Co odpověděl ChatGPT na otázku o nahrazení masa hmyzem a masem laboratorním?

Co odpověděl ChatGPT na otázku o nahrazení masa hmyzem a masem laboratorním?

Jak známo, tak AI je naprogramována tak, aby byla plně v souladu se současnou woke ideologií. Cílem chatbotů je však také propagovat všechny globalistické cíle – a to samozřejmě především v nejvíce prosazované klimatické agendě.

Také neustále podstrkávání hmyzu a laboratorního masa coby náhražek masa skutečného je součástí klimatické agendy. Podle těchto teorií má laboratorní maso a hmyz postupně zcela nahradit maso skutečné – a to údajně v zájmu vytvoření uhlíkově neutrálního světa.

Tedy zvířata příliš prdí a říhají, proto musí být postupně většina vybita a zdroje bílkovin budou právě z umělých výrobků – ať už masa, mléka nebo vajec – a hmyzu.

Jistý Američan požádal AI chatbota ChatGPT, aby napsal článek o mase vypěstovaném v laboratoři a hmyzu nahrazujícími skutečné maso.

Odpověď chatbota byla jako z příruček Schwabova WEF. Přitom dotaz na chatbota nijak nenaváděl na „správnou“ cestu. Dal mu jen za úkol napsat článek o umělém masu a hmyzu.

Nenaváděl ho jakým směrem má jít, ale chatbot, který by měl být nestranný, se toho chytil jako správně ideologicky kovaný propagandista.

od ChatGPT:

Konzumace masa je dlouhodobou kulturní a kulinářskou tradicí v mnoha společnostech po celém světě. Rostoucí celosvětová poptávka po mase však vyvolala environmentální, etické a zdravotní obavy a podnítila hledání udržitelných alternativ. Dvě potenciální řešení, která se v posledních letech prosadila, jsou v laboratoři pěstované maso a zdroje bílkovin na bázi hmyzu.

Laboratorně vypěstované maso, známé také jako kultivované maso, se vyrábí odebráním malého vzorku zvířecích svalových buněk a jeho pěstováním v laboratoři v kultivačním médiu bohatém na živiny. 

Výsledný produkt je biologicky identický s běžným masem, ale bez dopadu na dobré životní podmínky zvířat, životní prostředí a zdraví, které s ním souvisí. Tato inovace nabízí udržitelnou a humánní alternativu ke konvenční produkci masa. Tento proces přitahuje velký zájem a investice a několik začínajících a zavedených společností vyvíjí komerčně životaschopné produkty.

Na druhé straně hmyz jedí lidé po tisíce let, i když jen v několika kulturách. Hmyz má vysoký obsah bílkovin, nízký obsah tuku a bohatý na mikroživiny. Vyžaduje méně zdrojů a produkuje méně skleníkových plynů než konvenční dobytek.

Hmyz lze chovat pomocí potravinového odpadu a dalších organických materiálů, což z něj činí zdroj bílkovin šetrný k životnímu prostředí. Zatímco v některých zemích, jako je Thajsko, Kambodža a Mexiko, se hmyz již konzumuje, mnoho západních společností jej ještě nepřijalo jako zdroj potravy.

Zatímco maso a hmyz pěstované v laboratoři nabízejí zajímavé alternativy k tradiční produkci masa, stále je třeba překonat některé problémy. Jednou z hlavních překážek pro maso pěstované v laboratoři jsou náklady. 

Technologie je stále v plenkách a produkce masa v laboratoři je stále dražší než chov zvířat. Také vnímání tohoto produktu veřejností je stále v plenkách a spotřebitelé nemusí být ochotni platit za kultivované maso, dokud nebude široce přijímáno.

Zatímco hmyz může poskytnout udržitelnou a ekologicky šetrnou alternativu, v mnoha společnostech stále existují kulturní předsudky proti pojídání hmyzu. Tato zaujatost spojená s regulačními překážkami způsobila, že se chov hmyzu stal životaschopným odvětvím, které bylo obtížné zavést.

Navzdory těmto výzvám jsou přínosy masa pěstovaného v laboratoři a zdrojů bílkovin na bázi hmyzu významné. Nabízejí udržitelné, humánní a k životnímu prostředí šetrné alternativy k tradiční produkci masa, což bude s růstem světové populace klíčové. 

Jak postupuje technologie a mění se vnímání veřejnosti, maso a hmyz vypěstované v laboratoři se mohou stát základem naší stravy, což nám pomůže žít udržitelněji a zároveň si užívat chuť a nutriční výhody masa.

Tolik odpověď chatbota. Nezapomeňte, že je programován těmi, kdo moc dobře ví, co se na nás chystá. Proč myslíte, že EU odmítá nařídit viditelné označení pokrmů s přídavkem hmyzu? 

Proč se likvidují chovy zvířat? Proč se vyvlastňují farmáři? A co ptačí chřipka prokazovaná nespolehlivými PCR testy a s ní související vybíjení chovů drůbeže?

K mnoha záhadným „nehodám“ a požárům potravinářských podniků došlo nejen v USA, ale i v Evropě a jinde. Také je třeba si připomenout, že velkým sponzorem výroby umělého masa je Bill Gates.

Chatbot nám tak jen nastiňuje, co se na nás chystá a s čím se počítá do budoucna. A odpovědi v souladu s globalistickou agendou jistě získáte i v jiných tématech…

 

 

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 17 Průměrně: 4.6]

7 thoughts on “Co odpověděl ChatGPT na otázku o nahrazení masa hmyzem a masem laboratorním?

  1. pokud jsou podle naprogramovaného IT hňupa chrobáci výborná pochoutka, myslím že nikdo nebudeme bránit elitám aby toho karcinogeního chytinu snědli co nejvíce, nejlépe 3x denně. Nám bude stačit vepřové, kuřecí a hovězí, pro fajnšmekry kůzlečí, jehněčí a skopové.

  2. Nesmierne by ma potešilo, keby americkí či európski vlastenci naprogramovali niečo ako alternatívneho chatbota a ten by bol schopný odpovedať na nepríjemné otázky /napr. o islame, LGBTI, Rusku/ aj politicky nekorektne.

  3. pokud vim, kristus se neockoval, kristus nejedl ani chrobaky.

    a to jeste casem bude v mode kanibalismus a z tel Vasich pribuznych ziskate kvalitni kompost.

    jo to jsou napady. jak cist ze satanisticke prirucky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/co-odpovedel-chatgpt-na-otazku-o-nahrazeni-masa-hmyzem-a-masem-laboratornim/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings