U Mezinárodního trestního tribunálu bylo podáno trestní oznámení na Tedrose, Gatese a Von der Leyenovou

U Mezinárodního trestního tribunálu bylo podáno trestní oznámení na Tedrose, Gatese a Von der Leyenovou

Bez jakékoli pozornosti médií byla před několika týdny podána žaloba na celkem 8 „covidových“ zločinců za neprůhledné nákupy experimentálních genových injekcí.

Jde tak o další z dlouhé řady žalob souvisejících s nedávno minulou dobou. Někteří z obžalovaných figurují i v rámci žalob podaných většinou na úrovni jednotlivých národních států, v případě Leyenové byly také již dříve podány žaloby na způsob, jakým uzavřela smlouvy na takzvané „vakcíny“ s Pfizerem.

S 24stránkovým trestním oznámením adresovaným Mezinárodnímu trestnímu soudu jde United for Freedom do války proti velkým jménům v kampani na očkování proti Covidu. 

Organizace pro lidská práva považuje chování obviněných za „zločin globální genocidy a zločin proti lidskosti,“ který musí být zastaven a potrestán.

Dne 28. listopadu 2023 bylo u Mezinárodního trestního soudu v Haagu podáno trestní oznámení na osoby odpovědné hlavně za nákup takzvaných vakcín Covid mRNA pro Evropskou unii.

Konkrétně se jedná o první předkupní smlouvu mezi Evropskou komisí, jíž předsedá Ursula von der Leyen, a společností Pfizer/BioNTech v listopadu 2020.

Autorem stížnosti je mezinárodní organizace pro lidská práva United for Freedom. Čestným předsedou německé sekce je bývalý šéf durynského LKA Uwe Kranz. Uwe Kranz a Marianne Grimmenstein-Balas působí jako informátoři jménem organizace. 

Marianne Grimmenstein-Balasová se prosadila podáním ústavní stížnosti na dohodu o volném obchodu CETA u Spolkového ústavního soudu.

Žalobci považují autorizaci, vývoj, dodávku a aplikaci vakcíny Covid od společnosti Pfizer/BioNTech za zločin globální genocidy a zločin proti lidskosti. Žádají proto rychlé rozhodnutí soudu, aby podávání a také další distribuce této vakcíny mohly být okamžitě zastaveny.

Odvolání k mezinárodnímu trestnímu soudu odůvodňují tím, že zločiny byly spáchány ve velkém měřítku, a že chybí příslušné vnitrostátní trestní postupy.

Životy 451 milionů evropských občanů byly ohroženy

Předkupní smlouva mezi Pfizer/BioNTech a EU byla podepsána navzdory vědomí, že vakcíny nebyly podle stížnosti dostatečně testovány.  Přestože Evropská komise a vlády členských zemí EU odmítly smlouvu zveřejnit, dokument byl nedávno zveřejněn.

„Komise a národní vlády EU ohrozily životy 451 milionů evropských občanů. Proto viníme zodpovědné z četných porušení Norimberského zákoníku, zločinů proti lidskosti, zločinů genocidy a válečných zločinů“, dočteme se v trestním oznámení .

Uwe Kranz a Marianne Grimmenstein-Balas se odvolávají na Římský statut Mezinárodního trestního soudu, články 15.1 a 53, podle nichž může hlavní žalobce zahájit vyšetřování na základě informací týkajících se údajných zločinů spadajících do jurisdikce soudu. 

Trestní oznámení na šéfa WHO, generálního ředitele společnosti Pfizer, Billa Gatese, Ursulu von der Leyenovou atd.

Níže uvedené osoby jsou žalobci obviněny z toho, že se osobně podílely na výše uvedených zločinech.

Těchto osm obviněných údajně svými činy „povolilo a podpořilo“ očkování milionu evropských občanů vakcínou, jejíž účinnost a bezpečnost nebyla známa.

– Tedros Adhanom Ghebreyesus, generální ředitel Světové zdravotnické organizace (WHO)
Albert Bourla, generální ředitel společnosti Pfizer
Klaus Cichutek, prezident Institutu Paula Ehrlicha (PEI)
Emer Cooke, ředitelka Evropské agentury pro léčiva (EMA)
Nanette Cocero, bývalá prezidentka vakcín ve společnosti Pfizer
Bill Gates, spolupředseda nadace Billa a Melindy Gatesových
Stella Kyriakides, evropská komisařka pro zdraví
Ursula von der Leyen, předsedkyně Evropské komise

Farmaceutické společnosti nejsou zodpovědné za nic

Oznamovatelé upozornili na to, že Evropská komise ve smlouvě s BioNTech/Pfizer svým podpisem prohlašuje, že použití mRNA vakcíny bude „v plné odpovědnosti zúčastněných členských států EU.“

„Farmaceutické společnosti a EU proto za nic nenesou odpovědnost,“ říkají Kranz a Grimmenstein-Balas. EU tak podle nich akceptuje, že výroba mRNA vakcíny podléhá značným rizikům a nejistotám, zatímco schvaluje závady ve výrobě vakcíny.

Na straně 25 kupní smlouvy Evropská komise a BioNTech/Pfizer upřesňují, že smrt, fyzické poškození, duševní nebo emocionální poškození, nemoc, invalidita, ztráta nebo poškození majetku, ekonomická škoda nebo ztráta provozní podmínky nepodléhají odpovědnosti výrobce vakcíny jako poškození vakcínou.

Členské státy EU ve smlouvě potvrdily, že jim BioNTech/Pfizer vysvětlil, že dlouhodobé účinky a účinnost vakcíny nejsou známy, a že se mohou objevit neznámé vedlejší účinky.

Obviňují také zapojené vlád, které od začátku věděly, že vakcína nezabrání šíření viru, ale že o tom občany neinformovaly. Namísto toho byla zavedením povinného očkování a segregací neočkovaných dále porušována lidská práva.

Výtky vůči obviněným

Z čeho vlastně oznamovatelé obviněného viní?

Vyhlášením pandemie dne 11. března 2020 generální ředitel Světové zdravotnické organizace (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesus umožnil farmaceutickým skupinám Pfizer a BioNTech i jejich akcionářům, včetně Billa Gatese, provést zisk na úkor občanů EU, podle obvinění.

Kromě toho svými doporučeními během pandemie vytvořil podmínky nezbytné pro rychlou autorizaci mRNA vakcín mimo jiné od Pfizer/BioNTech. „On tak nese hlavní odpovědnost za rychlé použití experimentálních vakcín s neznámými riziky,“ věří autoři stížnosti.

158 000 jednotlivých zpráv o smrtelných následcích

Generální ředitel společnosti Pfizer Albert Bourla sehrál klíčovou roli při jednáních o předkupní smlouvě mezi EU a Pfizer/BioNTech. Od prvních dvanácti týdnů po zavedení vakcíny proti Covid 19, od 1. prosince 2020 do 28. února 2021, obdržela společnost Pfizer/BioNTech podle Kranze a Grimmenstein-Balasové více než 158 000 jednotlivých zpráv o smrtelných následcích . 

„V tu chvíli měl Albert Bourla zastavit výrobu a další marketing vakcíny.“

Prezidentovi Paul-Ehrlich Institutu Klausovi Cichutkovi vytýkají, že ústav neplní své povinnosti dostatečně kontrolovat kvalitu šarží vakcín Covid-19. PEI to netestovala sama, ale spoléhala na EMA, vysvětlují informátoři.

EMA certifikovala bezpečnost a účinnost vakcín

EMA pod vedením Emer Cookové však podle obvinění nedokázala přezkoumat šarže vakcíny Pfizer/BioNTech používané v EU. Při udělování podmíněného povolení Emer Cooke ocenila důkladné posouzení vakcíny ze strany EMA, které zajistilo, že je bezpečná a účinná a splňuje požadované standardy kvality. EMA hraje ústřední roli v EU při povolování vakcín.

2 miliardy dávek vakcín

Nanette Cocero byla globální prezidentkou společnosti Pfizer pro vakcíny do prosince 2022. Předkupní smlouvu s EU podepsala jménem společnosti Pfizer/BioNTech dne 20. listopadu 2020. Jelikož byla zodpovědná za vývoj, globální marketing a dodávku více než 2 miliard dávek vakcíny, „museli mu být od začátku známy vážné problémy […],“ píší Kranz a Grimmenstein-Balas.

Gates Foundation investovala do BioNTech

S majetkem 109 miliard dolarů je Bill Gates považován za jednoho z nejbohatších lidí na světě. Kromě výzkumu vakcín jeho Nadace Billa a Melindy Gatesových také přispívá mediálním společnostem ve Spojených státech a Evropě, jako jsou „Spiegel“ nebo „Le Monde.“ Od roku 2000 do roku 2021 přispěla jeho nadace WHO celkem téměř 2,8 miliardami amerických dolarů.

Do vývoje nových vakcín investovala nadace v září 2019 do BioNTech 55 milionů USD. Společnosti Pfizer a BioNTech se pak v dubnu 2020 rozhodly společně vyvinout vakcínu proti Covid-19. Tato vakcína je založena na technologii mRNA společnosti BioNTech.

„Včasný vývoj“ umožnil uvést na trh vakcínu, jejíž bezpečnost, účinnost, dlouhodobé účinky a vedlejší účinky nebyly známy. „Bill Gates tento přístup nejen financoval svým bohatstvím, ale také jej podporoval,“ uvádí obžaloba.

Díky svému majetku si podle Kranze a Grimmenstein-Balasové vytvořil možnost instruovat WHO a farmaceutické skupiny podle svých představ.

Tajné smlouvy s Pfizer/BioNTech

Stella Kyriakides je evropská komisařka pro zdraví, která jménem EU podepsala předkupní smlouvu se společností Pfizer/BioNTech v listopadu 2020. Byla si však vědoma toho, že vakcíny nebyly dostatečně testovány a kontrolovány, a že podle kritiky oznamovatelů byly povoleny příliš rychle.

V předkupní smlouvě se společností Pfizer/BioNTech se EU zavázala, že nebude dostávat jednotnou kvalitu, a uznala, že účinnost a vedlejší účinky nejsou známy. Kvalita vakcín pro občany EU tak byla podle informátorů zcela ignorována a nezbytné kontroly byly ponechány stranou kvůli hrubé nedbalosti.

Ursula von der Leyen vyjednala tajné smlouvy s farmaceutickou skupinou Pfizer na dodávku vakcín Covid. Hlavním vyjednavačem  byl Albert Bourla. Ursula von der Leyen také zpečetila multimiliardový obchod s vakcínami prostřednictvím SMS – čímž zajistila farmaceutické skupině téměř monopol…

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 38 Průměrně: 4.7]

8 thoughts on “U Mezinárodního trestního tribunálu bylo podáno trestní oznámení na Tedrose, Gatese a Von der Leyenovou

      1. Satanisti majú všade ľudí. najmä v medzinárodných organizáciách, takže si nerobme žiadne ilúzie! Kým nevezmú spravodlivosť do rúk obyčajní ľudia, nič sa tým psychopatom nestane. NIČ!

  1. mRNA injekcni opich neni vakcina. Je to zakladni neznalost autora a tim je mozne pochybovat o kvalite ostatnich zdelenich.

    Ze uvedeni vlastne nelide jsou zlocinci o tom neni pochyb. Ale bohatym a vysoce postavenym politikum se vetsinou nestane nic, je mozne predpokladat, ze COVID vrazi vyvaznou nozna jeste s Nobelovou cenou za redukci populace. Ze zadna vakcina (a tez mRNA opich) nemuze byt ucinna, kdyz na jeji vyvoj a distribuci je treba vice casu nez je doba mutace puvodce je znamo vice nez 100 let. A kdo umi logicky myslet tomu je to jasne. Podobne to je u nahubku; kdyz ma Coronavirus prumer 80 nm, nemuze byt zachcen nejakou mrizkou, ktera ma u PP2 masek roztec vlaken 750 nm, u PP3 650 nm.

  2. Já si myslím, že za covidové zločiny by měli být potrestáni normální občané, kteří kromě toho, že nosili náhubky, vynucovali nošení náhubků testování a vakcinování na jiných občanech pod pohrůžkou vyhození, vyvedení, nevpuštění a neobsloužení. Tito lidé zavinili, že nošení náhubků dosahovalo 98%, lidé se báli, že budou okřiknutí a tak prodlužovali pseudopandemii tím, že se nechtěli nakazit a zvyšovali zadlužování státu za PCR testování, vakcíny, karantény a odškodnění za zavřené podniky.

    Je nesmysl chtít potrestat podnikatele, kteří využili faktu, že se v populaci vyskytují osoby se sklonem k šikaně, které utiskovaly občany a nutili je testovat se a vakcinovat se v náhubcích. Nejprve musejí být potrestání utiskovatelé z řad občanů, kteří protiprávně vydírali občany a nutili je podstupovat bláznivé úkony. To je neoddiskutovatelné. Budu jen rád, když se nepodaří odsoudit Billa Gatese za jeho bohulibou činnost směřující k odlidnění.

  3. Třeba Babiše by mohli odsoudit za podvod, kdyby někdo našel jeho projev v pořadu Čau lidi, kde tvrdí, že čím pečlivěji budete nosit náhubky, tím dříve pseudopandemie skončí.
    Podvod je v tom, že on ke škodě občanů, kteří trpěli prodlužováním covidové tyranie
    získával prospěch z prodlužujícího se testování a vakcinování tím,
    že uvedl lidi v omyl, protože důkladným nošením náhubků oddálí své nakažení a konec covidové mafie.

    Mají odsoudit toho, kdo se opracvdu provinil, né politiky za vydávání nařízeníi : Přikazuje se. Což byly ve skutrečnosti jen výzvy, požádání. A sice nevymahatelné a nepotřestatelné.

    Fakt že lidé dodržovali ta nařízení byl způsobený vyděrači, kteří vyhrožovali občanům a trestali je protiprávně za nedodržování nařízení. I když k tomu neměli žádnou pravomoc. Měli by být potrestané i úřednice přestupkových oddělení, které covidovou tyranii schvalovaly. A testaly občany, kteří nechtěli podporovat covidovou mafii.

    1. Jane, tomu, co jste velmi obšírně popsal, se říká užitečný idiot a bylo jich mnoho s různými typy pohnutek: korupce, možnost podojit, vyjebat s hlupáky, brát dotace, plat i mzdu jen tak pro nic za nic, mít volno i když ho nepotřebuju, být hloupý či moudrý lékař, stát se bonzákem, sviní, hodným Bureškom, ultrafialovousviní atd. atd., ale hlavně zůstat člověkem! Tedy kundou, která být dle vás depopulo s Gatěsem a spol. Nějak vazbu nechápu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/u-mezinarodniho-trestniho-tribunalu-bylo-podano-trestni-oznameni-na-tedrose-gatese-a-von-der-leyenovou/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings