru svých pacientů,Zradili hipokratovu přísahu,prodali své svědomí a své duše.Kdo očkuje je vrah,kdo se nechá naočkovat je hlupák a sebevrah.To si opravdu myslíte .že virus,který svět neviděl,jen tak náhodou přiletí zrovna na vás a zabije vás?Věříte na náhodu?Nic není náhoda a i toto má svá přísná pravidla.Myslíte,že ty čáry na nebi,kterých je čím dál víc,tzv chemtrails,jsou opravdu jen kondenzační stopy.?To si opravdu nikdo nepamatuje,jak to bylo dřív.?Copak byla obloha posetá čarami,křížem krážem a nakonec pokryje slunečné nebe podivná mléčná deka a člověku naskočí vyrážky,kašel a nevolnost,?A co pět G?Mikrovlnky co nám smaží mozky,podivné kolabsy školáků už i v českých školách.To si to opravdu nedá nikdo do souvislostí,?Válka na Ukrajině,Greendel.Přátelé,chtějí nás vyhubit a to rychle a nekompromisně.Ne jen cizáci si brousí zuby na vaše domy a majetky ale i vlastní kolaborantská vláda p.Petra Fialy a vydatně tomu pomáhá čt 24 média a tzv.odborníci na mír a válku.Bůh s námi.Přírodní léčitel Samson Just

  2. To „svinstvo“ se jmenuje oxid grafénu a je to základní komponenta nanotechnologií. Nahlédněte na „https://www.laquintacolumna.net“ a uvidíte o co jde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/lekar-nasel-obdelniky-a-obracene-pyramidy-v-degradovanych-mrna-vakcinach-obrazky/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings