Mediální manipulace – hlavní nástroj globalistů k ovládání mas – část 2 – koronafašismus

V dalším díle o mediálních manipulacích si poukážeme na jednu z největších celosvětových manipulací, k jakým za dob existence masmédií došlo. Jedná se samozřejmě o situaci, která probíhá po celém světě poslední asi rok a půl, ve skutečnosti ovšem mnohem déle, neboť každá větší „akce“ musí být dlouhodobě předem připravena.

Aniž by to většina lidí – včetně těch, kdo na tuto monstrózní manipulaci nenaletěli – tušila, do jisté míry jde i o to, že se musí svět přizpůsobit nastupující totalitě, kterou přináší jak islám, tak globalisté z WEF se svým „Velkým resetem.“

Přeměna světa podle tzv. Velkého resetu tak, jak jej navrhují globalisté z WEF, nemá s demokracií společného vůbec nic (počítá se s jednou globální, nikým nevolenou světovládou), jde o čirou totalitu otroků tam dole, kteří budou mít střechu nad hlavou a budou mít co jíst jen za předpokladu, že budou bezvýhradně poslušní.

Uvědomte si, že titíž lidé, kteří se nám snaží podsunout nenávistnou ideologii, horší než nacismus, coby náboženství míru, nebudou mít problém vám podsunout i jakékoli jiné lži. Ti stejní psychopaté se navíc neštítí vám plánovat budoucnost, v níž nebudete nic vlastnit (nejen dům, byt nebo auto, ale dokonce ani oblečení či běžné domácí spotřebiče). A jde přesně o ty, kdo ovládají korporátní média. Opět se podívejte na již známou pyramidu, v níž jsou výše, než tato média.

NWO - Die neue Weltordnung - Doku | Jetzt 100% gratis streamen

Největší mediální magnáti vypouští zprávy, které přebírají další média. Dlouholetý člen Římského klubu, tedy spolku, jehož hlavními tématy je posledních 30 let klimaalarmismus a po celou dobu existence (více než 50 let) depopulace planety, Ted Turner, je zároveň vlastníkem CNN. Tento mediální magnát, který je zahrnut v nejvyšších příčkách oné pyramidy, už v roce 1996 prohlásil: “Ideální by bylo snížení populace planety o 95 procent na výsledných 225-300 milionů “. V roce 2008 „humanisticky“ zkorigoval cílovou metu. Prý stačí snížit světovou populaci na 2 miliardy lidí.

CNN. BBC, AP, agentura Reuters…… Studnice pravdy, které určují, co budou psát poplatná média po celém světě. Pokud jste se podívali kamkoli, tak ve všech zemích byla tato média poslední rok a půl jako přes kopírák. Neuvěřitelné strašení, vyvolávání paniky, stresu a atmosféry strachu. To vše na základě doslova „z prstu vycucaných údajů“. Čísla, která měla vyvolat dojem, že se po zemi šíří ebola s úmrtností 50-80%. A na mnoho lidí to vliv mělo.

Korporátní média jsou za svoji propagandu velmi dobře placena (v EU jdou značné dotace propagandistickému mainstreamu z EK, jejich přidělování má na starosti Jourová), takže nezávislost těchto médií je samozřejmě nulová. Tvrdit, že jde o nezávislá média je asi totéž, jako tvrdit něco podobného svého času o Rudém právu. Pokud si dobře pamatuji, tak tento plátek alespoň svoji přímou závislost na KSČ přiznával, což by ovšem měla dělat i veškerá mainstreamová média, která by měla přiznat přímý vliv EU, potažmo mediálních megakorporací či státu, odkud také pobírají dotace.

Jak jste si mohli v posledním půlroce sami povšimnout, tak mainstream zcela potlačoval jakékoli názory odborníků, které se nehodí globalistům do jejich „rozehrané hry“. Tyto názory jsme si tak mohli přečíst na nemainstreamových zdrojích, kde bylo možné zjistit, že těchto odborníků, nesouhlasících s těmi, které mainstream postrkuje do popředí, jsou v celém světě tisíce. A zřejmě jsou další tisíce těch, kdo mlčí. Byla tedy předem zakázána jakákoli „pluralita názorů“ a případný odborník, který je zároveň odpůrcem mainstreamem daného názoru, je okamžitě dehonestován. U nás jsou do popředí postrkováni šílenci typu Flegra nebo jedinci zainteresovaní v testovacím či vakcinačním byznysu (Prymula, Maďar apod.)

V posledních měsících se zahraniční alternativou snad všech zemí prohnala spousta zcela zaručených informací, které se ovšem nehodí do mantry, kterou neustále opakuje mainstream. Ukazují, že totiž ona genová terapie, kterou mainstream a poplatní „odborníci“ nazývají očkováním, není tak báječná, jak ji slouhové globalistů představují. Média navíc záměrně zamlčují každý větší skandál, jako ten poslední.

Tím je nedávno prozrazená skandální smlouva, uzavřená firmou Pfizer s jednotlivými zeměmi. Firma ve smlouvě dokonce nabádá jednotlivé vlády k porušování zákonů a ústav jejich zemí a striktně zavádí povinnost odebrat od této firmy všechny objednané dávky oné báječné šmakulády bez ohledu na to, zda pro ně najdou odbyt. Vlády dokonce nesmí odstoupit od kontraktu ani tehdy, kdy se prokáže že nefungují tak, jak je garantováno (což se nyní plně potvrzuje).

Přestože jsou nyní alternativní média po celém světě plná tohoto velmi výbušného skandálu, mainstream o něm mlčí jako ryba. Proč? Je totiž ovládán těmi, kdo přímo vlastní tuto firmu. Pokud se podíváte na vlastnické struktury firmy Pfizer (ale i Moderna a dalších), dojdete až na téměř nejvyšší příčku oné pyramidy. A především, ve smlouvě je dokonce zmíněno, jak MUSÍ korporátní média o problematice psát. A to není vše, globalisté si vymínili, že musí být jakékoli protichůdné názory nebo informace, které se jim „nehodí do krámu“ cenzurovány. Cituji:

„V překvapivě málo hlášené události se mnoho největších světových médií dohodlo na podpoře zavádění globálních vakcín a zaměření se na boj proti šíření škodlivých dezinformací o vakcínách.“

Za dohodou stojí většina velkých mediálních domů a on-line platforem, což znamená, že přední média se zřeknou své povinnosti objektivně informovat o očkovacích látkách. Je to senzační, ale z přirozených důvodů se tomu nedostalo vůbec žádné mediální pozornosti. Za zády svých čtenářů, diváků a posluchačů se nejvlivnější mediální skupiny na světě rozhodly jednat v zájmu očkovacího průmyslu. Dohoda vysvětluje něco, co je již dlouho zřejmé mnoha konzumentům sdělovacích prostředků, konkrétně překvapivou jednostrannou propagandu médií o vakcínách.

Členové TNI jsou jedny z největších a předních mediálních domů a zpravodajských stanic na světě, včetně zpravodajských agentur AP a AFP, Reuters, britské BBC, CBC Canada, Evropské vysílací unie, Facebooku, Financial Times, First Draft, Google, YouTube, The Hindu, Microsoft, Twitter a Washington Post. Zdá se, že soukromé online platformy, jako je Facebook, YouTube, Twitter a Google, mají díky své extrémní ziskovosti zřejmá místa mezi zavedenými médii ve snaze omezit svobodu projevu, což v posledních letech zažily miliony uživatelů.

Informace o skandální smlouvě s Pfizerem, která nyní doslova hýbe alterantivou po celém světě, najdete v češtině například ZDE. Loutkové vlády tak v absolutní symbióze v tomto ohledu kooperují s médii, jejichž jediným úkolem je zmanipulovat co nejvíc jedinců. A podle všeho je těch zmanipulovaných drtivá většina.

Nikdy tak na mainstreamu nenajdete například informace o tom, že údajné „vakcíny“ absolutně vůbec nefungují. Naopak, zcela záměrně lžou a tvrdí, že fungují a snaží se rozeštvávat společnost a postupně ji rozdělit na „očkované“ a „neočkované“. O tom, jak „fungují“ ve skutečnosti se ovšem nezmiňují:

28. července NBC Chicago oznámila, že v Illinois zemřelo 169 lidí a 644 bylo hospitalizováno kvůli Covid-19. Všichni byli plně očkováni. Izrael s 9,3 miliony obyvatel byl mezi prvními, kdo podepsal dohodu s Pfizerem. Proočkovanost v zemi je 55% a bylo distribuováno 11 051 469 dávek vakcíny. Dne 30. června byla zveřejněna alarmující zpráva, že plně očkovaní pacienti tvoří polovinu dospělých covid-19 léčených v nemocnicích v Izraeli. Za pouhý měsíc se čísla dramaticky zvýšila. Mezi lidmi trpícími Covidem ve věkové skupině 20-29 let je téměř 80 procent plně očkováno a podíl je kolem 80 procent i ve věku 30 až 69 let, počet očkovaných ve věkových skupinách nad 70 let vzrostl na více než 90 procent. Izrael, stejně jako Švédsko, přesto nyní poskytuje třetí dávku vakcíny Pfizer/BioNTech.

Také z Islandu, který má proočkovanost až 71,1 procenta, z toho 90 procent lidí ve věku 40-70 a až 98 procent lidí starších 70 let je plně očkováno, existují znepokojivé zprávy, že většina hospitalizovaných s Covid-19 je plně očkována. Čím více zpráv, jako je tato, přichází, tím více samozřejmě roste zklamání z vakcín, které byly vykresleny jako „bezpečné“ a  jako jediná záchrana z Covid-19, a tím jasnější je, že Pfizer měl velmi dobré důvody podepsat povinné dohody se zeměmi dříve, než se začne objevovat pravda o „vakcínách“. Nyní jedna z nejvyšších představitelek WHO, Mariangela Simao, připouští, že lidé se nemohou cítit bezpečně jen proto, že se nechali napíchat. Vakcíny nestačí k tomu, aby se zabránilo šíření infekce.

Podobně alarmující zprávy přicházejí například ze Skotska, kde lidé, kteří byli očkováni proti Covid-19, představují 87 procent posledních úmrtí v zemi, zatímco ti, kteří dostali jednu dávku, tvoří 13 procent úmrtí. Neočkovaní tvoří jen 13 hlášených úmrtí.

O tom, jak silně šíří nákazu plně očkovaní, se nedávno přesvědčili na britské letadlové lodi. Nová letadlová loď HMS Queen Elizabeth měla na palubě infikovaných Covid-19 více než 100 námořníků, přičemž všichni měli již po obou dávkách. Královské námořnictvo oznámilo vypuknutí nákazy během první plavby skupiny Carrier Strike Group v prohlášení.

Asi 100 námořníků bylo pozitivně testováno na virus, přestože byli plně očkováni tak, jako celá posádka lodi. „Ve skupině Carrier Strike Group (CSG), která zahrnuje vlajkovou loď Královského námořnictva HMS Queen Elizabeth, došlo k vypuknutí koronaviru, což bylo potvrzeno,“ uvádí London Evening Standard.

A tak bychom mohli ve zprávách, které si nikdy na mainstreamu nepřečtete, pokračovat, bylo by toho na 100 podobně dlouhých článků, ne-li víc. Nepřečtete si je tam ovšem jen proto, že mají přikázáno jet jednostrannou propagandu, nesmí například informovat o možných léčbách. Proto před časem podali žalobu na Seznam, když psal kladně o Ivermectinu.

Systému plně poplatný Seznam samozřejmě informace časem „zkorigoval“ a lék patřičně „setřel“, aby se zařadil zpět do lajny jemu podobných médií. Od té doby jede tak brutální jednostrannou propagandu, jako jen málokteré jiné mainstreamové médium.

Každopádně je třeba si uvědomit, že ta média, která o sobě tvrdí, že jsou nezávislá, vám lžou už jen tímto tvrzením. Jsou plně závislá na svých donorech, jimiž je nejen naše vláda a EU, ale i různé korporace. A tím jsou i pod plným vlivem globalistů a jejich jednostranné propagandy. Tak, jako se jelo podle jedné ideologické linky před 40 nebo 50 lety, jede se v ní v médiích i nyní.

Poslední mediální manipulací, kterou si zde probereme příště, bude manipulace, jíž se nás snaží přesvědčit o neškodnosti či dokonce přínosu islámu a těch, kdo jej s sebou do Evropy přináší…

 

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 4 Průměrně: 4.8]

One thought on “Mediální manipulace – hlavní nástroj globalistů k ovládání mas – část 2 – koronafašismus

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/medialni-manipulace-hlavni-nastroj-globalistu-k-ovlivneni-mas-dil-2-koronafasismus/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings