Depopulační agenda: 3. část

Depopulační agenda: 3. část

Dnes si můžete přečíst již 3. pokračování seriálu o depopulační agendě. V prvním díle jste se mohli dozvědět něco o historii depopulační politiky a ve druhém díle o snahách o depopulaci cestou vytvoření nedostatku potravin.

Dnešní článek se ptá na to, zda vakcíny, o kterých lékařské autority vždy tvrdily, že jsou bezpečné, jsou ve skutečnosti takové. Představuje přesvědčivé a znepokojivé důkazy, které naznačují negativní dopad na plodnost a reprodukci.

Za posledních 70 let se porodnost celosvětově snížila s celkovým poklesem o 50 procent, uvádí Světové ekonomické fórum. Mezi uváděné důvody obvykle patří „posílení postavení“ žen ve vzdělávání a pracovní síle, nižší dětská úmrtnost a zvýšené náklady na výchovu dětí. Co tento provakcinační orgán nezmiňuje, je možný dopad vakcín.  

Tento účinek je prokázán díky nyní dobře zdokumentovaným nežádoucím reakcím na „vakcíny“ Covid. Nedávná  tajná zpráva projektu Veritas  odhalila, že výkonný ředitel společnosti Pfizer Jordon Trishton Walker potvrdil, že existují konkrétní obavy z narušení ženského menstruačního cyklu vakcínou Covid: „V jejich menstruačních cyklech je něco nepravidelného. Budeme to muset prozkoumat, protože to je trochu znepokojivé.“ 

Jeho komentář se ukázal jako podceňovaný. Analýza databáze Pfizer (vydaná na základě žádosti o svobodu informací) nežádoucích příhod zaznamenaných během prvních dvou měsíců od zavedení vakcíny zjistila, že z 270 hlášených očkovaných těhotných byly nežádoucí příhody zaznamenány u 34 z nich.

Z toho bylo 28 případů fetální nebo neonatální ztráty, jinými slovy, kdy ženy přišly o své děti. Způsob, jakým byly tyto vakcíny nouzově povoleny a doporučeny těhotným ženám americkým Úřadem pro kontrolu potravin a léčiv před dokončením vývojových a reprodukčních toxikologických studií, je alarmující. Je pozoruhodné, že stále nejsou k dispozici bezpečnostní údaje o použití vakcín proti Covid-19 v těhotenství. 

Dr James Thorp, který má 44 let zkušeností s porodnictvím a sloužil v představenstvu Společnosti pro mateřskou fetální medicínu, prohlásil, že očkování těhotných žen vakcínou Covid je „hrubým porušením etiky.“ On a další odborníci analyzovali zprávy ze systému hlášení nežádoucích příhod vakcín (VAERS) v USA a našli některé alarmující výsledky

Když porovnali nežádoucí reakce na vakcínu Covid s reakcemi na vakcínu proti chřipce, zjistili, že bylo 57krát více zpráv o potratech po očkování proti covidu než po očkování proti chřipce a 38krát více zpráv o úmrtí plodu a mrtvě narozených.

Australský  specialista na plodnost oznámil nárůst potratů z 15 procent na 74 procent u žen, které dostaly vakcínu Covid. Celková  porodnost v Austrálii  klesla o 72 procent přibližně devět měsíců po zavedení vakcíny ve srovnání se stejným měsícem v předchozím roce.

Dr. Mike Yeadon, bývalý viceprezident společnosti Pfizer, se domnívá, že příčinou zvýšené neplodnosti je tvorba protilátek proti synktinu-1, proteinu v placentě, který je podobný spike proteinu, a poznamenal, že lipidové nanočástice vakcíny se hromadí ve vaječnících. 

Po zjištění vysoké míry potratů a menstruačních abnormalit došla jedna studie k závěru: „Doporučuje se celosvětové moratorium na používání vakcín proti Covid-19 v těhotenství, dokud randomizované prospektivní studie nezdokumentují bezpečnost v těhotenství a dlouhodobé sledování u potomků.“ 

Vlády po celém světě však těhotným ženám neustále tyto škodlivé injekce vnucují.

A co „tradiční“ vakcíny? Existují důvody, proč je také zpochybňovat, zejména s ohledem na jejich přidané složky, u kterých se jinde prokázalo, že jsou spojeny s problémy s plodností. Jaké jsou zdroje důkazů, které naznačují, že by to mohl být problém, a které vyvolávají otázky o možném škodlivém účinku vakcín na reprodukci?

Pro lidi, kteří chtějí mít přístup k těmto důkazům, následuje přehled výzkumu vlivu „adjuvans,“ které byly přidány do vakcín za účelem zvýšení imunitní odpovědi

Jedním z nich je hliník, který se běžně přidává do vakcín navzdory samostatným důkazům o tom, že negativně ovlivňuje mužskou plodnost: tato studie například nachází statisticky významný inverzní vztah mezi obsahem hliníku ve spermatu a počtem spermií. Skutečnost, že se používá ve formě chloridu hlinitého k vyvolání neplodnosti u laboratorních zvířat, vyvolává otázku, proč je ve vakcínách povolen.

Bylo prokázáno, že  další adjuvans, polysorbát 80, také známý jako Tween 80, používaný jako emulgátor  ve vakcínách, inhibuje produkci testosteronu a způsobuje poškození dělohy a vaječníků u potkanů. Existuje patent na vakcínu, která záměrně způsobuje neplodnost u zvířat, přičemž Tween 80 je konkrétně zmíněn jako preferovaná složka.

Triton X-100, další adjuvans, také známý jako Octoxynol 9, má podobně drastický účinek na spermie. Při testu spermatu beranů je zcela znehybnil a zároveň zničil jejich plazmatické membrány. Hlavní použití Tritonu X-100 je jako  spermicid v antikoncepčních přípravcích. Byl také identifikován jako alergen ve vakcínách mRNA Covid. 

Formaldehyd  je další adjuvans, který se používá k inaktivaci živých virů a bakterií ve vakcínách. Kromě toho, že je karcinogen, existují také důkazy o jeho potenciálním škodlivém účinku na plodnost. 

Práce   publikovaná v  časopise Mutation Research  zjistila pozitivní souvislost mezi formaldehydem a reprodukční toxicitou a dospěla k závěru: ‚Lidská reprodukční a vývojová toxicita vyplývající z expozice formaldehydu by mohla být potenciálně hrozbou pro lidské zdraví. 

Čínská studie dospěla k závěru, že vystavení formaldehydu zvyšuje riziko potratu. Dokonce i americké  Středisko pro kontrolu  a prevenci nemocí (CDC) připouští, že práce s formaldehydem by mohla zvýšit problémy s plodností nebo pravděpodobnost potratu. 

Stejné CDC však zůstává nekritickým zastáncem vakcín, propaguje je jako bezpečné a některé doporučuje i těhotným ženám, jako například vakcínu proti  chřipce, která obsahuje formaldehyd.

Ve vakcínách se často používají silná antibiotika, jako je  neomycin, gentamicin a polymyxin B,  aby se zabránilo infikování obsahu bakteriemi. Přesto studie s použitím neomycinu na krysách dospěla k závěru, že jeho podávání vedlo k výraznému snížení počtu spermií, motility a životaschopnosti

Antibiotické léky streptomycin a neomycin jsou „podezřelé, že způsobily nebo lze očekávat, že způsobí zvýšený výskyt malformací lidského plodu nebo nevratné poškození.

Bylo prokázáno, že gentamicin má různé nepříznivé účinky na mužskou plodnost, včetně snížení hmotnosti reprodukčních orgánů a negativního vlivu na spermie. 

Web  Medicine.org  uvádí, že gentamicin by měl být podáván těhotným ženám pouze v život ohrožujících situacích, protože může způsobit poškození nervů a ledvin plodu. Přesto se vyskytuje ve  vakcínách proti chřipce, které se běžně podávají nastávajícím matkám.

Jak se takové přísady vůbec dostaly do vakcín? Oficiálním zdůvodněním je, že zlepšují účinnost vakcíny a bez ohledu na vedlejší účinky jsou kompenzovány názorem, že  obrovská hodnota vakcín zůstává nezpochybnitelná. 

Článek, jehož cílem je vyvrátit „mýty a dezinformace“ kolem vedlejších účinků adjuvans ve vakcínách a zmírnit obavy, se o otázce plodnosti ani nezmiňuje. 

Vyvolává otázku, zda úřady ve své nekritické víře v nadřazenost vakcín neignorují důvody k obavám. Vezměte si vakcínu proti HPV: kromě některých dalších vážných zdravotních problémů může údajně  nepříznivě ovlivnit plodnost, způsobit  selhání vaječníků a podle studie v  Nature způsobuje i menstruační nepravidelnosti a předčasnou menopauzu. Také vakcína proti chřipce byla spojována se  spontánními potraty

Také vědecká práce  publikovaná v roce 2017 tvrdila, že rozšířený program očkování proti tetanu v Keni v roce 2014 byl zástěrkou pro pokusy o sterilizaci ženské populace v zemi. Uvedla, že vakcína proti tetanovému toxoidu (TT) používaná Světovou zdravotnickou organizací v Keni, také obsahuje lidský choriový gonadotropin (hCG); společně mohou způsobit spontánní potraty a neplodnost. 

To bylo známo již léta, protože  vakcína TT a hCG  již byla navržena pro kontrolu porodnosti. Byl to záměrný pokus o nucenou kontrolu porodnosti nebo jen náhodná lékařská chyba?

Souhrn těchto důkazů naznačuje, že by mohl být důvod k obavám. 

Otřepané výroky, že „obrovská hodnota vakcín je nezpochybnitelná,“ nejsou odpovědí na zcela konkrétní problém, který vyvolává rutinní přidávání potenciálně nebezpečných adjuvans do vakcín, které mohou mít dopad na plodnost.

 

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 4 Průměrně: 5]

3 thoughts on “Depopulační agenda: 3. část

  1. Dneska opet dalsi lide jak chodici mrtvolky! Pro me sok jake jsem je znala. Ale co uz jsou po 4 te slovy ctvrte davce smrticiho koktejlu! Vsichni maji trvale potize a vsichni me priznali ze udelali chybu. A take vypadaji mnohem stareji nez pred zabodnutim a maji mene vlasu nebo jsou uplne plesati! A ta jejich barva pokozky je velice nezdrava!! Az odstrasujici! Tady je videt ze plni svoji depopulacni funkci! Jak rikam kracejici mrtvoly!! Marne kdo chce kam pomozme mu tam!!! Bylo to jejich svobodne rozhodnuti! Jinak nastenka s parte ja stale plna!

  2. Věřili. Uznejme, že jsme v minulém režimu a překlopení po 89. věřili zdravotnictví všechno. Nelze házet naše odborné lékaře do jednoho pytle. To by člověk nemohl jít k žádnému lékaři. Oni (obvodní) možná uvěřili též, anebo byli pod tlakem, kdy došlo ve věstníku, že musí opíchávat, a za třetí, kdo by nechtěl pár stovek navíc za jednu aplikaci injekce? A možná se doteď brání uvěřit, že mRNA je tak zrádné. Možná, že stále věří, že lidé umírají stále na následky covidu.

  3. Pokud člověk nepotřebuje chirurga co nejdál od lékařů . Kdybych věděla to co dnes nikdy bych k nim nešla se sebou ani s potomkem a neměl by celoživotní problémy, žádné. Lékáře a lékarny obcházím obloukem, to chemické svinstvo si můžou nechat. Jednou se studovaní vrahové budou stydět až všechno vyplave napovrch, mnoho z nich aspoń tuší co dělá až tak debilní nejsou.

    https://otevrisvoumysl.cz/rozum-nebo-zrada-skutecna-historie-vakcin/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/depopulacni-agenda-3-cast/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings