„Branná výchova“ v dětských letních táborech (video)

„Branná výchova“ v dětských letních táborech (video)

Jsou věci, o nichž se nyní nesmí hovořit. Možná ještě tak před měsícem by nebylo zveřejnění podobného článku žádný problém. Ale nyní je to do jisté míry hra s ohněm. Jenže na podobné články narážím v posledních dnech denně. Najdete je v médiích z celé Evropy. Nikde mimo ČR (a trošku i Slovenska) se totiž necenzuruje. Nedalo mi tedy, abych neupozornila na to, nač mainstream záměrně upozornit nechce. Ale je dobré se na každou událost dívat ze všech stran, ne pouze černobíle.

Tímto  článkem v žádném případě nehodlám podporovat žádnou válku ani agresory, jak tvrdí cenzorská sebranka. Naopak, mnohokrát jsem se na těchto stránkách vymezila proti všem válkám. Nejen proti té vedené nyní Ruskem, ale i proti těm, které byly či jsou vedeny USA, Tureckem, Ázerbájdžánem, Saúdskou Arábií, Francií a dalšími. To jsou však války, které naši pokrytci podporují (či podporovali). Na rozdíl od mainstreamových pokrytců tedy odsuzuji všechny agrese, ať jsou vedeny kdekoli a kýmkoli.

Ale nyní zpět k tématu.

Od začátku války na Ukrajině se ozývá slogan, že člověk musí nenávidět Rusy a milovat Ukrajince. Válka je vždy špatná a civilní obyvatelstvo většinou za nic nemůže. Proč tedy jakýkoli národ házet na jednu hromadu? A to platí i pro téma tohoto článku. Jistě se týká jen zlomku ukrajinských dětí, rozhodně ne všech. A  opět – děti na nic nemohou, plnou zodpovědnost za jejich výchovu nesou zásadně a jen rodiče. Slepá nenávist k celému národu a všem tamním lidem nebo potomkům je primitivní a je třeba ji odmítnout.

Jistě jste už někdy viděli fotografie, zachycující výcvikové tábory pro dětské vojáky připomínající výcvik v Islámském státě. Je třeba potvrdit, že je to pravda, která je známá i hlavnímu proudu, jenž ji záměrně zamlčuje.  A vše je mnohem horší, než to vypadá.

Dále už následuje článek doslovně tak, jak jej uvádí rakouský zdroj:

Nejprve omluva: Obrazový důkaz nese autorská práva tiskové agentury AP, ale mnoho z nich již nelze zakoupit. Pokud bychom vám tyto fotografie ukázali, byli bychom stíháni. To si nemůžeme dovolit.

Nejprve vám nabídneme řadu odkazů, abyste se mohli sami přesvědčit. Vyhledejte termín „Azovets“ v APA Picturedesk u držitele práv pro Rakousko – tento zdroj také dokazuje pravost. (Pozn. termín „Azovec“ vám ukáže zajímavé obrázky i na Googlu). Zdá se, že někdo je velmi hrdý na velkou sbírku fotografií ukrajinských dětských vojáků v databázi obrázků „Shutterstock“, kde si můžete koupit 60 z těchto fotografií, na „Dreamstime“ můžete licencovat 40 obrázků. V Alamy jsou dva z těchto působivých záběrů, Imago prodává šest obzvláště výbušných snímků.

První výcvikový tábor pro děti od základní školy, jasně fašistický až nacionálně socialistický ve své symbolice a orientaci, existuje pod názvem „Azovec“ nejméně od roku 2015 (důkaz: foto na Imago Images, článek v britském mainstreamovém časopise Daily Mail). Ve Velké Británii byli lidé již v této době zděšeni (právem!): Děti od šesti let jsou na Ukrajině cvičeny v neonacistických táborech na skutečných střelných zbraních, včetně kulometů.

The Sunday Times v srpnu 2018 uvedly: Děti ve věku od 7 do 15 let se na ultranacionalistickém letním táboře učí válečným řemeslům. 15letá Tarakan dokáže sestavit svůj kalašnikov za 25 sekund. Tábor je řízen fašistickým praporem Azov, který se po krvavém převratu v roce 2014 zapojil do boje proti civilnímu obyvatelstvu v proruském Donbasu, spolufinancovaném CIA a Georgem Sorosem.

Úřady podporují dětské tábory, účast i pro „disciplínu“

Zakladatelem je velitel praporu Azov Andrij Biletskyj. Je považován za ultranacionalistu a pravicového extremistu. V roce 2017 se již v prvním výcvikovém táboře u Kyjeva trénovalo 465 dětí. Úřady projekt vždy podporovaly, takže ve stejném roce dostal ocenění od ministerstva sportu a související financování ve výši 200 000 rublů. Dalšími známými místy takových výcvikových táborů na konci roku 2018 byly Charkov, Dněpropetrovsk, Černigov, Čerkasy a Záporoží. Kromě praporu Azov udržuje také krajně pravicový Pravý sektor vlastní dětské tábory. Od roku 2014 dokonce existuje oficiální tábor, který indoktrinuje děti ve věku od 4 let. Stránka glaka.if.ua také vysvětluje, jak to vypadá s „dobrovolností“ účasti:

„Kromě toho pobyt v táboře pomáhá disciplinovat děti, které se chovají špatně. V loňském roce jsme do tábora poslali dítě, které bylo náchylné k deviantnímu chování. O dva týdny později se jeho chování dramaticky změnilo,“ řekla Alla Lemchak, vedoucí dětského policejního oddělení.“

Nevíme, jaká morální omluva by měla existovat pro uniformování dětí od čtyř let, vojenské cvičení a výcvik se zbraněmi. Podle našeho názoru se jedná o obzvláště závažné zneužívání dětí, srovnatelné s tím, co se děje v afrických armádách nebo v oblastech Islámského státu. Škody způsobené duším těchto mladých lidí nemohou být napraveny ani za zbytek života.

Kromě nacistických ideálů, které se zde samozřejmě učí, je zřejmý předpoklad, že se učí nenávist k nepříteli a jeho zabíjení (viz důkazy níže). To vše ve věku, kdy by si děti měly stále klidně hrát na pískovišti a bezstarostně dovádět se svými přáteli. Od svého založení v roce 2015 tábory opakovaně navštěvují fotografové z tiskové agentury Associated Press. Nikdo nemůže říci, že nic nevěděli. Každý, kdo jednostranně chválí Ukrajinu a nechce uznat, že každá válka má svou historii a že vždy existují dvě strany sporu, dělá tragickou chybu.

Nenávistné vraždy spáchané mladými neonacisty

Člověk musí být opatrný v průběhu nyní 8 let trvající ukrajinské bratrovražedné války, protože všechny strany šíří propagandu. Nicméně je zajímavé, co ruská strana Lenta.ru říká o dětských táborech. Tvrzení: Učí se čistá nenávist, ukrajinští nacionalisté učí děti zabíjet Rusy. Kromě bojů tedy docházelo i k vraždám, které spáchali zejména mladí útočníci:

„Cikáni se stali oběťmi pogromu ve Lvově na západní Ukrajině v noci 24. června letošního roku (poznámka: 2018). Za poslední dva měsíce se jedná o šestý útok na Romy, ale první, při kterém zemřel jeden člověk. Útok vedl 20letý vůdce a ti, kteří se přímo podíleli na zločinu, byli ve věku 16-17 let. Útočníci patřili k neonacistické skupině Zvané Střízlivá a zlá mládež nebo Lvovská mládež v různých dobách (v němčině Lvov a Jugend je odkaz na Hitlerjugend, nacistickou mládežnickou organizaci z doby Třetí říše).“

Videodůkaz: dokument NBC z roku 2017

Ukrajinské dítě, asi sedmileté, křičí: „Nechte Moskvu v troskách! Dobudeme celý svět! Smrt, smrt Moskvanům!“ Níže jsme objevili šokující dokument z NBC News.

Je zřejmé, že v Rakousku a Německu (a podotýkám, že i v ČR) by člověk na dlouhou dobu zmizel ve vězení, kdyby se byť jen přiblížil plánování takového dětského tábora, natož k jeho realizaci. Uniforma dětí, vlajky, loga a erby ukazují symboly z nacistické éry. Zvláště Wolfsangel a černé slunce jsou  tam vždy vidět. Instruktoři, které vidíte v některých záběrech, jsou znovu a znovu pokryti těmito a dalšími bojovými tetováními.

Přímé odkazy na předchozí zprávy v mainstreamovém tisku naleznete zde:

Nikdy ověřovatelé faktů nelhali tak bezostyšně a nelidsky jako v této věci. Zde je „kontrola faktů“ „Stopfake“, protože rádi necháme druhou stranu, aby se vyjádřila. Obsah, který je zde distribuován, je řízen sám. Navázali e-mailový kontakt s vedoucím výcvikového tábora, který tvrdil, že se jedná pouze o airsoftové zbraně a hravé kurzy sebeobrany. Hitlerovy pozdravy nikdy neexistovaly, mají negativní postoj vůči národnímu socialismu. Novináři všechno překroutili a špatně si to vyložili. „Stopfake“ dokonce hovoří o „skautském letním táboře“. Posuďte sami, jaká je pravda v obrazovém materiálu uvedeném výše.

Mimochodem, oficiální účet Instagram je důrazně „barevný“, pečlivě se dbá na to, aby fašistické a nacionálně socialistické prvky nebyly vidět. Pokud znáte výše uvedené obrázky, můžete přiřadit „fotky dobré nálady“ stránky Instagram o něco lépe a najít různé hry s plynovou maskou, malováním na obličej v maskovacích barvách nebo vojenským závodem pod dráty, které už nejsou tak zábavné. Oficiální vládní webové stránky o „Koncepci národní vlastenecké výchovy pro děti a mládež“ ukrajinského ministerstva vědy naleznete zde.

K uvedenému dodávám, že článek je převzatý ze zahraničních (rakouských) zdrojů a – jak můžete sami vidět – je také plný odkazů na zdroje mainstreamové. Opět jde především o zdroje z různých zemí Evropy. Některé záběry mohou vypadat jako klasická „branná výchova,“ nicméně využití skutečných zbraní u malých dětí (od 4 let!) nebo nacistické symboly zřejmě úplně v pořádku nebudou.

Pokud se tedy kdokoli vymezuje proti násilí a válce, musí se vymezit také proti takovému prznění malých dětí a indoktrinaci, která se bude jen stěží napravovat. Jisté také je, že před západními novináři pečlivě skryli všechny případné nacistické symboly, tedy s výjimkou těch, které mají instruktoři vytetované na těle. A nakonec opět zdůrazňuji, že rozhodně netvrdím, že jde o všechny děti, ale zřejmě se jedná jen o okrajové skupiny. A jasné je i to, že bylo vše podporováno i vládou….

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 21 Průměrně: 5]

4 thoughts on “„Branná výchova“ v dětských letních táborech (video)

  1. Je to hnusné, tahat do války dokonce i děti
    Dneska je za milovníka násilí označen i takový zavilý pacifista, jako je Jarek Nohavica
    Nemám slov. Jsem zděšená , kam jsme se za těch 33 let dostali
    Ono je to s tím bojem proti útlaku složité. Nikdo se nepovažuje za agresora.
    Vlastně i Hitler “ chránil svůj mírumilovný lid” před útlakem židobolševiků.
    Strašně se bojím, že zase někdo kvůli blbině rozpoutá válku.
    😥

  2. NIečo podobné – čiže fašistické tábory, kde sa malé maďarské deti vychovávajú k nenávisti voči susedném národom a štátom a vymýva sa im mozog veľkouhorskou iredentistickou propagandou – financuje aj neobmedzený diktátor Orbán. Dokonca aj na našom území. Preto ho jeho nepriatelia /EÚ, Soros, domáca opozícia/ jednoducho musia budúci mesiac zvrhnúť. Za každú cenu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/branna-vychova-v-detskych-nacistickych-taborech-video/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings