Bez milionů loutek po celém světě by globalisté nemohli být úspěšní

Bez milionů loutek po celém světě by globalisté nemohli být úspěšní

I když svět ve skutečnosti ovládá jen velmi malá hrstka lidí, tak bez milionů oddaných loutek, které více či méně vědomě pomáhají naplňovat cíle nového světového řádu, by to nikdy nebylo možné.

Ne, nejsou jich „jen“ tisíce či statisíce, ale rovnou miliony. Globalisté také potřebují mít jistotu, že vždy bude těchto loutek dostatek. I proto se mnoho organizací zasazuje o výchovu loutek, z nichž ty nejoddanější později instalují na vysoké posty ve vládách či různých globálních organizacích.

Loutky by také měly být lehce zkorumpovatelné a vydíratelné. Již dlouho je jasné, že například do EK jsou vybíráni výhradně takoví politici, kteří již za sebou mají nějakou korupční či jinou aféru (z níž se „záhadně“ dostali bez následků) a jsou tak zpravidla jak vydíratelní, tak lehce zkorumpovatelní. Korupce sama o sobě je už jejich plat.

Historicky používali ti nahoře řadu technik, aby si zajistili, že klíčoví lidé, zejména politici a králové, jsou bezpečně pod jejich kontrolou. Jednou z možností je úplatkářství a mnoho bezzásadových jedinců je připraveno prodat svou duši, pokud je cena správná.

Ideální pak je mohou-li spojit úplatky a dluhy s vydíráním. Cíl je prostě potřeba nalákat do pasti, kupříkladu na pochybné sexuální aktivity (viz např. pod koberec zametané pedofilní aféry politiků v USA).

Globální zločinci mají důkazy o tomto závažném zločinu a možnost, že vyjde najevo, umlčí oběť na celý život.

Samozřejmě, jako poslední možnost – pokud náhodou loutka odmítne poslušnost –  je vždy násilí a implicitní hrozba násilí každému, kdo vybočí z řady. Případně lze zajít až na nejzazší mez – inscenované sebevraždy jsou běžným prostředkem.

Zatímco globální manipulátoři úspěšně používají kombinace z výše uvedených triků po staletí, je to časově náročný proces.

Nebylo by proto snazší převzít kontrolu nad přísunem těchto jedinců a jednoduše na ně působit už od mládí a systému oddané loutky si vychovat?

Když už zločinecké spiknutí globálních „elit“ vlastní všechny stávající klíčové hráče na mocenských pozicích, co by mohlo být jednoduššího, než jim dát pokyn, aby za své nástupce jmenovali další generaci dálkově ovládaných loutek?

Ti mohou být vybráni a připraveni na svou roli s dostatečným předstihem prostřednictvím různých programů.

Jakýmisi zastřešujícími organizacemi, které působí na globální úrovni, jsou WEF, OSN, WHO, OSF, Trilaterální komise, Atlantická rada, Římský klub, Rockefellerova nadace, ….a mnoho dalších. Odtud jdou instrukce vládám, ale některé z těchto organizací (zejména WEF) vychovávají budoucí loutky globálních elit.

Dále jsou zde organizace, ve kterých najdeme loutky nižších úrovní – zejména na úrovni národních států či určitých oblastí. Loutkami systému samozřejmě nejsou zdaleka pouze politici, ale i mainstreamoví novináři, různé celebrity – umělci či sportovci byli vždy korouhvičkami, které šly se systémem, byť byl sebezvrácenější (čest výjimkám), patří k nim i zaměstnanci politických neziskovek a infiltrovaný je jimi také vzdělávací systém, zejména pak vysoké školy.

Nejznámějším z programů, které odchovávají budoucí světové lídry, je projekt Young Global Leaders na Světovém ekonomickém fóru, jehož počátky byly vystopovány až k Henrymu Kissingerovi a CIA . Právě odtud pochází mnoho současných vysoko postavených politiků, včetně Macrona, Trudeaua nebo Ardernové.

Důležité jsou však i různé globalisty ovládané programy na národních nebo oblastních úrovních. U nás je asi nejznámější Aspen Institute, neboť jedna z jeho poboček sídlí v Praze. V jeho správní radě působila mimo jiné i Madeleine Albrightová, Chavier Solana nebo Condoleezza Riceová. Organizace již roky sdružuje současné i budoucí politiky, jejichž hlavním úkolem by mělo být plnění globalistické agendy. Najdete tam však i novináře, umělce a různé „ziskovkáře“.

Z jeho řad se již rekrutovalo mnoho vysoko postavených politiků. Pražský „Aspen“ však zahrnuje i členy z dalších středoevropských zemí  – zejména z Maďarska, Polska, Slovenska či Rakouska. Tématu se zde  věnuji ve speciálním článku, který je průběžně již asi dva roky aktualizován. Vzhledem k tomu, že čas od času někdo ze seznamu záhadně „vypadne“ (většinou tehdy, kdy cílí na voliče, kterým by členství vadilo), je dobré si pamatovat, kdo se v organizaci byť jen krátce objevil.

Aspen institute najdeme i v několika dalších zemích – konkrétně mimo zakládajících USA také v Německu, Itálii, Španělsku, Francii, Indii, Japonsku a Rumunsku. Aspen Institute je z velké části financován americkými nadacemi, jako Carnegie CorporationThe Rockefeller Brothers Fund a Fordovy nadace, z poplatků za semináře a jednotlivých členství. Tedy již jejich sponzoring jasně ukazuje přímé napojení na globální elity. I to je důvod, proč zásadně nevolit politické strany (či jednotlivé osoby), které se o Aspen byť jen otřely.

Organizace, které vychovávají budoucí globalistické kádry, najdeme po celém světě. Mnohé další navazují na programy WEF, jako jsou různé další organizace „mladých lídrů“.

Například Francie se může pochlubit nejen „ programem le Young Leaders “ od francouzsko-americké nadace, ale také „ Les Young Leaders franco-britanniques “ zahájeným v roce 2017 vévodou a vévodkyní z Cambridge a podporovaným ministerstvem zahraničí Spojeného království.

V samotném Spojeném království projekt Queen’s Young Leaders, zahájený v roce 2014 a zahrnující vévodu z Cambridge a prince Harryho, také poskytl granty mládežnickým organizacím v Bangladéši, na Jamajce, v Sieře Leone, na Šalamounových ostrovech, Spojeném království a Zambii.

Ale existuje také Commonwealth Future Leaders, který založil manžel nedávno zesnulé královny. Jde o síť přesahující hranice, která zahrnuje 54 zemí a sektorů od neformálních komunitních organizací přes odbory a akademickou sféru až po soukromý a veřejný sektor.

Dále je zde londýnská Future Leaders Network Ltd, „nezisková organizace věnovaná objevování a výchově nové generace společenských, politických a obchodních lídrů. Proudly Produced Y7 Impact Report odhaluje v sekci „Poděkování“ na straně 82, že Future Leaders Network není sponzorován nikým jiným než výrobcem vakcín AstraZeneca.

Na Novém Zélandu také existuje zdánlivě nezávislý projekt Future Leaders. Ten provozuje organizace s názvem Inspiring Stories : „Jsme novozélandská charitativní organizace založená s odvážnou vizí pomáhat mladým lidem změnit svět. Dnes, o deset let později, jsme mezigenerační hnutí, které chce něco změnit.“

Dodávají: „Jsme charita, ale fungujeme jako firma“.

Italský projekt Young Leaders spolufinancovaný regionem Lazio a Evropskou komisí je organizován „SOS Europa“ , „nezávislým sdružením“ akreditovaným Evropskou dobrovolnou službou a Evropským sborem solidarity  – vše je ovšem financováno EU.

Program Asia 21 Young Leaders provozuje Asia Society, která byla „založena Johnem D. Rockefellerem  v roce 1956.

A v Johannesburgu pro změnu působí „Africa Leadership Initiative Young Leaders.

Výše je skutečně jen velmi malá ukázka různých globálních společností, jejichž cílem je „produkce“ těch správných loutek. Jak je však patrné, tak najít je můžeme po celém světě.

Pod určitou úrovní musí existovat miliony loutek sloužících globálnímu zločineckému syndikátu – aniž by věděly, co dělají.

Ovládání vykonávané shora prochází řadou vrstev, takže veškerá realita není zespodu snadno viditelná. To jsou například různí členové politických  neziskovek, kterým byly natolik vymyty mozky, že si myslí, že skutečně „páchají dobro.“  Věří, že bojují za sociální spravedlnost, právní stát, demokracii a lepší svět pro své děti a vnoučata. Netuší, že opak je pravdou.

Tyto loutky na nejnižších úrovních vůbec netuší pro koho a za co ve skutečnosti pracují. Jde také například o různé samozvané cenzory, kterým vštípili, že cenzura je něco správného – či dokonce, že jde o „záchranu demokracie.“ Tedy tyto loutky ve skutečnosti demokracii ničí, přičemž nahlas tvrdí, že ji ochraňují.

Tito globální zločinci tedy nejen využívají úplatkářství, strach, vydírání a socializaci, aby dosáhli své naprosté kontroly, ale také dobré motivy, pozitivní energii milionů nic netušících indoktrinovaných lidí kteří globalistům umožňují, aby plnili svůj program.

Aby to fungovalo, je důležité, aby oběti zůstaly uvězněny v iluzi,  že jsou na straně dobra, ať už ve formě sociální spravedlnosti nebo národní prosperity.

Bez loutek na všech úrovních – od vlád až po nejníže postaveného zaměstnance nějaké podvratné neziskovky nebo třeba úřadu napojeného na EU, by ti nahoře nemohli vykonávat špinavou práci, kterou dělají.

Tyto loutky na všech úrovních  a jejich loutkovodiči patří k oněm 5%, které buď svět ovládají (zde jde o velmi malou hrstku) nebo toto ovládání umožňují, třeba umlčováním hlasů další 5% menšiny, která se snaží probudit 90% spících.

Tato většina však slouží třeba právě k tomu, aby jednou za čas některou z oněch loutek zvolila a udělila tak moc „těm nahoře.“ Pokud se tito „spáči“ probudí, probudí se i část důvěřivých loutek a těm nahoře se jejich zvrhlé plány nepodaří do důsledků zrealizovat…

 

 

 

 

 

 

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 40 Průměrně: 4.6]

4 thoughts on “Bez milionů loutek po celém světě by globalisté nemohli být úspěšní

  1. probuzeni lidstva se bohužel vubec nedaři kdyby ano lide by museli uvažovat jinak a nevolit loutky což se děje při všech volbach ted se dokonce jeden snaži ze sebe dělat alternativce aby se mohl stat prezidentem ČR je jim Karel Janeček podporuje METAVERZE zřejmě podporuje i drogy když se sešel s Petrem Chobotem a udělali spolu rozhovor s lidmi já bych si o Petra Chobota ani nezavadil když kdysi zdrogoval lidi na sve seanci Yahuasca je droga a to by ještě chtěl změnit metodu voleb a to tak aby lide měli vice hlasu a jeden by byl proti každy vy jak je většina lidi zmanipulovana medialni propagandou tak by vymazali jedinou alternativu v ČR = SPD nemohu volit někoho kdo v skrytě podporuje Velky Reset a pak chce vymazat jedinou alternativu ve sněmovně Karel Janeček neni alternativa a jeden s těch učastniku Demonstrace Vrabel považuje Karla Janečka za přitele a dluži mu 300 tisic moc se mě to nelibi a přijde mě že ty Demonstrace asi skutečně mohou vest k padu vlády Petroviče Fialčenka ale maji zpět dosadit Babiše na premiera tim by se zpět vratila šikana co ty byla 2 roky a dost možna i povinne očkovani

  2. Návrat Babiše jako premiéra by měl pro naši zemi devastující účinky v podobě nesmyslného zadlužení naší generace a zřejmě i generace našich dětí a to jenom pro to aby momentálně odsunul o kousek problém, který je zásadní a dlouhodobý. Babiš musel z pozice funkce vědět, že jsme Finskem systematicky okrádání na obchodu s plynem. Co udělal? Zhola nic jen stále vyzýval k očkování všechny generace. To byl jeho primární úkol od globalistů s nimiž je velký přítel. Babiš byl velké poučení pro mnoho voličů, z nichž ještě stále někteří neprohlédli jeho lsti. Bohužel jsem ho také kdysi volil, v domnění že nebude krást a je odborně vzdělaný, ale jeho morální vlastnosti jsou na úrovni zvířete.

  3. Prosim vsechny aby zlo nevolili. Mensi nebo vetsi jsou jen privlastky, ktere odvadeji pozornost od toho duleziteho, ze zlo je porad zlo ikdyz voni a ma peknou kravatu nebo lodicky. Basta na hrad.

  4. Opravte ma prosím ak to zle chápem. Globalisti vybudovali západnú koloniálnu civilizáciu pri ktorej pochopili, že to tak nepôjde lebo zem to nezvládne pri tom raste populácie a spotreby energií. Tak teda vybudovali Čínu kde je síce totalita ale je to tam preto lepšie manažovateľné a teda aj omnoho efektívnejšie. Teraz spolu s Ruskom bojujú proti západu ktorý samozrejme, že sa nebude chcieť dobrovoľne vzdať svojho blahobytu a prispôsobyť sa novej dobe. Ak je to ale tak tak potom aj Rusi spolupracujú s Globalistami na vytvorení multipolárneho sveta, čo je pravdepodobne jediné momentálne riešenie globálnej politiky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/bez-milionu-loutek-po-celem-svete-by-globaliste-nemohli-byt-uspesni/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings