Digitální ID EU může vytvořit společnost s QR kódem, která vede k sociálnímu kreditu

Digitální ID EU může vytvořit společnost s QR kódem, která vede k sociálnímu kreditu

Jak již víte, tak před dvěma týdny byla schválena tzv. „digitální peněženka,“ což je digitální identita EU propojená s plánovanou digitální měnou. To, že je eID propojitelná i se systémem sociálních kreditů, je již všeobecně známo.

Většina europoslanců tehdy hlasovala pro tuto zrůdnost (jak kdo hlasoval jste se mohli podívat v tomto článku).

O tom, jaké důsledky může mít časem zřejmě povinné zavádění eID, vypovídali i někteří europoslanci, kteří zároveň před schválením varovali.

Zatím má být eID dobrovolná, ale jisté je, že v případě jakékoli globální události by byla náhle povinná. Asi tak jako tomu bylo s covid pasem, i když ten mnozí z nás nikdy neměli, nicméně měl jej každý, kdo si nechal aplikovat nejméně jednu genovou injekci.

Covid pas pak sloužil jako vstupenka do společnosti, zcela lživě prezentovaná jako „průkaz bezinfekčnosti.“

Stejným způsobem by v případě jakékoli další globální události (např. WHO vyhlášené pandemie nebo kybernetických útoků) mohly být eID nařízeny povinně. A to již s napojením na CBDC a systém sociálních kreditů.

V podobném smyslu se k nedávno schváleným eID vyjádřili také někteří europoslanci…

Před hlasováním z předminulého týdne o aktualizaci evropského rámce digitální identity se někteří europoslanci vyslovili proti zavedení celoevropské  digitální identity.

Popsali to jako urážku demokracie, vytvoření společnosti s QR kódem, vedoucí k systému sociálních kreditů v čínském stylu.

Aktualizované nařízení bylo přijato předminulý čtvrtek, přičemž většina europoslanců uvítala European Digital Identity Exchange jako bezpečný a pohodlný digitální nástroj pro všechny členy Evropské unie.

Malá hrstka poslanců však v debatě varovala, že agenda digitální identity vznikla nedemokratickým způsobem, že je zranitelná vůči zkorumpovaným vládám, a že by mohla vytvořit orwellovský model společnosti.

Gerolf Annemans, belgický europoslanec: „Myšlenka digitální peněženky je v podstatě posledním krokem k úplné kontrole společnosti […] Odtud se Evropská unie může stát všezahrnující a věčnou společností využívající QR kódy.“

 

Belgický europoslanec Gerolf Annemans varoval, že výměna digitální identity EU by se mohla stát vězením nebo vodítkem k ovládání společnosti jako celku:

„Paní předsedkyně, vážení kolegové, dnes jsme na křižovatce. Musíme učinit rozhodnutí, které bude mít v budoucnu hluboké důsledky pro svobody evropských občanů a jejich soukromí.

 Za navrhovanou legislativou o digitální identitě pro celou Evropskou unii je nebezpečná, dokonce zlověstná agenda .

 Myšlenka digitální peněženky je v podstatě posledním krokem na cestě, která nás dovede k úplné kontrole společnosti.  Ať už to bude Big Brother nebo Brave New World, nechám to otevřené. 

Je to Evropská unie, ve které je zaznamenána každá transakce, každý pohyb, každá interakce. Kontinent, kde mohou být svobody občanů závislé na digitálním zeleném světle. To nebude pohodlí, ale vodítko. Ne peněženka, ale vězení.

Odborníci na soukromí bijí na poplach a varují od té doby, co se objevil tento návrh. Jak dobrovolný je koneckonců systém, který dokáže centrálně vynutit dodržování pravidel tím, že eID umožní přístup k základním službám?

Odtud se Evropská unie může stát všezahrnující a věčnou společností s QR kódy .

Proto apeluji na své kolegy, aby byli opatrní a odmítli tuto bránu k systému sociálních kreditů čínského typu.

Volba, kterou máme, je jasná: buď přijmeme budoucnost sledování a kontroly nebo se budeme pevně držet principů svobody a autonomie, které definují naši demokratickou společnost.“

Virginie Joron, francouzská europoslankyně: „Toto zavádění QR kódu a sociálního kreditu založeného na čínském modelu je něco, o čem tady někteří lidé sní.

Pokušení zbavit svobody a přístupu k veřejným službám a zdravotní péči, pokušení identifikovat poslušné občany a trestat nesouhlasné občany zablokováním jejich bankovních účtů, jako v Kanadě, Číně nebo Itálii.“

 

Francouzská europoslankyně Virginie Joron uvedla, že výměna digitální identity by mohla podpořit „autoritářský posun,“ jak jsme viděli u lockdownů, a že systém by také mohl vést ke společnosti s QR kódy, jako je čínský systém sociálních kreditů:

„Paní předsedkyně, pane komisaři, vážení kolegové, chtěli jste vepsat QR kód na těla našich spoluobčanů. Žádná doprava, žádná lékařská péče, žádné noční kluby, žádné stání, sezení, ležení nebo plážové kavárny.

Pro Francii zůstane 12. červenec 2021 temným dnem pro naše svobody (pozn.: tehdy byl zaveden covid pas EU).

Samozřejmě známe možnosti digitální technologie a ve státě, který respektuje demokracii, bych se nebála. Ale s COVIDem jsme viděli autoritářský posun směrem k přesvědčením, která se ukázala jako špatná.

Ano, digitální identita nás může přivést k jinému modelu společnosti.

A končím pasáží z knihy George Orwella ‚1984‘, ve které předpověděl totální sledování kamerami Velkého bratra:

‚Winston mohl na fasádě stále dešifrovat propracovaný nápis tří hesel strany: VÁLKA JE MÍR / SVOBODA JE OTROCTVÍ / IGNORANCE JE SÍLA .

“Vítejte v roce 2024!”

Michiel Hoogeveen, europoslanec za Nizozemsko: „Způsob, jakým vznikla evropská digitální identita, je urážkou demokracie […] Nizozemský kabinet schválil evropský zákon, kterému Poslanecká sněmovna výslovně řekla ne.

Pokud jsou národní parlamenty v EU ignorovány, proč tam vůbec jsou?

 

Nizozemský europoslanec Michiel Hoogeveen označil způsob, jakým digitální identita vznikla, za urážku demokracie, protože nizozemští voliči již systém digitální identity odmítli, ale státní tajemník pro digitalizaci přesto souhlasil:

Způsob, jakým vznikla evropská digitální identita, je urážkou demokracie.

V prosinci 2022 byl většinou v nizozemském parlamentu schválen návrh vyzývající státního tajemníka pro digitalizaci Van Huffelena, aby nesouhlasil se závěry Rady o evropské digitální identitě.

Představuje vážná rizika, jako je centrální ukládání dat a nezabezpečené techniky. Van Huffelen to ignoroval a stejně souhlasil.

Nizozemská vláda tedy schválila evropský zákon, kterému Poslanecká sněmovna výslovně řekla ne. Pokud jsou národní parlamenty v EU ignorovány, proč tam vůbec jsou? 

Lidé, kteří o tom musí rozhodnout, jsou nizozemští voliči prostřednictvím našich demokratických mechanismů a postupů.

Pokud to nejsme ochotni udělat, můžeme také okamžitě zavřít naše národní parlamenty a proměnit je v muzeum.“

 

Johan Nissinen, europoslanec za Švédsko: „Dokud budeme mít v Unii zkorumpované státy, riskujeme bezpečnost občanů.“

Nesouhlasné hlasy završil švédský europoslanec Johan Nissinen, který prohlásil, že digitální identita by kvůli korupci v některých členských státech zněla příliš dobře, než aby to byla pravda:

„Určitě zní fantasticky, že bychom měli být schopni prokázat svou identitu a vyměňovat si elektronické dokumenty v rámci EU prostřednictvím evropské digitální peněženky.

Samozřejmě to zní příliš dobře, aby to byla pravda. Představuje vážná rizika, která nelze ignorovat. Problémy s korupcí v některých členských státech jsou obzvláště znepokojivé. 

Můžeme věřit, že jsou tyto státy kompetentní a respektují etické zacházení s těmito citlivými údaji, jako to dělá například Švédsko? Ne, bohužel si to nemyslím. 

Je to krajně diskutabilní a vyvolává to podezření ze zneužívání a nevhodného sledování .

Ohrožuje to především bezpečnost a soukromí občanů. To musíme zvážit, než takový návrh přijmeme. Dokud budeme mít v Unii zkorumpované státy, riskujeme bezpečnost občanů.“

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 12 Průměrně: 4.9]

2 thoughts on “Digitální ID EU může vytvořit společnost s QR kódem, která vede k sociálnímu kreditu

  1. NAŠI TZV VSEHOSCHOPNI POSLANCi SLIBI COKOLIV A JAK ŘIKAL KRAĎOUSEK ODVOLAJI TO.

    A to v připade vítězství jako je tomu u dnešní 108 pétidemolice ,kdykoli se jim zachce s odůvodněním, že přece vyhráli volby,mají duveru voliču a tedy se pět minut po volbách mohou vysmát jejich bezmocnosti cokoli z jejich zla ovlivnit.
    Jejich strom má tedy rust až do nebe!
    Že zástupcú ,které si platíme se se stávají naši milí satanisté a plánují chladnokrevně nás opatřit svoje voliče digitální identitou jen ,aby nad svými voliči získali gigantickou moc likvidaci demokracie a nastolením digitálního koncentráku systému CBDC spojeného se sociálním kreditem prý neomarxistickeho komunistického typu ,který se ujal v Čine,kde komunistická strana ví,že tímto systémem diktatury dokáže udržet v diktatuře celé budoucí miliardy tamních domorodcu,kteří se těší pokroku,neboť předtím byli tak chudí ,že jejich dětem nemohli koupit ani hračky a nebohé děti si museli hrát jen s pindikem !
    Nynější režim jim vyhovuje ,neboť je vytahuje postupně z té proklatě bídy tamního komunismu.
    Tato diktatura se samozřejmě zalíbila majitelum velkých peněz a jak to už musí každý videt chtějí,aby se Evropa naopak utopila v bídě a oni si žili s nahrabanym a nezdanenym majetkem v jejich představě svého diktátorského komunismu.
    Proto je třeba,aby se síla volicu opravdu sjednotila na návrhu řešení a přestala poslouchat **dřistalisty,** kteří kritizují vládu zla, ale nesmí nikdy návrhnout žadne opravdova a srozumitelná řešení v zájmu voliču🔔💥
    Takovým prvním návrhem je totiž Program Národních ZAJMU a potřeb pod zkratkou PNZ,který u těch ničemu a vzbuzuje hruzu,ono totiž tam muže permanentně každý z voliču navrhnout pokud možno dobre svoje řešení té hruzy,kterou nenažrani banksteři budou tvrdohlavym zpusobem nanucovat svým GR tv poblázněným voličum,kteří pak koupi shnilé ovoce a musí pak házet šavle.
    Nemá smyslu nadávat bezmocnym zpusobem do piva a těšit se,že aktivisté v historii republiky opravdu první Rady voliču jsou moderním zpusobem upalování,když jim gumaci vezmou cenzurou svobodu a dokonce i svobodu slova.No ní?

  2. VLADNI SATANISTE STAVI SVOJI BUDOUCI VLADU NA VYTETOVANEM ČISLE písmen z pekla CBDC.

    Je velice zajímavé tady pozorovat reakci volicú,kteří jak tady vidíme,že na jakékoli výzvy k diskusi nad řešením nereaguje, jsou tiše jako myšky a jejich vrstva intelektuálu je namísto probuzení z TEMNA, nadále cpe po zpusobu lumiku k propasti a pokud se nenauči cílenému sjednocení v doposud největším originálním Programu voliču ,budou dále jako je tomu 35 let dodnes olupování o dvě třetiny příjmu a penzí a nikdy se nedozví JAK včas z této KRIZE zpět do normálního života a z toho všeho je doblbne jimi placený zmetek GŘ tv jehož funkci je třeba zrušit a peníze z jeho lupu rozdělit fifty fifty a my si už poradíme v naší televizi ABJ to jest Aby Bylo Jasno. . .
    Pan Satan ve smlouvě s.témi darebáky a ničemy si totiž stanovil podmínku.
    Voliči nesmí uvěřit a dozvědět se jakým způsobem a o jaké biliony jsou vylupovani stávajícím režimem kapitalismu bez přivlastkú neboli skrupulí o dvě třetiny platu a penzí a hnáni nepřetržitě do propasti pekla CBDC.
    Pokud by se to dozvěděli (to je možné jen v opravdu bezcenzurni diskusi) ,pak pan Satan obrátí špičku svého otráveného kopí a bodně ty ničemy do zadku a pujdou za ním do pekla,aby jeho čerti konečně mohli šibovat přesčasy.

    Tak dobrá,jen se klidně bavte proklínáním majtelu velkých peněz,vládních loutkovodiču a banksteru ,kteří vás za svoje zvolení budou dále s pohrdáním vylupovat,my tady vaší ***osvícenci *** z Rady , budeme psát dále svoje andělské postuláty ve kterých se budete dozvídat jak ,ale vykašleme se na to dát se za né upálit i když by se ušetřily peníze bo by bylo teplo a budeme dále přát všem voličum šťastnou cestu ve skoku na další vládní špek,když už nikdo z voliču jak je tu vidno ,nechce ten režim změnit jak je psáno v prvním postulátu PNZ no ní?🔔💥👣👹🤢🤩

    Pan Satan jim

    Vládní

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/digitalni-id-eu-muze-vytvorit-spolecnost-s-qr-kodem-ktera-vede-k-socialnimu-kreditu/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings