Debatní panel senátora Johnsona o vakcínách: Co Covidový kartel skrýval? (videa)

Debatní panel senátora Johnsona o vakcínách: Co Covidový kartel skrýval? (videa)

Již dříve jste si zde mohli přečíst o snahách amerického senátora Johnsona, který vyvolal senátní debaty na „covidová“ témata. Přesně ty debaty, jimž se většina politiků snaží vyhýbat.

V průběhu roku 2021 vystupoval proti povinnému očkování a v listopadu uspořádal v Senátu panel, který zkoumal federální nařízení k očkování a odhalil, jak špatně se zachází s těmi, kteří utrpěli vážné poškození zdraví takzvanou vakcínou COVID-19.

V lednu 2022 uspořádal panel, který zkoumal celou reakci na COVID-19, a v prosinci 2022 uspořádal panel zaměřený na vše, co nyní víme o takzvaných vakcínách.

V nedávné 4hodinové prezentaci shrnul informace, které získal během svého několikaletého šetření. Protože USA řídily covidovou politiku (včetně té očkovací) na celém Západě, jsou tyto informace velmi důležité i pro nás.

Celou 4hodinovu prezentaci, ve které vystoupili i další řečníci, najdete pod článkem, ve kterém jsou uvedeny jen ty nejdůležitější části debaty, které se účastnili nejen američtí, ale i evropští či kanadští odpůrci covidové diktatury, cenzury a genových injekcí.

V samotném článku najdete i krátká videa – výňatky z celé dlouhé prezentace.

Johnson ve svém úvodním prohlášení hovoří o tom, jak těžké bylo v posledních třech letech získat od vlády jakékoli informace, na které má jeho úřad zákonný nárok. Problémy měl například s Fauciho NIH:

Zbývá nám posledních 50 stran (ze 4000, které původně požadoval). Ty nezveřejní. Už je to skoro 2 roky. To je to, co nám bylo poskytnuto. Myslíte si, že by v tom mohly být nějaké usvědčující informace?

To tedy znamená, že Fauciho NIH (tatáž, která si pronajala laboratoř ve Wuhanu) něco očividně tají, když dokonce odmítá konat tak, jak velí americké zákony.

K tomuto tématu také připomínám, že „radami“ Fauciho se neřídili jen v USA, ale i ve většině evropských zemí i jinde ve světě.

Stejně tak tyto agentury zcela smetly ze stolu všechny důkazy, že něco není v pořádku. Například  NIH:

Bývalý ředitel NIH Francis Collins, když jsem se zeptal na všechna úmrtí hlášená na VAERS, řekl: „Pane senátore, lidé umírají.“ Skutečnost, že toto tvrzení je stejně pravdivé jako bezcitné, zdůrazňuje výzvu, které čelíme při odhalování pravdy.

Dále hovoří o zkušenostech FDA:

Od prosince 2021 jsem napsal 4 dopisy o horkých šaržích. První dopis porovnával 25 000 šarží vakcíny COVID s 22 000 šaržemi vakcíny proti chřipce. S jednou šarží COVID bylo spojeno 5 297 nežádoucích účinků. Nejhorší chřipková šarže měla 137. Takže 5 300 proti 137.

365 šarží COVID mělo více než 100 nežádoucích účinků. Pouze 10 chřipkových šarží mělo více než 100 případů. A 80 % závažných nežádoucích účinků, které se týkaly návštěv pohotovosti, hospitalizace nebo úmrtí, bylo spojeno pouze s 5 % šarží.

Takže pro mě je to opět z výroby. To mi ukazuje, že se výrobní proces vymkl kontrole.

Trvalo nám rok, než jsme dostali nějakou odpověď, a v podstatě odpověď od agentur byla: „Nevidíme žádné rozdíly v šaržích.“

Johnson pak ilustruje, jak současné politické klima podkopalo vše, co věda kdysi představovala:

„Poškození způsobená očkováním jsou vzácná.“ „Přínosy převažují nad rizikem a věda je jasná a ohromující.“

Každý, kdo zpochybňuje tento narativ, je anti-vědecký konspirační teoretik. Jinými slovy, jiné názory nejsou povoleny. Pro mě je tento postoj protikladem vědy.

Jsem ohromen znalostmi, které lidstvo získalo v průběhu tisíciletí. Řekl bych ale, že to, co nevíme, značně převyšuje to, co víme. Když tedy usilujeme o pravdu, musíme o ni usilovat s pokorou, kterou tato skutečnost vyžaduje.

Po Johnsonově úvodním prohlášení pak následoval Robert Malone:

Budu stručný. Vakcíny na bázi modifikované mRNA SARS CoV 2 byly nasazeny na základě povolení k nouzovému použití bez adekvátního neklinického a klinického testování a bez úplného zveřejnění známých údajů o riziku a účinnosti u pacientů.

To bylo v rozporu s dobře zavedenými legislativně nařízenými požadavky na informovaný souhlas pacienta. FDA a HHS odůvodnily tato opatření jako nezbytná tím, že se spoléhaly na hluboce chybné modelové údaje, které naznačovaly, že SARS CoV 2 byl spojen s mírou úmrtnosti na infekci 3,4 %.

Poznámka: Následně se ukázalo, že úmrtnost se v průměru pohybuje mezi 0,018 % a 0,03 % pro všechny mladší 60 let a přibližně 0,506 % pro osoby ve věku 60-69 let.

Následné zkušenosti z klinického výzkumu odhalily řadu problémů s produkty SARS COV 2 založenými na technologii genetických přípravků, které byly uváděny na trh jako vakcíny. Ve většině případů se jedná o snahu zamlžit nebo popřít fakta ve veřejné komunikaci ze strany zástupců vlády a farmaceutického průmyslu.

Malone pak vyjmenoval klíčové problémy s vakcínami, na což Johnson odpověděl:

Doktore Malone, myslím, že jedna z věcí, která mě vždy trápí, je to, že tolik z toho, co se dozvídáme o škodlivosti těchto vakcín, bylo jasně známo ještě předtím, než byly zavedeny.

Jako další promluvila Jessica Roseová. Poté, co stručně shrnula všechny problémy, které byly zjištěny v rámci VAERS, uzavřela slovy:

Standardní operační postupy pro analýzu bezpečnostních signálů vznikajících z VAERS při použití odhalují příčinné souvislosti mezi injekčními přípravky COVID 19 a vyšetřovanými nežádoucími účinky.

Vlastníci dat, jmenovitě CDC, HHS a FDA, nedodržují standardní operační postupy, což se rovná skrývání milionů lidí, kteří v souvislosti s injekčními přípravky COVID 19 hlásí nejen nežádoucí účinky, ale i vážné poškození zdraví.

Poznámka: Roseová také shrnuje vědecké poznatky o tom, proč očkovaní jedinci stále chytají COVID-19.

Edward Dowd pak stručně představil roky práce, kterou jeho tým odvedl, aby kvantifikoval, jak ničivé byly vakcíny pro svět.

Zde je část Dowdova svědectví:

O analýze nadměrného počtu úmrtí: V roce 2020 došlo k přibližně 458 000 nadměrným úmrtím, z nichž 73 % bylo ve věku 65 let a starších a 15 až 64 let tvořilo pouze 27 %.

V roce 2021 však se zavedením „bezpečné a účinné vakcíny“ došlo k přibližně dalším 500 000 nadměrným úmrtím, ale došlo k posunu mixu od starších k mladším. V roce 2021 byla věková kategorie 65 plus (pouze) 57%, zatímco kohorta 15 až 64 let se zvýšila na 43 %.

Absolutní nárůst nadměrné úmrtnosti mezi lety 2020 a 2021 u produktivních osob v produktivním věku 15 až 64 let činil 73 % (124 000 až 215 000).

Celkový počet nadměrných úmrtí od zavedení vakcíny v USA, včetně 21, 22 a 23, je přibližně 1 100 000. Ekonomické náklady, ke kterým došlo v důsledku toho, že umírali zejména lidé v produktivním věku, vyšly na 15 600 000 000 USD.

Při analýze zdravotního postižení je zajímavé poznamenat, že v roce 2020 nedošlo k žádnému nadměrnému postižení.

S využitím civilní pracovní síly jsme vypočítali nárůst o 2 300 000 osob se zdravotním postižením, což ekonomiku stojí odhadem 77 000 000 000 dolarů.

Při analýze ztracené pracovní doby, kterou nazýváme úrazy, odhadujeme, že 28 400 000 osob chronicky chybí, což má za následek odhadované ekonomické náklady ve výši 135 000 000 000 USD od roku 2021…

Je zřejmé, že „politická“ léčba byla nepopiratelně horší než nemoc samotná.

Kevin McKernan pak hovořil o svém převratném objevu, že vakcíny COVID byly široce kontaminovány DNA plazmidy, a o tom, jak strašlivě na tento objev reagovali regulátoři léčiv.

Tato práce byla replikována mnoha laboratořemi po celém světě a nyní to přiznaly FDA, EMA a dokonce i Health Canada. Regulační agenti přiznali, že Pfizer také zatajil sekvence SV40, které jsou v jejich vakcíně.

Domnívají se, že tato kontaminace má malý význam a tvrdí, že DNA má příliš malou koncentraci na to, aby na ní záleželo, nebo že obsahuje DNA bez funkčních důsledků. Tato tvrzení jsou nepravdivá a nejsou podložena žádným nezávislým testováním těchto regulátorů.

Poté, co regulátoři přiznali, že byli podvedeni, zeptali se strany, která je podvedla, na názor, jak špatný podvod to byl. Šokujícím způsobem věří odpovědi, kterou dostali, a to, že tyto sekvence nemají žádný význam pro výrobu plazmidů.

Jako někdo, kdo pracoval na projektu lidského genomu vyrábějícím miliony plazmidů, vás mohu ujistit, že je to zjevná lež. Kontaminace DNA může vést k inzerční mutagenezi. To je ve skutečnosti deklarováno ve vlastním patentu společnosti Moderna týkajícím se mRNA vakcín.

To potvrzuje i Lim et al, kteří hovoří o rychlosti spontánní integrace do genomu během transfekce. Koneckonců používáme transfekci u LMP. DNA SV40 je ve skutečnosti funkční. Je publikován jako účinný nástroj genové terapie v sekvenci jaderného cílení, jak ji popsali David Dean et al.

Je také známo, že promotorová DNA SV40 se váže na tumor supresorový gen známý jako p53.

Poznámka: Defekty p53 jsou běžně spojovány s rakovinou.

Aplikovali jsme tyto vakcíny na rakovinné buněčné linie a máme důkazy, že DNA vstupuje do buňky a může přežít několik buněčných dělení. Máme předběžné důkazy, i když to vyžaduje replikaci v jiných laboratořích, že tato DNA se může integrovat do genomu.

Nedávno jsme nalezli 2 události integrace sekvence v buněčných liniích rakoviny vaječníků CAR 3 do chromozomů 12 a 19. Vzhledem k tomu, že se očekávalo, že tyto vakcíny budou obsahovat pouze mRNA, nebyly nikdy hodnoceny pro studie genotoxicity.

Tyto studie byly proto prováděny na občanech jako pokusných králících, protože jsme byli svědky bezprecedentního nárůstu prodeje léků proti rakovině od doby, kdy byly vakcíny zavedeny.

Je načase, aby naši zástupci zrušili nebo přezkoumali zákon PDUFA z roku 1992. Tento zákon umožňuje regulačním orgánům hradit náklady na regulaci tím, že přijímají platby přímo od společností, které regulují. Více než polovina rozpočtu FDA pochází z tohoto zákona.

Dr. David Gortler (který dříve působil jako hlavní poradce FDA) pak vysvětluje, proč je kontaminace a rozšířená variabilita, kterou vidíme u vakcín (např. smrtících šarží), které jsou zcela ignorovány, tak bezprecedentní:

Federální pravidla vyžadující transparentnost ingrediencí se datují až do roku 1862, věřte tomu nebo ne, a to je celý důvod, proč byla FDA v roce 1906 založena. Před injekcemi COVID s mRNA schválila FDA 4 různé produkty na bázi RNA.

Onpattro, které je zde zobrazeno, bylo 1. produktem RNA schváleným již v roce 2018… Jak můžete vidět při pohledu na tento štítek, Onpattro výrazně podrobně popisuje přesnou strukturu, miligramovou sílu a molekulovou hmotnost. Úplně nahoře je zvýrazněno zeleně a je uvedeno, k čemu jsou lipidové nanočástice navrženy.

Na rozdíl od předchozích štítků, které jsem ukázal, je zde oficiální štítek FDA pro injekce COVID RNA. Jak můžete vidět, tak obsahuje mnohem méně informací. Nemáme ani strukturu.

Za zmínku stojí, že ve farmakologii mohou i velmi malé odchylky v jakékoli molekulární struktuře znamenat rozdíl mezi lékem a jedem… Nedostatek transparentnosti znamená, že vědci nemohou používat modelování k testování lipidových nanočástic na specifičnost bezpečnostních receptorů nebo analyzovat nerovnost v šaržích těchto produktů.

Bohužel, asi 70 % ze 127 stránkového dokumentu, který vysvětluje metodiku provádění kontroly kvality injekcí RNA, je redigováno podobně jako dokument, který jsem zde ukázal.

Dále Dr. Harvey Risch pojednává o zdrcujícím obsesivním tlaku na očkování každého živého člověka na planetě  a poskytuje stručný přehled děsivého průmyslu biologických zbraní, který zrodil COVID-19 a poté se pokusil donutit všechny k očkování, místo aby přijal odpovědnost za to, co udělal.

Barbara Loe Fisherová, aktivistka, která strávila desítky let bojem za bezpečnost vakcín, se podělila o širší kontext toho, čím se nyní zabýváme.

Spolupracovala jsem s rodiči v Kongresu, abychom zajistili bezpečnost a ustanovení o informovaném souhlasu v Národním zákoně o poškození dětí očkováním z roku 1986.

Byl to historický zákon, první oficiální uznání vlády, že federálně licencované a státem nařízené vakcíny mohou zranit a zabít některé děti. V lednu se můj pohled očitého svědka o tom, jak a proč byly dětské oběti očkování a jejich rodiče zrazeni poté, co byl tento zákon před 38 lety schválen, objevil ve dvouhodinovém rozhovoru, který jsem vedla na Highwire.

Vyzývám všechny, aby se na to podívali a dozvěděli se, jak rodiče důvěřovali, že 5 let práce, kterou jsme vložili do tohoto zákona z roku 1986, pomůže obětem vakcín. Ale to vše bylo zničeno dodatky Kongresu, federálními zdravotnickými agenturami a Nejvyšším soudem USA poté, co byl tento zákon schválen.

Po této zradě důvěry Kongres nařídil federálním agenturám, aby vytvořily lukrativní partnerství veřejného a soukromého sektoru s farmaceutickým průmyslem, což je obchodní dohoda, která rozbila americký systém veřejného zdravotnictví.

Johnson se pak s Fisherovou podělil o dojemný postřeh, který ilustruje, jak efektivně si farmaceutický průmysl koupil (nejen) americká média:

Mimochodem, dozvěděl jsem se o vás z toho skvělého dokumentu, který bych také doporučil. Co mě na tom zarazilo, bylo to, že tehdy, v letech 1982 až 1986, se o těchto věcech dalo mluvit.

Mohli jste se zastat svého dítěte, které bylo poškozeno očkováním. Nebyli jste ostrakizováni. Ve skutečnosti jste byli přivítáni zde v Senátu lidmi jako senátor Hatch a senátor Kennedy a tento zákon podepsal Ronald Reagan.

Na to Fisherová odpovídá:

Když jsem v roce 1982 začala s touto prací, nikdy by mě nenapadlo, že přijde den, kdy v zemi, kterou miluji, nebudu moci uplatňovat svobodu myšlení a svědomí. A děkuji vám, že jste mi dnes umožnili toto právo uplatnit.

Dále Bryan Hooker, rodič dospělého syna těžce poškozeného očkováním, sdílí svých 23 let práce (např. 15 recenzovaných článků), aby získal údaje o poškození vakcínami, které CDC po desetiletí skrývalo.

V roce 1962 dostaly děti 5 dávek vakcíny a v roce 1986 se plán rozšířil na 25 dávek 5 různých formulací vakcíny. Krátce po schválení zákona z roku 1986 o Národním zákonu o poškození dětí vakcínami byl zákon novelizován tak, aby v podstatě vztyčil štít odpovědnosti chránící výrobce vakcín, a harmonogram se dramaticky rozšířil.

Do roku 2023 bylo dětem do 18 let podáno 73 dávek 16 různých formulací vakcín. Jak jsme zjistili prostřednictvím soudních sporů, FDA schválila tyto formulace jednotlivě pouze s minimálním a nedostatečným testováním bezpečnosti a CDC nikdy netestovalo kumulativní účinek očkovacího schématu na zdravotní výsledky dětí.

Vzhledem k tomu, že řádné studie jsou skutečně jediným způsobem, jak prokázat, že farmaceutický produkt je bezpečný, je zavádějící informací tvrdit, že vakcíny jsou bezpečné.

Nezávislí výzkumníci však hodnotili výsledky očkovaných a neočkovaných dětí.

Tato studie ukazuje, že očkované děti měly nejméně dvakrát vyšší pravděpodobnost, že jim bude diagnostikováno opožděný vývoj, ušní infekce a gastrointestinální poruchy.

V této studii byla kontrolní skupina více než 1800 neočkovaných dětí rekrutovaných ze 46 různých států USA porovnána s celostátní průměrnou mírou uvedených poruch… U každé z uvažovaných autoimunitních, neurovývojových a dalších poruch si neočkovaná skupina vede mnohem lépe s incidencí 4-20krát nižší než jejich očkované protějšky.

CDC má databázi nazvanou odkaz na údaje o bezpečnosti vakcín. Je to více než 10 000 000 jednotlivců s 2 000 000 dětmi z 10 zúčastněných HMO. Řekl bych, že v této databázi bylo nejméně 10 000 neočkovaných dětí, které lze studovat.

Ani nezveřejňují výsledky objevené z těchto dat, ani nepouštějí žádného nezávislého vědce, aby se na tyto informace podíval. Je to proto, že vědí, že přebujelý očkovací kalendář je částečně zodpovědný za epidemii chronických poruch, které vidíme u dětí ve Spojených státech.

Hooker také diskutuje o důkazech, že vakcína COVID-19 poškozuje děti (např. že se zdá, že zabije 30 dětí na každé dítě, které zachrání před COVIDem, a že mnoha dětem způsobila myokarditidu).

Dále Del Bigtree hovoří o deseti letech práce, kterou on a nezisková organizace ICAN provedli, aby získali tato data od vlády:

Ve své přednášce dává do kontextu výsledky nedávné studie, která sledovala 99 milionů lidí po dobu 45 dnů po očkování. Zjistilo se, že jejich riziko různých závažných stavů se zvýšilo 2-7krát, což se rychle sčítá, když vezmete v úvahu, kolik z těchto „vzácných“ stavů existuje (které se často objevují za více než 45 dní) a kolik vakcín dostali. Tyto výsledky zase vrhají světlo na to, co přesně se děje s našimi dětmi.

Každá z dětských vakcín má podobný dlouhý seznam závažných vedlejších účinků. Ačkoli jsou považovány za vzácné, jak vzácné jsou, když vynásobíte zhruba 50 potenciálních vedlejších účinků 72krát, což je celkový počet dávek podaných dítěti v době, než je mu 18 let.

Odhalení z nedávné studie vakcíny COVID vysvětlují to, co říkáme už léta. Vakcíny nejsou zcela bezpečné a tyto vedlejší účinky jsou vzácné. Co se stane, když je přidáte dohromady?

Bigtree pak ukazuje tento snímek (který odkazuje na tuto studii a tuto studii):

Dále se Dr. Sabine Hazan podělila o to, jak FDA zablokovala její samofinancovaný výzkum k vyhodnocení využití stávajících terapií k léčbě COVID-19, a  její objev, že závažnost COVID-19 byla přímo spojena se ztrátou bifidobakterií ve střevě, a že vakcína také způsobila ztrátu bifidobakterií ve střevě.

Pak to porovnala s tím, že předchozí výzkum, který prováděla (který podporoval farmaceutický průmysl), nikdy nenarazil na podobné překážky.

Pierre Kory pak hovořil o dlouhém počtu mechanismů, které jsou zavedeny, aby zajistily, že znovu použité (nepatentované) léky nikdy nebudou mít dostatek důkazů k tomu, aby mohly být uznány jako léčba nemoci, na které někdo vydělává.

Ivermektin je často uznáván – na druhém místě za penicilinem – protože má největší dopad na lidské zdraví. Za jeho objev byla dokonce udělena Nobelova cena. Ale propagandisté vám řekli, že je to „odčervovač koní.“

Dále Christian Perron MD PhD (bývalý předseda výboru WHO pro vakcíny a přenosné nemoci) vyprávěl, jak na začátku pandemie dokončil studii, která ukázala, že hydroxychlorochin a azithromycin dramaticky snížily úmrtnost na COVID-19.

Politická reakce si vynutila ukončení studie a byl vyhozen ze své 26leté profesury.

Netrvalo dlouho a Francie zakázala používání hydroxychlorochinu a začala zavádět stále tvrdší sankce proti francouzským disidentům, jako byl Perron, kteří se snažili říkat pravdu – nakonec donutili Perrona publikovat ve francouzských novinách, které byly původně vytvořeny k úplně jiným účelům než zdravotním (protože každá jiná publikace ho cenzurovala).

Po Perronovi následoval Raphael Lataster PhD, který je jedním z předních výzkumníků spolupracujících s BMJ (jeden z 5 nejlepších lékařských časopisů), aby odhalil podvody v rámci testů vakcín COVID:

Tyto odporné politiky (např. povinné očkování) byly ospravedlňovány tvrzeními o účinnosti a bezpečnosti vakcíny. Nedávný výzkum publikovaný ve velkých lékařských časopisech nyní odhaluje, že tato tvrzení byla velmi přehnaná…

Ve studiích jsme zjistili různé definice plně očkovaných a neočkovaných. A obecně to, co u termínu plně očkovaní najdeme, je, že ignorují případy COVID, infekce COVID, u částečně očkovaných… Tento účinek byl zjištěn až ze 48 % na příkladu údajů ze studie společnosti Pfizer.

Nemůžeme si být jisti, jaké je skutečné přehánění, protože nemáme k dispozici všechna data. Takže je nemožné to skutečně vědět. Ale vypadá to, že existuje obrovské přehánění efektivity kvůli tomu, co byste mohli nazvat manipulací s daty.

Takže pokud by byly zahrnuty tyto vynechané případy COVIDu, nebo pokud by byly zahrnuty jen některé z nich, mohli bychom mít účinnost vakcín kolem 10 %,což je výrazně nižší než 50 % požadovaných pro schválení.

Navíc, pokud jde o bezpečnost v klinických studiích, okna pro počítání nežádoucích účinků jsou opět neuvěřitelně krátká.

Lataster také diskutoval o mnoha bezpečnostních problémech s vakcínami, které byly prokázány v rámci údajů ze studií, ale skryty před veřejností (např. že vakcíny mají významné riziko myokarditidy) a uvádí:

„Nyní společnost Pfizer také přiznává, že se stále snaží, toto je citace ‚aby zjistila, zda je přípravek Cominati bezpečný a účinný a zda existuje souvislost s myokarditidou a perikarditidou, která by měla být zaznamenána.‘ To je na clinicaltrials.gov stále právě teď.

Snaží se zjistit, zda je to právě teď bezpečné a účinné.“

Cenami ověnčená investigativní novinářka Lara Loganová pak poskytuje dojemné shrnutí toho, jak byla její profese unesena vládou a jak různé stínové organizace nyní prosazují tento rozsáhlý propagandistický aparát. To byla nejpůsobivější část jejího proslovu:

„Společnostem jako Facebook, Instagram a Google, jak jste dnes slyšeli mnohokrát, bylo dovoleno shromáždit monopolní moc. A v důsledku toho nejenže oslovují miliardy lidí po celém světě, ale každou vteřinu dne mají absolutní kontrolu nad tím, co vidíme a co slyšíme.

Představte si ty nástroje v rukou Lenina, Stalina, Maa, Hitlera. Když otcové zakladatelé dali svobodu projevu na první místo, nebylo to náhodou. Bylo to záměrné. Práva, která následovala, byla zčásti vytvořena na ochranu prvního dodatku. Bez něj věděli, že svoboda samotná zanikne.“

Po její výpovědi následovalo svědectví Jasona Christoffa, odborníka na propagandu, který vysvětlil, proč zaplavení populace jediným narativem a způsobem myšlení způsobilo, že mnoho lidí přijalo zcela dysfunkční přesvědčení, které je v rozporu se vším, co jim bylo drahé.

Poté je následoval Rodney Palmer, který byl 20 let kanadským novinářem, a podělil se o svůj pohled na současný stav médií.

Kdyby reportéři dělali svou práci místo toho, aby informovali o propagandě, byl by tento podvod odhalen od samého počátku.

Cenzura je to, co ve skutečnosti způsobilo tato úmrtí. Byla to lež, která nás ujišťovala, že je to bezpečné, i když nebylo, a stále není.

V Americe je to mnohem horší. Společnosti vyrábějící vakcíny mohou sponzorovat zprávy přímo… Pro Kanaďana, který sem přijede, vypadají zdejší zprávy jako jedna velká reklama na farmaceutické produkty.

Je to trochu kulturní šok, když zapnete televizi. Bez reklam na farmacii by ani neexistovalo zpravodajství v USA. Takže reportéři ve vašem zpravodajství jsou všichni v konfliktu.

Nemohou kousnout do ruky, která je krmí. Není možné, aby vyšetřili nejdůležitější příběhy naší doby.

Zdá se, že reportéři se ve skutečnosti spolčují se svými sponzory, aby porušili zákony FDA o reklamě. Zákon FDA vyžaduje, aby viditelně popsali známá rizika jakéhokoli farmaceutického produktu, což moderátoři zpráv propagující vakcíny nikdy nedělají.

Dobrou zprávou je, že televizním zprávám už nikdo nevěří. Pouze 15 % Kanaďanů – a 15 %, dostává posilující dávky.

Média nyní zrušila polední zpravodajské hodiny. Zrušila víkendové zpravodajství. Poté, co budou tito reportéři propuštěni, nám zůstane jen důvěryhodná přízeň důvěryhodných tváří našich oblíbených zpravodajských moderátorů, kteří budou přinášet propagandu dne, namísto zpráv dne.

Ale když nám ty důvěryhodné tváře lžou, jsou jako super zbraň namířená přímo na nás. Zpravodajští moderátoři jsou nyní prstem na spoušti v této hře ruské rulety.

Když jsou zprávy otrávené, je otrávená i demokracie… Většina ostatních zemí to dopouští, ale kam jde Amerika, jde i svět. Máte jedinečnou roli při utváření morálního tónu západních demokracií.

Proto zdvořile doporučuji, aby senát prošetřil roli amerických televizních zpravodajských sítí, včetně role farmaceutických inzerentů, při obcházení zákonů FDA, které vyžadují, aby deklarovali známá rizika farmaceutického produktu.

Toto vyšetřování by se mělo rozšířit na všechny reportéry, moderátory zpráv, redaktory a vedoucí pracovníky, kteří lhali svému publiku o bezpečnosti vakcín COVID.

Palmer také popisuje, jak v posledním desetiletí postupně viděl korumpující vliv farmaceutického průmyslu pronikat do kanadských médií.

Jedním z nejpřesvědčivějších postřehů, o které se podělil, bylo, že během pandemie lékaři, kteří mluvili v televizi, nemluvili jako lékaři, ale místo toho se zdálo, že mají školení v korporátních médiích, což považoval za první známku toho, že se zavádí zdlouhavá PR kampaň s cílem prodat co nejvíce vakcín.

Dále Matthias Desmet poskytl stručné shrnutí psychologie davu, které vysvětlilo, jak je možné, že tolik lidí odmítá vidět, co je před nimi skrýváno, dokonce i to, co se dělo za tím, co jasně ukazovalo, že nám všem lhali:

Brett Weinstein pak popisuje institucionální zhroucení, které svírá naši společnost, a zlovolné síly, které nám berou vše, na čem jsme dříve záviseli kvůli pravdě a spravedlnosti (např. náš přední vědecký aparát). Zde je debata, kterou měl s Johnsonem:

Johnson: Teď se vás chci zeptat, popisuji, jak se mi otevřely oči, určitě během COVIDu, na řadu věcí… Můžete popsat svou cestu?

Weinstein: Myslím, že jsme všichni na podobné cestě. Před 7 lety jsem si nemyslel, že jsem naivní, a pak jsem zjistil, že jsem byl velmi naivní, a stále se z toho učím.

Každý nový objev odhaluje, že mi unikalo něco, co bylo přímo přede mnou, a myslím, že to je vlastně charakteristický znak přesného vzorce, který popisuji.

Kanaďan Randy Hillier působil v parlamentu Ontaria 15 let a byl prvním členem, který se veřejně postavil proti reakci své vlády na COVID. Stejně jako občané Kanady, i Hillier se za to stal terčem kritiky vlády a tvrdí, že jsme na špičce šikmé plochy.

V této části své výpovědi se podělil o to, jak mu vedení Ontaria řeklo, že se rozhodlo neustále zakrývat škody způsobené politikou COVID, protože cítilo, že politické důsledky by byly příliš vážné, pokud by přiznali své chyby:

Poté se Dr. Sorin Titus Muncaciu podělil o své zkušenosti rumunského poslance, který sledoval, jak ústřední orgány používají všechny nástroje, které mají k dispozici, aby násilně očkovaly Rumunsko.

Jsme strana, která má asi 10 % hlasů, které jsme získali v parlamentu v roce 2020, a od samého začátku této pandemie jsme se rozhodli, že by měla být respektována práva lidí rozhodnout se, zda přijmou, nebo nepřijimou experimentální lék.

Když se Evropská unie začala chovat jako SSSR, když k nám přicházeli komisaři a pan Barnier přišel do Rumunska. Tento pán byl komisařem pro vnitřní záležitosti Evropské unie a tlačil na nás, tlačil na rumunský parlament, aby hlasoval pro povinné očkování proti COVIDu.

Ale v Rumunsku je problém, kterému čelí, v tom, že jsme 40 let po komunistické diktatuře, 30, 34 let po komunistické diktatuře.

A nedůvěřovat vládě máme v genech, protože jsme věděli, že pokaždé, když komunistická vláda něco říká nebo něco nařizuje, věděli jsme, že je to lež, že je to něco, čemu bychom neměli věřit nebo co bychom neměli následovat.

Udělali jsme všechno, co bylo v našich silách, abychom tomu zabránili, a zastavili jsme to. A v důsledku toho byla míra proočkovanosti v Rumunsku pravděpodobně méně než poloviční ve srovnání s ostatními evropskými zeměmi nebo Spojenými státy, Kanadou a Austrálií.

A proto nyní můžeme porovnávat nízkou míru úmrtnosti a nadměrnou úmrtnost.

A to je nejlepší důkaz, který mohu přinést, je skutečnost, že existuje vztah mezi nízkou mírou proočkovanosti a nízkou nadměrnou úmrtností, což je přesně tam, kde to vidíte, Rumunsko je poslední zemí vpravo, což znamená, že máme zápornou nadměrnou úmrtnost, zatímco všechny ostatní země v Evropě mají kladnou nadměrnou úmrtnost.

Rob Roos (europoslanec) a Phillip Kruse (švýcarský právník) pak diskutovali o tom, kdo vlastně financuje WHO, a o katastrofální pandemické smlouvě, kterou se snaží propašovat a která donutí každého, aby se podřídil pandemickému kartelu a umlčí každého, kdo zpochybní jejich příští reakci na pandemii.

 

Nakonec Ryan Cole uzavřel přednášku diskusí o tom, jak byl potrestán za to, že promluvil, jak vše, co se během pandemie stalo, porušilo naše základní ústavní práva.

„Když jsem se stal lékařem, nevzdal jsem se svých ústavních práv, práva na svobodu slova vyjmenovaného v prvním dodatku. Cenzura, kterou jsme podstoupili a umlčování je protiústavní.

Lidé říkají, že v ústavě není nic, co by vysvětlovalo pandemii. Ano, existuje. Říká se tomu 9. dodatek:“ „‚Život tak je drahý, nebo mír tak sladký, že se dá koupit za cenu řetězů a otroctví: zakaž to, Všemohoucí Bože. Nevím, jakou cestou se mohou vydat jiní, ale pokud jde o mě, dej mi svobodu nebo mi dej smrt!

Ale ještě více – ctít obyčejné lékaře, ctít obyčejné vědce, ctít svobodu projevu obyčejných občanů — nebo to může vést ke smrti nás všech.“

Tolik ve zkratce k celé prezentaci, která potvrdila, že se  v posledních letech po celém světě s lidmi nechutně manipulovalo a globální zločinci si testovali, do jaké míry mohou lidstvo ovládat.

Přesto je stále mnoho lidí s tím, co se dělo, v souladu. Většinou je poznáte podle toho, že nedočkavě čekají na další posilovač…

Níže je celá více než 4 hodinová prezentace:

 

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 9 Průměrně: 5]

One thought on “Debatní panel senátora Johnsona o vakcínách: Co Covidový kartel skrýval? (videa)

  1. Poskozeni zpusobena ockovanim jsou vzacna. Prinosy prevazuji nad rizikem a veda je jasna a ohromujici! Lidickove co tim bylo receno? Pravda bohuzel. Poskozeni zpusobena ockovanim jsou vzacna! Ockovani je fyzicky ukon, zabodnuti jehly do svalu. Zde de vylozene mluvi o tom mechanickem ukonu, proto to poskozeni zpusobena timto ukem tedy ockovanim jsou vzacna, uz tomu narativu rozumite? Zapich je celkem bezna rutina proto se nemluvi o poskozeni behem aplikace. Ale o dulezitych faktech co obsahuji ty jejich biologicke zbrane se nemluvi. Na poradu dne se stale mluvi o tom ukonu a ne tom co je za jeduvky v tech jejich roztocich. Tedy, prinosy prevazuji nad rizikem, Prinosy muzou byt dvojiho druhu. Prvni prinos je zapich samotny, bez vedlejsich ucinku a druhy prinos se muze tykat slozeni techto vakcin, urcenych k masove genocide lidstva. Cil je cituji Gatesaka Kdyz odvedeme opravdu dobrou praci na vakcinach, myslel tim asi kazdou vakcinu, tak se nam podari zregulovat lidstvo na 10, 15 procent!! To jsou ty prinosy, Prinos je masove vymirani lidi vsech vekovych kategorii, a riziko jsou prezivsi!! Veda je jasna a ohromujici! Musi byt, vymyla lidem mozky dokonale a dokazala v lidech doslovne vyburcovat strach o svuj zivot, neexistujicimi pandemiemi, viry jakekoliv chripky, covidku a dalsich neexistujicich nemoci. A strach zabiji!! A na tomto strachu je cela saskarna a tento podly hanebny podvod zalozen. Honem honem rychle se jdu nechat zachranit pred temito smrtelnymi viry. Smrtelny je obsah injekcnich strikacek ne viry bohuzel. Timto podvodem se jim podarilo oklamat lidi dostatecne, jsou to jejich vlhke sny. I tim navenek nepochopenym vyrokem poskozeni zposobena ockovanim jsou vzacna!! Jsou ano ale poskozeni z vakcin jsou nedozirne, s falalnimi nasledky!! O tom je treba mluvit a hlasite!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/senatni-panel-senatora-johnsona-o-vakcinach-co-covidovy-kartel-skryval/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings