Velká Británie: Muslimská teroristická skupina zahájila pouliční akci, při níž má za cíl konvertovat co nejvíc bezvěrců k islámu (video)

Velká Británie: Muslimská teroristická skupina zahájila pouliční akci, při níž má za cíl konvertovat co nejvíc bezvěrců k islámu (video)

Britanistán do značné míry doplácí na svoji koloniální minulost. I to je důvod proč bude mezi prvními islamizovanými zeměmi. Tomuto procesu nasvědčuje hned několik skutečností.

Pouliční islámské modlitby jsou povoleny, stejně jako akce na podporu masových konverzí původního obyvatelstva. Mezitím jsou trestáni křesťanští kazatelé, kteří v ulicích propagují Bibli či křesťanství.

Tento zcela rozporný přístup ke kazatelům islámu a křesťanství je zcela názornou ukázkou další fáze islamizace země, kdy dochází k masovým konverzím k islámu.

Také děti na britských školách se již učí islám a navštěvují mešity – včetně nemuslimských dětí. Totéž se neděje ve vztahu k jakýmkoli jiným náboženstvím (křesťanství, hinduismus), která jsou v zemi vyznávána.

Se začátkem ramadánu se také přešlo k další fázi islamizace – hromadné konverzi. Letošní ramadán je ve velkých britských městech věnován snahám o konverze nemuslimů k islámu.

To se děje v ulicích za podpory politického establishmentu.

Jen málokdo však ví, že tato fáze – otevřené konverze bezvěrců k islámu – je POSLEDNÍ FÁZÍ islamizace před tou závěrečnou: násilným džihádem, tedy tzv. „džihádem mečem,“ který již není rozhodně pokojný.

Podobné akce tak předznamenávají, že přinejmenším v části Evropy se již zřejmě mohamedáni připravují na další akce, které jsou závěrečnou fází islamizace. Pak už však půjde o akce násilné, s cílem převzít danou zemi.

Uprostřed rafinované ofenzívy šarmu zahajuje na terorismus napojená Islámská akademie pro vzdělávání a výzkum (iERA) nebezpečnou kampaň zaměřenou na britské nemuslimy, která zanechává mnoho nic netušících Britů zranitelných vůči konverzním taktikám a vyvolává obavy, zda chápou důsledky přechodu k islámu a zejména snahy o jeho opuštění.

Londýn se ocitá v centru vášnivé debaty, když Islámská vzdělávací a výzkumná akademie (iERA) (iERA) zahajuje kampaň zaměřenou na konverzi desítek tisíc nemuslimů k islámu.

Iniciativa přezdívaná „#DiscoverTheQuran,“, která vysílá své členy do ulic, aby se zaměřili na nemuslimy a pokusili se je konvertovat k islámu, vyvolala obavy a zvedla obočí nad jejich taktikou a cíli.

Obzvláště znepokojující je skutečnost, že jednotlivci, kteří byli již v minulosti nasazeni iERA do ulic za účelem konverze, se později připojili k Islámskému státu v Sýrii, což zdůrazňuje potenciální rizika spojená s takovými iniciativami.

Kampaň, která byla zahájena o víkendu, vyvolala kritiku za šíření přikrášlené verze islámu a Koránu. Kritici obvinili skupinu z propagace zkresleného obrazu islámu prostřednictvím distribuce propagandistických plakátů a billboardů s vybranými verši z Koránu.

Je pozoruhodné, že tato kontroverzní skupina neustále shání finanční prostředky na podporu probíhající kampaně zaměřené na financování těchto billboardů propagujících islámská poselství.

 

Při kampani také rozdá Londýňanům 60 000 výtisků Koránu, který učí nadřazenosti, nenávisti a nepřátelství.

Dehumanizuje a stigmatizuje nevěřící, což usnadňuje racionalizaci (nebo ignorování) jejich špatného zacházení ve jménu islámu.

Nejposvátnější kniha islámu (z níž většina je o nemuslimech) vykresluje nejostřejší rozdíly mezi muslimy, nejlepšími z lidí (3:110), a nevěřícími, nejhoršími tvory, (98:6).

Na ty první se nešetří chválou, zatímco ti druzí se s opovržením odsuzují.

Korán je dalek toho, aby učil univerzální lásce, ale neustále káže o méněcennosti nemuslimů, dokonce je přirovnává k odporným zvířatům a škodolibě se chlubí Alláhovou nenávistí k nim a jeho temnými plány na jejich věčné mučení.

Muslimům se říká, že jsou předurčeni k tomu, aby ovládali nevěřící, proti nimž je podporováno kruté zacházení.

V prohlášení zveřejněném v sobotu na X iERA vyjádřila nadšení z kampaně a vyzvala Brity, aby se dozvěděli o islámu a objednali si zdarma výtisk Koránu v angličtině. Ústředním bodem kampaně je praxe dawah, islámského konceptu vyzývání jednotlivců, aby přijali islám.

iERA hrdě předvádí své úspěchy při konvertování nemuslimů na ulicích na fotografiích zveřejněných na sociálních sítích, které oslavují jednotlivce z nemuslimského prostředí, kteří skládají „šahádu“ (slib víry).

Není jasné, zda ti, kteří jsou přesvědčeni, aby složili slib, jsou informováni o tom, že trestem za opuštění islámu, známým jako odpadlictví, je smrt.

Podle islámského učení mají být ti, kteří se obrátí zády k islámu, popraveni. Tento princip je potvrzen slovy a činy Mohameda. V islámu je jedinou svobodou vyznání svoboda stát se muslimem.

Abdurraheem Green, zakladatel iERA, otevřeně obhajuje trest smrti za odpadlictví a rouhání, což dále zhoršuje znepokojivou povahu situace.

Dawa je v islámu zákonným požadavkem před tím, než muslimové mohou vést válku proti nemuslimům. Podle protiteroristické skupiny UTT Korán zdůrazňuje dawu jako nezbytný předpoklad před tím, než se uchýlí k jakýmkoli represivním akcím proti nemuslimům.

Verše Koránu, jako například „Netrestáme, dokud nepošleme posla“ (Korán 17:15), zdůrazňují povinnost muslimů rozšířit pozvání k islámu předtím, než začnou uvažovat o jakékoli formě odplaty.

Tafsír ibn Kathír, který poskytuje právní výklad koránských veršů, dále objasňuje, že muslimové nemohou vyměřit trest nemuslimům, dokud nejsou varováni tím, že je pozvou k islámu. Tento proces je známý jako Dawah.

Umm Dat al Salik (Důvěra poutníka), autoritativní islámský posvátný zákon schválený nejvyšší autoritou islámské právní vědy (Al Azhar v Egyptě), odhaluje „Dawah jako podmínku pro vedení džihádu proti nemuslimům,“ což lze nalézt v knize O, Spravedlnost, o9.8, kde se píše:

„Chalífa vede válku proti Židům, křesťanům a zoroastriánům za předpokladu, že je nejprve pozval, aby vstoupili do islámu ve víře a praxi, a pokud tak neučiní, pak je pozve, aby vstoupili do společenského řádu islámu zaplacením nemuslimské daně z hlavy (džizja)…

A válka pokračuje, dokud se nestanou muslimy nebo nezaplatí nemuslimskou daň z hlavy v souladu se slovem Alláha Nejvyššího.“

Nejdokonalejším příkladem člověka v islámu je Mohamed. Když muslimové zahájí bitvu a obklíčí město nebo pevnost, mají vyzvat obyvatele, aby přijali islám, kvůli tomu, co vypráví Ibn Abbás: „Prorok nezahájil boj s lidmi, aniž by je nejprve nepozval k islámu.“ 

Nejprve přichází Dawah, pak přichází džihád. Dawa je v islámu zákonným požadavkem před tím, než muslimové mohou vést válku proti nemuslimům.

V květnu 2006 poslal íránský prezident Ahmadínežád dopis prezidentu Bushovi a americkému lidu, v němž všechny vyzval, aby přijali islám, a zeptal se: „Nepřijmete toto pozvání?“

Jednalo se o vyhlášení války. Jedná se o stejný typ „pozvání,“ které je nabízeno nemuslimům v ulicích Londýna.

Saqib Sattar, spoluzakladatel iERA, obhajoval kampaň jako „bezprecedentní“ a zdůraznil, že jejím cílem je poskytnout přístup ke Koránu těm, kteří mají zájem dozvědět se o islámu.

Přetrvávají však pochybnosti o záměrech kampaně. Kritici tvrdí, že i když ji iERA prezentuje jako příležitost k dialogu a vzdělávání, existují velké obavy z důsledků jejího úsilí o osvětu.

Dřívější zprávy odhalily alarmující vazby mezi iERA a jednotlivci spojenými s teroristickými aktivitami.

30. listopadu 2014 Andrew Gilligan oznámil v The Daily Telegraph, že několik mladých mužů z Hampshiru, kteří se později připojili k Islámskému státu (ISIS) v Sýrii, obracelo na víru v ulicích materiály iERA jménem Mise Dawah, týmu spojeného s iERA.

Andrew Gilligan uvedl:

Mezi dalšími, kteří zaplatili tisíce liber z veřejných peněz v rámci Gift Aid (tj. od britské vlády), patří IERA (sic), charitativní organizace úzce napojená na řadu „portsmouthských džihádistů“ – šest mladých mužů z města Hampshire, kteří společně cestovali bojovat za Islámský stát (ISIS) v Sýrii.

Nejméně dva z nich, Mehdi Hassan a Ifthekar Jaman, a možná až pět, byli členy Portsmouthské dawy  – (modlitebního) týmu, který hlásá islám v ulicích přístavu.

Samozřejmě, že iERA toto spojení popřela, ale Gilligan dodal: „Skupina byla v loňském roce popsána Mission Dawah, která je součástí IERA, jako ‚náš tým z Portsmouthu.'“

Toto odhalení podtrhuje přítomnost osob napojených na terorismus, které operují v ulicích Spojeného království pod rouškou kampaní iERA, zejména během ramadánu, kdy se agresivně zaměřují na Londýňany.

Letošní oslavy ramadánu v Londonistánu:

 

Islámská akademie pro vzdělávání a výzkum (iERA) byla opakovaně v centru kontroverze pramenící z chování a prohlášení jejích poboček.

Abdurraheem Green, zakladatel iERA, je obzvláště známý svou štvavou islámskou rétorikou. Green, otec deseti dětí a dvou manželek, byl zdokumentován, jak se pohrdavě vyjadřuje o bezvěrcích a razí tradiční islámské názory na homosexualitu a cizoložství.

Greenova psaná i mluvená prohlášení často rozdmýchávala napětí. Prohlásil, že konflikt mezi islámem a západními společnostmi je Bohem nařízen v Koránu. Byl citován, jak říká, že smrt v džihádu je jednou z nejjistějších cest k dosažení božské přízně a ráje.

Homosexuály označil za „odporné a zlé“ a naznačil, že ženy vinné cizoložstvím si zaslouží zemřít pomalou a bolestivou smrtí ukamenováním. Green za určitých okolností podpořil dětské sňatky.

Kromě Greena je iERA spojována s osobnostmi známými svými extrémními islamistickými postoji.

Aktivity iERA přilákaly kontrolu ze strany Charitativní komise, což vedlo k vyšetřování, které odhalilo případy pochybení a špatného řízení v rámci organizace, jak je podrobně popsáno ve zprávě z roku 2016.

Navzdory těmto zjištěním bylo společnosti iERA povoleno pokračovat ve své činnosti.

Kampaň organizace zaměřená na nemuslimy v Londýně, zejména její podvodné praktiky s dawou zaměřené na křesťany, podtrhují potřebu ostražitosti.

Dosah iERA, zejména prostřednictvím distribuce literatury, která zkresluje islámské názory na postavy, jako byl Ježíš, aby přilákal zájem křesťanů, vyvolává značné obavy ohledně jejich metod a záměrů.

Jejich spojení s radikálními muslimskými kazateli a propagace násilných a nebezpečných islámských názorů zdůrazňují rizika pro veřejnou bezpečnost a soudržnost komunity.

Vzhledem k historii džihádistických vazeb a rétoriky iERA, stejně jako k jejímu strategickému zavádějícímu přístupu k obracení na víru, musí být úřady i občané obezřetní a být informováni o aktivitách skupiny.

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 15 Průměrně: 4.9]

2 thoughts on “Velká Británie: Muslimská teroristická skupina zahájila pouliční akci, při níž má za cíl konvertovat co nejvíc bezvěrců k islámu (video)

  1. Musím Slovanku trochu poopraviť. Záverečnou fázou islamizácie nie je násilný džihád, ale založenie a fungovanie tvrdej a nekompromisnej náboženskej polície – zatiaľ len v Saudskej Arábii /tá iránska sa dá ľahko podplatiť/, ale o pár rokov nepochybne aj v islamizovanej Európe. Takzvané šaríatske hliadky napr. v Nemecku sú jej predvojom. A ešte k obracaniu chodcov v londýnskych, birminghamských atď. uliciach na islam – nejde o nič nové, takéto a podobné veci v mene vahhábizmu tam Saudská Arábia s tichým súhlasom vlády aj vedenia miest /a teda beztrestne/ financuje už asi 15 rokov.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/velka-britanie-muslimska-teroristicka-skupina-zahajila-poulicni-akci-pri-niz-ma-za-cil-konvertovat-co-nejvic-bezvercu-k-islamu-video/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings