Mark Zuckerberg ve velkém nakupuje zlato a s rodinou se stěhuje do bunkru, podobně konají i další miliardáři

Mark Zuckerberg ve velkém nakupuje zlato a s rodinou se stěhuje do bunkru, podobně konají i další miliardáři

Již před časem se objevila zpráva, která potvrzuje, že si Mark Zuckerberg, šéf Mety (Facebook)  a velký podporovatel Bidenovy administrativy, nechává na jednom z havajských ostrovů postavit podzemní sídlo, jakýsi bunkr, kde by se dalo přežít dlouhou dobu.

Mezitím se objevily informace o dalších (j)elitách, které si porůznu připravují podzemní obydlí. Nyní se ukázalo, že Zuckerberg také ve velkém nakupuje zlato. A zdaleka nejen on.

Coby jedna z oddaných loutek globalistů jistě ví něco, co my ostatní nevíme. A opět vyvstává na paměti tabulka Deagelu, věštící pro rok 2025 razantní depopulaci zejména pro západní země.

Co máme očekávat?

Mark Zuckerberg podle zpráv zběsile nakupuje zlato a připravuje se na útěk se svou rodinou do bunkru soudného dne.

Jonathan Rose, generální ředitel Genesis Gold Group v Beverly Hills v Kalifornii, říká, že mnoho globalistických elit nyní hromadí zlato a připravuje se na útěk do svých bunkrů kvůli „něčemu velkému a hroznému,“ co se má stát.

Rose zdůraznil, jak se příprava na soudný den stala populární mezi milionáři, jako jsou Mark Zuckerberg a Sam Altman, spolu s profesionálními sportovci a dalšími elitami.

Generální ředitel zlaté skupiny řekl, že má vnitřní znalosti o těchto lidech, kteří utrácejí své jmění za zlato pro účely přípravy. 

„Čtete všechny tyhle příběhy a tito milionáři kupují zlato a staví bunkry a říkáte si ‚Co se sakra děje‘ a je to trend, který dělají všichni,“ řekl Rose. 

Rose vysvětlil, že důvodem prudkého nárůstu nákupů zlata jsou obavy z devalvace dolaru a celkového ekonomického kolapsu.

„Myslím, že tito lidé si uvědomují, že nemají křišťálovou kouli jako takovou, ale mají dobrou cestovní mapu a dívají se na problémy, které má ekonomika právě teď,“ řekl Rose. 

„Ať už se dívají na devalvaci dolaru nebo na „BRICS národy,“ což jsou země, které se spojují, aby vytvořily vlastní měnu krytou zlatem.  A dolar ztrácí svou hodnotu, je tu jen obecný ekonomický zájem bojovat s inflací, a proto se mnoho lidí stěhuje do bezpečného přístavu.“ 

Hromadění zlata a příprava na soudný den byla v hlavě elity léta.

Technický šéf Altman řekl  The New Yorker  v roce 2016: „Připravuji se na přežití. …Mám zbraně, zlato, jodid draselný, antibiotika, baterie, vodu, plynové masky od izraelských obranných sil a velký kus země v Big Sur, kam mohu letět.“

Zatímco Altman obviňoval ze své přípravy přátele, kteří „se opíjejí a mluví o tom, jak skončí svět,“ Rose poukázal na modernější problémy.

Mezi nimi jsou prezidentské volby v roce 2024 a nedávný výpadek elektřiny AT&T, který zjevně vyvolal obavy ze soudného dne. 

„Jeden zpravodajský důstojník mi dnes řekl, že výpadek proudu AT&T nebyl výpadek, byl to kybernetický útok,“ řekl Rose.

„To jsou obavy, které lidé mají.“ A samozřejmě, když se blíží volby, velmi bouřlivý rok, nevíme, co se stane.

„Mnoho lidí ale spekuluje, že dojde k útoku na elektrické sítě a pokud nebude žádná energie, způsobí to chaos, chaos způsobí paniku, panika způsobí výprodeje na trhu. 

Lidé berou tyto minulé příběhy a dívají se na to, co se dnes děje – jsou to náhody, nebo víc než pouhá náhoda?

A lidé s miliardami dolarů to posouvají na další úroveň a připravují se, takže když se něco pokazí, jsme připraveni.“

Rose vysvětlil, jak lze zlato použít k výměně v situaci soudného dne, pokud se peníze stanou zcela bezcennými.  Řekl, že došlo k „absolutnímu nárůstu“ lidí nakupujících zlaté mince za tímto účelem. 

Zlaté mince by byly způsob, jak dát někomu malý kousek jmění za něco na oplátku. Rose doporučil zlaté cihly, které lze rozbít jako „bonbóny,“ aby je bylo možné rozdávat.

„Pokud jde o přípravu, preppeři chtějí zlato a  zlaté mince malé nominální hodnoty a stříbrné mince malých nominálních hodnot – něco obchodovatelného a něco, co lze využít při výměnném obchodu,“ řekl Rose. 

„Takže jsme viděli prudký nárůst nákupu mincí s malými nominálními hodnotami, které jsou považovány za více obchodovatelné.“

V situaci soudného dne bude uspokojení základních potřeb v popředí myslí lidí. Ale pokud jde o potřebu konkrétních předmětů, pak to bude to, co všichni potřebují.

„Bude to jídlo, pohonné hmoty, voda – sebezáchovné životní položky, které lidé potřebují. A pro bohaté to bude zlato,“ řekl Rose. 

„Lidé říkají, že stříbro vám koupí chléb a zlato vám koupí pekárnu, tak se lidé dívají především na zlato. 

Pokud pro mě nastala situace soudného dne, v situaci soudného dne neexistuje žádná vláda, takže v tu chvíli, pokud s někým obchodujete a směňujete, stříbro a zlato budou cennější než kus papíru. 

„Všem se rozzáří oči, když jim ukážete zlato. Takže to je součást akčního plánu v situaci soudného dne ‚dostaň mě odsud‘ – tady je nějaké zlato a co pro mě můžeš udělat.“

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 16 Průměrně: 4.8]

12 thoughts on “Mark Zuckerberg ve velkém nakupuje zlato a s rodinou se stěhuje do bunkru, podobně konají i další miliardáři

  1. Kliknite si na „5 YEARS“ a uvidíte, ako začala stúpať cena zlata ! https://www.tradingview.com/symbols/XAUUSD/
    Niečo sa deje, niečo zlé sa blíži ! Samozrejme, že sa to dalo predpokladať, i keď skôr v polovici roka… Okrem toho sa predpokladá aj prasknutie bubliny kryptomien (zlodejina): https://kryptomagazin.sk/bitcoin-je-bv-bubline-prepichne-ju-zlato-predikuje-peter-schiff/ ! Takže kupujte zlato, kým je lacné a dostupné, lebo čoskoro nám inflácia možno zožerie všetky úspory ! ;o)

    1. zlato už dávno není lacné. proto se teď vyrojilo mnoho weksláků, překupníků s investičním zlatem. protože nákup a prodej není u nás zdaněn. samozřejmě svým způsobem je to ochrana proti loupeživým vládám a organizované znehodnocování měny. eurohnus fialový🤮🤮🤮🤮

  2. cukrblik s muskem budou psychopati. přiznali, že berou mikrodávky psychedelika. mnozí si myslí, že psychickou obranu lze dělat zase psychikou. což je velký omyl nejenom hledačů, ale tzv. ofiko léčitelů- psychologů a psychiatrů. nelze ale vytloukat klín klínem. je to nepochopení, jak vlastně pracuje mysl. proto stále přibývá nemocí, které pramení z nesprávného používání mysli. mysl pracuje ve dvou rozměrech, na základě minulosti vytváří budoucnost, což zase vytvoří nepravdivý obraz (světonázor), protože minulost a budoucnost není pravda. mysl je jen nástroj a převodová páka intelektu (a intelekt je převodová páka Ducha, kterého má každý v sobě). někdo ale pochopí mysl jako svoje Já, myslím, tedy jsem. toto umělé já-ego nechápe, že mysl-duše, je jen nástroj Ducha, kterého v sobě každý má, ale protože je překryt egem, tak je duch upozaděn a z toho vznikají ty nemoci psychické a psychosomatické. i ezoterika je zacházení s psychickými silami, což je ve výsledku škodlivé, neboť cizí vnější entita se naboří (s vaším svolením, ale i bez něj) do vaší psychiky, díky vašemu nepochopení jak věci fungují, a může to začít zcela nevině, např. nespavostí, sny, až po různé neurozy, psychozy atd. „dobrým“ a nezvratným spouštěčem jsou i drogy. mnozí ezoteriku považují za cestu, ale ve skutečnosti je to zcestné. dokonce se v dnešní době ezo úspěšně nabouralo do oficiální medicíny, např. se začaly zkoumat psychedelika jako možný prostředek k „léčení“, což je od začátku velmi nebezpečné a špatné. nebo se při léčení používají techniky psychoterapie psychoanalýzy-psychodynamické psychoterapie, katatymně imaginativní psychoterapie a pod. což jsou zakuklené ezo, také křesťanské, praktiky např. silvova metoda, nebo modrá alfa, hypnoza, mesmerizmus atd. trik spočívá v tom, že vaši mysl uvedou mimo jiné, do hladiny alfa, ve které jste nejvíce náchylní k přijmutí vnější ideologie a cizí entity (z kolektivní mysli), tedy posednutí („Naše mise – Vybudovat síť náboženských mluvčích, velvyslanců, obhájců a spojenců, aby se náboženské vůdce spojily s nadcházejícími příležitostmi psychedelické renesance a aby bylo dosaženo širokého přijetí psychedelik jako nástroje pro emocionální, fyzickou a duchovní pohodu.“ )
    má to mnoho forem a naivní se chytí. jinými slovy je to freudovská metoda psychoanalýzy, která je kontraproduktivní. také některé psychiatrické léky vážně poškozují autonomní systém, který kontroluje aby se člověk netřepal. dokonce někteří lékaři veřejně prohlašují, že když se třepete, je to dobrý signál, že „léky“ zabírají tam kde mají. mohli jsme to vidět na případu babiše ml. kterému ještě na třes, který mu vyvolaly(i) léky, dávali proti tomu třesu léky na epilepsii. dokonalé psycho. Pravda je ale pouze přítomnost, tedy vědomí bez myšlenek, klid mysli. jestli se tedy někdo domnívá, že bez správné techniky používání mysli se obejde, je na velikém osudovém omylu a ve velké iluzi. posednutí cizími entitami (ezoterika všeobecně) se dnes zcela běžně zaměňuje s duchovním vzestupem. opak je ale objektivní pravdou…mysl není dobrá, nebo špatná, je to jen nástroj (evoluční), který má i svůj třetí rozměr, klid mysli. mysl je napojena na sympatický nervový systém, který energii vydává, vyčerpává, parasympatik je napojen přímo na našeho vnitřního Ducha, který energii doplňuje a naši bytost regeneruje, ozdravuje…a tato energie Ducha je již ale mimo mysl, tzv. čtvrtý stav vědomí, turiya…a je v nás. dokud nepoznáme svého ducha, nemůžeme poznat ani toho vše přesahujícího kolektivního, ani i kdybychom se třeba rozkrájeli…pozor, Ligare je otevřená síť lidí, kteří si přejí legální a „bezpečný“ přístup a věří, že křesťanství a další existující náboženské tradice nabízejí cesty k přípravě, prožívání a integraci mystických zážitků, včetně těch, které způsobují posvátné rostliny a sloučeniny. toto je další ze způsobů degradace společnosti..že se náš Národní ústav duševního zdraví zabývá zkoumáním psychedelik (psilocibyn, ketamin (experimentální pokusy na lidech).) tedy není žádná náhoda. FDA dává psilocybinu významnou podporu: FDA (americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv) (2019) již podruhé udělil klinické studii psilocybinu, halucinogenní látky obsažené v magických houbách a lanýžích, označení „průlomová terapie“, což umožňuje výrazně urychlit obvykle hlemýždí proces.
    Postiženi posednutím cizí entitou mohou být také neuživatelé, kteří byli účastníky a příznivci těchto subkultur. Nejsme lidské bytosti, které procházejí duchovní zkušeností. Jsme duchovní bytosti, procházející lidskou zkušeností. Proto je potřeba k duchovnímu růstu očistit svého ducha od zloby, chtíče, nenasytnosti, závislosti, závisti, pýchy a jejich derivátů… https://www.wholecelium.com/ po zdegenerovaném západu jsme naskočili na tuto woke culture, a to je cesta do pekla…fialový eurohnus.

  3. Tí, ktorí vedia čo je to II.príchod Krista alies reset elitám nepovedali pravdu. Elity vedia len to, že sa majú pripraviť na pravdepodobnú udalosť Carrington.

  4. Tato skupina boháčů místo užívání si života díky své hamižnosti a mocichtivosti jsou raději připraveny žít 30 roků v podzemních bunkrech obloženi zlatými cihlami a brilianty s vycpanými strožoky neexistujícími akciemi. Takovou logiku normálně smýšlející člověk nikdy nepochopí. Je to opravdu zvrácenost.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/mark-zuckerberg-ve-velkem-nakupuje-zlato-a-s-rodinou-se-stehuje-do-bunkru-podobne-konaji-i-dalsi-miliardari/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings