Tři měsíce před Covidem udělilo americké ministerstvo obrany zakázku na výzkum Covidu společnosti na Ukrajině

Tři měsíce před Covidem udělilo americké ministerstvo obrany zakázku na výzkum Covidu společnosti na Ukrajině

Svět se poprvé dozvěděl o novém koronaviru na konci roku 2019 a více pak na začátku ledna 2020, kdy se v čínském Wu-chanu objevily zprávy o údajně novém onemocnění podobném zápalu plic. Ve skutečnosti se svět konkrétně o Covid-19 dozvěděl až v únoru 2020, protože teprve 11. dne toho měsíce Světová zdravotnická organizace oficiálně pojmenovala novou koronavirovou nemoc Covid-19. Do té doby se hovořilo jen o respirační chorobě, respektive o koronavirech.

Pokud je toto oficiální pravda, proč tedy vládní data USA ukazují, že 12. listopadu 2019 ministerstvo obrany USA (DOD) ocenilo společnost Labyrinth Global Health Inc. ? To bylo alespoň měsíc předtím, než se údajně objevil nový koronavirus a tři měsíce předtím, než byl oficiálně označen jako Covid-19!

Tím však šokující zjištění nekončí. Smlouva o „výzkumu COVID-19“, která byla udělena v listopadu 2019, se měla realizovat nejen na Ukrajině, ale byla součástí mnohem větší zakázky na „Program snižování biohrozeb na Ukrajině“.

To možná vysvětluje, proč Labyrinth Global Health od svého založení v roce 2017 spolupracuje s EcoHealth Alliance Petera Daszaka a Metabiotou Ernesta Wolfe (spoluvlastníkem Metabioty je i Hunter Biden).

Vláda Spojených států vytvořila webovou stránku s názvem USA Spending , oficiální zdroj otevřených dat o federálních výdajích. Podle tohoto webu utratila americká vláda k 12. dubnu 2021 „v reakci na COVID-19“ ohromujících 3,63 bilionu dolarů. To ale nejsou jediné informace o Covidu, které lze na webu najít.

V „hledání ocenění“ je skryta zakázka udělená ministerstvem obrany společnosti s názvem Black & Veatch Special Projects Corp , o které se říká, že je „globální inženýrská, nákupní, konzultační a stavební společnost, která se specializuje na rozvoj infrastruktury“.

Zakázka byla zadána 20. září 2012 a je popsána jako „odborné, vědecké a technické služby“. To je samozřejmě velmi vágní a s největší pravděpodobností to bude zajímat málokoho, kdo na to náhodou narazí. Ale v detailech je něco, co by mělo zajímat každého.

„Historie zadávání zakázek“ obsahuje záložku „Subdodávky“, na které jsou uvedeni příjemci, datum akce, částka a velmi stručný popis 115 subdodavatelských operací. Většina subdodávek je velmi všední a týká se věcí jako „laboratorní vybavení pro Kyjev“ nebo „kancelářský nábytek pro Kyjev“.

Existuje však jedna subdodávka, která mezi ostatními vyniká, a byla udělena společnosti Labyrinth Global Health INC za „dokumentaci rukopisů malých a středních podniků a výzkum COVID-19“.

Ocenění za výzkum Covid-19 není zrovna šokující, když se říká, že svět je ohrožen pandemií Covid-19, ale vzhledem k tomu, že subdodávka byla udělena 12. listopadu 2019, minimálně měsíc před údajným výskytem nového koronaviru a tři měsíce předtím, než byl oficiálně označen jako Covid-19 (do té doby údajně tento název nebyl znám!!), by ocenění za výzkum Covid-19 mělo být pro každého šokem.

Ale to není vše, místem, kde měl být kontakt pro výzkum Covid-19 navázán, byla Ukrajina, stejně jako celé ministerstvo obrany na Black & Veatch Special Projects Corp.

Podrobnosti smlouvy na webu USA Spending naznačují, že ministerstvo obrany zadalo zakázku Agentuře pro snižování hrozeb obrany (DTRA). Zakázka byla zadána 20. září 2012 a končí 13. října 2020.

Zatímco podrobnosti jsou vágní, webová stránka vlády USA také odhaluje, že 21,7 milionu dolarů ze smlouvy ve výši 116,6 milionu dolarů bylo vynaloženo na „Ukrajinský program snižování biologických hrozeb“.

Proč ministerstvo obrany zaplatilo to, co prohlašuje za „globální inženýrskou, nákupní, konzultační a stavební společnost specializující se na rozvoj infrastruktury“, aby provedlo program na snížení… pomoci biologické hrozbě na Ukrajině?

A proč tedy jak ministerstvo obrany, tak zmíněná společnost, zaplatily společnosti Labyrinth Global Health INC za provádění výzkumu COVID-19 na Ukrajině alespoň měsíc předtím, než se údajně objevil nový koronavirus a tři měsíce předtím, než byl oficiálně klasifikován jako Covid – 19?

Labyrinth Global Health byla založena v roce 2017 a je údajně „malým podnikem vedený ženami s hlubokými odbornými znalostmi a prokázanými výsledky v podpoře iniciativ pro vědecký a lékařský pokrok“.

Popisují se jako „multikulturní a mezinárodní organizace s pobočkami ve čtyřech zemích a týmem odborníků s různým zázemím a odbornými znalostmi včetně mikrobiologie, virologie, globálního zdraví, péče o nově vznikající infekční choroby, lékařské antropologie, terénní epidemiologie, klinického výzkumu a zdravotnických informačních systémů.“

Jedna z těchto kanceláří se shodou okolností nachází v Kyjevě na Ukrajině, kterou společnost popisuje jako „bránu do východní Evropy“.

Vedoucí tým Labyrinth Global se skládá z Karen Saylors, PHD, jako generální ředitelky, Mary Guttieri, PHS, jako Chief Science Officer, a Murat Tartan, jako Chief Financial Officer.

Dr Karen Saylors, spoluzakladatelka Labyrinth Global Health, údajně více než deset let pracovala v oblasti mezinárodního veřejného zdraví a mnoho let žila v Africe, kde vybudovala globální sítě dohledu a spolupracovala s partnery na formování globální zdravotní politiky. Pomáhala detekovat a zlepšit kontrolu infekčních nemocí.

V „Labyrintu“ se Dr. Saylorsová specializuje na studie zaměřené na pochopení a zmírnění biologických a behaviorálních rizik přenosu nemocí. Dr Saylorsová spolupracovala s Oxford University Clinical Trials Network ve Vietnamu na výzkumu dozoru nad zoonózami a pokračuje v koordinaci nových propuknutí onemocnění ve zvířecí a lidské populaci s regionálními partnery.

Kdo jsou ale partneři, se kterými Dr. Karen Saylorsová a Labyrinth Global Health spolupracují? Není to nikdo jiný než Eco-Health Alliance a Metabiota.

Dr Karen Saylorsová, Eco-Health Alliance a Metabiota spolupracují na programu PREDICT Agentury Spojených států pro mezinárodní rozvoj (USAID) od roku 2009, zatímco Labyrinth Global Health spolupracuje s EHA a Metabiota na programu PREDICT od roku 2017.

PREDICT, který byl spuštěn v roce 2009 a je financovaný USAID, byl systémem včasného varování před novými a nově se objevujícími chorobami ve 21 zemích. Vedl ji Institut Davis One Health Institute University of California („UC“) a mezi klíčové partnery patřily EcoHealth Alliance („EHA“) , Metabiota, Wildlife Conservation Society, Smithsonian Institution a Labyrinth Global Health. PREDICT byl předchůdcem ambicióznějšího projektu Global Virome Project.

USAID popisuje PREDICT jako „významný příspěvek k posílení globálního dohledu a laboratorních diagnostických schopností pro známé a nově objevené viry v rámci několika důležitých skupin virů, jako jsou filoviry (včetně ebolavirů), chřipkové viry,  paramyxoviry a  koronaviry “.

Zde je jedna z mnoha studií publikovaných Eco Health Alliance, Metabiota a Labyrinth Global Health:

PREDICT spolupracuje s neziskovou organizací Eco Health Alliance (EHA) na katalogizaci stovek tisíc biologických vzorků „ včetně více než 10 000 netopýrů “ po dobu devíti let. Peter Daszak, prezident EHA, byl také zapojen do studie z roku 2015 financované PREDICT o „rozmanitosti koronaviru u netopýrů“.

Eco Health Alliance je uvedena jako partner Wuhanského virologického institutu („WIV“) na archivovaných stránkách svého webu a byla jmenována zástupcem generálního ředitele WIV v roce 2018 jako jeden ze „strategických partnerů institutu“.

Vztah mezi WIV a americkou agenturou pro bioobranu podpořil zejména politický poradce EHA David R. Franz, bývalý velitel americké laboratoře pro biologické zbraně ve Fort Detricku.

Dr Shi Zhengli z WIV, známá také jako „Batwoman“, také spolupracovala s Daszakem z EHA na studiích souvisejících s netopýry. Již v roce 2005 zkoumali Daszak a Zhengli koronaviry podobné SARS u netopýrů. Několik studií financovaných PREDICT o koronavirech podobných SARS a prasečí chřipce pochází z příspěvků Zhengliové a Daszaka. Snad nejpozoruhodnější je studie z roku 2015 financovaná PREDICT-NIH, ve které je spoluautorkou: “ Shluk cirkulujících netopýřích koronavirů podobný SARS ukazuje potenciál pro vznik u lidí .“

Nathan Wolfe je zakladatelem Metabioty (spolumajitel Hunter Biden) a neziskové organizace Global Viral. Přes osm let prováděl biomedicínský výzkum v subsaharské Africe a jihovýchodní Asii. Není divu, že Wolfe je mladým globálním lídrem Světového ekonomického fóra. Zejména byl členem DSRC (Defence Science Research Council) DARPA od roku 2008 , dokud nebyla rozpuštěna .

Všichni tito jedinci a organizace pracují na výzkumu koronaviru nejméně deset let a pomáhali zakládat biolaboratoře na Ukrajině. Všichni na to použili prostředky z amerického ministerstva obrany. Více si o tom můžete přečíst zde, zde a zde .

Pomineme-li prozatím biolaboratoře na Ukrajině, vraťme se k tématu Covid-19. Pokud vláda USA financovala výzkum Covid-19 předtím, než se existence Covid-19 stala veřejně známou, pak to znamená, že buď věděli o přirozené existenci Covid-19, nebo že se podíleli na jeho laboratorní výrobě.

Dalším důkazem o tom, že se zřejmě vše připravovalo předem, je fakt, že americký Národní institut pro alergie a infekční nemoci (NIAID) vedený Faucim a Moderna již v prosinci 2019 vybírali kandidáty na vakcínu mRNA proti koronaviru.

V dohodě o mlčenlivosti, kterou si můžete prohlédnout níže, prodejce Moderna a Národní institut alergií a infekčních nemocí (NIAID) uvedli, že se dohodli na „kandidátech na vakcínu proti koronaviru mRNA“, které vyvíjejí NIAID a Moderna, a které jsou ve společném vlastnictví, převedeny na příjemce, University of North Carolina v Chapel Hill, dne 12. prosince 2019.

 

Všechny tyto podpisy byly provedeny předtím, než se údajné vypuknutí infekce nového koronaviru stalo známým. Až 31. prosince 2019 se Světová zdravotnická organizace (WHO) dozvěděla o údajném nahromadění případů virové pneumonie v čínském Wu-chanu. Ale ani tehdy nezjistila, že je na vině údajný nový koronavirus, místo toho prohlásila, že zápal plic má „neznámou příčinu“.

To vše vyžaduje další zkoumání, aby se daly všechny kousky skládačky dohromady, ale tady je to, co zatím rozhodně víme:

  • V prosinci 2019 se ve Wu-chanu objevil nový koronavirus.
  • Svět se o tomto novém koronaviru dozvěděl až začátkem ledna 2020.
  • Svět nevěděl, že se tento nový koronavirus jmenuje Covid-19 až do února 2020, kdy jej tak oficiálně pojmenovala Světová zdravotnická organizace.
  • Americké ministerstvo obrany udělilo zakázku na profesionální, vědecké a technické služby společnosti Black & Veatch Special Projects Corp, o které se říká, že je globální inženýrskou, nákupní, konzultační a stavební firmou specializující se na rozvoj infrastruktury.
  • Tato smlouva zahrnovala program na snížení biologických hrozeb na Ukrajině.
  • V rámci této větší zakázky byla dne 12. listopadu 2019 udělena další zakázka společnosti Labyrinth Global Health na „Výzkum COVID-19“.
  • Tato zakázka byla udělena nejméně měsíc předtím, než bylo oznámeno, že se objevil nový koronavirus, a tři měsíce předtím, než byl oficiálně pojmenován jako Covid-19.
  • Labyrinth Global Health spolupracuje s Eco Health Alliance a Metabiotou a podílel se na programu USAID PREDICT. Všichni tito lidé a organizace pracují na výzkumu koronaviru minimálně deset let a pomáhají zakládat biolaboratoře na Ukrajině. Všichni na to použili prostředky z amerického ministerstva obrany.
  • Informace zde nalezené naznačují, že na vývoji viru Covid-19 se podílela organizace Eco Health Alliance .
  • Zde nalezené informace naznačují, že Moderna se podílela na vývoji viru Covid-19.
  • Společnost Moderna a National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) se 12. prosince 2019 dohodly na odeslání „kandidátů na vakcínu proti koronaviru mRNA“ vyvinutých a spoluvlastněných společnostmi NIAID a Moderna příjemcům „The University of North Carolina at Chapel Hill“.
Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 13 Průměrně: 5]

One thought on “Tři měsíce před Covidem udělilo americké ministerstvo obrany zakázku na výzkum Covidu společnosti na Ukrajině

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/tri-mesice-pred-covidem-udelilo-americke-ministerstvo-obrany-zakazku-na-vyzkum-covidu-spolecnosti-na-ukrajine/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings