Přiznám se, že nikdy nepochopím Evropany, kteří chodí na kebab a jiné muslimské „pochutiny“ – a to hned ze dvou důvodů. Jednak jde o fakt, že 10% z výdělku jde na džihád, na nějž tak svým nákupem sami přispíváte. totéž lze ovšem říct i o firmách, které vlastní halal certifikáty.
Známé jsou však také případy kontaminace jídla, které je podáváno káfirům. Prakticky denně tyto problémy řeší v Indii, kde už přistihli nejednoho muslima, jak plive na jídlo, připravované pro káfiry.
V kontextu toho pak asi nikoho neudiví, že i v místech, kde mohamedáni maso zpracovávají se mnohdy na hygienu příliš nehledí.
Špinavé podlahy a pracovní plochy, tuny shnilého masa a ani povolení! V masokombinárně v Neuköllnu panovaly nechutné podmínky, dokud to policie neukončila.
Policejní kontrola v pondělí v Neuköllnu! Cíl: Bourárna masa v Neuköllnu, kde se mimo jiné připravuje maso pro arabské restaurace.
Při prohlídce firmy se policii naskytl děsivý obrázek: „Ve firmě bylo hodně shnilého masa, podlahy a pracovní plochy byly špinavé,“ uvedla policie v úterý přes Facebook. Společnosti navíc chyběl potřebný souhlas.
Byly zabaveny více než tři tuny nechutného masa a další zpracování masa bylo zakázáno. Problémy byly i kvůli neoznačeným únikovým cestám v provozu.
U hlavního obviněného byla rovněž provedena domovní prohlídka a kontrola další provozovny. Na muže byl také vydán otevřený zatykač pro nezaplacenou pokutu, kterou nyní zaplatil.
Medzi prostriedky moslimskej invázie samozrejme treba rátať aj cukrárne či zmrzlinárne…