Rothschildová chce fúzi mezi korporacemi, vládami a umělou inteligencí (video)

Rothschildová chce fúzi mezi korporacemi, vládami a umělou inteligencí (video)

Rothschildovi jsou jednou z nejvlivnějších rodin světa, ne-li zcela nejvlivnější. A to ne pouze poslední roky, ale již po staletí. Ve vlivu mohou této rodině konkurovat snad jen Rockefellerové, i když také o nich se tvrdí, že jsou jen přisluhovači Rothschildů či jejich zástupci na západní polokouli.

Nyní je z celé rodiny bankéřů jednoznačně nejvlivnější osobou, která výrazně zasahuje i do politiky, Lynn de Rothschild. Zřejmě o ní většina z vás nikdy neslyšela, přesto je její vliv na politiku mnohem větší než například vliv jejích loutek Gatese či Sorose, které zná snad každý.

Pokud nejste obeznámeni s malou organizací zvanou „Rada pro inkluzivní kapitalismus“, nebojte se, většina lidí o ní – podobně jako o čelní představitelce Rothschildů –  nikdy neslyšela. 

Skupina vznikla uprostřed takzvané pandemie covidu. Vzhledem k tomu, že vlády a média záměrně šířily strach a hysterii, většina veřejnosti byla poněkud rozptýlena, takže vznik organizace zaznamenal málokdo.

CIC je v podstatě vše, před čím konspirační teoretici léta varovali, zabalené do jediné orwellovské entity, doplněné dramatickou klavírní hudbou a maskou humanitární filantropie.

Základní funkcí rady je centralizovat většinu nebo všechny velké korporace  globálním vlivem a spojit je s vládami do sítě, která upřednostňuje ideologii před motivem zisku.

CIC je fyzické tělo představující akční rameno konceptu ESG (udržitelnost, Agenda 2030). Jejím cílem je vytvořit pobídky a tresty pro podnikatelský svět na základě jejich souladu s hodnotami globalismu a woke socialismu, stejně jako jejich podřízení se klimatické agendě.

Myšlenka je jednoduchá: sjednotit většinu korporací s pomocí krajně levicového politického řádu. Jakmile se tak stane, donutí tyto společnosti, aby využily svých platforem a veřejného zviditelnění k indoktrinaci mas.

V posledních několika letech jsme byli svědky toho, jak tato strategie funguje, kdy mnoho společností produkuje stálý proud produktů, mediálního obsahu a marketingu plného propagandy rozmanitosti, rovnosti, inkluze, klimaalarmismu, udržitelnosti, nemluvě o antikonzervativní propagandě.

Právě podle toho, že se ohání podobnými výrazy, poznáte, že dané korporace náleží k síti Rothschildy ideologicky propojených korporací.

Tyto korporace jsou tak zakořeněné ve formátu DEI a ESG, že mnoho z nich je ochotno odcizit se většině svých zákazníků a přijít o obrovské zisky. Ty už nyní v souvislosti s jasnými ideologickými cíli nejsou podstatné.

Poslední pozůstatky ekonomiky volného trhu jsou tak zničeny, protože motiv zisku byl nahrazen motivem politickým.

Velmi názorný případ je znám z USA, kde se již rozjely docela drsné bojkoty „woke“ korporací.“ Na této agendě se doslova „až ke dnu“  propadl prodej piva Bud Light, přesto se od ní pivovar dosud nedistancoval a nadále podporuje LGBTQ.

Proč by se společnosti rozhodly připojit k takové organizaci, když budou ve svých operacích neustále řízeny? Není jim to prezentováno jako volba, ale spíše jako nevyhnutelný požadavek.

Ti, kteří se dostanou dovnitř jako první, dostanou nejlepší místa u stolu kabaly. Ti, kteří se připojí pozdě, mohou být rozdrceni pod tíhou utlačovatelské  byrokracie.

Na druhou stranu, volba by mohla být dobrovolná s příslibem, že korporátní lídři dostanou po „velkém resetu“ kapitalismu, o němž Světové ekonomické fórum tak často diskutuje, rozsáhlé role v řízení.

Mějte na paměti, že jediný způsob, jak by takové společnosti mohly přežít poté, co se jim většina veřejnosti bude vyhýbat, je, že se spojí s vládami, získají státem sponzorovaný monopol a budou podporovány neustálými dotacemi. 

Tyto korporace mohou dokonce pracovat s předpokladem, že dokud budou pokračovat ve službě woke náboženství, budou nakonec odměněny statusem „příliš woke na to, aby padly.“

Mussolini kdysi definoval setkání korporátní moci s vládní mocí jako původní plán fašismu. Rada pro inkluzivní kapitalismus je živoucím, dýchajícím vyjádřením tohoto autoritářského semene.

Je tedy jasným potvrzením, že současným zřízením je korporátní fašismus, na což mnozí z nás upozorňují již několik let.

Skupina je vedena lady Lynn de Rothschildovou z nechvalně známé dynastie Rothschildů a rozšířila se o armádu korporátních partnerů, vládních partnerů, partnerů OSN a dokonce i Vatikánu.

Klíčovou složkou globalistické agendy, která je často zmiňována, je umělá inteligence (AI) spolu s její údajnou schopností navždy převrátit vše v naší společnosti a ekonomice vzhůru nohama.

Zatímco schopnosti umělé inteligence jsou velmi přeceňovány, zdá se, že elity si myslí, že je to nějaký božský aparát, který přetvoří svět. Lady Rothschildová se nedávno spojila s médii, aby podpořila zajímavý a odhalující argument:

Rothschildová se překvapivě setkává s určitým odporem svých tazatelů, který ji nutí učinit nepřímé přiznání:

Umělá inteligence bude vyžadovat zásadní reformu ekonomiky, což znamená, že volný trh musí zmizet a vládní/korporátní partneři budou muset zakročit, aby vše kontrolovali, v zájmu populace a vyššího dobra, samozřejmě.

Až na to, že je to všechno podvod.

Umělá inteligence, podobně jako změna klimatu, se rychle stává další vykonstruovanou výmluvou pro globální centralizaci.

CIC spolu s institucemi, jako je WEF a OSN, v posledních několika letech tvrdily, že „někdo“ musí zakročit a moderovat umělou inteligenci, aby žádná vláda nezneužila její zdánlivě neomezenou moc. Jinými slovy: Problém, Reakce, Řešení.

Globalisté vytvoří problém z ničeho (AI), pak tvrdí, že je to mnohem větší požehnání (nebo hrozba) pro lidstvo, než ve skutečnosti je, a pak nabídnou své služby jako spravedliví a benevolentní arbitři technologie a jejích účinků.

Sama Rothschildová to v rozhovoru naznačuje, když tvrdí, že „kapitalisté“ budou muset v důsledku umělé inteligence přizpůsobit své priority sociálním kauzám. Je to jen ESG v jiné podobě.

Bylo také znát opovržení v reakci Rothschildové, když byl do debaty vnesen volný trh. Tito lidé nenávidí jakoukoli představu o volném trhu.

Nemůžete mít volný trh (nebo svobodu) v rámci centralizovaného impéria.

A aby bylo jasno, systém, který dnes vládne v EU, NENÍ systémem volného trhu, neboť nerovné dotace, uhlíkové povolenky, vyvlastňování pod záminkou omezení dusíku a uhlíku a ideologické požadavky na firmy nemají s volným trhem nic společného.

Volné trhy by měly být spravedlivé. Korporátní elity zasahují do této spravedlnosti, když se spojují s vládami (resp. s EU), aby zmanipulovaly systém ve svůj prospěch a získaly nepatřičné výhody.

Nespravedlnosti, které Rothschildová popisuje jako výmluvu pro centralizaci, byly ve skutečnosti vytvořeny elitami, jako je ona. CIC a agenda Velkého resetu nejsou ničím jiným než nástroji k trvalému upevnění korporátní a elitářské moci.

Rozhodují o tom, které společnosti budou prosperovat a které zemřou. Rozhodují o společenských hodnotách příštího století. Mohou diktovat, jak budou využívány světové zdroje a kdo k nim bude mít přístup.

A vlády zajistí, aby byly tyto elity chráněny před hněvem lidí, pokud by veřejnost zmoudřela ohledně jejich nepřátelského převzetí.

A co je na tom nejhorší? Každý, kdo kritizuje nebo napadá tuto ideologickou invazi do našeho ekonomického života, bude obviněn z toho, že je zloduch.

Koneckonců, CIC chce jen zachránit lidstvo před sebou samým, že? Pokud je chcete zastavit, musíte být nějaký druh sobeckého padoucha, který si cení individuální svobody více než jejich obecného dobra.

Důležitou otázkou, kterou globalisté nechtějí, abychom si kladli, je, co je činí kvalifikovanými k tomu, aby určovali co je obecné dobro? Proč se předpokládá, že by měli být arbitry všeho?

Dokonce i stagflační krize, které dnes čelíme, je přímým důsledkem toho, že vlády a centrální banky zasahují s biliony nekrytých peněz, aby zachránily korporace „příliš velké na krach“ před jejich vlastními katastrofálními praktikami.

Proč bychom jim měli svěřit naše sociální zabezpečení nebo cokoli jiného?

Globalisté na tento argument odpoví umělou inteligencí. Řeknou, že umělá inteligence je konečným „objektivním“ prostředníkem, protože nemá žádnou emocionální ani politickou loajalitu.

Budou tvrdit, že umělá inteligence se musí stát de facto rozhodovacím aparátem lidské civilizace.

A nyní vidíte, proč Rothschildová tak dychtí po tom, aby se postavila do čela vytvoření globálního regulačního rámce pro umělou inteligenci – kdokoli ovládá funkce umělé inteligence, kdokoli programuje software, nakonec ovládá svět.

Pokud se něco pokazí, mohou jednoduše říci, že to byla umělá inteligence, kdo rozhodl, ne oni.

Je to dokonalá stínová vláda; technokratický Čaroděj ze země OZ, který používá kouř a zrcadla loutky umělé inteligence, aby ovládl planetu, odstranil veškerou zodpovědnost a vytěsnil veškerou vzpouru.

Neboť jak může obyvatelstvo polemizovat nebo se bouřit proti anonymnímu algoritmu vznášejícímu se v digitálním éteru?

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 23 Průměrně: 4.8]

9 thoughts on “Rothschildová chce fúzi mezi korporacemi, vládami a umělou inteligencí (video)

  1. Bouřit se proti anonymnímu algoritmu v digitálním éteru jde naprosto jednoduše – útokem na elektrickou přenosovou soustavu! Bez štávy žádná umělá inteligence fungovat nebude. Zároveň s tím nebude fungovat nejenom debilizátor pro masy zvaný televize, ale ani internet, nepůjdou čerpadla, kamery, semafory atd. To bude prvotní impulz k tomu, aby inteligentní lidé začali konečně brát spravedlnost do svých rukou a čistili své okolí s přihlédnutím k hlediskům jako jsou rasa, etnikum, náboženství, třída atd.

    1. Existuje ještě jeden způsob… a to striktně ignorovat. Když lidé odmítnou umělou inteligenci akceptovat a začnou žít normálně (tedy myslet samostatně) pak nic nehrozí. BTW: a každý výplod propagandy označit ze lež. Třeba se lidé vrátí k poznání, že pravda je jen ta, kterou si osahám a uvidím. Ostatně, víc člověk přece nepotřebuje. A pokud se už stal závislákem, pak je to s ním jako s drogami a netřeba ho litovat.

  2. V prvom rade to musia „chcieť“ voliči a tí to budú chcieť buď po dokonalom mozgovom vymytí alebo silou proti ich vôli ! Ako vidno, narcistickí psychopati majú svoju diagnózu hlboko zakorenenú v génoch !

  3. Keby bol Adolf H. vyhral vojnu, tak žiadni Rockefellerovci, Rothschildovci, Soros, už zdochnutý Kissinger ani podobní svetovládni zločinci neexistujú! Nič však nie je stratené, možno sa Saudskej Arábii podarí ich poraziť …

  4. „Spolupráce“ korporací s vládami je přece čistý fašizmus. Na to byl mistr Mussolini v Itálii. Je to italský vynález. Když ještě k fašizmu přidáme umělou inteligenci, jaké totalitní svinstvo z toho vzejde? Nastal čas tyhle svině zabíjet.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/rothschildova-chce-fuzi-mezi-korporacemi-vladami-a-umelou-inteligenci-video/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings