Němečtí novináři sestavili detailní propojení globální zločinecké sítě Velkého resetu

Němečtí novináři sestavili detailní propojení globální zločinecké sítě Velkého resetu

Vzhledem k tomu, že se jednalo o německé alternativní investigativní novináře, kteří celou zločineckou síť dlouho a poměrně detailně rozkrývali, tak se logicky zabývali zejména úkolem Německa v celém COVID podvodu. A předpokládám, že vás neudiví, že podíl této země je zhruba stejný, jako podíl Německa na 2. světové válce. Tedy je velmi zásadní a lépe pak lze pochopit, proč naše vládní loutky celé dva roky velmi tupě napodobovaly kroky Německa a to do takových detailů, jako použití prachových respirátorů, což mimo ČR  a Rakouska po Německu nezavedl takto striktně nikdo další.

Prakticky se jednalo o signál naší plné podřízenosti nejen Bruselu, ale zřejmě především Berlínu. Ovšem vzhledem k tomu, že většina z vás se v německé politice zřejmě nijak detailně nevyzná, tak nebudeme reprodukovat kompletní článek, který velmi detailně pojednává o napojení nejvýše postavených německých politiků na nejvyšší globální zločinecká patra. Zřejmě stačí zdůraznit, že zainteresován byl v podvodu nejen tvůrce PCR testů Drosten, ale také Angela Merkelová a několik dalších vrcholných německých politiků, kteří byli v aktivní politice kolem let 2017-2021.

Němečtí novináři mimo jiné upozorňují na setkání nejvyšších německých vládních špiček a zdravotnických odborníků se zástupci globálních organizací na velmi zásadní schůzce, kde byly zřejmě projednávány detaily toho, co se má v příštích letech odehrávat, včetně zásadní úlohy Německa. K setkání došlo  8. května 2019.

Mezi účastníky patřili:

  • Hermann Gröhe, člen Křesťanskodemokratické unie (CDU) a bývalý spolkový ministr zdravotnictví
  • Ralph Brinkhaus, parlamentní výkonný ředitel CDU
  • Dr. Angela Merkelová, bývalá německá kancléřka a členka CDU
  • Ilona Kickbush, Ph.D., Univerzitní institut mezinárodních a rozvojových studií, Ženeva
  • Tedros Adhanom Ghebreyesus, generální ředitel WHO
  • Dr. Christian Drosten, německý virolog, který vyvinul test COVID PCR na začátku roku 2020
  • Dr. Clarissa Prazeres da Costa, mikrobioložka a specialistka na infekční onemocnění
  • Joe Cerrell, výkonný ředitel pro Evropu, Střední východ a východní Asii v Nadaci Gatesových
  • Profesor Jeremy Farrar, ředitel Wellcome Trust
  • Dr. Georg Kippels, člen CDU
  • Jens Spahn, člen CDU a bývalý spolkový ministr zdravotnictví

Účastníci tohoto setkání se později opakovaně ocitli v různých překrývajících se pracovních skupinách.

Dne 14. února 2019 byli Farrar, Drosten a Kickbush přítomni na cvičení na téma „Mezinárodní reakce na záměrné biologické události“, které se konalo na Mnichovské bezpečnostní konferenci (viz strana 124 dokumentu z odkazu níže). Přítomni byli také zástupci Institutu Roberta Kocha, čínského CDC a Nadace Gatesových.

V letech 2017 a 2018 byli Kickbush, Drosten a Farrar přijati jako členové Mezinárodního poradního výboru pro globální zdraví. Farrar a Kickbush jsou také členy Rady pro monitorování globální připravenosti, společného orgánu Světové banky, který byl oficiálně založen v květnu 2018. (Dr. Anthony Fauci je dalším členem tohoto panelu.) Další dva důležití lidé v této síti jsou:

  • Dr. Chris Elias, prezident Globálního rozvojového programu v Nadaci Gatesových. Je také členem Rady pro monitorování globální připravenosti a Mezinárodního poradního výboru pro globální zdraví, spolu s Kickbushem, Drostenem a Farrarem.
  • Dr. Peter Piot, belgicko-britský mikrobiolog známý svým výzkumem eboly a AIDS, profesor globálního zdraví, ředitel London School of Hygiene and Tropical Medicine, senior fellow of the Gates Foundation’s Global Health Program a bývalý náměstek generálního tajemníka OSN.

Výše uvedené informace jsou velmi důležité pro pochopení role Německa v největším podvodu všech dob. Je třeba si uvědomit, že Němci mají schopnost volit si do svého čela psychopaty a poté jim věrně poklonkovat, což dokázali v minulosti již mnohokrát. Role Německa je tedy – zdá se – v tom, co se poslední dva roky děje, mnohem větší, než se zdálo. Zřejmě dobře vydíratelná Merkelová, jen o pár let dřív odposlouchávaná CIA, od jisté doby velmi pilně plnila zadané notičky.

Ovšem zdá se, že Německo mělo být jen jakousi vůdčí silou v rámci Evropy a bylo zaúkolováno zejména v oblasti PCR testů, které měly celosvětově dopomoci tomu, že se vyhlásí pandemie. Ostatně, pamatujete si, že by se kdy v minulosti hledaly třeba chřipkové viry pomocí testů a to navíc u asymptomatických osob?

Dokument, kde najdete veškerá propojení zločineckých organizací (s  patrnou účastí Německa) si můžete prohlédnout a stáhnout zde. Dokument je anglicky, částečně německy.

Vzhledem ke složitosti síťových připojení neexistuje snadný způsob, jak zde shrnout úlohu jednotlivých organizací či konkrétních osob. Jednoduše musíte projít dokument stránku po stránce a uvidíte sami, že jisté organizace i jména se zde stále opakují. Mezi nejdůležitější organizace, jejichž síťová propojení jsou podrobně uvedena, však patří:

  • Nadace Billa a Melindy Gatesových
  • Wellcome Trust, organizace financovaná a strategicky propojená s GlaxoSmithKline (výrobce vakcín, ve kterém má Bill Gates finanční podíl)
  • Světová zdravotnická organizace
  • Rockefellerova nadace
  • Skupina Světové banky
  • Světové ekonomické fórum (WEF)
  • GAVI, Aliance pro vakcíny založená Nadací Gatesových
  • Koalice pro inovace v připravenosti na epidemie (CEPI), založená vládami Norska a Indie, Nadací Gatesových, Wellcome Trust a WEF
  • Globální fond
  • Fórum mladých globálních lídrů, založené WEF v roce 2004
  • FIND, globální aliance pro diagnostiku, si klade za cíl zajistit rovný přístup ke spolehlivým diagnózám po celém světě
  • Velké farmaceutické společnosti
  • Univerzita Johnse Hopkinse
  • Charité, Universitätsmedizin Berlin
  • Institut Roberta Kocha
  • Evropská komise
  • Evropský úřad pro léčivé přípravky a zdravotnické prostředky
  • Švýcarská agentura pro terapeutické produkty
  • Německé globální centrum zdraví

Z nich se zdá, že Nadace Billa a Melindy Gatesových je v popředí nebo centru této zločinecké sítě.

Gates je také hlavním sponzorem mainstreamových médií, což je samozřejmě důležité, pokud chcete zajistit jednostranný tisk, který nepovolí názorovou pluralitu (propojení Gatesových s médii je patrné na str. 133 výše uvedeného dokumentu, kde viditelně sponzoruje zejména CNN, BBC a je zde také uvedena Evropská komise, odkud jsou peníze přerozděleny mainstreamu v zemích EU. Zajímavý je fakt, že právě to má na starosti Jourová). Mimo médií jako takových jdou toky peněz i na tzv. „fact chcecking“, jak se dnes nazývá cenzura nepohodlných názorů.

V minulosti Nadace Billa a Melindy Gatesových financovala umístění „poučných“ zpráv do populárních televizních pořadů, jako jsou „ER“, „Zákon a pořádek“ a „Soukromá praxe: CSR“ a „Soukromá praxe“, včetně témat, jako je prevence HIV, chirurgická bezpečnost a šíření infekčních nemocí, tj. očkování. Ale to byl jen začátek.

S více než 30 000 granty daroval Gates nejméně 319 milionů dolarů médiím, včetně CNN, NBC, NPR, PBS, The Atlantic, Texas Tribune (USA), BBC, The Guardian, The Financial Times, The Daily Telegraph (Velká Británie), Le Monde (Francie), Der Spiegel (Německo), El País (Španělsko) a globálních vysílacích společností, jako je Al-Jazeera.

Moc, kterou má Gates nad médii, je obrovská, ale není jediným hráčem. Mezi další hráče, kteří ovládají média, patří BlackRock a Vanguard Group, dvě největší firmy spravující bohatství na světě, které také ovládají Big Pharmu. Jsou na vrcholu pyramidy, která v podstatě kontroluje všechno, ale neslyšíte nic o jejich děsivém monopolu, protože také vlastní média.

Vanguard a Blackrock doslova vlastní zprávy, které jsou vytvořeny, vlastní distribuci zpráv, které jsou vytvořeny, vlastní život reportérů, kteří informují o zprávách, které se šíří, které jsou vytvořeny na vaší televizní obrazovce. V USA jde o CBS, FOX, ABC, nezáleží na tom, kterou stanici kdo sleduje.

Výše uvedená média jsou samozřejmě zdroji pro mainstreamová média i u nás nebo kdekoli jinde v Evropě. V rámci EU je mainstream velmi štědře dotován z EU.

Detailněji jste si o „světovládcích“ – BlackRock a Vanguard mohli přečíst zde.

Bill Gates se zabývá také potravinářskou a zemědělskou politikou. Je dlouholetým zastáncem GMO a toxických agrochemikálií, ale také uvedl, že tlačí na západní země, aby přešly na 100% syntetické, laboratorně pěstované napodobeniny hovězího masa, které sám vyrábí a brojil proti legislativním pokusům zajistit, aby padělané maso bylo řádně označeno, protože by to zpomalilo přijetí veřejností.

Gatesův globalistický přístup k zemědělství má znovu a znovu zničující důsledky pro udržitelnost potravin a životního prostředí obecně, a zejména pro místní potravinovou bezpečnost. Pro Gatese a jeho obchodní spojence je však ziskový a prosazuje technokratický plán na kontrolu světa tím, že vlastní všechny světové zdroje.

WEF, založené technokratem Klausem Schwabem, je jen jednou z globálních organizací, které pomáhají prosazovat Gatesovu destruktivní zemědělsko-potravinářskou padělatelskou agendu.

Nadace Gatesových prostřednictvím svého financování WEF také hraje důležitou roli ve Velkém resetu, který byl oficiálně představen na summitu WEF v květnu 2020.

Každý myslitelný aspekt života a společnosti má být „transformován“ podle jejich plánu – včetně globální potravinové politiky. Tento tlak je veden organizací nazvanou EAT Forum, která byla spoluzaložena Wellcome Trust a nazývá se „Davos pro jídlo“.

Největší iniciativa EAT Fóra se nazývá FReSH a jejím cílem je změnit potravinový systém jako celek. Mezi partnery projektu patří Bayer, Cargill, Syngenta, Unilever a Google. EAT také spolupracuje s téměř 40 obcemi v Evropě, Africe, Asii, Severní Americe, Jižní Americe a Austrálii a podporuje Gatesem financovaný Dětský fond OSN (UNICEF) při vytváření aktualizovaných stravovacích pokynů.

Jak můžete vidět, Nadace Gatesových, WEF a Wellcome Trust jsou zastoupeny v každé síti, ať už jde o globální zdraví, finance, média, environmentální politiku nebo výživu, a spojení mezi nimi je plán „Velký reset“ se čtvrtou průmyslovou revolucí (další vynález Schwaba), která je o transformaci lidstva na kyborgy s přístupem k internetu.

A to je přesně to, kam nás tento kriminální podnik COVID chce přivést. Abychom zabránili tomu, že se tato dystopická noční můra stane naším osudem, musíme rozpoznat skryté sítě, které pracují v zákulisí.

Musíme si uvědomit, že rozhodnutí nejsou činěna náhodou. Existuje plán a rozhodnutí ve zdánlivě odlišných oblastech mají ve skutečnosti stejný cíl.

Jsou skutečně propojeni, a to je to, co je činí tak mocnými. To, co může tuto moc přerušit nebo zlomit, je veřejný vhled do těchto sítí a pochopení, že konečným cílem všech z nich je „resetovat“ a „přestavět“ civilizaci podle jejich představ, ale proti představám drtivé většiny lidí na planetě.

Nebo snad chcete žít ve světě, kde nebudete nic vlastnit a vše, co budete potřebovat, budete muset sdílet?

 

 

 

 

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 13 Průměrně: 4.8]

2 thoughts on “Němečtí novináři sestavili detailní propojení globální zločinecké sítě Velkého resetu

  1. Nie som taký pesimista, ako Slovanka. Plány globalistov sa celkom určite nenaplnia na sto percent v celom svete. Jednak zásluhou vahhábistických moslimov, ktorí prípadné konflikty v Európe, Ánii, Afrike drvivo vyhrajú, ale paradoxne tiež Iránu a jeho spojencov , lebo verím,že sa mu podarí zničiť Izrael. Rusko sa globalistickej budúcnosti môže vyhnúť, ale jedine bez Putina na čele štátu.

  2. vsimam si v poslednej dobe(roky), ze globalne elity su coraz verejnejsie a drzejsie. uz sa neboja skryvat ani povedat co idu robit. prilis im stuplo ego do hlavy a mam taky pocit ze v buducnosti sa najdu jedinci, ktori si daju za ulohu sa tychto ludi zbavit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/v-nemecku-sestavili-detailni-propojeni-globalni-zlocinecke-site-velkeho-resetu/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings