Zločinci z Pfizeru jdou před soud! Případ whistleblowerky společnosti Pfizer se posunul o stupeň výš

Zločinci z Pfizeru jdou před soud! Případ whistleblowerky společnosti Pfizer se posunul o stupeň výš

Pokud po celou dobu covidismu sledujete pozadí, které je mainstreamem záměrně zamlčováno, pak jistě víte, že od samého počátku na nekalé praktiky nejžalovanější firmy světa – Pfizeru – upozorňuje Brooke Jacksonová, která jako první předložila ještě na přelomu let 2020/21 důkazy o zfalšovaných studiích genových přípravků.

Pokud znáte historii této zločinecké firmy, pak dobře víte, že již v době, kdy přišla s genovými injekcemi, měla za sebou desetitisíce (ne-li víc) mrtvých a tolik žalob, kolik nebylo podáno na žádnou jinou firmu na světě. Ze všech žalob, v nichž figurovalo značné množství mrtvých, vyvázla jen s pokutou, která byla nižší než celkové výdělky v dané kauze.

Nikdy nebyl jediný zástupce firmy odsouzen do vězení, což jen potvrzuje, že skuteční vlastníci, skrytí za investičními giganty jako BlackRock a Vanguard, mají zřejmě neskutečný vliv.

Dosud však přípravky Pfizeru zabíjely spíš lokálně, nyní je však Pfizer žalován za manipulace studií u přípravku, který byl často i pod pohrůžkami vnucován lidem po celé planetě.

Je třeba také upozornit na fakt, který bude zmíněn i níže, že celý soud se pokoušela zastavit dokonce i Bidenova administrativa, která se plně postavila na stranu Pfizeru a intervenovala za zastavení soudního procesu. Zločinecká vláda podporuje zločince, tedy nic neobvyklého.

Brook Jacksonová, vedoucí klinických studií, která žalovala Pfizer ohledně testování vakcín proti Covidu, oznámila, že pro její případ bylo stanoveno datum soudu.

Uskuteční se 1. března 2023 ve 14:00 v Jack Brooks Federal Courthouse v Beaumontu, Texas. Klíčový bod: „Všechny strany se musí dostavit osobně.“ 

Image

Případ je mimořádný v mnoha ohledech, ale nejvíce znepokojující je, že Spojené státy zaujaly postoj proti americkému občanovi, který se domáhá odpovědnosti proti  urážlivým firemním zájmům.

Dne 4. října 2022 podniklo americké ministerstvo spravedlnosti („DOJ“) „mimořádný krok podáním prohlášení o zájmu podporující zamítnutí pozměněné stížnosti,“ uvádí případ. Není bezprecedentní, že vláda podává prohlášení o zájmech na podporu žalobců v zamítnutých žalobách.

Zde je ale prohlášení o zájmu zcela odlišné. Stojí na straně obžalovaného, ​​společnosti Pfizer a dalších obžalovaných, a naléhá na soud, aby žalobu společnosti Relator zamítl, protože neidentifikuje žádná „nepravdivá nebo zavádějící“ tvrzení, její obvinění jsou „nepravděpodobná“ a Spojené státy mají nadále „plnou důvěru“ ve vakcínu Pfizer proti COVID-19.“

Společnost Pfizer však uvedla několik „nepravdivých nebo zavádějících“ tvrzení. Za prvé, generální ředitel společnosti Pfizer Albert Bourla nepravdivě naznačil, že mRNA vakcíny „zastavují šíření“ virové infekce a přenosu.

„Zajistit, aby bylo co nejvíce lidí plně očkováno prvními dvěma sériemi dávek a přeočkování zůstává nejlepším postupem, jak zabránit šíření COVID-19,“ uvedl generální ředitel společnosti Pfizer Albert Bourla ve zprávě z prosince 2021.

Harvardem vedená mezinárodní studie zveřejněná v září 2021 prokázala, že nárůst COVID-19 nesouvisí s úrovní proočkovanosti. Studie proběhla v 68 zemích světa a 2947 okresech Spojených států.

Společnost Pfizer nadále podporovala „ bezpečnou a 100% účinnou“ vakcínu, a doporučovala ji i pro mladé lidi s minimálním rizikem onemocnění Covid.

Ve vydání z dubna 2021 společnost Pfizer zveřejnila nepravděpodobné výsledky, že vakcína „byla 100% účinná v prevenci případů COVID-19 v Jižní Africe, kde převládá linie B.1.351.“

CDC v červenci 2021 zjistilo, že virové zátěže mezi očkovanými a neočkovanými jsou podobné. Injekce mRNA společnosti tedy nemohly být „100% účinné“ při prevenci.

„Některé z těchto údajů byly  zveřejněny v týdenní zprávě CDC o  morbiditě a úmrtnosti (MMWR) , což dokazuje, že infekce Delta vedla k podobně vysoké virové zátěži SARS-CoV-2 u očkovaných i neočkovaných lidí,“ uvádí zpráva CDC. „Vysoká virová zátěž naznačuje zvýšené riziko přenosu a vyvolává obavy, že na rozdíl od jiných variant mohou očkovaní lidé infikovaní Deltou virus přenášet.“

Společnost Pfizer také tvrdila, že v dubnu v jejích klinických studiích injekcí mRNA Covid versus placebo mezi mladými dospívajícími nebyly žádné „případy.“

Ve studii 2 260 amerických dobrovolníků ve věku 12 až 15 let předběžné údaje ukázaly, že „nebyly žádné případy COVID-19 mezi plně očkovanými dospívajícími ve srovnání s 18 mezi těmi, kterým bylo podáváno placebo,“ uvedl Pfizer.

„Tato data potvrzují příznivý profil účinnosti a bezpečnosti naší vakcíny a staví nás k tomu, abychom americkému FDA podali žádost o biologickou licenci,“ řekl generální ředitel společnosti Pfizer Albert Bourla.

„Vysoká účinnost vakcíny pozorovaná až šest měsíců po druhé dávce a proti variantě převládající v Jižní Africe poskytuje další důvěru v celkovou účinnost naší vakcíny.“

Do roku 2023 vědecký výzkum publikovaný v Americké asociaci veřejného zdraví ukázal, že očkovaní byli více než dvakrát častěji  infikováni Covid-19 než neočkovaní, kteří měli předchozí infekci.

Následně bylo v mainstreamových médiích připuštěno, že přirozená imunita je při mobilizaci odolnosti vůči infekci stejně účinná jako vakcinovaná imunita. The Lancet ve čtvrtek zveřejnil studii financovanou nadací Bill & Melinda Gates Foundation, která ukázala, že přirozená imunita je minimálně ekvivalentní imunitě očkované.

Mimochodem, studie byla zveřejněna ani ne měsíc poté, co Gates prodal všechny své akcie BioNtechu, který na genových injekcích s Pfizerem spolupracoval. V té době konečně sám přiznal, že injekce nejsou nejen bezpečné, ale ani účinné. Tedy sám již tušil, že bude lepší dát od genových injekcí ruce pryč.

Ve čtvrtek NBC přiznala závěry studie, o kterých se mimo mainstream – tedy na údajně dezinformačních webech – informovalo téměř dva roky. Nicméně, Pfizer byl odhalen Twitter Files pokusem o cenzuru prominentních lékařů, kteří se pokoušeli informovat veřejnost o přirozené imunitě, což by se dalo pravděpodobně vyložit jako úmysl spáchat podvod.

Společnost Pfizer má zkušenosti s klamáním veřejnosti. Farmaceutická společnost byla v listopadu odsouzena britským regulátorem za „hanebně zavádějící“ tvrzení o injekcích mRNA Covid, známých také jako „vakcíny proti Covidu.“

Britský farmaceutický hlídací orgán, Kodex pro předepisování léků (PMCPA),  zjistil, že Dr. Albert Bourla, generální ředitel společnosti Pfizer, učinil „zavádějící“ prohlášení o zdravých dětech, které údajně měly prospěch z vakcín.

„Neexistuje žádný důkaz, že by zdraví školáci ve Spojeném království byli vystaveni významnému riziku viru SARS COV-2, a naznačovat, že ano, je hanebně zavádějící,“ uvedla hlídací skupina UsforThem.

Pokud jde o tvrzení společnosti Pfizer, že injekce mRNA jsou „bezpečné“, vědečtí výzkumníci ze Stanford University, UCLA, Louisiana State University, University of Maryland School of Pharmacy, Navarre Health Service ve Španělsku a Bond University v Austrálii vytvořili  studi,  která ukázala, že „nadměrné riziko závažných nežádoucích příhod překonalo snížení rizika hospitalizace COVID-19 ve srovnání se skupinou s placebem ve studiích Pfizer i Moderna“.

Kromě toho předtisková studie v časopise Circulation American Heart Association v lednu  ukazuje souvislost mezi volnými spike antigeny produkovanými mRNA Covid injekcemi a formou srdečního zánětu známou jako myokarditida. Studie Oxfordské univerzity ukázala, že riziko myokarditidy, což je forma zánětu srdce, je větší při „očkování“ mRNA než při nakažení samotným virem. Studie byla publikována v Nature v prosinci 2021.

Kromě toho nyní existuje video důkaz, že zaměstnanci společnosti Pfizer měli obavy z toho, že injekce mRNA byly spojeny se zánětem srdce již v roce 2021. Společnost neudělala nic, aby varovala veřejnost před potenciální komplikací. Místo toho jí vláda Spojených států poskytla 100% ochranu odpovědnosti , možná na dobu neurčitou.

Jacksonová, bývalá auditorka klinických studií s více než 15letými zkušenostmi v koordinaci a řízení klinického výzkumu, učinila následující tvrzení o klinických zkouškách Ventavie, dodavatele společnosti Pfizer:

  • Účastníkům [C] klinické studie byla podána druhá injekce mimo protokolem nařízené okno devatenáct až dvacet tři dnů. Nejméně ve čtyřech případech byl koncentrát vakcíny přeředěn, což přímo ovlivňuje účinnost a snižuje potenciální vedlejší účinky.
  • Společnost Ventavia neohlásila závažné nežádoucí příhody (“SAE”) společnostem Pfizer a Icon, ačkoli tyto informace byly dostupné prostřednictvím záznamů účastníků klinické studie v “elektronickém deníku.” Toto je možná nejzávažnější porušení nejen protokolu klinického hodnocení, ale i důvěry veřejnosti.
  • Dokumentační postupy Ventavie byly nedbalé, nepřesné a mnohokrát zfalšované. Společnost Pfizer měla k těmto údajům přístup a stejně tak nesplnila své povinnosti v oblasti dohledu, což oprávněně vyvozuje předpoklad, že údaje z jiných klinických studií jsou stejně špatné, ne-li horší.

Brook Jacksonová se snažila získat důkaz, který by dokázal, že klinické studie společnosti Pfizer byly skutečně podvodné.

„Vše je nyní na soudci,“ řekla Jacksonová s tím, že nyní existují dvě možnosti. „1. Umožní nám pokračovat v odhalení. 2. Žaloba se zamítne.“

Jacksonová se nedávno podělila o informaci, že společnost Pfizer byla nucena vyřadit polovinu účastníků klinických studií pro svou vakcínu proti lymské borelióze kvůli „porušení správné klinické praxe (GCP)“ na stránkách provozovaných externími provozovateli.

Pfizer bojoval s „objevem“ ve své soudní bitvě s Brook Jacksonovou na každém kroku. Pokud bude úspěšná u svého soudního jednání v březnu, tato šaráda skončí a americká veřejnost získá transparentnost, kterou si zaslouží ve skutečné otázce života a smrti. Každý si zaslouží znát pravdu o farmaceutickém produktu, který je jedním z nejrozšířenějších na zemi.

Dokumenty k případu lze nalézt zde.

O průběhu soudu vás samozřejmě budu informovat.

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 22 Průměrně: 5]

7 thoughts on “Zločinci z Pfizeru jdou před soud! Případ whistleblowerky společnosti Pfizer se posunul o stupeň výš

  1. Smola!!! Všetkým ktorým nanútili tie západné sračky od Pfizer tak im najskôr nechali podpísať prehlásenie, že s tým dobrovoľne súhlasia. Pritom to nebolo nič iné iba to aby na tom USA poriadne zarobili, lebo ich dlh je astronomický. Koľko asi tak EU nakúpila tých sračiek? A za koľko? Toto si nedovolil ani CCCP, keď sme boli spoločne v RVHP!!! A za toto ľudia štrngali na námestiach v novembri roku pána 1989!!! Tak toto je tá ich sloboda slova a demokracia. Tak to určite!!!

  2. trest smrti ich určite čaká, no bol to práve Trump kto toto všetko započal a je za týmto šialenstvo, to on podporoval a kril tento podvod.
    Mali by ste ale vedieť, že za šéfom Pfizeru stojí transexualka, pouziva Holiwood oblečenie. Sintetizator, zmena hlasu je to najmenšie. Práve s touto beštiou ma dcéru a ostrov Epstein riadil práve Trump. A bodku k tomu je práve táto beštia, – je to dcéra Uršuli a lucifera. jej pravé meno je Aholiba.

  3. Proč jsme se ani ve škole, ani v TV nedozvěděli definici fašismu? Odpověď je v definici samotné! Je to taková, jakoby jednoduchá rovnice: „Spojení moci finanční a korporátní s mocí politickou = FAŠISMUS. P.S.: Každý to dnes máme dnes a denně přímo před očima. Jenže mnozí před tím „strkají hlavu do písku“, jiní se tomu rozhodli sloužit tak, jak to v historii bylo vždy.

  4. Obviňovat Trumpa? To může jenom blázen. Vždyť ho vyléčil dr. Zelenko-Hydroxychloroquine /ivermectin, zinc
    On mluvil o tomhle co ho vyléčilo, musíte poslouchat.
    Každý byl už stejně rozhodnutý, je to volba duše.
    Kdo věří v Boha a Ježíše Krista se nenechal určitě zabít experimentální vakcínou, protože už o tom dávno věděl, že chtějí genocidu.
    Jen ovce umřou.
    Kdo má oči, vidí
    Kdo má uši, slyší

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/zlocinci-z-pfizeru-jdou-pred-soud-pripad-whistleblowerky-spolecnosti-pfizer-se-posunul-o-stupen-vys/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings