Po Kanadě jezdí kamiony s obrázky občanů poškozených Covid „vakcínou“

Po Kanadě jezdí kamiony s obrázky občanů poškozených Covid „vakcínou“

V Kanadě byl obrovský nátlak na aplikaci experimentálních genových injekcí, což také znamená, že je v zemi nejen poměrně velká proočkovanost, ale také mnoho lidí, kteří byli prokazatelně poškozeni touto „vakcínou.“

Otázka však je, kolik dalších lidí má zdravotní problémy (nebo již dokonce zemřelo), aniž by kohokoli napadlo jejich postižení či smrt vztahovat právě k těmto injekcím.

Od zavedení vakcíny proti COVID-19 v Kanadě zdokumentovala kanadská agentura veřejného zdraví PHAC (Public Health Agency of Canada) ve svém systému 52 203 nežádoucích příhod.

Vláda Justina Trudeaua zaplatila téměř 2,8 milionu dolarů jako odškodnění za zranění způsobená experimentálními vakcínami proti Covid-19.

V období od června 2021 do 1. prosince 2022 bylo do Programu podpory poranění způsobených očkováním (VISP) podáno celkem 1 299 žádostí.

K dnešnímu dni Health Canada schválila 50 případů závažného a trvalého poškození vakcínou.

209 žádostí bylo klasifikováno jako nezpůsobilých, protože neobsahovaly požadované informace nebo nesplňovaly kritéria způsobilosti.

VISP uvedl, že ze zbývajících žádostí bylo 221 plně posouzeno lékařskou revizní komisí programu, 48 žádostí čeká na posouzení revizní lékařskou radou programu a 662 žádostí má nevyřízenou lékařskou dokumentaci.

„Tyto žádosti jsou případy, kdy lékařská kontrolní komise rozhodla, že existuje pravděpodobná souvislost mezi zraněním a vakcínou a že zranění je vážné a trvalé,“ stojí v prohlášení programu.

Kampaň YANA You Are Not Alone byla zahájena v kanadském Ontariu s cílem zvýšit povědomí o nebezpečích vakcín proti COVID-19.

„Náš první kamion převážející Meredith vyjel do ulic Ontaria ve čtvrtek 19. ledna 2023,“ stojí v příspěvku na webu kampaně.

„Je mnoho z nás, kteří rozumí tomu, čím vy procházíte – stali jsme se velmi podpůrnou komunitou. Zůstaňte silní – sdílejte své příběhy – společně se uzdravíme,“ řekla Meredith, která je zobrazená na kamionu.

 

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 13 Průměrně: 5]

2 thoughts on “Po Kanadě jezdí kamiony s obrázky občanů poškozených Covid „vakcínou“

  1. To by bola vyšetrovačka na n-koeficient. Nakoniec by to bolo niečo iné ako „sloboda je očkovanie, autor stíhaný za podvod, šofér vytriasačky -. ako si to mohol dovoliť. Na očkovanie nikto nezomrel.

  2. To by bola vyšetrovačka na n-koeficient. Nakoniec by to bolo niečo iné ako „sloboda je očkovanie“, autor stíhaný za podvod, šofér vytriasačky -. ako si to mohol dovoliť. Na očkovanie nikto nezomrel.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tyto stránky využívají soubory cookies, další informace naleznete zde.

View more
Přijmout
Odmítnout