Na základě zveřejněné komunikace švédské političky se sekretariátem Bilderbergu se podařilo odhalit další zajímavé informace o těchto srazech

Na základě zveřejněné komunikace švédské političky se sekretariátem Bilderbergu se podařilo odhalit další zajímavé informace o těchto srazech

Je všeobecně známé, že na srazy Bilderbergu jsou zpravidla zváni politici, s nimiž mají globalisté hlubší záměry. Tedy například Merkelová se zúčastnila celkem 4 srazů předtím, než se stala německou kancléřkou. Účastna na celkem 4 srazech pak byla další německá politička, Ursula von der Leyen předtím, než byla „zvolena“ (ve skutečnosti se nejednalo o volbu, ale dohodu loutkových politiků) do čela EU.

Výčet politiků, kteří byli roky připravováni mimo jiné i na srazech Bilderbergu na svoji další úlohu, by byl sáhodlouhý a vydal by na knihu. Nicméně srazy, které se konají pravidelně jednou ročně, jsou přísně tajné a není jednoduché získat jakékoli výstupy z jednotlivých setkání. Veřejnost se dozví jen některé body jednání, ale to je jen jakási zástěrka. dlouho se tak dařilo získávat víceméně jen tuto osnovu programu a vědělo se, kdo se má na akci zúčastnit. A to bylo tak asi vše…

Nyní se však podařilo dostat na veřejnost komunikaci švédské političky, která byla pozvána na letošní sraz v New Yorku. Právě tato e-mailová komunikace odkryla některé další informace o těchto tajných setkáních…

Švédská ministryně sociálních věcí Lena Hallengrenová odcestovala na začátku června do USA, aby se setkala s globalistickými politiky a očkovacími společnostmi a také se zúčastnila setkání skupiny Bilderberg ve Washingtonu DC. Celá věc se stala nákladnou cestou pro švédské daňové poplatníky. Hallengrenová se nejen rozhodla letět business třídou na všech letech, ale také pobývala v několika různých luxusních hotelech.

Účet ve výši více než 50 000 SEK byl zaslán daňovým poplatníkům. Švédský týdeník Nya Tider získal důležité dokumenty a nyní může poskytnout jedinečný pohled na účast švédské vlády v nechvalně známé globalistické lobbistické organizaci Bilderberg Group. Na svých webových stránkách se vláda rozhodla vynechat všechny informace o účasti Hallengrenové na setkání Bilderberg. Vláda také označuje velké části seznamu účastníků za důvěrné pro média – i když seznam sama skupina Bilderberg zveřejnila.

Nechvalně proslulá setkání globalistické skupiny Bilderberg si v letech 2020 a 2021 dala pauzu, což znamená, že letošní setkání ve Washingtonu DC bylo první po třech letech.

Nyní se podařilo získat jedinečný pohled na cestu Hallengrenové do USA a na části, o kterých vlády po celém světě i zbytek establishmentu diskutují za zády svých voličů.

25. května vláda zveřejnila tiskovou zprávu s názvem „Lena Hallengren navštíví New York a Washington DC“. Účelem cesty bylo „posílit vztahy Švédska se Spojenými státy spojené s globálními zdravotními problémy“. Vláda se rozhodla zveřejnit „výběr“ z jejího rozvrhu na první tři dny.

31. května se setkala s Aminou J. Mohammedovou, zástupkyní generálního tajemníka OSN, aby diskutovaly o Agendě 2030. Setkala se také s Georgem Bickerstadem, prezidentem Mezinárodního institutu pro vakcíny (IVI), vedoucím výzkumu společnosti Pfizer Mikaelem Dolstenem „pro rozhovory o budoucím zvládání pandemie“ a komisařem pro zdraví v New Yorku pro „výměnu zkušeností po pandemii a rozhovory o opatřeních, která jsou nyní přijímána k včasné prevenci a detekci infekce“.

Ve dnech 1. až 2. června se setkala mimo jiné s Andreou Palmovou, náměstkyní ministra zdravotnictví v USA, aby „diskutovala o nadcházející pandemické smlouvě WHO“. Setkala se také s několika americkými zdravotnickými úřady.

Tímto informace na vládních webových stránkách o její cestě končí a čtenář má dojem, že nedošlo k žádným dalším závazkům. Vláda se rozhodla zakrýt, že Hallengrenová měla v USA rezervováno ještě několik dní. Poté, co její oficiální program  ve Washingtonu DC 2. června skončil, okamžitě zamířila na setkání skupiny Bilderberg, které začalo ten večer a pokračovalo další tři dny, až do 5. června.

Celý luxusní hotel Mandarin Oriental ve Washingtonu DC byl rezervován skupinou Bilderberg. Před hotelem byla velmi přísná bezpečnostní opatření.

Nya Tider požádala o veškerou e-mailovou korespondenci mezi švédskou vládou a skupinou Bilderberg, která ukázala, jak probíhal kontakt mezi stranami. Skupina Bilderberg zdůrazňovala, že diskuse musí být držena v tajnosti. Díky švédské veřejné politice však bylo možné obejít jejich přání a zjistit více o tom, co se na srazu ve skutečnosti probíralo.

11. března přišlo pozvání od skupiny Bilderberg vládě. „Důvěrné“, bylo uvedeno v klasifikaci e-mailu, který byl zaslán vládní úřednici Sáře Bågingové ze „Setkání sekretariátu Bilderberg“.

„OSOBNÍ A DŮVĚRNÉ“, přečtěte si první slova zprávy.

„Vážená paní Hallengrenová, v příloze najdete pozvání od spolupředsedů Victora Halberstadta a Marie-Josée Kravisové na setkání Bilderberg 2022.“

Hallengrenová byla požádána, aby odpověděla nejpozději do 25. března. Zpráva končí textem, který uvádí, že e-mail je důvěrný a „určený výhradně pro příjemce“. Obsah nesmí být předán třetím stranám.

Samotná pozvánka byla připojena k e-mailu jako samostatný soubor. Podepsal ji Victor Halberstadt. Ten byl v kontaktu s předním švédským podnikatelem, předsedou SEB Marcusem Wallenbergem, švédským oligarchou, který měl a má obrovský vliv na švédskou vládu.

Ukázalo se také, že Marcus Wallenberg byl zapojen do rozhodování o pozvání Leny Hallengrenové.

„Jak jsme se laskavě dohodli s Marcusem Wallenbergem, jsme velmi potěšeni, že vás můžeme pozvat na naše setkání ve Washingtonu, DC, od čtvrtečního poledne dne 2. června do poledne v neděli 5. června.“

Marcus Wallenberg sedí v řídícím výboru skupiny Bilderberg, což je jakýsi řídící orgán. Jeho pozici tam potvrzují i informace v seznamu účastníků, kde každý, kdo je členem výboru, má vedle svého jména hvězdičku.

Strach z toho, že se informace dostanou na veřejnost, je v komunikaci hmatatelný. „Žádáme účastníky, aby s pozvánkou, místem konání a daty zacházeli jako s důvěrnými.“

Kromě toho je nutné, aby všichni účastníci byli „plně očkováni“ a aby také předložili negativní PCR test, když dorazí do určeného hotelu skupiny Bilderberg.

Ačkoli schůzka trvá čtyři dny, od 2. do 5. června, program je krátký, téměř základní. Zdá se, že setkání začíná ve čtvrtek 2. června v 19 hodin „nápoji a večeří“. V pátek a v sobotu probíhají rozhovory na plenárním zasedání od 8:00 do 19:00, poté po oba dny u večeře. V neděli 5. června pokračují jednání na plenárním zasedání až do 11:30, po kterém následuje oběd. Témata, o kterých se diskutovalo, lze nalézt na jedné stránce:

● Geopolitické posuny

● Výzvy NATO

● Čína

● Indický oceán

● Čínsko-americká technologická soutěž

● Rusko

● Kontinuita vlády a ekonomiky

● Narušení globálního finančního systému

● Dezinformace

● Energetická bezpečnost a udržitelnost

● Zdraví po pandemii

● Fragmentace demokratických společností

● Obchod a globalizace

● Ukrajina

Skupina Bilderberg poskytuje všem účastníkům pokyny, jak bude setkání probíhat. Všichni musí dodržovat pravidla nastavená skupinou. Oficiální postoj účastníka je irelevantní. „Účastníci se účastní soukromé role, bez ohledu na jejich oficiální pozici,“ uvádějí pravidla.

Účelem diskusí je „výměna názorů na témata, která jsou na pořadu jednání, na základě čehož mohou účastníci vyvodit vlastní závěry“.

Povaha setkání je, máme-li dokumentu věřit, zcela neformální. Je jasné, že skupina Bilderberg volí „měkkou sílu“ jako strategii pro ovlivňování.

Z pozvánky je zřejmé, že se jedná o uvolněné setkání. „Nejsou předkládány žádné návrhy, nehlasuje se a nejsou činěna žádná politická rozhodnutí,“ uvádí se ve výzvě. Účastníci mají pocit, že jsou výjimeční, a že se jedná o exkluzivní klub elit, k nimž nyní také patří.

„Setkání skupiny Bilderberg nabízejí plodné diskuse v atmosféře vzájemné důvěry, kde se účastníci mohou svobodně vyjádřit. Cílem je lépe porozumět trendům a novému vývoji mezi jednotlivci z politiky, podnikání, médií a akademické sféry. “

„Je přísně zakázáno zaznamenávat cokoli ze schůzky. Média se nesmí účastnit, s výjimkou důvěryhodných novinářů a redaktorů, kteří byli pozváni a kteří nesmějí o schůzce nic psát. Jsou zde proto, aby byli informováni – říká se, že je to spíše o tom, že jsou instruováni – a ne jménem svých čtenářů nebo diváků.“

„Všechny diskuse jsou soukromé a mimo záznam, nejsou pořizovány žádné záznamy a média jsou ze schůzky vyloučena,“ píše se v informacích. Schůzky se konají podle „pravidla Chathamova domu“, což znamená, že člověk může prozradit obdržené informace, ale nikdy zdroj.

Účastníkům je zakázáno přivést s sebou osobní sekretářky. Lena Hallengrenová cestovala se svou tiskovou mluvčí Elin Aarflotovou, která byla s Hallengrenovou po celou cestu, ale nebylo jí dovoleno účastnit se samotného setkání Bilderbergu.

„Osobní zaměstnanci se nesmí zúčastnit zasedání nebo jíst u stejného stolu jako pozvaní. Rodinní příslušníci se také nesmějí účastnit.“

Skupina Bilderberg sama rezervovala celý hotel výhradně pro účastníky, kterým není dovoleno pobývat nikde jinde než v tomto hotelu. Rezervace pokojů se neprovádí prostřednictvím hotelu, ale prostřednictvím sekretariátu skupiny Bilderberg. Náklady na luxusní hotel, 460 dolarů za noc, však musí nést účastníci. V případě Leny Hallengrenové (a dalších světových politiků) to byli domácí daňoví poplatníci.

„Minimální délka pobytu jsou tři noci. Rezervace pokojů zajišťuje sekretariát,“ uvádí se v pozvánce. Dodali také, že celý hotel byl rezervován pro skupinu, a že tam mají přístup pouze akreditovaní pracovníci. Velmi vysoká bezpečnost byla zaručena uvnitř i vně hotelu.

Skupina Bilderberg také zajistila speciálního dopravce, který vyzvedl účastníky po příjezdu do Washingtonu DC. „Doprava mezi letištěm nebo vlakovým nádražím a hotelem bude zajištěna. Se všemi účastníky se v příletové hale setká VIP servisní asistent, který drží ceduli s nápisem DC2022, nikoli s vaším jménem.“

„Kontaktní údaje, které účastníci obdrží na setkání, washington2022@bilderbergmeetings.org a telefonní číslo +1 202 787 6932 budou aktivní pouze do neděle 5. června“.

Na letošní sraz bylo pozváno asi 150 účastníků. Zatímco švédská vláda se rozhodla označit mnoho jmen jako důvěrných, celý seznam byl zveřejněn na oficiálních webových stránkách Bilderbergu. Můžete se na něj podívat zde.

Někteří ze slavných a vlivných účastníků byli:

Manuel Barroso, bývalý předseda Evropské komise, nyní prezident globální velké banky Goldman Sachs

Albert Bourla, generální ředitel společnosti Pfizer

William Burns, šéf CIA

Ben van Beurden, generální ředitel společnosti Shell

Mustafa Suleyman, šéf umělé inteligence společnosti Google

Charles Michel, předseda Rady ministrů EU

Jens Stoltenberg, Šéf NATO

Mark Rutte, nizozemský premiér

Sanna Marinová, finská premiérka

Jurij Vitrenko, generální ředitel největší ukrajinské ropné a plynárenské společnosti Naftogaz

Švédsko mělo neobvykle velkou delegaci tří lidí. Kromě Hallengrenové a Wallenberga se zúčastnil také Martin Lundstedt, generální ředitel společnosti Volvo. Vláda potvrdila, že za účast Wallenberga a Lundstedta nevznikly žádné náklady. Podotýkám, že tak bohatá účast v případě tak malé země není obvyklá. Například z ČR tam letos nebyl nikdo, podobně jako z většiny menších zemí světa.

Z komunikace dále vyplývá, že sekretářka  informovala sekretariát skupiny Bilderberg, že Hallengrenová bude ve Washingtonu již den před schůzkou, a proto se dotázala, zda by Hallengrenová mohla být vyzvednuta ze svého hotelu, když se odhlásí. Požádala také o převoz na setkání Bilderbergu. Stejně tak dohodla odvoz Hallengrenové na letiště ihned po ukončení setkání Bilderbergu.

Obě tyto žádosti byly vyslyšeny skupinou Bilderberg.

„Všechno je možné. Zajistíme vyzvednutí z hotelu Georgetown a dopravu na letiště včas,“ ujistila sekretářku Marlies ter Haar.

Před setkáním skupiny Bilderberg museli všichni účastníci nahrát očkovací certifikáty. „Vážená paní Hallengrenová, v příloze najdete informace o setkání Bilderberg 2022, stejně jako odkaz na nahrání vašeho očkovacího průkazu,“ píše tajemnice Bilderbergu Ter Haar Hallengrenové.

Účast ministryně sociálních věcí Leny Hallengrenové na schůzce zůstala ve švédských mainstreamových médiích bez povšimnutí. Mainstreamová média se rozhodla se, že o této záležitosti nenapíší ani slovo, natož aby cestu přezkoumala, například jak se utrácí peníze daňových poplatníků za luxusní hotely a podobná setkání.

Tolik tedy další informace k srazům Bilderbergu. I když jde spíše o informace technického rázu, mimo jiné je z nich patrná úporná snaha o utajování. Jisté je, že z těchto srazů se časem odchází na vysoké posty a v zemi účastníků, kteří bývají na srazy pozváni, posléze dochází k zásadním událostem.

To potvrzuje například dění v Holandsku, odkud byli na Bilderbergu hned tři vysoko postavení politici. Pozvání Švédska a Finska může souviset se snahou dostat obě země do NATO, ale také s tím, že například Švédsko má příští rok přejít na plně bezhotovostní společnost. Také se může některý vysoký politik z uvedených zemí objevit za dva roky coby nástupce Lejnové. Politici z těchto zemí se totiž objevovali na srazech pravidelně již od roku 2016…

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 13 Průměrně: 5]

One thought on “Na základě zveřejněné komunikace švédské političky se sekretariátem Bilderbergu se podařilo odhalit další zajímavé informace o těchto srazech

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/na-zaklade-zverejnene-komunikace-svedske-politicky-se-sekretariatem-bilderbergu-se-podarilo-odhalit-dalsi-zajimave-informace-o-techto-srazech/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings