V turecké televizi zcela vážně diskutovali o dobytí Řecka

V turecké televizi zcela vážně diskutovali o dobytí Řecka

Rozpory mezi Řeckem a Tureckem jsou dlouhodobé a historické souvislosti jsou jen jednou ze součástí celého problému. V posledních letech dávají Turci stále častěji najevo své dobyvačné choutky – a to nejen ve vztahu k Řecku.

Při nedávných konfliktech Turci neustále narušovali výsostné vody i vzdušný prostor Řecka a vše vyvrcholilo na přelomu let 2019/20 velkou invazí džihádistů do Řecka, podporovanou právě Tureckem.

Na tehdejší boje na hranicích se už zřejmě – pomalu, ale jistě – zapomíná, nicméně vztahy mezi oběma zeměmi jsou stále velmi vypjaté. Erdogan už v dobách největšího napětí dal jasně najevo, že některé ostrovy v Egejském moři považuje za turecké a dokonce nechal vydat mapu, na které jsou ostrovy takto označeny.

To, že Turecko ve svých dobyvatelských choutkách nijak nepolevuje, ukazuje i nedávný případ…

Turecká vláda se snaží dobýt řecké ostrovy v Egejském moři, ať už demograficky nebo vojensky.

Cíl je stejný: dobytí ostrovů.

Na tureckém provládním televizním kanálu AHaber političtí analytici a specialisté na národní bezpečnost vzrušeně diskutovali o tom, jak by turecké letectvo mohlo zaútočit na řecké ostrovy v Egejském moři.

Politický analytik řekl:

„Nenapadneme ostrovy. Využijeme svého práva na volný pohyb. Budeme členy Evropské unie. Pak se ostrovy během jedné generace demograficky přesunou k tureckému lidu. Za generaci budou všechny ostrovy převážně turecké.

„Dobytí bez války, “ dodal, „ je dosaženo tímto prostřednictvím demografické nadvlády.“

Druhý analytik nesouhlasí: “ Dobytí ostrovů bude dosaženo pouze válkou.“

Jeho úvaha:

„Tyto ostrovy byly pod osmanskou nadvládou 500 let, ale demograficky byly z 95 % řecké. Ani Osmanská říše je nedokázala turkizovat. Navíc nevěřím, že Turecko bude někdy členem EU.“

Turecká média také nepravdivě a opakovaně tvrdí, že „152 řeckých ostrovů a ostrůvků v Egejském moři patří Turecku.“

Historicky a právně však tyto ostrovy patří Řecku, a to především na základě smlouvy z Lausanne z roku 1924, turecko-italských dohod z roku 1932 a Pařížské smlouvy z roku 1947.

Tyto ostrovy ostatně patřily Řecku i v dávnější historii, před dobytí Osmany.

Dobytí je součástí islámského džihádu (válka ve službách islámu), který je podle islámských písem společnou povinností.

Byla to ideologie dobývání ve jménu džihádu, která přiměla osmanské Turky k invazi a dobytí území zahrnujících Asii, Evropu a Afriku po více než 600 let.

Podle islámu je muslimská vojenská expanze aktem přízně od Alláha, který poskytuje tato místa muslimským dobyvatelům.

Postoj turecké vlády ke genocidě je zvláštní kombinací popírání a ješitnosti. Za prvé tvrdí, že jejich předci nespáchali genocidu, a že to byla prostě válka, kterou lze přirovnat k sebeobraně.

Pak prohlašují, že „oni (křesťané) si to zasloužili,“ a že „pokud to bude nutné, mohli bychom to udělat znovu.“

Turci také pomáhali Ázerbájdžáncům v útocích na Armény a jisté je, že by se postavili na stranu džihádistů, pokud by se v některé evropské zemi strhl „džihád mečem“ (k čemuž již mají země jako Francie, Německo či Švédsko slušně nakročeno).

Turci dlouhodobě podporují demografický džihád v islamizovaných evropských zemích a jsou spolu s Katarem hlavním sponzorem evropských mešit a různých islámských spolků.

Země jako Německo či Rakousko považují v podstatě za dobyté….

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 7 Průměrně: 5]

3 thoughts on “V turecké televizi zcela vážně diskutovali o dobytí Řecka

  1. islám je zločinecká pomatená vraždící ideologie https://www.youtube.com/watch?v=Q9OHapuhzs4
    škodu nikdy nenahradí a hned po propuštění bude krást dále za peníze nás, daňových poplatníků. Soudce to moc neřeší, česká justice je na jeho straně a bude za naše peníze hlídat, aby jeho práva nebyla sebeméně dotčena. Na naše práva justiční mafie kašle, to je vůbec nezajímá.
    Izrael se dopouští válečných zločinů a otevřeně říká, že nebude brát ohledy, upozorňuje politolog Záhora. žvásty neomarxistů. svého vraha si nebudou pěstovat. už z výchovných důvodů by to bylo špatně.
    Dokonce i když si čtete Korán, v Koránu Mohamed Sáhib stále mluví o rahmatu, o soucitu, ale nikde ho nenajdete. Nemluvil o šaría, neřekl spoustu věcí, které muslimové po svém praktikují. Nikdy neřekl, že by si ženy měly zakrývat obličej nebo hlavu. A stejně se to dělá, není to praxe, je to msta. Ukazuje nám to, že cokoliv je předmětem kázání, lidé dělají přesný opak.
    islám je zločinecká pomatená vraždící ideologie, nikoli náboženství. Ukončení pomoci Palestině by bylo silné gesto, říká Zahradil. ‚Riskujeme další konflikt,‘ míní Peksa. a zase české vši radí. kožich se musí pořádně vyprášit, už z výchovného hlediska, jinak nalezou zpátky ni krok… Arabové vědí co říkají. Palestinští uprchlíci v 70. letech rozpoutali povstání v Jordánsku a Hamás je navíc odnož Muslimského bratrstva, které ve stejné době zavraždilo egyptského prezidenta. islám je ten problém a u nás jsou problém dozorové orgány nad náboženskými skupinami, ministerstvo kultury a vnitra, Martin Baxa a Vít Rakušan. Rodová linie Muslimského bratrstva ukazuje, proč vyvstávají zásadní otázky o jejich kompatibilitě se západním demokratickým řádem. Koneckonců je to organizace, jejíž logo se skládá ze dvou zkřížených mečů a jejíž přísaha věrnosti činí z džihádu čtvrtý z deseti atributů. Jeho zakladatel Hasan al-Banna (1906-1949) proslavil výrok: „Alláh je náš cíl, prorok náš vůdce, Korán náš zákon, džihád naše cesta, smrt na cestě Alláha naše největší drahá naděje“ – což se stalo mottem Bratří. To nejsou slova, která se snadno opakují v době, kdy Západ těžce trpěl teroristickými útoky páchanými těmi, kdo se snaží prosadit svůj výklad islámských zákonů v ulicích Evropy. Džihád je jedním ze základních pilířů islámu a naši politici to moc dobře vědí, ale dělají, že to nevidí. náboženství v podání světových církví se již stala pro člověka a společnost nebezpečnými a brzdou duchovního růstu, protože poselství skutečných moudrých byla jejich následovníky vždy zmonopolizována, překroucena, zideologizována, zobchodována, využita a zneužita.
    Ve Švédsku dávali nezletilce do péče zločineckým muslimským gangům. A nejde zdaleka jen o různé běžné sociální dávky, ale také o granty či dotace na fiktivní firmy či neziskovky, dávky za smyšlenou invaliditu či dokonce na síť údajných pečovatelských domovů pro děti. V podstatě se zdá, že v tomto případě zde ani nebyly umisťovány žádné děti, ale takzvaní „nezletilci bez doprovodu,“ což jsou zpravidla mladí dospělí muži (nejčastěji mezi 20 – 30 lety), kteří přijdou do země bez dokladů a prohlásí se za „nezletilé sirotky.“ o tom koudelka jistě ví. hranice kontrolují vždy na podzim, až už celá muslimská kamarila dorazila. islám není náboženství, ale mafiánský organizovaný plán na ovládnutí (zotročení) světa. Vítači mají na rukách krev. slimáky nebrat. jdou jen za svým snem parazitovat, pobírat dáfky a islamizovat. https://video.aktualne.cz/dvtv/terorismus-ma-zaklad-v-islamu-uprchlici-v-demokracii-zit-ned/r~76290110657f11e68d00002590604f2e/ , z uprchlického tábora je do pár let 2,5 milionové odlité betonové město, kde za cizí peníze vykuci solidně vegetí dekády až stovky let. mezitím si zvolí militantní džihádysty, ( V GAZE 62% voličů), kteří vyvraždí kohokoli. to tady na zemi nechceme. fialový eurohnus Palestinci byli za 2.SV spojenci nacistů, ale jejich antisemitismus přetrval do dnešní doby. asi málokdo, ze zastánců palestinských teroristů, zde ví, že Hitler byl palestinským muftím poctěn titulem „čestný muslim“ a muftího obdařil titulem „čestný Árijec“. Později nazval Hitler al-Husseíniho dokonce “fuhrerem arabského světa“. Při setkáních s dalšími nacistickými pohlaváry byla rovněž konstatována naprostá shoda v cílech a prostředcích arabského nacionalismu a německého nacizmu, namířeného proti Židům … a to v době, kdy stát Izrael ještě neexistoval. Takže svádět současnou situaci kvůli vzniku Izraele (1948) a ohánět se nějakým přílivem židovských uprchlíku je zcela mimo.…

  2. islám je zločinecká pomatená vraždící ideologie https://www.youtube.com/watch?v=Q9OHapuhzs4, Izrael se dopouští válečných zločinů a otevřeně říká, že nebude brát ohledy, upozorňuje politolog Záhora. žvásty neomarxistů. svého vraha si nebudou pěstovat. už z výchovných důvodů by to bylo špatně.
    Dokonce i když si čtete Korán, v Koránu Mohamed Sáhib stále mluví o rahmatu, o soucitu, ale nikde ho nenajdete. Nemluvil o šaría, neřekl spoustu věcí, které muslimové po svém praktikují. Nikdy neřekl, že by si ženy měly zakrývat obličej nebo hlavu. A stejně se to dělá, není to praxe, je to msta. Ukazuje nám to, že cokoliv je předmětem kázání, lidé dělají přesný opak.
    islám je zločinecká pomatená vraždící ideologie, nikoli náboženství. Ukončení pomoci Palestině by bylo silné gesto, říká Zahradil. ‚Riskujeme další konflikt,‘ míní Peksa. a zase české vši radí. kožich se musí pořádně vyprášit, už z výchovného hlediska, jinak nalezou zpátky ni krok… Arabové vědí co říkají. Palestinští uprchlíci v 70. letech rozpoutali povstání v Jordánsku a Hamás je navíc odnož Muslimského bratrstva, které ve stejné době zavraždilo egyptského prezidenta. islám je ten problém a u nás jsou problém dozorové orgány nad náboženskými skupinami, ministerstvo kultury a vnitra, Martin Baxa a Vít Rakušan. Rodová linie Muslimského bratrstva ukazuje, proč vyvstávají zásadní otázky o jejich kompatibilitě se západním demokratickým řádem. Koneckonců je to organizace, jejíž logo se skládá ze dvou zkřížených mečů a jejíž přísaha věrnosti činí z džihádu čtvrtý z deseti atributů. Jeho zakladatel Hasan al-Banna (1906-1949) proslavil výrok: „Alláh je náš cíl, prorok náš vůdce, Korán náš zákon, džihád naše cesta, smrt na cestě Alláha naše největší drahá naděje“ – což se stalo mottem Bratří. To nejsou slova, která se snadno opakují v době, kdy Západ těžce trpěl teroristickými útoky páchanými těmi, kdo se snaží prosadit svůj výklad islámských zákonů v ulicích Evropy. Džihád je jedním ze základních pilířů islámu a naši politici to moc dobře vědí, ale dělají, že to nevidí. náboženství v podání světových církví se již stala pro člověka a společnost nebezpečnými a brzdou duchovního růstu, protože poselství skutečných moudrých byla jejich následovníky vždy zmonopolizována, překroucena, zideologizována, zobchodována, využita a zneužita.
    Ve Švédsku dávali nezletilce do péče zločineckým muslimským gangům. A nejde zdaleka jen o různé běžné sociální dávky, ale také o granty či dotace na fiktivní firmy či neziskovky, dávky za smyšlenou invaliditu či dokonce na síť údajných pečovatelských domovů pro děti. V podstatě se zdá, že v tomto případě zde ani nebyly umisťovány žádné děti, ale takzvaní „nezletilci bez doprovodu,“ což jsou zpravidla mladí dospělí muži (nejčastěji mezi 20 – 30 lety), kteří přijdou do země bez dokladů a prohlásí se za „nezletilé sirotky.“ o tom koudelka jistě ví. hranice kontrolují vždy na podzim, až už celá muslimská kamarila dorazila. islám není náboženství, ale mafiánský organizovaný plán na ovládnutí (zotročení) světa. Vítači mají na rukách krev. slimáky nebrat. jdou jen za svým snem parazitovat, pobírat dáfky a islamizovat. https://video.aktualne.cz/dvtv/terorismus-ma-zaklad-v-islamu-uprchlici-v-demokracii-zit-ned/r~76290110657f11e68d00002590604f2e/ , z uprchlického tábora je do pár let 2,5 milionové odlité betonové město, kde za cizí peníze vykuci solidně vegetí dekády až stovky let. mezitím si zvolí militantní džihádisty, ( V GAZE 62% voličů), kteří vyvraždí kohokoli. to tady na zemi nechceme. fialový eurohnus Palestinci byli za 2.SV spojenci nacistů, ale jejich antisemitismus přetrval do dnešní doby. asi málokdo, ze zastánců palestinských teroristů, zde ví, že Hitler byl palestinským muftím poctěn titulem „čestný muslim“ a muftího obdařil titulem „čestný Árijec“. Později nazval Hitler al-Husseíniho dokonce “fuhrerem arabského světa“. Při setkáních s dalšími nacistickými pohlaváry byla rovněž konstatována naprostá shoda v cílech a prostředcích arabského nacionalismu a německého nacizmu, namířeného proti Židům … a to v době, kdy stát Izrael ještě neexistoval. Takže svádět současnou situaci kvůli vzniku Izraele (1948) a ohánět se nějakým přílivem židovských uprchlíku je zcela mimo.…

  3. 1. Momentálne najkrutejšieho diktátora sveta Erdogana musí CIA zlikvidovať skôr, ako sa mu podarí posunúť hranice jeho ríše až po Rumunsko. Súhlasím,že prvé na rade má zrejme byť Grécko. Mimochodom, viete,že s výnimkou Grécka a Cypru podporuje vstup Kosova a Turecka do EÚ celý zvyšok Európskeho fašistického zväzu?
    2. Jeho najlepšieho kamaráta Orbána musí CIA zabiť tiež skôr, než sa mu podarí obnoviť jeho vysnenú ríšu – Veľké Uhorsko a okrem iného okupovať aj južné Slovensko. Tohto plánu sa podobne ako Erdogan nikdy nevzdal.
    3. Aj sionistického fanatika a vojnového štváča Trumpa treba zavraždiť pokiaľ možno ešte pred prezidentskými voľbami – skôr, ako rozpúta vojnu v Sýrii a Iráne, prípadne aj v Severnej Kórei , Číne či dokonca Rusku. Zastaviť vojnu na Ukrajine rozhodne neplánuje.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/v-turecke-televizi-zcela-vazne-diskutovali-o-dobyti-recka/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings