Chystá se přechod na oběhovou ekonomiku – to je svět, kde nikdo nic nevlastní a vše se sdílí (videa)

Chystá se přechod na oběhovou ekonomiku – to je svět, kde nikdo nic nevlastní a vše se sdílí (videa)

Sledujte, s čím přijdou globalisté – vše se dřív či později přinejmenším pokusí zrealizovat.

Pokud jste sledovali výroky loutkovodičů ze Světového ekonomického fóra, které podává instrukce loutkovým vládám, pak jste si nemohli nepovšimnout zmínek o světě, kde nikdo nic nevlastní.

Na druhé straně mainstream nedávno propagoval oběhovou (cirkulární) ekonomiku, což je ekonomika, která je založena na sdílení. Přesně tímto směrem se nový světový řád ubírá. Výsledkem má být neofeudální společnost, kde vlastnictví bude pouze výsadou elit.

Oběhové hospodářství je samozřejmě propagováno jako „klimaticky příznivé,“ je tedy doslova „naroubováno“ na klimatickou politiku.

Ve jménu záchrany planety pro celé lidstvo zastánci oběhového hospodářství tvrdí, že povede k odolnějším a udržitelnějším materiálům, zvýšené recyklaci a snížení emisí uhlíku.

Obchodní modely oběhové ekonomiky však riskují vytvoření neofeudalistického, technokratického nevolnictví z popela střední třídy, která  si již nebude moci kupovat věci jako domy, auta a spotřebiče, ale bude si je pronajímat od svých páníčků (t.j. korporací), kteří by digitálně sledovali  každý produkt, který poskytnou jako službu.

Pokud bude architektům velkého resetu dovoleno jít tímto směrem, stane se vlastnictví věcí minulou pro vás i pro mě, ale ne pro ně, díky obchodním modelům oběhového hospodářství.

Zpráva The Circularity Gap Report 2023, která byla zahájena na letošním Světovém ekonomickém fóru (WEF) v Davosu, uvádí:

Odklonem od vlastnictví a akumulace a směrem k modelům přístupu, které rozdělují zdroje rovnoměrněji, můžeme přejít k systému, který poskytuje vysoce kvalitní služby všem “

Zpráva Circularity Gap Report 2023

Pokud čtete mezi řádky ve výše uvedeném citátu: „ odklon od vlastnictví a akumulace“ se týká vás i mě, zatímco „my“ odkazuje na globalisty, korporatisty a technokraty, kteří tuto myšlenku podporují.

Tito lidé pocházejí z neziskovek a think-tanků, jako je WEF a Chatham House, spolu s členy Evropské komise, OSN, velkých korporací, aktivistických skupin, centrálních bank a investičních firem a mnoha dalších mocných veřejno-soukromých subjektů.

Jsou to oni, kdo bude vlastnit vše a mít veškerou moc, zatímco „nebudeš vlastnit nic a budeš šťastný“ z velké části díky obchodním modelům oběhové ekonomiky.

Podle WEF je obchodní model cirkulární ekonomiky Produkt jako služba takový, kde „ zákazník zakoupí službu na omezenou dobu, zatímco poskytovatel si zachovává vlastnictví produktu a zůstává motivován k průběžné údržbě, životnosti, upgradu a ošetřování produktu na konci jeho používání.“

„V obchodních modelech cirkulární ekonomiky bych byl rád, kdyby se produkty vrátily ke mně jako původnímu designérovi a výrobci, a jakmile pochopíte, proč bych vám ten produkt vlastně prodával, když vás zajímá především výhoda produktu?
Možná bych mohl zůstat vlastníkem produktu a prodat vám výhodu jako službu.“

Generální ředitel Royal Philips Electronics Frans Van Houten, WEF, 2016

Jednodušeji řečeno, vše, co jsme dříve kupovali, vlastnili a měli jsme zájem na údržbě, již nebude naše; bude patřit korporacím a možná vládám.

Vy i já budeme mít přístup k „produktům“ pouze prostřednictvím smlouvy o předplatném nebo pronájmu.

K dosažení tohoto cíle uvádí zpráva Circularity Gap Report 2023, že by vedoucí pracovníci měli přejít směrem k obchodním modelům založeným na službách, které poskytují všechny základní služby, které zákazníci chtějí.

Kromě toho by měli „řídit tok zboží a materiálů pomocí cyklických výrobních procesů, jako je repasování, přepracování a opravy.“

Vládám autoři doporučují využít zavedení daně na suroviny a uhlík, což lze interpretovat buď jako pobídky nebo nátlak.

Autoři nám říkají, že přechod k cirkulární ekonomice začíná tím, že vy a já upravíme své chování a životní styl.

Například říkají nám:

  • Přijměte životní styl a silnice bez aut.
  • Vyměňte nákupy aut za kola a iniciativy sdílení jízd – zejména v městských oblastech.
  • Přehodnoťte leteckou dopravu.
  • Minimalizujte osobní leteckou dopravu, zejména v regionech s největší poptávkou po dálkové letecké dopravě, jako je Severní Amerika, Evropa a Asie.

Ve skutečnosti se nevolení globalisté z WEF snaží omezit soukromé vlastnictví automobilů v městských oblastech „přijetím sdíleného, ​​elektrického, připojeného a automatizovaného (SEAM) přístupu k městské mobilitě do roku 2050,“ uvádí nedávná zpráva.

Ale pokud vy a já máme vlastnit méně a pronajímat si od našich všemocných vládců jejich vlastnictví, jak budou sledovat své produkty, které nám pronajímají, aby se jich znovu zmocnili?

Odpověď lze nalézt v technologiích sledování, které se používají u dobytka, domácích zvířat a lidí v domácím vězení.

Zpráva Circularity Gap radí podnikům:

„Využijte digitální technologie k umožnění Product-as-a-Service (PaaS), jako je TagItSmart, který vyvinul chytré štítky, které výrobcům, spotřebitelům a recyklátorům umožňují sledovat každý krok životního cyklu produktu a poskytuje informace o tom, jak zajistit cirkulaci.“

Zpráva Circularity Gap Report 2023

„Vysledovatelnost může také pomoci sledovat životní cyklus produktu s cílem omezit podvody a krádeže nebo posoudit jeho příspěvek ke globálnímu oběhovému hospodářství.“ 

The Promise of TradeTech, WEF & WTO, 2022

Pojem umisťování „chytrých značek“ do každého produktu byl oslaven ve zprávě géniů z WEF a Světové obchodní organizace (WTO) vyzývající ke „globální digitální identitě osob a předmětů.

Digitální identita pro lidi podle WEF „určuje, k jakým produktům, službám a informacím máme přístup – nebo naopak, co je pro nás uzavřeno.

Zdroj: Světové ekonomické fórum

Digitální identita objektů zahrnuje vše od pasů pro baterie elektrických vozidel až po oblečení s flexibilními senzory, domácí spotřebiče vybavené funkcemi IoT a téměř vše ostatní pod sluncem – to vše nebudete vlastnit vy ani já, ale korporace. 

A samozřejmě budeme plně sledovatelní.

Zakladatel WEF Klaus Schwab psal o tomto typu sledovatelnosti ve své knize z roku 2017 „ The Fourth Industrial Revolution “.

Tam Schwab napsal:

„Jakýkoli balík, paleta nebo kontejner může být nyní vybaven senzorem, vysílačem nebo radiofrekvenčním identifikačním štítkem (RFID),  který umožňuje společnosti sledovat, kde se nachází, když se pohybuje v dodavatelském řetězci – jak si vede, jak se používá a tak dále.
V blízké budoucnosti  budou podobné monitorovací systémy aplikovány také na pohyb a sledování osob.“

Čtvrtá průmyslová revoluce, Klaus Schwab, 2017

Zpráva Circularity Gap Report 2023 uznává:

V současné době je na světě dostatek bohatství a materiálů, které zajistí dobrou kvalitu života každé lidské bytosti na této planetě.

Výzvou však je zajistit, abychom mohli distribuovat přístup k materiálům stále se rozšiřující skupině lidí, což vyžaduje redistribuci, jiný životní styl, lepší technologie a sociální inovace.“

Když Klaus Schwab hovořil o tom, že svět potřebuje předělat „všechny aspekty našich společností a ekonomik,“ konkrétně prohlásil:  „Potřebujeme velký reset kapitalismu.

Cirkulární ekonomika se svým obchodním modelem „nebudete nic vlastnit“ – produkt jako služba – by rozhodně usnadnila velký reset společnosti a ekonomiky.

„To také usnadnilo průlom v cirkulární ekonomice. Když se produkty mění ve služby, nikdo nemá zájem o věci s krátkou životností.“

„Vítejte v roce 2030: Nic nevlastním, nemám soukromí a život nebyl nikdy lepší,“  Mladá globální vedoucí WEF a dánská poslankyně Ida Auken, 2016

Vzpomínáte na nechvalně známých „8 předpovědí pro svět v roce 2030“ WEF ? Je to ten s videem, které říká:

„Nebudeš nic vlastnit. A budeš šťastný.“

Tato předpověď byla založena na eseji mladé globální vedoucí WEF a dánské poslankyně Idy Auken s názvem „ Vítejte v roce 2030: Nic nevlastním, nemám soukromí a život nikdy nebyl lepší.

V této eseji Auken konkrétně spojila cirkulární ekonomiku a produkt jako službu s tím, že nic nevlastní a nemá žádné soukromí.

Přesně toto je model, se kterým počítá oběhová ekonomika. Ale povšimněte si jedné maličkosti: Nikdy se nezmiňují, kdo konkrétně bude vlastnit vše, co se bude sdílet.

Ale to si snad lehce domyslíte sami…

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 25 Průměrně: 4.6]

11 thoughts on “Chystá se přechod na oběhovou ekonomiku – to je svět, kde nikdo nic nevlastní a vše se sdílí (videa)

  1. Rodinná Rothschildů má banky po celém světě tedy budeme majetkem rodinný Rothschildů a ten kdo se nechá očipovát bude majetkem a ne svobodný člověk jakýkoliv svobodný život názor a svobodná vůle přestane existovat Jak řekl Harari lidé budou hacknuti a hacknuty člověk musí poslouchat jinak lobotomie a 🤯 jinak uskvareny mozek a smrt ⚰️

  2. Jasně dobytkové globalistický, nejprve začněte u sebe s vašima nakradenými majetky skrze podvody na poctivých lidech a všeho se vzdejte, a potom se možná my poctivý lidé přidáme. Do té doby nám zkuste sáhnout na naše poctivou prací zasloužené majetky a roztrháme vás na kusy!!! Už vás mám opravdu dost vy zasraný psychopati a uchyláci!!! Nevážíte si toho co máte a žijete si v přepychu a je vám to málo??? Ještě nám chcete ničit životy a ovládat nás??? Tak to brzo skončí vy kurvy, a víte moc dobře že už vám jdou po krku Rusko a Čína a všechny ostatní země které jste se snažili naivně podrobit a zničit. Je to váš konec vy zasraný rádoby aristokrati.

    1. ale vždyt Čína v tom jede s němí od začatku Čína je první země světa kde se zavedlo socialní kreditni skore a po té podpoře dgitalniho rublu je jasné že v tom jede i Rusko nerad to říkám ale asi cesta ven není aspon ji tedy nikde nevidím nezbiva doufat že v USA bude zvolen Trump a snad se to někam pohne nebo že se v ČR probere vice lidi

  3. Blábol o sdílení věcí může být zajímavý jen pro mentálně zaostalé. Všechny ty předměty, které nemají obyčejní lidé vlastnit přece někdo vlastnit musí aby se to mohlo půjčovat. A že toho bude . Prémiová otázka : kdo to bude všechno vlastnit ?

  4. Nastala doba, kdy se normální občané asi musí začít ozbrojovat a začít všechny ty svině, jako je lebkoun Schvab, likvidovat.

  5. Pokud si chceme zachovat svobodu, nesmíme hrát jejich hru. Opravdu nemáme co ztratit. Co nám mohou udělat ti, kteří chtějí jen náš strach, bídu, bolest, stres, starosti a smrt? I když budeme poslušní, tak toto nás čeká. Můžeme ztratit jen své okovy a ty my ztratit chceme. Není nic horšího než to, co nám chystají, to je peklo na zemi. A proto nemáme co ztratit. Mějme to na paměti. My jsme komparz, který potřebují. Pokud nebudeme hrát jejich hru, tak to co říkají, bude jen na papíře a bude to jen plané žvanění. Bez komparzu jsou nahraní. Uvědomme si to a podle toho jednejme. Nenechme se od nich zastrašovat, vydírat. Nebuďme hloupí a chraňme si hotovost, používejme ji tak často, jak je to možné. Jde o naši svobodu. Tu nám ti zločinci chtějí sebrat. Nedejme se. A také se obraťme k Bohu, modleme se. Modlitba má nesmírnou moc, umí odvrátit mnohá plánovaná zla a pohromy, které by na nás jinak dopadly. Pamatujme, Boha je třeba poslouchat více než lidi. Zejména, pokud se jedná o ty, kteří chtějí a plánují jen naši bídu, neštěstí, strach, obavy, stres, zoufalství i smrt. Mocné modlitby jsou růženec, Korunka a tyto modlitby, více je na webu, je tam i kontakt, kam je možné napsat. . https://www.knihapravdy.cz/

    1. Všechno je to bouda ,zfalšované,naprogramované pro ovce celá bible .Pro sfanatizované ovce které potřebují sektu a pastýře,bez něho ani nezabečí. Bible byla zbouchaná několika lidmi a je plná výmyslů včetně biblické postavy Ježíše.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/chysta-se-prechod-na-obehovou-ekonomiku-to-je-svet-kde-nikdo-nic-nevlastni-a-vse-se-sdili-videa/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings