Bergoglio i další představitelé církve se přidávají k propagandě transgenderismu

Bergoglio i další představitelé církve se přidávají k propagandě transgenderismu

V USA jede propaganda transgenderismu již několik let. Je soustředěna zejména na děti, neboť zásadním cílem této agendy je depopulace. Jde tedy o jednu ze součástí agendy, která má za cíl redukovat obyvatelstvo naší planety.

Před lety, kdy se začala tato propaganda dostávat k těm nejmenším, vše začalo Drag queens v knihovnách a školkách, což se postupně změnilo v lascivní produkce transek před dětmi a mazlení s dětmi.

Zároveň je tím samozřejmě podporována pedofilie, o jejíž legalizaci usiluje mimo jiné i WHO a OSN.

V případě trans propagandy pak jde o to, vsugerovat co nejvíce dětem, že jsou trans. Tyto děti pak podstupují aplikaci blokátorů puberty, později i hormonální terapii a ještě před dosažením dospělosti také operace, které samozřejmě tyto jedince zbaví možnosti další reprodukce.

Další „přidanou hodnotou“ pro globalistickou depopulační politiku je fakt, že se většina z těch, kdo se v dětství pod vlivem indoktrinace rozhodnou změnit pohlaví, toho po dosažení dospělosti lituje.

Po zjištění, že rozhodnutí, které jim bylo vštípeno genderovými „odborníky,“  bylo fatální, dojde na žaloby těch, kdo za indoktrinací stáli. Nicméně všichni tito jedinci jsou vyřazeni z normálního života a mnoho jich brzy spáchá sebevraždu.

A právě tuto propagandu již nepodporují pouze celebrity, politici, školy a rádoby odborníci, ale podle všeho i církve, včetně falešného papeže Bergoglia.

„Když jsem se poprvé setkal se skupinou transsexuálů ve Vatikánu, odešli s pláčem, protože jsem se k nim natáhl a políbil je. Je to, jako bych udělal něco zvláštního, ale jsou to dcery Boží.“

To řekl papež František v rozhovoru pro „Vida Nueva“ před svým odjezdem do Lisabonu, jak citovala italská tisková agentura „ANSA“.

A zdaleka to není jen papež, kdo podporuje trans agendu.

Podporují ji také církve, což je nejvíce patrné v Německu, kde jsou církve oporou všech aspektů globalistické agendy – od výměny obyvatel, přes islamizaci, klimatickou agendu, aplikaci genových injekcí až po LGBTQ.

A to se právě ukázalo v Lisabonu, na setkání katolické mládeže, kam zamířil také Bergoglio.

Fotografie (viz titulek) Franze-Josefa Overbecka – biskupa z Essenu a vojenského biskupa německého Bundeswehru – a mladých věřících s duhovou vlajkou na katolickém Světovém dni mládeže nyní vyvolává rozruch.

Podle křesťanského chápání je například manželství ve skutečnosti posvátným svazkem, kterým muž a žena přísahají před Bohem: být si věrní, dokud je smrt nerozdělí – v dobrých i špatných časech. Ale oficiální církve se stále více a více přestávají starat o tradiční chápání své vlastní víry a přizpůsobují se duchu doby.

Zároveň se už ani nezdráhají spojit se s hnutími, která chtějí rozbít tradiční křesťanský obraz rodiny. V časech, jako je tento, byl Bůh v rámci církví zjevně prohlášen za mrtvého a nahrazen modlami LGBTQ agendy.

Alespoň takový dojem získáte, když se podíváte na nedávnou fotografii biskupa Overbecka, jak pózuje s mladými katolíky u příležitosti Světového katolického dne mládeže v Lisabonu.

Duchovní drží oběma rukama  takzvanou vlajku „Progress Pride,“ která speciálně zdůrazňuje transgenderismus (jde o onen trojúhelníkový klín). Pokrytecký duch doby také nahradil Ducha svatého jako vůdčí princip v organizovaném katolicismu.

Oficiálně je homosexualita v katolické církvi stále považována za hřích a manželství osob stejného pohlaví není součástí katechismu. Zdá se, že jeho hodnostáři se o to všechno příliš nestarají a mnozí různé LGBTQI dokonce oddávají.

To už je ovšem také věcí věřících, aby se tomu postavili, pokud nejsou ochotni tyto manýry, stále častěji prezentované i hlavou katolické církve, tolerovat.

Co je na Overbeckově závazku obzvláště zarážející, je použití tzv. vlajky „Progress Pride“. To se otevřeně týká zejména takzvaných transgender lidí. Myšlenka, že je možné změnit pohlaví podle nálady dne, je ve skutečnosti odmítána napříč křesťanstvím.

V Bibli je napsáno (Genesis 1:27): „Bůh stvořil člověka k obrazu svému; k obrazu Božímu, stvořil ho.  On stvořil muže a ženu.“ Přísně vzato by se tedy manipulace s tímto Božím řádem rovnala zpochybňování Božího díla.

Nejedná se však o ojedinělý případ: v posledních letech liberální farnosti stále častěji  vyvěšují duhové vlajky na místech bohoslužeb na protest proti oficiální linii katolické církve.

Před třemi lety například diecéze Linec napsala o vztyčení praporu na farnosti Urfahr:

„Duhová vlajka znamená odchod, změnu a mír a je považována za znamení tolerance a přijetí, rozmanitosti způsobů života, naděje a touhy. Zejména se zasazuje o uznání a rovná práva lidí se stejnopohlavní orientací a různorodou genderovou identitou.“

Mnoho tradicionalistických katolíků ve skutečnosti doufalo, že ve své víře naleznou hráz proti úpadku hodnot, duchu doby a globální restrukturalizační agendě. Ale zejména v západoevropských zemích jsou stále více zklamáni oficiální církví.

Když statisíce džihádistů zaútočily na náš kontinent, farnosti patřily po vzoru Bergoglia k nejhlasitějším vítačům. Mnichovský arcibiskup Marx dokonce financoval kontroverzní pašeráckou loď „Mission Lifeline,“ která se plaví Středozemním mořem, aby posílila džihád.

Dokonce i když přišlo období covidu, církve se plně podřídily. Na mnoha místech požadovali pro účast na bohoslužbách covid pas. Ve vídeňské katedrále sv. Štěpána byla zase vybudována očkovací linka.

Tamní arcibiskup, kardinál Schönborn, agitoval proti kritikům očkovacího experimentu. Dokonce se vyslovil pro povinné očkování státem, popsal přijímání kampaní mRNA jako „věc charity“ a prohlásil, že bez povinností nemůže existovat svoboda.

Mimochodem, výsledkem takového jednání byl samozřejmě rekordní počet lidí, kteří opustili církev…

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 20 Průměrně: 5]

8 thoughts on “Bergoglio i další představitelé církve se přidávají k propagandě transgenderismu

  1. Nečudoval by som sa, keby tlačené aj internetové katolícke médiá napr. v Poľsku alebo aj u nás na Slovensku – pod vplyvom Františkových „reforiem“ – zaviedli rubriku „Coming out“. Kde by sa kňazi, miništranti, mnísi, kostolníci,arcibiskupi a podobne priznávali k viete čomu. Koniec koncov, mnoho z nich je tak orientovaných aj bez priznania… Ani rubrika pre kresťanských konvertitov na islam by ma neprekvapila.

  2. dospěli za to pak do budoucna čeká trest když mladí nebudou zakladat rodiny což znamena nebudou lidi na praci v konečnem dusledku se pak nebude platit socialni a zdravotni pojištěni a v konečnem dusledku nebudou ani žádné duchody pro lidi

  3. Vatikán se přidává k transgenderismu aby přestal mít problém s homosexualitou, místo aby zapracoval na povolení uzavírání sńatků kněžích a vytváření tradičního manželství s cílem založit rodinu a žít tak, aby byli příkladem ostatním. Podporovat buzeranty je pro Vatikán přijatelnější, než povolit sňatky. Proč, zhroutilo by se dogma římsko-katolické církve? Čeho se tak bojí?

  4. Cituji z příspěvků
    “ ,,Kristus“ není jméno osoby, ale označení společenské role, či postavení a v minulosti existovalo několik osob, které byly takto označeny. Pro připomenutí cituji ze zmíněného článku:
    ,,Pojmenování osoby Ježíš je pouze řeckým výkladem hebrejského Jehošua a to v pojímání tehdejší populace znamenalo „přinašeč vítězství“, tehdy vítězství nad římskou nadvládou. Pravděpodobně dle různých záznamů byli tři významní lidé nazýváni Ježíš. Dva stanuli před Pilátem a poslední vedl odboj proti Římu v roce 136. Kdo byli ti dva před Pilátem? Ježíš – Bar Abbas a Ježíš – Kristus.

    MESIÁŠ znamená TEN, KTORÝ SA STANE KRÁĽOM ŽIDOV. Samotný výraz CHRISTOS znamená POMAZANÝ. Problém však spočíva úplne v niečom inom. Biblická postava Ježiša Krista je úplne vymyslená. Je to zámerná a manipulatívna fikcia. Biblický Ježiš Kristus nikdy nežil, tým pádom nemohol byť nikdy ukrižovaný !!! Je sice pravda, že jedna bytosť s menom Ježiš Kristus v histórii skutočne žila, ale žila o 350 rokov skôr ako ten údajný biblický Ježiš. Nemal židovskú etnicitu, nebol nikdy ukrižovaný a počas svojho života jeho noha nikdy nevstúpila na územie kde sa mala údajne odohrávať tzv. „biblická dĕjeprava“. To znamená územia dnešných štátov Israhell, Jordánsko, Libanon, Sýria, Saudská Arábia, Egypt, Irák etc…Našla sa 1500 rokov stará kompletná biblia (starý + nový zákon), v ktorej nieje žiadna zmienka o ukrižovaní. Takisto aj skoro všetky postavy v novom zákone sú vymyslené. Ježišova údajná matka Maria nikdy nežila, rovnako aj Mária Magdaléna, Veronika, Lazar, dvanásti apoštoli, štyria evanjelisti – Matúš, Marek, Lukáš, Ján, to všetko je bohapustá fikcia. Všetky tzv. channelingy s Ježišom, Jehoshuom, Máriou, Máriou Magdalénou a s akoukoľvek entitou vydávajúcou sa za neviemkoho z novozákonných biblických čias sú bohapusté manipulácie a podvody. Jedná sa o komunikáciu s temnými, zlomyselnými, zlovoľnými a podvodníckymi bytosťami. Sú to príslušníci rôznych negatívnych mimozemských rás. Kompletne celá história ľudskej rasy je v oficiálnej historiografii sfalšovaná. K napísaniu prevažnej časti biblie aj k väčšine sfalšovaní dejín ľudstva došlo na Nikaejskom koncile (Nikae-dnešné turecké mesto Ifnis) v roku 325 nášho letopočtu. Autormi biblie je 5 alebo 6 bytostí. Biblia nieje písmo svaté skôr písmo klaté a už vôbec nie SLOVO BOŽIE. Ani v tom najhoršom sne, nieto ešte v skutočnosti. Biblia je výsostne matrixový, zámerne manipulatívny a veriacich zotročujúci text. Nie je náhoda, že rímskokatolická cirkev o sebe tvrdí, že ona je na tomto svete jediná pravá cirkev, „CIRKEV KRISTOVA A CIRKEV BOŽIA“. Viac parodické tvrdenie snáď už ani nemôže existovať.
    Zaujímavým faktom je to, že oficiálnym titulom rímskokatolíckeho pontifika (pápeža) v latinčine je: PONTIFEX MAXIMUS. A viete aké je kompletne celé meno jednej zo šiestich bytostí tvoriacich kolektívnu bytosť Satana?
    Ale určite je to len „náhoda“ a „zvláštna zhoda okolností“. To meno jedného zo Satanov znie : PONTIFEX P******X MAXIMUS.

    Ďalej je veľkou pravdou to, že tesne pred koncom ich času, budú musieť na „plnú hubu“ povedať populácii pravdu. Oni tú pravdu po malých čiastkach hovoria už viac rokov. Pred niekoľkými rokmi terajší „svatý otec“ František povedal, citujem:
    JEŽIŠ KRISTUS NIKDY NEŽIL. JE TO VYMYSLENÁ POSTAVA. NEMODLITE SA K NEMU A NEPROSTE HO O POMOC, MOHLO BY TO BYŤ PRE VÁS NEBEZPEČNÉ…
    koniec citátu. Povedal to verejne na určitom fóre. Títo špinavci moc dobre vedia, že biblický Ježiš Kristus je úmyselná fikcia. Napriek tomu s ním veriacim ovečkám neustále oblbujú hlavy. Všetky tzv. bohoslužobné úkony (diabloslužobné úkony), najmä udeľovanie tzv. cirkevných sviatostí počnúc krstom potom prvé „sväté“ prijímanie, birmovanie, sobášny obrad, spoveď, vysvätenie nejakého priestoru až po posledné pomazanie pred smrťou, to všetko sú čiernomagické rituály zakamuflované za „bohoslužobné úkony“.

  5. Pápežov výrok o „Božích deťoch“ určite neznamená podporu „transagende.“ Znamená presne to, čo povedal, že aj oni sú ľudské bytosti, čiže božie stvorenia. Treba s nimi o tom ľudsky, s účasťou hovoriť a vysvetľovať. Neprenechávať ich napospas cielenému masívnemu transgenderizmu. Ak celý problém vnímajú niektorí predstavitelia kléru inak – patrí to k obrazu súčasnosti. Všetko (cirkev nevynímajúc) je tým preniknuté, pretože príprava na tento prienik trvá už dlho a nedá sa odstrániť naraz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/bergoglio-i-dalsi-predstavitele-cirkve-se-pridavaji-k-propagande-transgenderismu/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings