Německo: Stále více občanů je vystěhováváno ze svých bytů, aby je uvolnili pro obohacovače

Německo: Stále více občanů je vystěhováváno ze svých bytů, aby je uvolnili pro obohacovače

V roce 2015 tehdejší německá kancléřka Merkelová prohlásila ono dnes již legendární: „Wir schaffen das.“ Jenže vše ukazuje na to, že Němci  nic nezvládli.

Politika otevřených hranic, ve které pokračuje i stávající vláda s ještě větším nadšením než ta předchozí, zajistila, že Německo je přeplněné natolik, že další „Novoněmce“ již není kam umisťovat.

Výstavba nových azylových zařízení sice pokračuje, nicméně nestíhá následovat tempo, s jakým do země přichází další příliv obohacení.

Před časem se proto přistoupilo k vystěhovávání původního obyvatelstva z domovů důchodců a nájemních a obecních bytů. Mnohdy se jedná o občany, kteří v daném bytě žijí desítky let a považují je za svoje domovy.

A co víc, některé spolkové země již přijímají zákony, které by jim umožnily vyvlastnit i soukromé objekty. Nicméně aktuálně jsou vystěhováváni ti, kdo nežijí ve vlastním bytě.

Šílená německá migrační politika stojí  stále více Němců nejen jejich životy, svobodu a peníze z jejich daní, ale stále častěji také jejich vlastní životní prostor.

Protože už není dost místa pro neustálou záplavu přistěhovalců, stále více a více dlouholetých nájemníků a místních obyvatel musí vyklidit své byty.

Nejnovější oběti tohoto vývoje lze nalézt v Neukirchu v Bádensku-Württembersku, kde bylo vystěhováno 18 nájemníků, z nichž někteří žili ve svém bytě 20 let, protože nový majitel domu preferuje pronájem budovy okresnímu úřadu, aby mohl ubytovat až 40 migrantů.

Poté, co tato událost vyvolala rozhořčení, místní obecní zastupitelstvo nyní předstírá, že o tomto vývoji nevědělo. Místní radní z nedalekého Villingendorfu však uvedl, že město Rottweil úmyslně ukončilo nájemní smlouvy nájemníkům v Neukirchu, aby ubytovalo migranty, poté, co nemovitost předtím získalo město.

Pokračuje tak trend, který je na vzestupu i v Bádensku-Württembersku, kde vládnou Zelení: poskytovatelé veřejného bydlení se snaží zbavit dlouho zavedených nájemníků, aby je nahradili novými občany.

V únoru způsobilo bytové družstvo města Lörrach celonárodní senzaci, když chladně oznámilo 40 nájemníkům, že musí uvolnit své byty pro ukrajinské migranty.

V dopise se tehdy uvádělo, že Německo zažívá významný příliv uprchlíků z Ukrajiny a dalších oblastí světa. Lörrach a okolní obce jsou také povinny ubytovat migranty. Z tohoto důvodu je společnost závislá na bydlení, které je k dispozici v krátké době a brzy ukončí dohodnutý nájem.

Přizpůsobení se „Novoněmcům“ je nyní veřejností prodáváno politiky jako nevyhnutelný jev, jako vyšší moc, kterou nelze ovlivnit, před níž se člověk musí bezmocně sklonit.

Bezohlední majitelé domů neváhají ani vteřinu bez skrupulí vyslat dlouhodobé nájemníky, včetně starých a nemocných lidí a rodin s malými dětmi, na ulici, aby využili nedostatku prostoru v invazí beznadějně zahlcených obcích k maximalizaci vlastních zisků.

září bylo vystěhováno 100 nájemníků ve Stuttgartu, aby bylo možné pronajmout budovu pro migranty. A toto vystěhování bylo obzvláště brutální.

Aby je donutili rychle se vystěhovat, proti platícím nájemníkům byla zahájena tvrdá šikana. Lidem, kteří v domě bydleli mnohdy dlouhé roky, byla záměrně vypnuta teplá voda a kabelová televize, byl zastaven úklid  a lidé obdrželi příkaz, ve kterém již bylo uvedeno konkrétní datum vystěhování.

Také v únoru domov důchodců provozovaný protestantskou církví vyzval 110 obyvatel, aby uvolnili místo pro migranty.

Ještě před několika lety by takové jednání bylo v Německu považováno za zcela nemyslitelné. Mezitím došlo k tomu, že je vystěhovávání lidí z bytů, kve kterých žijí mnohdy dlouhé roky, na denním pořádku.

Koalice semaforu podporuje masovou invazi milionů cizinců s bezohledností, která překonává vše, co vlády Merkelové již dříve udělaly.

Navzdory neustálému volání o pomoc od obcí a prosbám policistů ministryně vnitra Nancy Faeserová odmítá přijmout i ta nejmenší opatření ke kontrole nebo dokonce omezení migrace. Útok na nekontrolované německé hranice tak nemilosrdně pokračuje.

V důsledku toho bude mnohem více nájemníků vyhnáno ze svých domovů a brzy může být provedeno vyvlastnění i těm, kdo mají své vlastní nemovitosti, aby bylo možné adekvátně ubytovat vládní hosty na úkor široké veřejnosti.

Jen by bylo zajímavé vědět, kolik z vyhnaných občanů volilo vládní strany…

 

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 20 Průměrně: 5]

2 thoughts on “Německo: Stále více občanů je vystěhováváno ze svých bytů, aby je uvolnili pro obohacovače

  1. no a na konec své byty budou povinně sdílet jen co budou všichni vyvlastnění podle Klause Schwaba kterého tolik podporujou a mají ho za boha

  2. https://youtu.be/PyRGVQbflCs?t=991 ,– teprve islám a muslimové přinesl do indie náboženské války, indie neznala náboženské války. podívejte se nyní, https://www.youtube.com/watch?v=AvFl6UBZLv4&ab_channel=BusinessInsider , jak se od svého vzniku islám rozlézal na územních mapách země. islám není náboženství, ale mafiánský organizovaný plán na ovládnutí (zotročení) světa. Vítači mají na rukách krev. slimáky nebrat. jdou jen za svým snem parazitovat, pobírat dáfky a islamizovat. https://video.aktualne.cz/dvtv/terorismus-ma-zaklad-v-islamu-uprchlici-v-demokracii-zit-ned/r~76290110657f11e68d00002590604f2e/ , https://www.youtube.com/watch?v=NwBHlTPrDO0&ab_channel=%C4%8Cesk%C3%BDrozhlasPlus

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tyto stránky využívají soubory cookies, další informace naleznete zde.

View more
Přijmout
Odmítnout