Dříve tajná druhá studie společnosti Pfizer ukazuje, že schválení bylo pro úplně jinou „vakcínu“

Dříve tajná druhá studie společnosti Pfizer ukazuje, že schválení bylo pro úplně jinou „vakcínu“

Mezinárodní novináři z alternativních médií zkoumají přesný proces vývoje, testování a distribuce takzvaných „vakcín“ proti Covid-19. Nyní došlo k dalšímu průlomu, který zcela mění oficiální příběh.

Takzvaný „Proces 2“, studie v rámci schvalovací studie Pfizer, byl až donedávna dobře střeženým tajemstvím. Dokumenty ukazují, že takzvané vakcíny distribuované po celém světě byly vyrobeny jinou, mnohem nebezpečnější a problematičtější výrobní metodou, než byla schválena.

Vodítka k „procesu 2“ byla po celou dobu skryta v klinické studii vakcíny COVID společnosti Pfizer. Zjištění novinářů z War Room a DailyClout jsou ohromující a šokující. 

Americký úřad pro potraviny a léčiva (FDA) si byl vědom toho, že nežádoucí vedlejší účinky byly u subjektů z procesu 2 velmi časté, ale neexistuje žádný důkaz, že by agentura jednala na základě těchto alarmujících zjištění – tedy s úmyslem poškodit. 

„Studie ve studii“, nazvaná Proces 2, dosud nebyla objevena v desítkách tisíc dokumentů společnosti Pfizer, které musela FDA na základě soudního rozhodnutí zveřejnit. 

Týmy DailyClout přezkoumaly expertní svědectví od Joshe Guetzkowa Ph.D. z Tel Aviv Hebrew University, které bylo použito v soudním sporu ve Spojeném království a začal hledat důkazy o existenci a následných studijních datech 250 subjektů, které se měly zúčastnit experimentu jménem Evropské lékové agentury (EMA).

Dobrovolnice War Room/DailyClout, lékárnice Erika Delph, si všimla anomálie v číslech randomizace, která odpovídala číslům a datům v této přiložené „studii v rámci studie“. Tato data analyzovali datoví analytici a lékařští experti. 

To, co zjistili, je šokující: 502 subjektů se zúčastnilo „testu v rámci testu“ vakcíny Pfizer COVID a dostalo lék, který byl kontaminován nepřijatelně vysokými hladinami DNA plazmidů.

Někdo by se to mohl pokusit odmítnout jako nedopatření nebo nehodu. Z dokumentačních poznámek však vyplývá, že to bylo úmyslné, a že společnost Pfizer věděla, že 252 nešťastným testovacím subjektům dává úplně jinou injekci, než jakou si zapsali.

Tato skutečnost sama o sobě porušuje Norimberský kodex z roku 1947, který říká, že je nezákonné provádět pokusy na lidech bez souhlasu po podrobných a úplných informacích.

Pojmy „Proces 1“ a „Proces 2“ byly zmíněny společností Pfizer v různých iteracích protokolu klinické studie pro tuto novou lékovou platformu, která byla určena pro použití po celém světě. „Proces“ se týká způsobu, jakým byla „vakcína“ vyrobena.

Původní výrobní proces pro BNT162b2, klinickou studii COVID „vakcíny“ společnosti Pfizer, využíval techniku ​​replikace (amplifikace) messenger RNA známou jako PCR (polymerázová řetězová reakce). 

Funguje to v podstatě jako kopírka, kde se replikuje/klonuje původní mRNA. Toto se nazývá „Proces 1“.

Komerčně je takový proces drahý a bylo by potřeba jej výrazně zlepšit, aby poskytoval dostatečné množství dávek pro celý svět. Pro komerční využití produktu byla použita osvědčená metoda hromadné výroby, bakterie E.Coli. Tato technika hromadné výroby je „Proces 2.“ 

Ošemetným problémem bylo, že „Proces 2“ používal zcela odlišný výrobní proces než produkt v klinickém hodnocení (Proces 1) a povolení k nouzovému použití (EUA) pro „vakcínu“ bylo uděleno na základě Procesu 1.

Proces 2 navíc nevyhovoval předepsané správné výrobní praxi (GMP), na které jsou založeny smlouvy mezi společností Pfizer a národy nebo EU. 

Nálezy z genetického sekvenování zbytkového produktu v lahvičkách vyrobených pomocí Procesu 2 Kevinem McKernanem potvrzují zprávy od jiných skupin, že existuje významná kontaminace modifikované mRNA vysokými hladinami fragmentů DNA plazmidu.

Tato kontaminace je připisována použití E. Coli během výroby. Tyto bakterie se přirozeně vyskytují v lidské střevní flóře a jsou běžným prostředkem hromadné produkce sekvencí mRNA. Požadovaný gen je vložen do kruhu DNA a bakterie tyto plazmidy nepřetržitě replikují.

Plazmidy produkované tímto procesem jsou purifikovány pomocí enzymů (DNAáza) a mají regulovanou horní hranici v konečném produktu kvůli teoretickým obavám o inkorporaci této DNA do lidského hostitelského genomu.

Přestože aktivní složka v Procesu 2 byla identická s Procesem 1, Evropská léková agentura (EMA) zaznamenala úroveň kontaminace DNA plazmidy a byla znepokojena, protože byla výrazně vyšší než dříve publikované úrovně bezpečnosti. 

EMA byla tak znepokojena, že požádala Pfizer a FDA, aby do konce klinické studie s přibližně 250 subjekty integrovaly nový postup.

Identifikovali jedinečnou kohortu na základě anomálních randomizačních čísel, která nedávala smysl ve srovnání se sekvencemi použitými v hlavní části klinické studie. Identifikovali také anomální čísla šarží obsahující produkty vyvinuté v rámci procesu 2. Těchto 502 subjektů bylo testováno na čtyřech místech ve Spojených státech, z nichž 250 sloužilo jako subjekty s placebem a dalších 252 obdrželo produkt Proces 2.

Produkt měl jedinečné číslo šarže dodavatele „ EE8493Z “ uvedené v dokumentu šarže společnosti Pfizer ( https://www.phmpt.org/wp-content/uploads/2022/06/125742_S1_M5_5351_c4591001-interim-mth6-patient – .pdf ).

Kohorta byla také oddělena od subjektů, které dostaly Proces 1, a od nezaslepené části studie po udělení EUA, ve které prakticky celá placebová skupina z hlavní studie dostala „vakcínu.“

Při přiblížení dat Procesu 2 je oddělení objektů vidět lépe.

Ve skupině subjektů z procesu 2 byl významný rozdíl v počtu nežádoucích příhod. To mělo vyvolat poplach mezi regulačními orgány, protože výsledky byly mnohem znepokojivější než významné vedlejší účinky (AE), které se vyskytly v předchozích klinických studiích (proces 1).

Přestože vedlejší účinky byly „nepatrné,“ byl mezi subjekty s placebem a podanou látkou velký rozdíl, 65 oproti 155, neboli 2,4krát více. Dalo by se proto očekávat další vyšetřování k určení příčiny, protože se jednalo o nový postup s cílem globálního zavedení.

Hlášení z Evropy bylo založeno na výpovědích svědků o „nouzové dávce“ EJ0553 použité u 11 subjektů na čtyřech místech jiných než v mini klinické studii (místa 1001, 1002, 1003 a 1007). 

V dokumentu s tímto číslem šarže společnosti Pfizer má produkt „Proces 2“ také označení „Z“, které mohlo být použito k identifikaci produktu vyrobeného pomocí nového procesu.

Pro USA by neměl být používán žádný výrobek vyrobený mimo zemi. Ale existují důkazy od australského regulátora, Therapeutic Goods Administration (TGA) v dokumentu ( FOI 3659 Document 4) s názvem „BNT162b2 (PF-07302048) Zpráva o srovnatelnosti pro šarže léčivých přípravků PPQ“ – podle toho byla šarže EJ0553Z vyrobena v Puurs v Belgii a uvolněna jako „nouzová dodávka.“

Nové poznatky o vakcínách a procesu 2 jsou založeny na empirických důkazech, které již byly publikovány v rámci dokumentů společnosti Pfizer .

V důsledku toho různé profily vedlejších účinků ukázaly, že produkt z procesu 2 byl odlišný od produktu z procesu 1. Vzhledem k tomuto bezpečnostnímu signálu měla FDA vzít na vědomí a rozhodnout, že klinickou studii je třeba opakovat, protože se jednalo o jiný produkt s odlišným bezpečnostním profilem.

Proces 2 měl být předmětem samostatného klinického hodnocení, protože významné bezpečnostní signály vyplynuly z malého počtu subjektů testovaných na konci klinického hodnocení před schválením EUA. Kontaminace detekovaná fragmenty DNA plazmidu mnohonásobně překročila maximální hodnotu povolenou EMA.

Údaje nalezené v dokumentech společnosti Pfizer ukazují, že všech 502 subjektů, které tvořily dodatečnou „studii v rámci studie,“ vykazovalo silný bezpečnostní signál díky vyššímu výskytu nežádoucích vedlejších účinků.

Testovaný a schválený proces nebyl nikdy veřejně spuštěn a zpřístupněn světové populaci. Místo toho veřejnost obdržela pouze produkt Proces 2 kontaminovaný plazmidy DNA.

Pokud by tato tvrzení mohla být u soudu prokázána na základě důkazů z Daily Clout a War Room, vše by to změnilo, protože celosvětově podávané takzvané vakcíny nemají nikde žádné schválení – šlo by o záměrné klamání veřejnosti.

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 26 Průměrně: 4.2]

10 thoughts on “Dříve tajná druhá studie společnosti Pfizer ukazuje, že schválení bylo pro úplně jinou „vakcínu“

  1. …podávané takzvané vakcíny nemají nikde žádné schválení – šlo by o záměrné klamání veřejnosti. A KDO ZA TÍM VŠÍM STOJÍ ???? Někdo se chce z toho vyvlíknout, Fauci a jiní??

  2. A co Ruská vakcína SPUTNIK, nebyla uznána jako důkaz o očkování proti Covidu – 19. Asi jasný důkaz, že vakcinu Pfizer chtěli napíchat všem stůj co stůj. Nesmrdí to spiknutím?

  3. Už mi celá táto debata pripadá ako schizofrénia, téma, ktorej cieľom je aby sa v nej človek úplne stratil a ušla mu prostá podstata problému, ktorou je holá pravda – plánovaná genocída! Vírus covidu19 nebol nikde izovolaný! Úmrtia na covid19 boli mierne vyššie ako na obyčajnú chrípku, ktorá v tom čase „neexistovala“. Všetci aktéri sú spájaní s depopulačnou agendou, čomu sa ani nebránia a neraz to aj na minulých fórach potvrdili. Tak čo tu teraz miešame niečo o „vakcíne“ proti neexistujúcej chorobe, ktorá bola v podstate silnejšou chrípkou, ktorá mala byť iná ako tie, „vakcíny“ ktoré sa použili? Tu už niekomu úplne hrabe alebo tu vyvoláva zámerne zmätok ??? Nemôžeme veriť každému článku – nározu – bludu ! jasných indícii a informácií je tu už priveľa

    1. Ten „hrozny“ covid sa uz skoncil, ale ti grazli nadalej robia vsetko preto, aby co do najviac ludi dostali obsah mnamiek! Uz je to tak okate, ze len tupci a ignoranti to nevidia ci nechcu vidiet. Ockuju hospodarske zvierata, pestuju zeleninu ci vyrabaju potraviny s mRNA svinstvom a grafenom! Za kazdu cenu nas chcu otravit tym svinstvom! Uz to chcu aj rozprasovat, davat do liekov, vsetky vakciny prerabaju na technologiu mRNA a arogantne sa nam smeju udelovanim nobelovej ceny za vyrobu genocidnej biologickej zbrani! A vacsina ockovanych ofci si mysli, ze je uz zavodou a ti co uz maju nasledky, tie pripisuju prekonaniu strasneho covidu. Zijeme v Debilistane ! Preto genocida dalej pokracuje…

  4. presne ako píše XXL, každý druhý deň sa objaví nejaká správa, na základe ktorej si človek povie, že už konečne tí hajzli odvisnú alebo aspoň skončia za mrežami, prípadne, že sudca XY vypočúval Fauciho a Bourleho a toho a hentoho ich spolupracovníka a potvrdila sa ďalšia špinavosť… A stále NIČ…
    Miesto toho nás ubezpečujú, že už majú šaržu účinné na varianty Omikrón a Eris aj tie budúce a páni doktori sa vypytujú na očkovanie a ponúkajú ďalšiu mňamku. Môj príbuzný skončil pred necelým mesiacom v špitáli a v prepúšťacej správe vypisovali viac chujovín o kovide či mal a kedy a či bol očkovaný a koľkokrát, než o príčine toho, prečo skončil v špitáli.. Pritom mal kovid 2x, druhý krát v apríli, ešte musí mať protilátky a očkovaný bol pred 2 rokmi Janssenom… Nezabudli podotknúť, že odporúčajú preočkovanie.

  5. Změna nastane v momentě, kdy se začne klást aktivní odpor. Vážně si tady někdo tak hloupě a naivně myslí, že se zkorumpovaný systém založený na otroctví, ovládání a penězích postará? Dobře klidně sněte dál. Mně se to netýká, existuji mimo čas a prostor. Svou nečinnost si vyžerete do úplného dna. Vše bylo jasné a zjevné už od začátku. Včetně všech těch politických agend. Jenom idiot to nedokáže domyslet.

  6. Vývoj vakcín
    – vývoj platí jednotlivé státy nebo EU z daní všech lidí
    – za škody způsobené vakcínami mají podle smluv odpovídat státy (pokud je soudy uznají)
    – zisky jdou soukromým podnikatelům, kteří neinvestují ani nepodstupují žádná rizika – obojí dělají státy
    – z toho, že lidé zblbnou budou mít zisk podnikatelé
    – podnikatelé budou mít více peněz, takže budou moci lépe ovlivňovat a zastrašovat lidi ve vládách, aby mohli více vydělávat

    Ať žije kapitalismus 2.0

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/drive-tajna-druha-studie-spolecnosti-pfizer-ukazuje-ze-schvaleni-bylo-pro-uplne-jinou-vakcinu/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings