Více než 70% dotázaných balzamovačů potvrdilo, že v roce 2023 nacházeli v tělech podivné sraženiny

Více než 70% dotázaných balzamovačů potvrdilo, že v roce 2023 nacházeli v tělech podivné sraženiny

O podivných sraženinách, jaké v minulosti nebyly běžně v tělech nalézány, se hovoří již nějakou dobu. Nejprve se svým objevem vystoupila jen malá hrstka odvážných balzamovačů, nicméně nyní se řady těch, kteří podobné nálezy potvrzují, výrazně rozšiřuje.

V rozsáhlejším průzkumu mezi balzamovači ve 4 různých zemích se nyní ukázalo, že takových balzamovačů je dokonce většina.

 „Důkazy, že zavedení pseudo-vakcín bylo hromadnou otravou, se stávají drtivými. Šlo o otravu, kterou nám se zlomyslností způsobili duplicitní architekti Covid Psyop, s pomocí  zkorumpovaných nebo jednoduše bezcitných politiků. Masová otrava způsobila zranění a zabití desítek tisíc lidí,“ říká Jon Davy.

Pokračuje:

„Nikdo neví, jak vysoký počet mrtvých stoupne nebo jak dlouho to bude trvat, než se zločinecké vlády a jejich loutkáři dostanou do rukou velmi rozzlobených občanů.

Ale tato kompenzace přichází: bez ohledu na to, jak moc lžou, podvádějí, zamlžují, cenzurují nebo se nás snaží rozptýlit.“

Můžeme jen doufat, že Davy má pravdu, protože uplynula velmi dlouhá doba a bylo a stále je pácháno příliš mnoho zločinů proti lidskosti.

Jak říká Jon Davy, zpráva zveřejněná v The Defender „vám poskytuje určitou představu o zločinech spáchaných fanatiky z Vax Brigade“.

V exkluzivním rozhovoru pro The Defender se bývalý major letectva Thomas Haviland podělil o výsledek svého průzkumu mezi balzamovači, který hlásil prudký nárůst vláknitých sraženin, mikrosrážlivosti a úmrtí kojenců od poloviny roku 2021 po masovém rozšíření injekcí COVID-19.

V nedávném průzkumu 269 balzamovačů ve čtyřech zemích a na třech kontinentech jich více než 70 % uvedlo, že v roce 2023 nalezli podivné vláknité bílé krevní sraženiny ve významném procentu mrtvol – sraženiny, které před pandemií nenacházeli.

Podobný průzkum provedený na konci roku 2022 odhalil, že 66 % balzamovačů začalo nacházet  neobvyklé sraženiny  v polovině roku 2021, což naznačuje dočasnou souvislost se zavedením vakcín proti  COVID-19, které začalo dříve v tomto roce.

Tvůrce průzkumů, bývalý major letectva Thomas Haviland, v exkluzivním rozhovoru pro  The Defender řekl, že projekt vymyslel poté, co zhlédl dokument „Ded Suddenly“, kde balzamovači hlásili pozorování bezprecedentních vláknitých útvarů ucpávajících tepny.

S The Defender hovořil také Richard Hirschman, jeden z balzamovačů uvedených v dokumentu.

„Za mých prvních 20 let zkušeností jsem nikdy neviděl sraženiny jako tyto. A vidíme je jak v tepnách, tak v žilách,“ řekl Hirschman.

V komentáři k výsledkům svého průzkumu Haviland řekl: „Vím, že korelace není nutně kauzalita, ale člověče, děje se tu strašně moc korelací.“

Haviland zaslal 9. ledna výsledky svého průzkumu Centru pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC), americkému úřadu pro potraviny a léčiva (FDA) a Národnímu institutu zdraví. Zatím nedostal odpověď.

Haviland přišel v roce 2021 o lukrativní zakázku v oblasti obrany kvůli odmítnutí  povinné vakcíny. Poté se vydal ověřit tvrzení o neobvyklých sraženinách globálním průzkumem balzamovačů.

Zjišťoval, čeho byli při své práci svědky, aby mohl kvantifikovat, jak rozšířený se tento fenomén stal.

Haviland generálovi letectva: ‚Hanba vám‘

Haviland sloužil 20 let v americkém letectvu, než strávil 16 let prací jako elektroinženýr pro obranného dodavatele na letecké základně Wright-Patterson v Ohiu.

S vášní pro analýzu dat zakořeněnou v jeho matematickém a inženýrském výcviku pomohl Haviland vyvinout sofistikovaná letadla, včetně stíhačky F-16, F-22 Raptor a F-117 stealth.

Jeho dlouhá vojenská kariéra se však náhle zastavila v říjnu 2021, když odmítl vzít nařízenou vakcínu COVID-19 v souladu s  federálními požadavky  vydanými pro armádu, vládní zaměstnance a federální dodavatele.

Haviland byl znepokojen nedostatkem údajů o bezpečnosti a účinnosti experimentální vakcíny. Široce toto téma zkoumal, ale v amerických médiích ani na webu CDC mnoho oficiálních informací nenašel.

Našel však  technický brífink ze září 2021  (viz tabulka 5) od Public Health England (PHE), který ukazuje stovky tisíc průlomových případů COVID-19 zaznamenaných mezi plně očkovanými, což podkopává tvrzení, že vakcíny zabrání přenosu.

„Úmrtnost [CFR] v dokumentu PHE u neočkovaných osob byla více než 3,6krát nižší než CFR u plně očkovaných,“ řekl.

Poté, co nadešel konečný termín pro splnění očkovací povinnosti, Haviland poslal generálovi letectva e-mail se slovy: „Hanba vám, že se nezastáváte našeho práva sami se rozhodnout, zda si nechat píchnout experimentální drogu.“

Ve vzdorném posledním postoji Haviland zkopíroval e-mail 30 000 zaměstnancům základny.

O třicet minut později – přesně jak předpokládal – zavolal jeho zaměstnavatel, že dostal výpověď.

„Svým způsobem to bylo požehnání, že?“ řekl Haviland. V té době mu bylo 61 let a pobíral důchod majora letectva a jeho o 10 let mladší manželka stále pracovala.

„Takže jsme byli schopni to finančně zvládnout,“ řekl Haviland a dodal, že jeho vyhazov mu poskytl prostor pro kritická vyšetřování, jako je průzkum u balzamovačů.

‚Balzamovači vám vlastně chtějí říct, co vidí‘

Aby bylo možné zprávy systematicky ověřovat a zajistit soukromí, vytvořil Haviland průzkum s 12 otázkami pomocí  platformy  SurveyMonkey   k anonymnímu sběru vstupů o balzamovači.

V dotazníku byli respondenti požádáni, aby specifikovali, jaké typy krevních sraženin pozorovali, kdy se anomálie začaly objevovat, odhadované procento těl s vazivovou hmotou a věk zesnulých.

Pro maximalizaci účasti Haviland využil rozsáhlé sítě profesionálních ředitelů pohřebních ústavů. Poslal e-maily s vloženými odkazy na průzkum šéfům 50 státních a národních organizací a požádal je, aby rozesílali dotazník stovkám členů pohřebních ústavů.

Současně Haviland přímo e-mailem obeslal více než 1 700 jednotlivých adres pohřebních ústavů získaných prostřednictvím vyhledávání na webu, které se zaměřovaly na hlavní metropolitní oblasti ve 30 nejlidnatějších státech USA a na ředitele pohřebních služeb v Kanadě, Velké Británii a Austrálii.

Tato dvousměrná informační strategie měla za cíl povzbudit anonymní průzkumy bez nátlaku zaměstnavatelů, řekl.

Aby se předešlo zkreslení, ani dopis s výzvou k průzkumu, ani samotný průzkum se nezmiňovaly o COVID-19 nebo vakcínách.

„Snažil jsem se to udělat tak nezaujatě, jak jen to bylo možné,“ řekl Haviland. „Poslal jsem průzkum stejně tak do „modrých států“, jako je Kalifornie, Illinois, New York a Massachusetts, jako do „červených států“ jako Ohio, Texas a Florida.“

„Pokud něco, můj průzkum může být mírně „modrý“,“ řekl, protože většina pohřebních ústavů, které požadoval, se nacházela ve velkých městech, jako je Los Angeles, Toronto, Londýn a Sydney, o kterých řekl, že „obvykle jsou modrá.“

Haviland se během distribuce průzkumu setkal s váhavostí, zpočátku získal pouze 14 odpovědí. S podezřením, že mnoho ředitelů pohřebních služeb omezuje účast, aby se vyhnulo odporu, kontaktoval Haviland přímo představitele státních sdružení.

Poté, co si balzamovači ze státu promluvili s Asociací ředitelů pohřebních služeb v Pensylvánii, aby zajistili, že rozesílají jeho dotazník, během dvou dnů najednou nahráli 126 odpovědí.

„Říká mi to, že balzamovači vám ve skutečnosti chtějí říct, co vidí v balzamovací místnosti, pokud mají pocit, že mají povolení“ od svého přímého nadřízeného nebo sdružení státních pohřebních služeb, řekl Haviland.

Hirschman řekl The Defender, že část zdrženlivosti mohla být způsobena společenským tabu ohledně mluvení o mrtvých.

„Bylo pro mě těžké, dokonce i na začátku, mluvit nahlas, protože nás v márnici učili, že věci, které vidíme v balzamovací místnosti, jsou tak trochu posvátné,“ řekl Hirschman.

Ačkoli většina asociací odmítla účast v Havilandově průzkumu, strategie místního dosahu nakonec přinesla více odpovědí.

„Na vyšších úrovních probíhá potlačování,“ řekl Haviland a poukázal na příklady prezidenta asociací pohřebních ředitelů v Kanadě a Velké Británii, který mu jednoduše řekl, že se nezúčastní.

20 % balzamovačů zaznamenalo zvýšený počet úmrtí kojenců ve srovnání s rokem 2019

Průzkumy balzamovačů z let 2022 a 2023 ukazují do značné míry konzistentní zjištění podivných jevů srážení krve, které začínají v polovině roku 2021 a pokračují dodnes.

V Havilandově průzkumu z roku 2023, který se týkal 269 balzamovačů po celém světě, více než 70 % uvedlo, že vidí bílé vláknité sraženiny v průměru u 20 % mrtvol.

Hirschman řekl, že začal vidět sraženiny na začátku roku 2021 a dodnes je vidí asi v polovině těl, která balzamuje. „Čím je ten člověk starší, tím víc vidím.“

Téměř 80 % respondentů průzkumu uvedlo mikrosrážlivost v průměru asi u 25 % mrtvol, což dokazují materiály podobné „kávové sedlině“ při odtoku krve. Někteří balzamovači viděli tyto sraženiny v mnohem vyšším procentu mrtvol.

Mikrosrážlivost byla podle respondentů průzkumu pozorována u mrtvol před očkováním COVID-19 nebo nemocí COVID-19 velmi zřídka (méně než 5 %).

Balzamovači oznámili celkový nárůst všech typů srážlivosti ve všech věkových skupinách – ale zejména ve věku 36 a více let – v souladu s reálnými údaji z  trendů pojišťovnictví  , které ukazují zvýšené výplaty dávek v případě smrti pro mladší lidi, řekl Haviland.

„Jsem balzamovačem 23 let a během svých prvních 20 let zkušeností jsem nikdy neviděl sraženiny, jako jsou tyto,“ řekl Hirschman.

Přibližně 20 % balzamovačů navíc zaznamenalo zvýšený počet  úmrtí kojenců  ve srovnání s rokem 2019, což je asi 25% nárůst podle respondentů, kteří tento trend zaznamenali.

„Mohu vám říci, že jsem viděl nárůst úmrtnosti plodu, viděl jsem děti, předčasně narozené děti,“ řekl Hirschman. „Také jsem viděl řadu lidí, kteří umírají na rakovinu ve velmi krátké době.“

Havilandův průzkum obsahoval volitelné pole pro přidávání komentářů. Zde je malý výběr toho, co napsali různí balzamovači:

„Od té doby, co vyšla vakcína COVID, jsem viděl větší nárůst těchto velkých vláknitých sraženin.“

„Téměř všichni, kteří byli očkovaní, vykazovali tyto sraženiny, zčernalé konečky prstů, zčernalé prsty na nohou, skvrnitou kůži.“

„Struktury, které jsou odstraňovány, se zdají být takové, že pro lidské tělo je nemožné, aby je vytvořilo samo o sobě; také jsem se pokusil obarvit a pod mikroskopem pozorovat „krev“ z jedné ze struktur, které neabsorbují skvrny, jak je charakteristické pro krev.“

„V roce 2022 měla naše firma více úmrtí kojenců, než jsme měli kdy dřív. V roce 2023 jsem si všiml více bílých vláknitých sraženin, než jsem kdy viděl, většinou u starších lidí.“

„V dnešní době mám málokdy tělo bez srážlivosti. Většina malých není nabalzamována, zejména jde o předčasně narozené. Téměř každý balzamovač a pohřební ředitel, které znám, se zabývá problémy srážení krve. Mají pocit, že to souvisí s experimentální vakcínou, kterou si mnozí z nich sami aplikovali.“

„Bylo zjištěno, že ti, kteří byli považováni za zdravé, měli tyto sraženiny a výskyt byl vyšší ve věku 50 až 60 let. Jsem vděčný, že se o tom dělá studie, protože se zdá záhadou, proč se to děje najednou beze změny chemikálií, techniky nebo časové osy, když se balzamování provádí krátce po smrti (méně než 5 hodin).“

„V posledních několika letech jsem pozoroval různé druhy krevních sraženin… Jedna konkrétní sraženina mě ve skutečnosti znepokojuje… Je vláknitá s ganglií, svým vzhledem téměř připomíná chobotnici. Pevná hroznová vláknitá struktura s úponky nebo provázky rozvětvenými do různých směrů.“

„Myslím, že nejvíce ze všeho nejvíc jich bylo v letech 2020 až 2022. A všechny kojence/potraty byly 100% kremací. S kteroukoli z těchto sraženin se setkávám v zesnulém, který je mrtvý 20 minut, což je také zvláštní.“

„Jako balzamovač říkám, že po více než 20 let tyto typy sraženin vždy existovaly. Toto téma je podle mě politicky nakloněno. COVID je skutečný, vakcína nezbytná. Tohle všechno musí přestat.“

Perspektivy načasování, příčiny sraženin

Většina balzamovačů, které Haviland kontaktoval a dotazoval, trvala na tom, že abnormality srážení se vyvíjely spíše před smrtí než posmrtně, s odkazem na případy sraženin v tělech, která dorazila krátce po smrti.

„Balzamovači, se kterými jsem v kontaktu, trvají na tom, že se to děje před smrtí, ale byla o tom určitá kontroverze,“ řekl Haviland. „Někteří balzamovači řekli: „Jo, sraženina se vytvořila, ale myslíme si, že se to děje těsně po smrti.“

„Tělo se posmrtně ochladí a krev se začne srážet a pak se věci začnou oddělovat,“ vysvětlil Haviland.

Ale balzamovači, se kterými mluvil, mu řekli, že si mysleli, že ke srážení muselo dojít před smrtí, protože nacházeli obrovské bílé vláknité sraženiny v tělech lidí, kteří byli jen hodinu nebo dvě po smrti a tělo bylo ještě teplé.

„Neexistuje žádný způsob, jak by se mohly zformovat během jedné nebo dvou hodin, kdy bylo tělo ještě teplé,“ řekl Haviland.

Hirschman řekl, že viděl vláknitou sraženinu, která byla odstraněna z živého člověka, ale také viděl další tvorbu materiálu z krve v ECMO  (zařízení, které okysličuje krev mimo tělo posmrtně). Tělo, které připravoval, mělo sraženinu po celé délce nohy.

Hirschman předpokládal, že materiál způsobený vakcínami, tvořící sraženinu, by mohl cirkulovat v tekuté formě v krvi, dokud nějaký dosud neznámý proces nespustí ztuhnutí do ztvrdlé formy, kterou našli balzamovači.

Hirschman řekl, že vědci, se kterými je v kontaktu, pracují na vývoji diagnostických testů, aby zjistili, co je v krvi způsobující sraženiny. „Musí existovat způsob, jak mohou otestovat, jestli to lidé mají v těle,“ řekl.

Dr. Ryan Cole, klinický patolog s vlastní diagnostickou laboratoří, v  nedávném rozhovoru objasnil rozdíl mezi sraženinami, které se tvoří, když je člověk naživu, a těmi, které se tvoří po smrti.

„V posmrtných sraženinách můžete vidět téměř vzor vrstvení a můžete říct, že ke srážení došlo, když se tělo ochlazovalo a všechny ty proteiny tuhly,“ řekl Cole. „Vypadá to skoro jako prstence stromu.“

Ale stejný vzor ukládání se nenachází ve sraženinách, které se tvoří, když je pacient naživu, řekl Cole, jako jsou vláknité sraženiny hlášené balzamovači.

„Ten rozdíl lze analyzovat a rozlišit,“ řekl Cole. „Byli u pacientů před smrtí a tito pacienti zemřeli s těmito sraženinami.“

Kritici dokumentu „Died Suddenly“  primárně opakují pravdivou zásadu, že „korelace není kauzalita“ a tvrdí, že ti, kteří se snaží spojit sraženiny se zavedením vakcíny, jsou anti-vaxxeři, nebo tvrdí, že viník by mohl být  virus SARS-CoV-2.  

Ale dlouholetí profesionálové z pohřebního průmyslu, kteří hovořili s Havilandem, korelují výskyt vláknitých sraženin se zavedením očkování proti COVID-19 spíše než s virem samotným.

„Očividně nejsou kvalifikovaní říkat, proč nebo jak se sraženiny tvoří,“ řekl Haviland. „Ale mohou vám říct, když viděli něco, co nikdy předtím neviděli a k explozi srážení u nich došlo v roce 2021 poté, co se objevily genové injekce.“

Teorie o tom, jak se tvoří vláknité sraženiny

Haviland zdůraznil, že spike protein mRNA vakcíny  byl nalezen v orgánech a tkáních po celém těle a v některých případech až  šest měsíců po injekci.

Dr. Peter McCullough hlásil srážlivost u pacientů bez předchozí rodinné anamnézy nebo osobní anamnézy srážení až  dva roky po injekci.

Haviland sdílel teorii, že spike proteiny vyvolané vakcínou poškozují endotel – jedinou vrstvu buněk v celém těle oddělující tkáně od cirkulující krve – spouštějící reakce srážení krve nebo prasknutím propouštějící materiál do krevního řečiště, což vede ke srážení.

Dr. Lewis Coleman, anesteziolog a autor knihy „50 Years Lost in Medical Advance,“ který sdílel svou  teorii o syndromu bílých plic  s The Defender, řekl, že spike protein mRNA  narušuje vaskulární endotel, což vede k „úniku“  tkáňového faktoru  z pojivových tkání, tuku, svalů a orgánových tkání do krevního řečiště.

Prostřednictvím několika komplexních interakcí tento únik mění způsob, jakým  se tvoří trombin,  rozpustný fibrin  a  nerozpustný fibrin   (všechny faktory srážení krve) a podle Colemana zvyšuje riziko infarktu myokardu, mrtvice a trombózy (srážení).

Srážení krve vyvolané vakcínou  bylo spojováno s vakcínami COVID-19 v  mnoha studiích  a  neoficiálních zprávách.

Haviland řekl: „Zdá se, že tyto bílé vláknité sraženiny se skládají z fibrinových destiček a toho, čemu se říká  amyloidní protein, což je v podstatě luxusní termín pro chybně tvarovaný,  špatně složený protein, který se pak v našem těle těžko rozkládá.“

Cole tvrdil, že sraženiny souvisejí s mRNA vakcínami, spike proteinem a  kontaminací DNA, která kóduje velmi lepivý protein, a dodal: „Je to protein amyloidního typu, nikoli tradiční amyloid.“

Resii Pretorius Ph.D. , výzkumník ze Stellenbosch University v Jižní Africe a  profesor Douglas Kell  z University of Liverpool ve Velké Británii, ukázali, jak může spike protein způsobit  shlukování proteinů v krvi  v nepřítomnosti krevních destiček.

Nízký počet krevních destiček nebo  trombocytopenie  je dalším dobře zdokumentovaným vedlejším účinkem mRNA vakcíny COVID-19.

Cole řekl:

„Víme, že spike protein může vyvolat srážení krve.“ Dokáže vyvolat neobvyklé shluky bílkovin a cukrů. Téměř hedvábné vzory  propletených krevních činidel. Musí tam být. Všechny mají svou roli a funkci.

„Ale když je na dálnici zácpa, všichni se za touto zácpou zablokují. A to je to, co vidíme u těchto sraženin. Tyto neobvyklé amyloidy – fibrin, který je těžké rozložit – nacházíme je po dlouhé době poté, co by se měly rozložit.“

„Je těžké najít problém, když ho nehledáte“

Pokud lze prokázat, že vakcíny COVID-19 podněcují tuto krizi krevních sraženin, Haviland vyzval k  okamžitému zastavení kampaně hromadného očkování, dokud odborníci definitivně nevyloučí nebezpečí.

„Myslím, že v tuto chvíli by bylo moudré stáhnout všechny lahvičky z polic, abychom se ujistili, že tyto dávky už nikdo nedostane,“ řekl.

Haviland podporuje změny v politice, které upevňují právo na  informovaný souhlas  a brání nátlaku k užívání vakcín nebo léků jakéhokoli druhu.

Širší naděje pro Havilanda se soustředí na reformy transparentnosti a překonání institucionálního odporu vůči konfrontaci s důkazy o škodlivosti vakcín.

„Je těžké najít problém, když ho nehledáte,“ řekl Haviland.

Uprostřed obav o důvěryhodnost okolních  zdravotnických úřadů poskytuje informovanost veřejnosti poslední linii obrany, tvrdí Haviland.

Dále řekl:

„Pokud náš Kongres nic neudělá, pokud naše regulační agentury jako FDA a CDC o tom budou mlčet a  Big Pharma bude v budoucnu  nadále protlačovat produkty na bázi mRNA využívající  technologii lipidových nanočástic, zbývá jen jedna poslední linie obrany – a tou jsme my, občané.“

„Dobrou zprávou je, že většina Američanů si ve skutečnosti přestala genové injekce aplikovat,“ řekl. „Takže Američané se probouzejí.“

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 12 Průměrně: 5]

One thought on “Více než 70% dotázaných balzamovačů potvrdilo, že v roce 2023 nacházeli v tělech podivné sraženiny

  1. GATES BILY KUN ROCKEFELERA BUDE I NADALE. PLNIT JEMU PŘIDELENOU FUNKCI.

    pozabíjet všechny tzv“ zbytečně jedliky „,jen aby se dostal do jejich klubu uznávaných banksterskych zločincú ,prý nejbohatších obyvatel planety ,kteří si stále neuvědomují,že jsou kandidáty na speciální 99,% zdanění jejich spekulacemi občanum ukradeného majetku a nyní využívají těchto peněz a aktiv na místo,aby ho věnovali na výzkum a vývoj technologií co nejvíce udržitelneho,života na planetě na zabijeni a jeho likvidace ve formě války a jimi vyvolaných nemoci,které v přírodě nikdy neexistovaly ,což je a bude cíl jejich života ubohého života satanistu, kteří nikdy nepracovali ,ale stále jen špekulovali ,až dosáhli toho co dnes vidíme jako nejhorší špinu a stále nevěříme tomu,že kapitalismus v honbé za penězi je takové špiny špiny vubec schopen.No ní🌈☠️💰🥒😈?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/vice-nez-70-dotazanych-balzamovacu-potvrdilo-ze-v-roce-2023-nachazeli-v-telech-podivne-srazeniny/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings