Reportáž: Co říkají muslimové na prosazování LGBTQI agendy ve Francii a co si myslí LGBTQ o muslimech? (video)

Reportáž: Co říkají muslimové na prosazování LGBTQI agendy ve Francii a co si myslí LGBTQ o muslimech? (video)

Již roky upozorňuji na výrazný rozpor mezi prosazováním islamizace Evropy se současnou propagací LGBTQI. V podstatě mi to připadá, jako kdyby zde byla snaha jednodušeji označit ty, kdo jako první poletí ze střech nejvyšších budov záhy poté, co si jednotlivé země muslimové převezmou.

Zatímco v minulosti se nikdo jinou orientací či dokonce úchylkami ve stylu 120 genderových identit nechlubil, dnes je to propagováno jako přednost.

K tomu je však velmi silně podporována i islamizace, což logicky musí mít nějaký skrytý záměr. Jisté je, že jednou dojde ke střetu obojího. Kdo nakonec zvítězí je vám myslím jasné.

Francie patří k nejvíce islamizovaným zemím v Evropě. Doplácí samozřejmě na svoji koloniální minulost a rok od roku přibývá počet území, která již patří muslimům.

Yohan Pawer je francouzský homosexuál  a youtuber s velkým počtem sledujících. Níže je další z jeho videoreportáží (předchozí video je zde).

Youtuber se ptá na ulici jak muslimů, tak různých LGBTQ. Zajímavé je, že se zde opět potvrzuje, že drtivá většina LGBTQ jsou nadšení vítači těch, podle nichž by měli být svrženi ze střech nejvyšších budov.

Video je francouzsky s anglickými titulky, níže pak hrubý překlad.

 

 

 

Nejprve oslovuje muslimy:

00:29 Dobrý den, pane, mám na vás otázku. Co si myslíte o „wokismu“, o lidech, kteří vám přijdou říct, že jsou nebinární.že jsou ani muž, ani žena, co si o tom všem myslíte?
00:40 Ne, s tím se nesmířím. Je to nepříjemné, bolí mě z toho hlava. Poslouchejte to, je to zakázáno, je to hřích, je to hřích. A je to hřích po celém světě. Nevím, jestli to Francie přijme, my to nepřijmeme.
00:53 Když LGBT propaganda říká, že malý chlapec může otěhotnět, šokuje vás to?
00:58 Velmi mě to šokuje, když mi to řeknou, šokuje mě to, mám z toho husí kůži,
01:01  Takže jste proti „wokismu“ a všem lidem, kteří jsou  nebinární, xenogenní, to všechno?
01:08 Jsem 100% proti, není to 90%, jsem 100% proti, jsem příliš naštvaný kdykoli to slyším a oni mi to řeknou. Jak se to řekne v arabštině?
V arabštině, ale i v Koránu, je to haram, je to haram, chlapec se stane takovou dívkou, oni se tak mění, je to chlapec, je to haram, je to náboženství, je to Alláh, kdo rozhoduje, je to Alláh. V našem náboženství je to haram, všechno, homosexualita a všechno, to je haram, V našem náboženství to neexistuje, to je protest.

01:46 A dnes jsou také lidé jako my, kteří se necítí být lidmi, kteří se cítí jako předměty nebo zvířata. Existují lidé, kteří se cítí jako pes nebo pánev, myslíte si, že je to pro vás normální nebo ne?
01:59 Ne, není to normální, máte muže a ženy, to je vše.

02:18 A co homosexualita, co si o ní myslíte?
02:22 Ach, tohle, nesouhlasím s homosexualitou, ne.
02:27 A vy také ne? „Ano, ano, souhlasím, jsem proti homosexualitě. Je to proti mému náboženství, není to v mém náboženství akceptováno a myslím, že to není dobré. Kdyby nebylo mužů a žen, nebylo by…  Dva muži nedělají děti, dva muži nemohou plodit, ani dvě ženy; potřebujete jednoho muže a jednu ženu.

02:52 Mám poslední otázku, protože to, co říkáte, je velmi zajímavé. Jsou lidé, říkáme tomu xenogenozita, víte, co to je? —Ne.
03:00 „Xenogenozita je například to, že se necítíme jako lidé, jsou lidé, kteří se cítí jako kůň. Čím to podle vás je? “
03:09  Nebyli vyléčeni. Upřímně řečeno, mají psychické problémy. Psychologické, ano. Nebyli vyléčeni, to je vše.

03:17 Xenogenozita jsou lidské bytosti, které se necítí jako lidské bytosti.  Například se cítím jako kůň nebo pes, co si o tom myslíte?
03:25 Myslím, že je to nemoc. —Je to nemoc? —Ano. Je to nemoc, říkáme nemoc, musíte jít k psychiatrovi, to je vše. Vnímám to jako nemoc. Je to Bůh, kdo rozhoduje, a my si myslíme, že je to divné. V náboženství je to zakázáno. Je to napsáno v knize, je to zakázáno. S tím nesouhlasíme.
03:56 Nesouhlasíte? „Ano, samozřejmě, že ne. Jinak opustíme Francii. Nechceme, aby naše děti takto vyrůstaly.“

04:04 Pokud to zajde příliš daleko, opustíte Francii, abyste ochránili své děti?
04:08 Ano, je to normální, jsme tady, abychom chránili naše děti a bude to peklo.

Dále pokračují dotazy LGBTQ:

04:37 Dobrý den, slečno, takže jste… —Nebinární.
04:43 A vy? —Genderfluid. —Co je genderfluid? Je to pohlaví, které se liší podle dne, Jeden den se můžete cítit jako žena a druhý den jako muž.
04:52 Dobře, a nebinární je, když se necítíte jako muž nebo žena. To je vše.
04:56 Mnoho médií říká, zejména o imigraci, že lidé, kteří jsou woke nebo nebinární jsou v nebezpečí, protože jsou ohroženi. Co si o tom myslíte? Jste pro imigraci, přijímáte každého, nebo jste proti ní?
05:12 Ne, jsem pro přijetí každého. —Ano, to samé.  Ať už je to muslim, katolík, buddhista? „Ano, naprosto.“
05:19 Lidská bytost je lidská bytost.

Prostřih na muslima:

V Koránu je to haram. Je to haram, změníte se.

A není to barva pleti nebo původ nebo náboženství, co by mělo formovat člověka. Je to jen člověk sám.  Dobře, takže jste pro imigraci, není to pro vás problém? Jsem zcela pro imigraci.
05:33 „Dobrý den, jmenujete se?“ —Ellie. „A vy jste homosexuál nebo transgender, nebinární?“ Jsem transgender. —Transgender. —A vy? —Jsem Anna a jsem nebinární.
Jste nebinární. —Ano. Mohla byste vysvětlit, co je pro lidi nebinární? Je to, když se necítíte, jako byste byli v binaritě pohlaví.
Je to zastřešující termín. Svým způsobem nejsi ani muž, ani žena,
05:56 Je to trochu složitější, ale je to jednoduché. Je to něco takového. Necítíme se v binaritě pohlaví, to je definice.
06:02 Dobře, takže jste transsexuál, takže transsexuál.  Takže transgender znamená, že jste brali hormony jen pro… – Ano.

06:14 A teď, OK, velmi dobře. Někteří lidé, v závislosti na svém náboženství, například nenávidí woke. A rád bych znal váš názor na imigraci a wokeness.
06:24 Za prvé, je velmi pokrytecké kritizovat imigraci tím, že mluvíme o wokeness, protože velmi často jsou nejvíce netolerantní  právě lidé na krajní pravici, ultrakatoličtí.

Střih na rozhovor s muslimem:
06:38 V našem náboženství je to haram. To všechno, homosexualita a všechno, to je haram.

Opět hovoří transka:

06:44 Pochází také od katolíků, takže je to velmi pokrytecké. A mezi lidmi s migračním pozadím už nejsou žádní homofobové nebo transfobové.

07:07 Jak se jmenujete? —Lucas. Lucasi, jsi gay, heterosexuál, genderfluidní? Jsem gay; Moje zájmena jsou „on/on“. —“On/on“, dobře.
07:18 Často se říká, že africká imigrace není slučitelná s woke.  Protože říkají, že ve vztahu k náboženství to všechno není dobré. Představuje to pro vás problém, imigrace? Můžeme spolu žít LGBTQ a muslimové? Jaký je váš postoj k tomu?
07:33 Ve skutečnosti je to pro mě jen otázka být člověkem. Ale myslím si, že velkým základem všech náboženství je stále láska a podpora druhých.

Opět prostřih na muslima:
07:43 Je to nepříjemné, bolí z toho hlava. Nemůžete to vidět a poslouchat. Je to zakázáno, je to hřích. Je to hřích tady a je to hřích po celém světě.

Dále pokračuje homosexuál:

07:52 Jsme země, která má prostředky na to, aby přijala mnoho lidí, a nevidím důvod, proč bychom to neudělali.

Opět prostřih na muslima:
07:56 Jsou blázniví. Jsou to blázni, jsou to lidé z jiného světa. Nejsou jako my, možná.

A zpět na další LGBT:
08:03 Mnozí říkají, že africká imigrace není slučitelná s woke. Woke, to je všechno, nebinární, všechno. V souvislosti s útoky, myslíte si, že každý by měl být vítán? Nebo by měl být každý ve své vlastní zemi?
08:17 Myslím, že to je otázka. Myslím, že otázka je v samotné odpovědi.  Myslím si, že za prvé, proč existují země? A proč jsou tam hranice s čarami a proč říkáme: „Toto je země a tohle je jiná země, v podstatě? A tak mám právo vstoupit do jedné země a do další, od linky dál, kamkoliv.

Prostřih z reportáže:
08:40 Útoky probíhají v 10. a 11. arrondissementu hlavního města. Střelba na terasách.

A zpět u LGBT:
08:46 Každý může žít společně, ať už je buddhista, muslim a podobně.

Opět prostřih na muslimy:
08:50 Jinak opustíme Francii. Nechceme, aby naše děti takto vyrůstaly.

A zpět na LGBT:
08:55 Je to prostě absurdní. Je to nesmysl. Žijeme ve společnosti, která je bez náboženství.

A poslední dotaz na akci LGBTQ:
09:02 Říkají, že imigrace není slučitelná s „wokismem“.  Víte, co je to „wokismus“? A co si o tom myslíte?  Měli bychom být všichni vítáni a žít společně v míru a harmonii? Nebo bychom měli omezit migrační toky kvůli nebezpečím, která mohou vzniknout v souvislosti s woke lidmi?
09:20 Není problém přivítat lidi.

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 18 Průměrně: 5]

6 thoughts on “Reportáž: Co říkají muslimové na prosazování LGBTQI agendy ve Francii a co si myslí LGBTQ o muslimech? (video)

  1. až je začnou Mohamedani vyhazovat ze střechy mohou obvinovat jen sami sebe jo to budou čumět až budou stát na střeše a budou se dívat jak je vyhazuji ze střech co se asi bude v té chvili promitat v jejich kedlubnách 🤔😃

  2. Už sa teším na to,kedy prestanú v Holandsku, Anglicku , Švédsku atď. platiť všetky sekulárne zákony a jediným zdrojom práva bude saudskoarabská šaría. Inými slovami, za homosexuálny styk, transsexualitu, fajčenie marihuany, prostitúciu a podobne bude vo väčšine prípadov hroziť trest smrti /čo plne schvaľujem/. Aj na Slovensku by som privítal zhadzovanie teplošov a lezieb z bratislavských mrakodrapov s americkými názvami /jazykovedný ústav je plný Židov, ktorým vadia iba české slová , nie americké/.

    1. asi si nebol ďalej od svojej dedinky, keď sa na to tešíš… choď sa pozrieť do Rakúska, Nemecka obzvlášť, alebo aj Francúzska čo sa tam deje, choď si to pozrieť na vlastné oči.
      Som zvedavý ako sa budú hádzať sami keďže všetci húlia, slopú, klamú sa navzájom a jediní ktorí robia bordel sú práve oni….

  3. Až budou úchyly házet se střech, tak budou volat heteráky, aby jim pomohli. V tom případě se otočím. Každé divadelní představení jednou končí.

    1. já to mám podobně nikomu bych nepomahal max své rodině a přatelum ostatní at si to hezky vyžerou za všechny ty roky likvidace státu, školstvi, prosperity, zničeni všeho jedy v jidle zadluženi země všude sami slouha cizaku a ještě nás ti exoti považuji za konspiratory dezolaty chcimiry islamofoby extremisty rasisty a tak dal a tak dal netika se to je LGBT komunity ale jako celek ke všem občanum serou na svoji zemi at si tedy i chcipnou když jim nic nevadi a ještě jdou proti nám vzhledem k tomu že maji zřejmě Stockholmský syndrom miluji své diktatory tyrany a vrahy a takovým masochystum blaznum a cvokum odmitam jakoukoliv pomoc a poslední kapka je podpora války a toho šileneho covidfašismu jsem nasranej na všechny občany co tohle všechno dovoli at tedy chcipnou pomahat budu jen své rodině přatelum a znamým a to je tak všechno na ostatni zhluboka seru

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/reportaz-co-rikaji-muslimove-na-prosazovani-lgbtqi-agendy-ve-francii-a-co-si-mysli-lgbtq-o-muslimech-video/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings