Čelní klimaalarmisté vyzvali WHO, aby vyhlásila „klimatickou krizi“ jako novou zdravotní nouzi

Čelní klimaalarmisté vyzvali WHO, aby vyhlásila „klimatickou krizi“ jako novou zdravotní nouzi

Pokud se opravdu detailně zajímáte o nové diktátorské dokumenty WHO (změny Mezinárodních zdravotních předpisů a pandemická smlouva), pak vám jistě neušlo, že WHO zmiňuje, že v její kompetenci nebude pouze zdravotní krize ve smyslu pandemie, ale také klimatická krize.

Tuto oblast do značné míry v rámci změn MZP i pandemické smlouvy pokrývá politika „One health“ (Jedno zdraví), kde je to skutečně víc o životním prostředí než o zdraví.

Toho se nyní chytili  zkorumpovaní rádoby „vědci,“ kteří pomáhají razit největší lež v dějinách lidstva. Za tučné granty a dotace šíří v mainstreamu nesmysly o škodlivosti CO2 produkovaného lidskou činností.

Nicméně v poslední době se ukazuje, že stále víc lidí chápe, že celá klimatická agenda je jeden velký podvod. Zřejmě to je důvod, proč se nyní tato zkorumpovaná klimaalarmistická sekta obrací na WHO.

Pokud by se jim podařilo ve spolupráci s touto podvratnou organizací skutečně klimatickou nouzi vyhlásit, došlo by k vítané zámince pro urychlení zavádění 15minutových a chytrých měst či prosazování změny jídelníčku od masa k hmyzu, umělému masu či veganství.

Dotklo by se to však zřejmě i provozu aut na fosilní paliva (např. zákaz vyjíždění v neděli apod.), omezení cestování, především pak letecké dopravy, ale je možné, že by došlo i na klimatické lockdowny.

Šéfredaktoři několika takzvaných vědeckých časopisů, které publikovaly neadekvátní „studie“ k posílení covidového narativu a zároveň odmítaly kritické hlasy, touží po příští krizi.

Ve společném prohlášení vyzvali WHO, aby údajnou klimatickou krizi vyhlásila za příští celosvětovou zdravotní nouzi. S ohledem na pandemickou smlouvu WHO a změny Mezinárodních zdravotních předpisů by to značně usnadnilo nastolení ekodiktatury.

Skupina šéfredaktorů různých vědeckých časopisů vyzývá Organizaci spojených národů, vlády a zdravotnické odborníky, aby společně zvážili změnu klimatu a ztrátu biodiverzity jako celosvětovou zdravotní nouzi. 

Tvrdí, že rostoucí sucha, lesní požáry a záplavy ničí život a přírodu na planetě (což zase urychluje změnu klimatu způsobenou CO2). K takovým událostem ale podle studií vůbec častěji nedochází

Stejně tak různé studie vyvracejí teorii změny klimatu způsobené CO2. Redaktoři zde tedy nehorázně šíří dezinformace (což lze obecně chápat jako známku toho, že z narativu o klimatu nějakým způsobem profitují).

Přestože se autoři správně vyjadřují k významu přírody pro lidské zdraví a ohrožení životního prostředí rostoucí urbanizací, svá tvrzení delegitimizují pochybnou klimatickou propagandou. 

Požadují větší přerozdělování peněz z daní do rozvojových zemí a okamžitá mezinárodní opatření na ochranu klimatu.

Toto riziko v kombinaci se závažnými zdravotními dopady znamená, že by WHO měla prohlásit nedělitelnou klimatickou a přírodní krizi za celosvětovou zdravotní nouzi. 

Tři požadavky na to, aby WHO vyhlásila situaci za stav ohrožení veřejného zdraví mezinárodního významu, jsou:

(1) vážná, náhlá, neobvyklá nebo neočekávaná událost; (2) událost, která má dopady na veřejné zdraví přesahující státní hranice postiženého státu; a (3) může vyžadovat okamžitou mezinárodní akci.

Zdá se, že změna klimatu splňuje všechny tyto podmínky.

I když zrychlující se změna klimatu a ztráta biologické rozmanitosti nejsou náhlé nebo neočekávané, jsou rozhodně vážné a neobvyklé. Vyzýváme proto WHO, aby učinila toto prohlášení před nebo na 77. světovém zdravotnickém shromáždění v květnu 2024.

Nejsou přijímána žádná konkrétní opatření. Místo toho citují workshop z roku 2020, kde se sešli vědci z oblasti klimatu a životního prostředí a zjistili:

„Mezi klíčové body patří zkoumání alternativních vizí dobré kvality života, přehodnocení spotřeby a plýtvání, změna hodnot v souvislosti se vztahem člověka a přírody, snižování nerovností a podpora vzdělávání a učení.“

Jak vypadá globalistická „alternativní verze“ takzvané kvality života, je již známo: neměli byste nic vlastnit – měli byste se pouze zcela podřídit. To platí stejně pro všechny lidi, kromě samotné samozvané elity. 

Co dělá výzvu autorů označovaných mainstreamem jako „experti“ tak absurdní, je fakt, že nic z toho, co se propaguje a požaduje na údajnou ochranu klimatu, ve skutečnosti životnímu prostředí neprospívá – naopak opatření jako přechod na „zelenou“ energii a podpora e-mobility mu škodí. 

Plánované regulace v důsledku čistého nulového šílenství zhorší světový hlad, a tím zničí zdraví lidí na celém světě.

To, že takzvaná věda, která se v posledních letech objevila jako pouhý propagandistický orgán farmaceutického průmyslu, mluví o vztahu člověka a přírody, je vskutku bizarní.

Vždyť právě tito představitelé místo toho, aby doporučili to, co nám příroda nadělila, používali genové terapie a vnucovali lidem experimentální preparáty jako zachránce.

Důsledkem byl nespočet zdravotních problémů, kterým by se dalo předejít, kdyby se imunitní systém lidí posílil přirozeně, ale to by nepřineslo  Big Pharmě žádné příjmy.

Všichni ti „vědci“, kteří toto podporovali, by ani neměli používat slovo vzdělání, protože to, co ve skutečnosti chtějí, je indoktrinace.

Více než 200 zdravotnických časopisů, které v letech Covidu často publikovaly nekvalitní, narativu věrné studie s masivním zkreslením, zatímco kritické práce například o vedlejších účincích experimentální vakcíny neměly šanci být publikovány, podporuje i klimatickou agendu.

Každý vědec, který zajistil, aby se kritická fakta takto nedostala na veřejnost a zároveň zabránil diskurzu, který je pro vědu tak důležitý, se trvale diskvalifikoval.

S ohledem na plánované de facto uchvácení moci WHO prostřednictvím změn MZP a pandemické smlouvy, může dojít k  vyhlášení stavu nouze na základě narativu o klimatu, což by umožnilo konečné zavedení ekodiktatury.

Pokud se nestane nic zásadního, tak k vyhlášení klimatické nouze – i se všemi důsledky –  může dojít už v roce 2025, kdy by měly změny MZP začít platit…

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 17 Průměrně: 4.9]

5 thoughts on “Čelní klimaalarmisté vyzvali WHO, aby vyhlásila „klimatickou krizi“ jako novou zdravotní nouzi

    1. ale ano koupit Idiotu je na světě dost snížit jejich počet by bylo skvěle řešeni když vylidníš svět od Idiotu které tvoří nějakých 70-80% tak svět na tom bude lepe koukni na ČR počet Debilu co voli koalici SPOLU = ODS, KDU ČSL, TOP 09, nebo Piráti s STAN a ještě to ANO všichni před každým poklonkuji a na zemi serou dělají pro zemi 💩 a přesto je stále voli i kdyby vyprovokovali válku nebo chtěli opíchat všechny občany 💉☠ je potřeba snížit počet idiotu než idioti zničí celý svět v USA to není o moc lepši tam to chce aspon vylidnit na polovinu totéž na Slovensku nebo v Polsku ale západ EU aspon snížit o 80% tam je degenerace ve vysokém stupni islámské země bych naočkoval na 100% co muslim to budoucí vrah

      1. ODS a TOP jsou nejvíce pravicové strany u nás. A dnes většina lidí žije v domnění, že čím pravicovější tím lepší. Takže někoho jiného budou volit, až se objeví ta pravá a zaručená pravice. Problém je, že žádná pravicová vláda už nevěří, že pravicová politika funguje (což je alespoň důkaz toho, že nejsou tak velcí idioti jak vypadají), takže místo pravicové politiky dělají nějakého kočkopsa, který je sice lepší než skutečná pravicová politika, ale i tak je dost hrozný. Dokud lidé budou věřit tomu, že čím pravicovější tím lepší, půjde to do háje. Žádná západní země není tak pravicová jako my. Konečně se komunisté nedostali do sněmovny. No a podle toho to dnes vypadá.

  1. Za poslednich 200 let se zvysil obsah CO2 (pravdepodobne v dusledku lidske cinnosti) v atmosfere o 0.01% z 0.03% na 0.04%, t.j. rocne o 0.01% / 200 = 0.0005%. Linearnimu rocnimu pribytku CO2 o 0.0005% odpovida rocni zvyseni teploty o 100 – 15 * 0.0005 / 21 = 0.002°C. (Vse za predpokladu, ze prumerena teplota zemske atmosfery klesla ze 100°C (pri vzniku rostlin pred milliony lety) na 15°C (dnes) a tez za predpokladu, ze CO2 skutecne je hlavni duvod zvysovani teploty. Na vypocet staci znalost trojclenky asi tak z 5. te tridy zakladni skoly. Zda byla trojclenka ucena na pomocnych skolach, to nevim, ale podle udaju odborniku a politiku asi ne.
    Atmosfera ma dnes ca. 21% O2, ktery vznikl premenou CO2 na O2 fotosyntesou rostlin; stejne, jak se deje dodnes). Pro logicky myslici mozek je jasne, ze rocni zvyseni CO2 o 0.0005% a tomu odpovidajici zvyseni teploty o 0.002°C za rok zadne podstatne kratkodobe zvysovani teploty povrchu Zeme nemuze zavinit. A jen idioti mohou tvrdit, ze zvyseni CO2 muze zavinit nejakou plimatickou zmenu.
    A kdyz EU zavede nesmyslne denni sviceni vozidel, ktere zpusobi denni emise millionů tun CO2, tak to EU vse nemysli tak vazne.

    1. – Pokud stoupl z 0.03% na 0.04%, pak stoupl o jednu třetinu. (0.01 je třetina z 0.03), to není zrovna málo. Ani soli v lidském těle není na procenta moc, ale kdyby její množství o třetinu stouplo, bylo by to pravděpodobně smrtelné.

      – „Linearnimu rocnimu pribytku CO2 o 0.0005% odpovida rocni zvyseni teploty o 100 – 15 * 0.0005 / 21 = 0.002°C“ – – – tohle není přímá úměra, ty vztahy jsou silně nelineární.

      A tak by se dalo vyvrátit vše co píšeš. Pokud nerozumíš matematice ani ekologii, tak se při prosazování svých názorů alespoň vyhni číslům. Nebo myslíš, že ostatní tomu nerozumí tak si můžeš s čísly dělat co chceš? No – možná ti to tady u většiny lidí skutečně projde…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/celni-klimaalarmiste-vyzvali-who-aby-vyhlasila-klimatickou-krizi-jako-novou-zdravotni-nouzi/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings