Schválena konečná verze migračního paktu: Co pro nás znamená a o čem se nemluví?

Schválena konečná verze migračního paktu: Co pro nás znamená a o čem se nemluví?

Jistě již víte, že včera navečer došlo k poslednímu hlasování stran poslední verze migračního paktu. To znamená, že záhy po schválení ministry vnitra či zahraničí členských zemí by měl začít platit.

Co je pro nás důležité?

Jsme země č. 2 ze všech zemí EU, kam má mířit „povinná solidarita“ – tedy přejmenované kvóty. Více obohacovačů bude nabízeno již jen Polsku. Lze tedy očekávat, že během několika měsíců, kdy začne platit, dojde také k přerozdělování.

Proč jsme druzí v žebříčku? Protože při „přerozdělování“ jsou důležitá následující kritéria: počet již přijatých migrantů z neevropských zemí, počet obyvatel a HDP na hlavu.

Při porovnání uvedených kritérií by mělo být při přerozdělování z 27 členských zemí na prvním místě Polsko, dále Česká republika, Maďarsko, Slovensko, poté pobaltské země – atd…

Můžeme se sice z přijímání vykoupit, ale cena kolem 20 000 eur/migranta je velmi vysoká na to, abychom si podobný „luxus“ mohli dovolit dlouhodobě.

Je zde také jedna velmi důležitá okolnost, o které se z neznámého důvodu příliš nehovoří, přitom jde o velmi podstatnou součást tohoto dokumentu, jehož cílem je zajistit, že se nikdo v celé Evropě obohacení nevyhne.

Jde o případ, kdy není možné se z přijímání jakkoli vykoupit. K tomu dojde tehdy, kdy některá ze vstupních zemí (Itálie, Španělsko, Řecko, Kypr a Malta) vyhlásí kvůli invazi výjimečný stav.

Připomínám, že Kanárské ostrovy vyhlásily výjimečný stav už na podzim – a stále trvá. Itálie měla také na přelomu léta a podzimu nějakou dobu vyhlášen výjimečný stav, kdy tamní politici invazní nápor absolutně nezvládali.

A  vzhledem ke stávajícímu rostoucímu náporu na Lampeduse lze předpokládat, že jej poměrně brzy opět vyhlásí.

Pak už nebude existovat možnost, jak se přerozdělování vyhnout – tedy vyjma situace, kdy se bude daná země bránit i přes odpor Bruselu.

Schválený migrační pakt je jasnou snahou Bruselu vyměnit obyvatelstvo i tam, kde k tomu zatím v tak velké míře nedochází.

Záhy po hlasování jsem se v televizi dívala na komentáře europoslanců k jejich hlasování. Většina našich europoslanců hlasovala proti, což zřejmě neudiví.

Tentokrát dokonce i Piráti, což zdůvodnili tím, že proti hlasovali jen proto, že azylové řízení je v posledním návrhu paktu pro příchozí migranty příliš vysilující a zdlouhavé.

Šlo jim tedy v podstatě jen o pohodlí džihádistů a ne o bezpečnost Evropy.

Připomínám, že v předchozích hlasováních k migračnímu paktu byli vždy pro.

Konečné hlasování má jít přes radu ministrů, kde bude stačit prostá většina. Poté by měl pakt začít platit.

A jak kdo hlasoval?

Čeští europoslanci:

Proti paktu hlasovali: Pospíšil (TOP09/STAN), Šojdrová (KDU), Zdechovský (KDU), David (SPD), Blaško (zvolen za SPD, nezávislý), Zahradil (ODS), Tošenovský (ODS), Vondra (ODS), Knotek (ANO), Hlaváček (ANO), Kovařík (ANO), Konečná (KSČM)

Pro pakt hlasovali: Niedermayer (TOP09/STAN), Maxová (zvolena za ANO, SOCDEM)

Zdrželi se: Charanzová (ANO), Dlabajová (ANO)

Slováci:

Pro hlasovali: Bilčík, Ďuriš Nicholsonová,

Proti hlasovali: Jurzyca, Beňová, Radačovský, Uhrík, Roth Nevedaľová

Zdrželi se: Hojsík, Wiezik, Hajšel

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 27 Průměrně: 5]

5 thoughts on “Schválena konečná verze migračního paktu: Co pro nás znamená a o čem se nemluví?

  1. Nesmieme zabúdať,že Orbán nikdy nebol proti prijímaniu migrantov a ostro odmieta všetky diskusie o vystúpení z EÚ a NATO! To isté platí o Ficovi.

  2. islám je organizovaná zločinecká pomatená vraždící ideologie https://www.youtube.com/watch?v=Q9OHapuhzs4
    škodu nikdy nenahradí a hned po propuštění bude krást dále za peníze nás, daňových poplatníků. Soudce to moc neřeší, česká justice je na jeho straně a bude za naše peníze hlídat, aby jeho práva nebyla sebeméně dotčena. Na naše práva justiční mafie kašle, to je vůbec nezajímá.
    Izrael se dopouští válečných zločinů a otevřeně říká, že nebude brát ohledy, upozorňuje politolog Záhora. žvásty neomarxistů. svého vraha si nebudou pěstovat. už z výchovných důvodů by to bylo špatně.
    Dokonce i když si čtete Korán, v Koránu Mohamed Sáhib stále mluví o rahmatu, o soucitu, ale nikde ho nenajdete. Nemluvil o šaría, neřekl spoustu věcí, které muslimové po svém praktikují. Nikdy neřekl, že by si ženy měly zakrývat obličej nebo hlavu. A stejně se to dělá, není to praxe, je to msta. Ukazuje nám to, že cokoliv je předmětem kázání, lidé dělají přesný opak.
    islám je zločinecká pomatená vraždící ideologie, nikoli náboženství. Ukončení pomoci Palestině by bylo silné gesto, říká Zahradil. ‚Riskujeme další konflikt,‘ míní Peksa. a zase české vši radí. kožich se musí pořádně vyprášit, už z výchovného hlediska, jinak nalezou zpátky ni krok… Arabové vědí co říkají. Palestinští uprchlíci v 70. letech rozpoutali povstání v Jordánsku a Hamás je navíc odnož Muslimského bratrstva, které ve stejné době zavraždilo egyptského prezidenta. islám je ten problém a u nás jsou problém dozorové orgány nad náboženskými skupinami, ministerstvo kultury a vnitra, Martin Baxa a Vít Rakušan. Rodová linie Muslimského bratrstva ukazuje, proč vyvstávají zásadní otázky o jejich kompatibilitě se západním demokratickým řádem. Koneckonců je to organizace, jejíž logo se skládá ze dvou zkřížených mečů a jejíž přísaha věrnosti činí z džihádu čtvrtý z deseti atributů. Jeho zakladatel Hasan al-Banna (1906-1949) proslavil výrok: „Alláh je náš cíl, prorok náš vůdce, Korán náš zákon, džihád naše cesta, smrt na cestě Alláha naše největší drahá naděje“ – což se stalo mottem Bratří. To nejsou slova, která se snadno opakují v době, kdy Západ těžce trpěl teroristickými útoky páchanými těmi, kdo se snaží prosadit svůj výklad islámských zákonů v ulicích Evropy. Džihád je jedním ze základních pilířů islámu a naši politici to moc dobře vědí, ale dělají, že to nevidí. náboženství v podání světových církví se již stala pro člověka a společnost nebezpečnými a brzdou duchovního růstu, protože poselství skutečných moudrých byla jejich následovníky vždy zmonopolizována, překroucena, zideologizována, zobchodována, využita a zneužita.
    Ve Švédsku dávali nezletilce do péče zločineckým muslimským gangům. A nejde zdaleka jen o různé běžné sociální dávky, ale také o granty či dotace na fiktivní firmy či neziskovky, dávky za smyšlenou invaliditu či dokonce na síť údajných pečovatelských domovů pro děti. V podstatě se zdá, že v tomto případě zde ani nebyly umisťovány žádné děti, ale takzvaní „nezletilci bez doprovodu,“ což jsou zpravidla mladí dospělí muži (nejčastěji mezi 20 – 30 lety), kteří přijdou do země bez dokladů a prohlásí se za „nezletilé sirotky.“ o tom koudelka jistě ví. hranice kontrolují vždy na podzim, až už celá muslimská kamarila dorazila. islám není náboženství, ale mafiánský organizovaný plán na ovládnutí (zotročení) světa. Vítači mají na rukách krev. slimáky nebrat. jdou jen za svým snem parazitovat, pobírat dáfky a islamizovat. https://video.aktualne.cz/dvtv/terorismus-ma-zaklad-v-islamu-uprchlici-v-demokracii-zit-ned/r~76290110657f11e68d00002590604f2e/ , z uprchlického tábora je do pár let 2,5 milionové odlité betonové město, kde za cizí peníze vykuci solidně vegetí dekády až stovky let. mezitím si zvolí militantní džihádysty, ( V GAZE 62% voličů), kteří vyvraždí kohokoli. to tady na zemi nechceme. fialový eurohnus Palestinci byli za 2.SV spojenci nacistů, ale jejich antisemitismus přetrval do dnešní doby. asi málokdo, ze zastánců palestinských teroristů, zde ví, že Hitler byl palestinským muftím poctěn titulem „čestný muslim“ a muftího obdařil titulem „čestný Árijec“. Později nazval Hitler al-Husseíniho dokonce “fuhrerem arabského světa“. Při setkáních s dalšími nacistickými pohlaváry byla rovněž konstatována naprostá shoda v cílech a prostředcích arabského nacionalismu a německého nacizmu, namířeného proti Židům … a to v době, kdy stát Izrael ještě neexistoval. Takže svádět současnou situaci kvůli vzniku Izraele (1948) a ohánět se nějakým přílivem židovských uprchlíku je zcela mimo.…

    1. Bruselárna je zlo a schizofrenie. Na jedné straně podporuje židy a různé úchyláky, na straně druhé sem dováží ve velkém slimáky, kteří výše zmíněné k smrti nenávidí. Má tohle nějakou logiku?

  3. Zdravím.

    Vidím, že zde máte mnoho zajímavých zpráv, jenž ukazují skutečnou pravdu a realitu dnešního světa.
    Je potřeba ukázat lidstvu skutečnou realitu, aby se dokázalo probudit.
    Kdyby jen věděli, co se na ně chystá v příštích třech letech.

    Osobně jsem získal informace, kterým jsem z počátku nechtěl uvěřit.
    Avšak poté co jsem podniknul jistá důvěrná a důvěryhodná vyšetřování, a následně i ověřování,
    jsem s hrůzou zjistil, že všechny dokumenty, ke kterým jsem se dostal jsou vskutku pravdivé.
    Při čtení těchto dokumentů mně opravdu mrazí a jímá skutečná hrůza.
    To, co se chystá je naprosto šílené.
    Nevím, zda jsem již sledován, bojím se především o svoji rodinu a nejbližší.
    Tyto informace dle mého zjištění doposud nemá žádný necenzurovaný web, natož média.

    Netuším, kdo všechno o těchto plánech ví, a záměrně ze strachu mlčí.
    Mám dokonce informace, které mohou usvědčit nejvýše postavené představitele této země, ale i dalších zemí
    v EU, z nejtěžších zločinů.
    Na šokujících dokumentech jsou nezpochybnitelně jejich podpisy.
    Dlouho jsem přemýšlel, zda nemám tyto důkazy raději spálit, kvůli bezpečí mé rodiny, ale
    nakonec jsem to nedokázal, neboť se to týká všech Českých obyvatel, a také většiny evropských.
    Nechci jen nečinně přihlížet genocidě nevinných, zároveň však přiznávám, že nemám dost odvahy, kvůli své rodině.
    Také vím, že je v tomhle zapleteno hodně soudců, tudíž netuším komu se dá ještě věřit.
    Pokud tyto dokumenty zveřejním, ohrozím tím svoji rodinu.
    A pokud je předám do nesprávných rukou, tak vše bude naprosto zbytečné.
    Zemřu Já i má rodina, a pro nic.
    Tak vůbec netuším, co mám nyní dělat.

    Je to obří dilema.

    Nemám absolutně tušení, komu se zde dá ještě věřit.
    Napíchnuté telefony, tablety, počítače, různé odposlechy v kancelářích, je to až děsivé.
    Všude pro vládní zvědi.
    Pokud bych náhodou vše zveřejnil, musel bych i se svou rodinou zmizet, někam hodně daleko.

    Pokusím se to vzít naprosto férově.
    Českých občanů je zde nyní přibližně 10 milionů, zbývající 4 miliony jsou cizinci.
    Myslím, že za riziko, které se svojí rodinou hodlám podstoupit, bude zcela férové, když za každého občana obdržíme 5,- Kč.
    Pokud tedy bude mít někdo zájem převzít tohle mé neskutečné břímě, nechť se ozve.
    Na tento email: tomas.vlastenecky1971@centrum.cz
    Předem můžete poslat polovinu částky, poté dopravím svoji rodinu na bezpečné místo, a následně Vám předám
    všechny informace a dokumenty s důkazy, až tak učiním, pošlete zbývající částku.
    Berte nebo nechte být.
    Tímto jsem si splnil svoji povinnost, zbytek je pouze na Vás.

    Jako velkorysý projev dobré vůle, přikládám něco k zamyšlení.

    6.duben 2014 – Weakening the giant –
    24.únor 2022 – Broken gate –
    7.října 2023 – Distraction –
    21.prosinec 2023 – Chaos in the Czech Republic –
    22.březen 2024 – Red hammer –
    13.dubna 2024 – Escalation –
    10/24 – Sale –
    3/25 – Exchange –
    7/25 – Expropriation –
    9/25 – Iron cage –
    1/26 – Bio Y –
    6/26 – Population X –

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/schvalena-konecna-verze-migracniho-paktu-co-pro-nas-znamena-a-o-cem-se-nemluvi/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings