Francie: Klimatická alarmistka Greta podpořila zakázanou ekoteroristickou skupinu (video)

Francie: Klimatická alarmistka Greta podpořila zakázanou ekoteroristickou skupinu (video)

BlackRockem objevená Greta teprve nedávno – i s minimální návštěvností školy – složila maturity, takže nyní se zřejmě propagandě klimaalarmistických vizí bude věnovat již coby profesionálka.

A v tomto ohledu se neštítí podpořit ani velmi radikální skupiny, které se při vymáhání klimatických opatření neštítí zajít i daleko za hranice zákona, tedy k sabotážím a ničení majetku.

Klimatická extremistická organizace byla ve Francii zakázána a obviněna z „ekoterorismu“. Nyní Greta Thunbergová odcestovala do Francie, aby ukázala svou podporu tomuto uskupení.

Ekoteroristická skupina SLT (Les Soulèvements de la Terre) byla ve středu zakázána francouzskou vládou.

Podle vlády se krajně levicová organizace zabývá sabotážemi, násilím a podněcováním k násilí, které vedly k velkým krvavým střetům mezi levicovými extremisty a policií.

Ministr vnitra Gérald Darmanin označil členy uskupení za „ekoteroristy“.

Když ve středu přišla zpráva o rozpuštění SLT, švédská klimaalarmistka Greta Thunbergová vyrazila do Paříže, aby demonstrovala proti tomuto opatření.

„Doufám, že se více lidí zmobilizuje proti tomu, co se právě teď děje, a bude bránit právo demonstrovat,“ řekla Greta během demonstrace.

Připomínám, že Francie již před asi dvěma lety zakázala všechny vlastenecké organizace, v čele s tamními velmi aktivními identitáři, kteří nebyli nijak násilní. O jejich činnosti jste si mohli přečíst například zde.

Dosud se však neodvážila zakázat ani jedno ultralevicové uskupení, včetně násilné Antify. Tento krok, kdy konečně zakázala násilné ekoteroristy, by snad nemusel být v tomto směru posledním.

Je také možné, že jde ze strany Macrona o snahu získat zpět voliče, kteří mu houfně prchají k Marine le Pen.

Většině z nich totiž tyto násilné skupiny vadí, stejně jako dvojí metr, kdy se vlastenecká uskupení zakázala, zatímco ultralevičáci a islamisté jsou tolerováni…

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 14 Průměrně: 5]

16 thoughts on “Francie: Klimatická alarmistka Greta podpořila zakázanou ekoteroristickou skupinu (video)

  1. Už aby ju poslali na druhý svet aj s jej gorilami tamojší moslimáci… ale ešte predtým je žiaduce, aby sa najedla prvý raz v živote mäsa.

  2. Něco zakazovat je poté s příchutí, to je špatná cesta, ono stačí zpřísnění trestního procesu a více káznic o vodě a soli, když tak rádi podporujeme cizí válečné úsilí, nebude ani morální zásada na štíru s obnovou popravišť.
    Pokud Gretu někdo bere vážně, tak se o obávám o jeho zdravý úsudek, stejně jako z opačné strany. Pokud mám lidi rád, tak je jim třeba dopřát chléb i hry a je na každém člověku zda bude chléb bio a hry ekologické nebo…

  3. Už aby se ti lidé konečně zlikvidovali a byl klid. To, aby elita měla tolik peněz, že neví co s nimi, to budou schvalovat všichni (oni si je ti zloději zaslouží, ukradli je poctivě a podle zákona a kdybychom je nenechali krást, měli bychom se mnohem hůř), ale pokud jsou potřeba výdaje na ekologii, tak to by nás naprosto zničilo. Mnohé výdaje na ekologii jsou možná skutečně chybné, ale chyby u nových věcí jsou normální. A o mnoha věcech si lidé mysleli, že jsou nemožné nebo nás zničí, protože jim nerozuměli a nechápali jejich smysl. Ve středověku si lidé mysleli, že kdyby se za práci běžným lidem platilo, šlechta by neměla peníze na to, aby zajišťovala blahobyt všem lidem. I dnes se tvrdí, že lidé musí mít nízké mzdy, protože potřebujeme motivovat majitele a ředitele nadnárodních korporací. Před nějakou dobou nás měli zničit LED žárovky a zákaz klasických žárovek. Nestalo se. Žijeme i s LED. Je lepší riskovat chybu než nedělat nic, protože něco by mohlo být špatně. Takže můžete nadávat na ekoteroristy jak chcete – většina z nich vidí dál než vy. A že jsou příliš tvrdí? Pokud jsou někteří lidé takoví, jak ukazuje článek a diskuse, pak ta tvrdost je nutná. Vy také chcete být proti těm, se kterými nesouhlasíte tvrdí a chcete ničit životní prostředí, které není jen vaše i budoucnost ostatních. Tak jsem trochu píchnul do vosího hnízda. Můžete se začít rojit.

    https://uloz.to/file/vQKUrurBJK6L/tovarny-na-nevedomost-2021-cz-mkv#!ZGOxZmR1LwDjAwLmLwIxBGEyZmN4GQMYFv5MZyWDH3b2MwH5

    1. 😀
      Já bych brala ekoteroristy, kteří by byli příkladem. Ale ti by měli dost práce s vlastním uživením, takže by se mediálně nezviditelňovali.
      Minimálně by jezdili auty, minimálně používali elektřinu a výrobky, jejichž výroba je energeticky náročná anebo jsou přepravovány z jiných zemí. Vůbec by nepoužívali leteckou a lodní přepravu. Prostě by žili středověkým způsobem života se vším všudy, recyklačním a bezodpadovým ( zajímavé, že Amishové ekoteroristy nejsou).
      Ale když mi tady začne mudrovat někdo, kdo si všude vozí prdel autem, lodí, letadlem, věčně nalepený na obrazovkách technických vymožeností, používá věci denní potřeby a součásti jídel, co k němu cestovaly přes půl světa, žije v paneláku odkázán na za peníze koupené věci vyrobené jinými kdovíjakým neekologickým způsobem, nic si nevypěstuje ani k jídlu nevychová sám (místo toho seče trávu sekačkou na ropu nebo elektřinu a vyhazuje ji) a jenom mudruje, lenoší a zviditelňuje se – tak si dělá z huby řiť a je otázka, zda je víc trapný nebo směšný. Takové lidi skutečně nelze ani trochu brát vážně.

      1. Jo, a vůbec nejde o to, že bych kdy věřila na to, že člověk svojí činností má nějaký extra vliv na klima. Hloupá pýcha mravenců, že mají vliv na velikost Himaláje 😀
        Jde o to, že nechci, aby tady po mne zůstal binec jako zátěž pro příští generace a vyčerpané zdroje kvůli nenažranosti a rozmařilosti aktuální „civilizované“ populace.
        Prostě žít tak, že neubližuju okolí a zůstane po mne minimální stopa co do odpadu a vydrancovaných zdrojů – o tom by měla být ekologie a jako takovou ji uznávám.
        Ale pracovitost, skromnost a osobní zodpovědnost s tím související – to se dnes moc nenosí. Za to mít všechno a hned a všude být, to je in… a podle toho svět vypadá.

        1. „Já bych brala ekoteroristy, kteří by byli příkladem. Ale ti by měli dost práce s vlastním uživením, takže by se mediálně nezviditelňovali.“ – Ne, to skutečně nejde. Naše společnost nás nutí žít určitým způsobem. Ale to, že nedokážeme žít podle nějakého ideálu ještě neznamená, že se nemáme snažit o změnu společnosti tak, aby to možné bylo. Lidi, kteří se snaží o změnu, ale občas jezdí autem nebo spáchají něco neekologického mi vůbec nevadí. Aspoň si uvědomují, že změna je potřeba – a nejde jí dosáhnout uvědoměním jednotlivců (ti se musí chovat tak, jak je ve společnosti nutné), musí se utvořit celospolečenská změna. Spíše mi příjde ubohé ukazovat na kdejakou nedokonalost u těch, kteří se snaží něco dělat, zatím co daný člověk o změnu neusiluje a jen všechny kritizuje. Pokud bude vyžadovat od každého zastánce ekologie naprosto ekologické chování, pak musí ekologie zaniknout a lidé jsou odsouzeni k záhubě. Kromě toho příklady zdaleka nestačí – někoho by možná inspirovali, ale velká část lidí na ně bude kašlat. Je nutný daleko tvrdší přístup.

          „Jo, a vůbec nejde o to, že bych kdy věřila na to, že člověk svojí činností má nějaký extra vliv na klima. Hloupá pýcha mravenců, že mají vliv na velikost Himaláje“ – tak tenhle příměr je chybný. Pyšný může být někdo na to, že něco vybuduje. Něco, co dá hodně práce. Ale zde nejde o vybudování, ale o to, že se složitý systém vyvede z rovnováhy – a to nemusí být nic složitého, to zvládne i virus, když například zničí ty, na nich parazituje a pak sám vymře.

          „Prostě žít tak, že neubližuju okolí a zůstane po mne minimální stopa co do odpadu a vydrancovaných zdrojů “ – ona ta ekologie o tom je, jenže problém je vtom, že dnešní civilizace je na tom ubližování okolí tak závislá a je na něj tak zvyklá, že si to neuvědomujete. Neubližovat okolí dnes není možné, pokud nechcete zemřít hladem. To je právě ten problém. Stěžujme si na to že Čína produkuje mnoho znečištění – průměrný Evropan, přes všechna ekologická opatření, má více než dvojnásobnou ekologickou stoupu než Číňan (jenže Číňanů je více, takže i to celkové znečištění je větší). Lidé v USA jsou pak ještě horší než v Evropě. Vůbec si neuvědomujete, jak moc váš i můj – prostě jakýkoliv normální život, ničí vše kolem. Nemá smysl, aby se tomu jednotlivce stavěl a žil ekologicky, pokud tím jen umožní ostatním, aby ničili okolí ještě více. Musí zasáhnout vlády a nadnárodní organizace. A pokud nic nepoškodíte, nikdo vás poslouchat nebude. I kdyby ekologističtí aktivisté páchaly skutečný terorismus (což zdaleka nedělají), bylo by to za současného stavu pochopitelné. Ano, mnoho obyčejných lidí doplatí na nějaké blokování silnic a podobné akce. Pokud vymyslíte nějakou jinou akci, která se dotkne jen bohatých a mocných lidí, kteří na dnešním systému a ničení okolí profitují nejvíce, pak by bylo efektivnější a lepší ji využít. Jenže tito lidé jsou bez použití přílišného násilí nedotknutelní. Jakýkoliv problém stejně dokážou přenést na pracující lid, aby ho poštvali proti těm, komu se současný systém nelíbí. Pak se musí na problém upozorňovat, jak to jde – a stejně to půjde mimo lidi, jako jste vy – snad jich není většina. Lidé často kašlou na věci, které je bezprostředně neovlivní. Pokud je na ně „ekoteroristé“ přenesou, pak dělají dobrou a užitečnou práci (a ještě si musí nechat nadávat).

        2. Lindo, zemědělství je lidská činnost, která neustále ovlivňuje celou planetu Zemi. Jen si to neuvědomujete a další je vypouštění nepřírodních sloučenin, koukněte na RESEARCH. I nic úmoří vola. Kdyby byly v ř. lidi a ne ryby, tak by Země vypadala modrozeleně se značnou zelení, všude klimax a vysoká míra negentropie.

    1. Mě ano. A není to pošahaný spratek, ale někdo, kdo má více inteligence než vy. A i když se to asi netýká lidí kolem vás, je takový lidí docela dost. Mimochodem ale vás zajímá také – jinak by jste k němu nepsal komentáře. Možná vás zajímá jen, aby jste měl na co nadávat, což asi potřebujete k životu, ale i tak zvyšujete počet přečtení článků s tímto tématem, čímž zvyšujete poptávku, která logicky bude zvyšovat nabídku. Takže si nemáte na co stěžovat.

    2. Nechápu Vás, jste jak starý zaprdělný škarohlíd s velmi moderními trendy. Zákaz výroby klasické žárovky je opravdu hodně mimo, technologie sama prorazí, když dovolíte tak Vám ukážu příklad podobný žárovce. Parní-diesel-elektická-lokomotiva. Pozemní trend je rychleji a s nižší spotřebou energie. Na velké vodě z důvodu nedostupné elektřiny jsme u dieselu a nic s tím lidstvo nesvede, pokud loď nepoveze jaderný reaktor. Spolehlivost plachty s nízkou účinností není řešení. Soukromá autodoprava: hovada boží, parní, elektrické, dřevoplyn, benzín, diesel a kvůli účinností opět elektrické vozy, které dnes předčí vozy spalovací. Svítidla: louč, svíčky, petrolejové, plynové, elektrické, tam vývoj pokračuje od oblouku, žárovky, výbojek až k LED, které mají vysokou účinnost jako moderní 3 fázové motory s FOC v autech a motocyklech.
      LED mají nechutně dlouhou uhlíkovou stopu oproti žárovce, namítne škarohlíd, ale to s tím nesouvisí (podobně s auty), jelikož každá, opravdu každá výroba má být eko, ha, ha, ha…
      Můžete mi prosím poradit s touto záludností?
      Děkuji, nechci, odpovím si sám: lidi jsou hovada boží a raději s nimi netáhna a snažím se alespoň trochu tridit odpad, ha, ha, hi, hi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/francie-klimaticka-alarmistka-greta-podporila-zakazanou-ekoteroristickou-skupinu-video/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings